Groot-Brittannië - Exmoor, Cornwall & Dartmoor, 9 dagen Moors & cliffs van Zuidwest-Engeland

« Terug naar overzicht
Privéreis - Natuur Rondreizen

Rondreis per (huur)auto langs B&B's en inns

De zuidwestelijke punt van Engeland is kent een grote variatie aan landschappen en een rijk cultureel erfgoed. De ruige heidevelden en heuvels van Dartmoor en Exmoor zijn al eeuwen gehuld in mysteries en vormen een sterk contrast met het lieflijke cultuurlandschap van Cornwall, Devon en Somerset, dat deze Nationale Parken omgeeft. Daar vind je prachtige dorpjes, stadjes, landhuizen, tuinen, kerkjes en prehistorische monumenten.  De zee is hier nooit ver weg. De lieflijke zuidkust met diepe beschutte inhammen en rivierarmen doet weelderig aan, terwijl de kliffen van de noordkust hoog en steil zijn: een spectaculair decor, gevormd door wind en golven. Hier kun je wandelen over het beroemde Southwest Coast Path, waar na elke kaap of baai een verassing wacht. Je verblijft in sfeervolle hotels en B&B’s, gelegen in mooie dorpjes of midden in de natuur. 

Uniek aan deze reis

 • De heidevelden en venen van Dartmoor en Exmoor
 • De wereldberoemde tuinen van Cornwall
 • Exmoor heeft de hoogste kliffen van Engeland
 • Verblijf in sfeervolle en mooi gelegen B&B's en inns
 • Wandelen langs de kliffen en tinmijnen van Lands End
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Exmoor, Cornwall & Dartmoor rondreis per huurauto

In het kort ziet je programma voor de negen dagen van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1: aankomst Exmoor, overnachting Simonsbath
 • Dag 2: bezoek Exmoor N.P., overnachting Simonsbath
 • Dag 3: reisdag naar Cornwall via Exmoor Coast en North Dorset, overnachting Boscastle
 • Dag 4: verkenning noordkust Cornwall, overnachting Boscastle
 • Dag 5: reisdag via noordkust Cornwall naar zuidwestpunt Cornwall, overnachting St. Just
 • Dag 6: verkenning Lands End en omgeving, overnachting St. Just
 • Dag 7: reisdag via zuidkust Cornwall naar Dartmoor, overnachting South Zeal
 • Dag 8: verkenning Dartmoor N.P., overnachting South Zeal
 • Dag 9: einde arrangement

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

Dag 1

Aankomst in Simonsbath, dat in het hart van het ‘moorland’ van Exmoor National Park ligt.  Als de inn in Simonsbath geen ruimte heeft, dan boeken we een kamer in een van de sfeervolle hotels in Exford.

 

Overnachting in

Simonsbath (of Exford) - Simonsbath House

Dag 2

Exmoor National Park kent twee compleet verschillende landschappen. Het binnenland is een weids en leeg gebied van heidevelden, valletjes en graslanden waar wilde Exmoor-pony’s en edelherten vrij spel hebben. Je kunt hier in de directe omgeving van Simonsbath prachtige langere en kortere rondwandelingen maken, door de vallei van de River Barle en over de uitgestrekte en met heide en graslanden bedekte heuvelruggen van Brendon Common en The Chain. Mooie dorpjes als Exford en Withypool zijn ook een bezoekje waard.

Een heel ander gezicht heeft Exmoor aan de kust, bij Lynmouth en Minehead. Hier duiken de heuvels steil het Bristol Channel in en vormen bij Combe Martin de hoogste kliffen van Engeland. Opvallend is dat een deel van de kliffen bebost is, ook uniek in Engeland. Diepe beboste valleitjes zoals bij Lynmouth, doorsnijden het landschap. Je vindt er prachtige landgoederen zoals dat van Selworthy en cottages met rieten daken, zoals in Allerford en Bossington. Ook hier kun je prachtig wandelen, bijvoorbeeld bij de Valley of Rocks of vanuit Lynmouth. 

Overnachting in

Simonsbath (of Exford) - Simonsbath House

Dag 3

De kortste route van Simonsbath naar de volgende accommodatie in Boscastle is slechts honderd kilometer, maar mooier is het om de kustroute te nemen. Deze voert je langs Lynton, waar je al een hele dag kunt besteden mocht je dat gisteren nog niet gedaan hebben, en via de baai van Bideford in  County Devon, naar  het schiereiland van Hartland Point. Hier kun je het fotogenieke (maar ook toeristische) Clovelly bezoeken, met haar witte huisjes en steil naar zee aflopende kinderkopjes-straat. Maar misschien is een omweggetje over stille landweggetjes via Hartland Point en het piepkleine tussen messcherpe kliffen verscholen Hartland Quay interessanter…  De kust is hier spectaculair en er komen maar weinig toeristen. Verderop ligt het surfersparadijs Bude, met z'n fraaie strand en zee-zwembad. Zijweggetjes leiden van de hoofdweg af naar kleine baaitjes en verscholen stranden zoals Coombe, Morwenstow en Crackington Haven. Einddoel is het prachtige dorp Boscastle, met z'n natuurlijke, door hoge rotsen tegen de elementen beschutte haventje. Als het hotel vol is, boeken we hier een kamer in een van de uitstekende B&B’s voor je.

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 4

De noordkust van Cornwall wordt voortdurend geteisterd door de golven van de oceaan en de westenwind. Het kustlandschap is dan ook ruig… en afwisselend. Steile kliffen, vaak met verticaal geplooide gesteentelagen, worden afgewisseld met kleine baaitjes met mooie stranden. De niet aflatende golven en wind trekken veel surfers. En ook wandelaars komen er aan hun trekken. Je kunt mooie kustwandelingen maken, waarbij de lijnbus die de kustplaatsjes met elkaar verbindt, ervoor zorgt dat je niet perse een rondwandeling hoeft te maken. In het binnenland vind je in beschutte valleitjes kleine kerkjes en prehistorische monumenten. Beroemd zijn de ruïnes van Tintagel Castle, die op een klif boven zee liggen. Je kunt ook een uitstapje maken naar Hartland Point, mocht je daar gisteren niet aan toe gekomen zijn. 

Overnachting in

Boscastle - Wellington Hotel

Dag 5

Vandaag reis je verder naar de uiterste zuidwestpunt van Cornwall. De weg is ruim honderd kilometer lang, maar  als je de noordelijke kustlijn zo dicht mogelijk probeert te volgen, komen er nog aardig wat kilometers bij. En er is veel te zien en te beleven.

De kust tussen Padstow en Newquay is erg fraai. Maar ook het binnenland heeft het nodige te bieden, zoals de heide van Bodmin Moor, waar midden op de hei de beruchte Jamaica Inn ligt, Cornwalls beroemdste smokkelaars-inn, die in het boek van Daphne du Maurier beschreven is. In het kuststadje Newquay is een mooi zeeaquarium. Onderweg naar het zuiden is het stadje Truro interessant, met z'n mooie gotische kathedraal. De dag eindigt vlak bij Lands End, in het dorp St. Just, waar je in een sfeervolle B&B verblijft.

Overnachting in

St. Just - Bosavern House

Dag 6

Het uiterste westen van Cornwall kent de spectaculairste rotskusten van misschien wel heel Engeland! Het is dan ook een uitstekend idee om een wandeling te maken over een stuk van het South West Coast Path dat in totaal negenhonderd kilometer langs de gehele kust van Cornwall voert. Met de wind in je haren en de woest schuimende oceaan diep onder je, krijg je hier het ultieme uitwaai-gevoel.

In de buurt van St. Just wandel je tussen de restanten van oude tinmijnen, die op de kliffen zijn gebouwd. Enkele zijn omgetoverd tot museum. De kaap van Lands End is een attractie op zich, maar als je rust zoekt, kun je die beter vermijden en bijvoorbeeld naar Cape Cornwall gaan. Bij Porthcurno is hoog boven de zee een theater aangelegd waar in de zomer op vaste dagen voorstellingen voor kinderen worden gehouden. En dan zijn er ook nog het prachtige strand en het helder blauwe water van St. Ives, met een aantal fraaie kunstmusea, en het beroemde kasteel van St. Michael’s Mount, dat alleen bij laag water te bereiken is. 

Overnachting in

St. Just - Bosavern House

Dag 7

Vandaag reis je terug naar Devon, naar het heide- en veengebied van Dartmoor National Park. De kortste route is 150 kilometer, maar we raden je aan om dit via de afwisselende en vriendelijk aandoende zuidkust van Cornwall te doen.

De beschutte zuidkust heeft een veel milder klimaat dan de noordkust, en op sommige plekken een haast mediterrane vegetatie. De zee is er over het algemeen kalm, met vriendelijke stranden. Op een aantal plekken dringt de zee via ondergelopen rivierdalen diep het land in, zoals bij Falmouth. Er zijn fraaie baaien en stranden waar je prima kunt zwemmen, zoals bij Mevagissey en Mullion. Ook kom je prachtige dorpjes tegen zoals Coverack, en indrukwekkende kapen, waaronder Lizard Point. Dit is ook het land van beroemde tuinen, zoals Trebah, Heligan en Tressilick. Een echte trekpleister is het Eden Project, bij St. Austell, waar tropische tuinen in enorme bolvormige kassen zijn aangelegd. Het ultieme Victoriaanse landhuis is Lanhydrock, vlak bij Bodmin, dat zeker ook een bezoek waard is. De dag eindigt aan de noordrand van Dartmoor, vlak bij Okehampton, waar je overnacht in een klein dorpje aan de rand van de 'moors'.

Overnachting in

South Zeal (of Belstone) - Oxenham Arms Hotel

Dag 8

Vandaag kun je de mysterieuze Dartmoor verkennen, een uitgestrekt gebied van heidevelden, waar de zogenoemde tors uit op rijzen, granieten restanten van het Hercynisch gebergte. In augustus kleurt de heide prachtig paars. Als de wolken laag hangen en de mist over de toppen trekt, lijkt het ruige verleden van de Moors, met zijn struikrovers, geesten en elfen te herleven…  Je kunt hier mooie wandelingen maken, zoals bij Belstone vlakbij Okehampton, of bij Two Bridges en Postbridge, midden in het hart van de Dartmoor. Verken verlaten valleitjes en beklim een van de rotsformaties voor een geweldig uitzicht over de Dartmoor. Ook kun je fietstochten maken langs de rand van het gebied, bijvoorbeeld vanuit Okehampton. 

Overnachting in

South Zeal (of Belstone) - Oxenham Arms Hotel

Dag 9

Na het ontbijt eindigt je reis. Een rit van ongeveer een half uur brengt je bij het vliegveld van Exeter, een rit van zo'n twee uur brengt je bij het vliegveld van Bristol.  Deze oude havenstad is zeker een uitbreiding van je reis waard! 

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens de reis verblijf je in stijlvolle en gastvrije B&Bs en hotels, altijd fraai gelegen in een sfeervol dorpje of stadje, of middenin de prachtige natuur van Zuidwest-Engeland. Voor meer informatie zie onder 'Van Dag tot Dag'.  Boek tijdig, vooral voor het zomerseizoen, aangezien de accommodaties populair zijn, en daarom snel volgeboekt.  Toch kan het altijd voorkomen dat er in een van de accommodaties geen beschikbaarheid is, dan wordt een gelijkwaardig alternatief geboden.

Over de maaltijden

Bij dit arrangement is alleen het ontbijt inbegrepen. In alle accommodaties wordt een uitgebreid Engels ontbijt voor je geserveerd. Je hebt keuze uit verschillende mogelijkheden, maar kunt uiteraard ook kiezen voor een continentaal ontbijt. Lunch en diner zijn niet inbegrepen. In het reispakket vind je suggesties voor restaurants voor diners, lunch en tips waar je lunchinkopen kunt doen. 

Inbegrepen

 • alle overnachtingen in hotels van B & B's
 • alle ontbijten
 • digitale reisinformatie 

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (vlucht optioneel bij te boeken)
 • eventuele autohuur (optioneel bij te boeken)
 • alle lunches en diners
 • eventuele entrees of excursies
 • reis- en annuleringsverzekering
 • uitgaven van persoonlijke aard

Over de activiteiten

Je bepaalt zelf hoe inspannend je je reis wil maken.  In het informatiepakket vind routebeschrijvingen van verschillende wandelingen, die variëren in lengte en zwaarte. Ook vind je tips over andere activiteiten en excursies. De wandelingen die langs de kust voeren kennen vaak meerdere korte, steile klimmetjes en afdalingen.  De wandelingen in het binnenland voeren deels door weilanden  en heidevelden, over ’public footpaths’, waarbij je regelmatig over ’stiles’ moet klimmen, trappetjes over heggen en muurtjes. Bij regenachtig weer kunnen de paden modderig en glibberig zijn.

Extra dagen

Op elke locatie zijn extra dagen bij te boeken.

Extra's

Verlengingshotels

Rodney Hotel (Bristol)

Dit hotel in Bristol brengt u terug naar de vervlogen tijd van Koning George en laat deze herleven. Het Rodney Hotel beschikt over 31 kamers die allen de naam dragen van één van de schepen die samen de vloot vormden onder de vlag van Admiraal Rodney. Deze admiraal was een grote held in Bristol ten tijde dat het pand gebouwd werd. Bij het hotel hoort een ommuurde tuin waar u rustig kan zitten met een drankje of kan genieten van uw maaltijd.

St.Andrews Hotel (Exeter)

St.Andrews Hotel is een B&B die op loopafstand van het centrum en het station van Exeter ligt. De 19 kamers zijn comfortabel en in klassieke Engelse stijl ingericht, met wifi, tv, bureau en badkamer met douche en wc. De B&B heeft geen restaurant.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

Als je met de eigen auto wilt reizen zijn er meerdere mogelijkheden om naar Engeland te gaan: je kunt de ferry van Hoek van Holland naar Harwich nemen (Stenaline, ca 14x per week, overtocht duur ca 6,5 uur), de ferry van Calais naar Dover (DFDS en P&O, veel overtochten per dag) of de autotrein door de Kanaaltunnel nemen.  De rit van Utrecht naar Simonsbath via de Kanaaltunnel is 780 km, en net in één dag te doen.  Aan te raden is echter om halverwege een overnachting te regelen, bijvoorbeeld in de buurt van Londen. 

Bij de meeste accommodaties kun je gratis parkeren. Bij het hotel in Boscastle is het aantal parkeerplaatsen zeer beperkt, maar hier is op 3 minuten lopen een grote betaalde parking.

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan reis je vanaf Amsterdam in ca 8 uur naar Exeter-St.David's (2x overstappen). Autoverhuurkantoren liggen ca 3 km van het treinstation, een kort ritje per taxi.

Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of  www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je reis is bevestigd 

Voor informatie over openbaar vervoer in zuidwest Engeland: klik hier

LET OP
Zorg voor ruime overstaptijd in London (min. 1 uur), aangezien je per metro van St.Pancras International Trainstation naar Paddington station moet reizen. Het kan druk zijn in de metro. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen.

Veerboot informatie

Voor alle veerbootverbindingen naar Engeland kun je uitstekend terecht bij Overtocht.nl.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden je aan de overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is. Je kunt kiezen voor de Stenaline van Hoek van Holland naar Harwich (ca 14x per week, overtocht duurt ca 6,5 uur, deze ferry is vaak lang vantevoren volgeboekt) of met P&O of DFDS van Calais naar Dover. Deze ferries gaan zeer frequent (DFDS 15x per dag, P&O tot 23x per dag) en duren 1,5 uur. 

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Bristol

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Voor deze reis heb je een (huur)auto nodig. Van het vliegveld van Bristol rijdt je in ca 2 uur naar Simonsbath, vanaf Exeter airport rij je in ruim 1 uur naar Simonsbath.  Eindpunt Belstone (bij Okehampton) ligt ruim een half uur rijden Exeter en ruim 1,5 van Bristol airport.

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met je vlucht. Wij bieden via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.

 

NB: Je hebt een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

Je kunt dit arrangement starten van 1 april tot en met 31 oktober. Bedenk dat met name de kleinere B&B's vaak vroeg volgeboekt zijn. Boek daarom tijdig!  

Zuidwest-Engeland kent een klimaat dat sterk op dat van Nederland lijkt.  De streek kent de warmste temperaturen van de Britse Eilanden. Wel zijn er grote temperatuurverschillen tussen de relatief koelere en vaak winderige noordkust en de hogere heidegebieden  en de beschutte en warmere zuidkust. In augustus bloeit de hei mooi paars. In de zomermaanden en september is het zeewater aan de noordkust van Cornwall ca. 15 graden, aan de zuidkant een paar graden warmer. Aan de noordkust wordt op veel stranden zwemmen afgeraden vanwege de sterke stroming. Hier vind je wel de beste surfstranden. Aan de zuidkust liggen de meeste stranden een stuk beschutter. 

 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Engeland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per vliegtuig of per auto reist.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Tijdens deze reis zijn er diverse attracties te bezoeken. Dit kan naar eigen interesse en keuze en daarom zijn ze ook niet in onze prijzen inbegrepen.

Voor deze reis heb je een (huur)auto nodig.

Tijdens de activiteiten is het handig om een rugzakje mee te nemen waarin ruimte moet zijn voor een warm kledingstuk, regenkleding, een veldfles, de lunch en eventueel een fototoestel of een verrekijker. Verder raden we de volgende uitrusting aan:

 • wandelschoenen met stevige zool, hoogsluitend, goed waterafstotend en ingelopen
 • warme én luchtige kleding
 • regen- en winddichte kleding, bijvoorbeeld Gore-Tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzak
 • veldfles (minimaal 1 liter) of meerdere kleine flessen
 • zakmes
 • zitmatje voor lunch in het veld
 • zwemkleding en badhanddoeken
 • antimuggenolie, -gel of -zalf tegen de ‘midges’
 • geldig paspoort of Europese identiteitskaart
 • Engelse ponden, pinpas
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • verder eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel met voldoende geheugenkaartjes, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden, zoals rekverband, sporttape of middelen om blaren af te plakken, bijvoorbeeld Second Skin, pilletjes tegen wagenziekte of zeeziekte
Waterdichte schoenen zijn erg fijn op deze reis, maar er zijn maar weinig wandelschoenen die volledig waterdicht zijn. Als de schoenen daar geschikt voor zijn, kun je thuis een paar keer goed waxen. Vraag dit na bij een goede buitensportzaak. Bij slecht weer kun je natuurlijk ook laarzen met profielzolen aantrekken.

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xx

Groot-Brittannië - Exmoor, Cornwall & Dartmoor

Moors & cliffs van Zuidwest-Engeland

Rondreis per (huur)auto langs B&B's en inns

Zwaarte
Comfort
Natuur Rondreizen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.