Spanje - Mallorca, 8 dagen Wandelen in een groep door de Tramuntana

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie twee strandhotels en klooster, groepsreis

Mallorca is een onverwacht mooie wandelbestemming! Wandelen door het bergland Tramuntana, met spectaculaire vergezichten over de ruige noordkust, een aaneenschakeling van steile kapen en stille baaitjes. We verblijven in twee comfortabele strandhotels en een in de bergen verscholen klooster. In het voor- en najaar zorgen een aangenaam klimaat en een uitbundige natuur voor optimale condities voor een prachtige wandelvakantie!

Uniek aan deze reis

 • Door het ruige kalkmassief van Tramuntana
 • Langs verborgen baaitjes en steile kliffen
 • Perfecte wandelbestemming voor voor- en najaar
 • Verblijf in strandhotels én afgelegen klooster
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Spanje - Mallorca

In het kort ziet je programma voor de 8 dagen van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1: vlucht naar Palma de Mallorca, charterbus naar Port de Sóller. Overnachting in Port de Sóller
 • Dag 2: lijnbus naar Valldemossa, rondwandeling Valldemossa, lijnbus naar Port de Sóller. Overnachting in Port de Sóller
 • Dag 3: tram naar Sóller, wandeling naar Cala de Tuent, per boot of bus terug naar Port de Sóller. Overnachting in Port de Sóller
 • Dag 4: taxibus naar Biniaraix, wandeling naar Cúbermeer, rit naar Lluc. Overnachting Monasterio de Lluc
 • Dag 5: taxibus naar Cúbermeer, wandeling naar Lluc. Overnachting Monasterio de Lluc
 • Dag 6: wandeling van Lluc naar Pollença, lijnbus naar Port de Pollença. Overnachting Port de Pollença
 • Dag 7: lijnbus naar Alcúdia, wandeling naar Bonaire via Talaia de Alcúdia, lijnbus naar Port de Pollença. Overnachting Port de Pollença
 • Dag 8: charterbus naar Palma de Mallorca. Terugvlucht

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

Dag 1

Vlucht van Amsterdam naar Palma de Mallorca. Een korte rit van 45 km brengt ons al gauw uit de drukte van het toeristische centrum van het eiland naar het stille berggebied in het noordoosten. Hier nemen we voor de eerste nachten onze intrek in het gezellige havenplaatsje Port de Sóller, dat aan een mooie en beschutte baai ligt. We verblijven aan de boulevard en het strand van het stadje. Indien er nog gelegenheid toe is, dit is afhankelijk van de vluchttijden, kunnen we nog een korte wandeling in de omgeving van de verblijfplaats maken. We kunnen een korte wandeling (7 km, 230m stijgen en dalen, 3 uur) maken naar de naar de rotsen die de haven beschermen tegen de open zee. Bovenop hebben we een prachtig uitzicht vanonder de ‘Torre Picada’ over de steile kliffen en het eilandje S’Illeta vlak voor de kust. Vanaf de de ‘Torre Picada’ dalen we steil af door een droge beekbedding naar een uitstekende landton, ‘Sa Punta Llarga’ genaamd met weer een prachtig uitzichtpunt maar dan nu op zeeniveau.

Overnachting in

Port de Sóller

Dag 2

Onze eerste wandeling is meteen een spectaculaire! Na een korte transfer per lijnbus maken we een schitterende rondwandeling door het berggebied rondom Valdemossa, bekend om zijn klooster waar in 1835 Chopin en zijn concubine George Sand verbleven. Een inspannende klim brengt ons vanuit het dorp naar het uitzichtpunt Mirador Ses Puntes. Vanaf dit punt kijken we uit over de grillige kalkkliffen. Daarna volgt het pad de rand van het plateau en kijken in de peilloze diepte. Het is een van de spectaculairste stukjes van deze wandelreis. Deze Camí de’l Arxiduc is aangelegd door de Aartshertog Ludwig Salvador. Daarna dalen we steil af, terug naar Valldemossa. Lengte 13 km, 600m stijgen en dalen. Wandelduur 5,5 uur. Na de wandeling nemen we de bus weer terug naar Port de Sóller.

Overnachting in

Port de Sóller

Dag 3

We nemen de tram naar Sóller en beginnen aan een stevige maar opnieuw prachtige wandeling langs akkertjes en tuinen omhoog naar het kerkje van Santa Maria de s’Oliver, war we uitkijken over de vruchtbare en dicht bebouwde vallei van Sóller. Hogerop maakt het dennenbos plaats voor ommuurde terrassen met eeuwenoude olijfbomen. Uiteindelijk bereiken we een pasje met robuuste boerderij Balitx de Dalt. Beneden ons ligt in een verlaten bekken en omringd door imposante kalkhellingen de eenzame boerderij van Balitx d’Aval. Bijzonder is de 13e eeuwse toren waar bewoners zich verscholen als piraten de kust van Mallorca onveilig maakten. Na een glaasje vers sinaasappelsap, klimmen we verder omhoog langs de verlaten rotskust naar de kiezelbaai Cala Tuent. Na de wandeling gaan we met een klein bootje onderlangs de ruige kliffenkust terug naar Port de Sóller. Bij slecht weer of harde wind vaart het bootje niet, en gaan we per taxi terug naar Port de Sóller. Lengte 15,5 km, 750m stijgen en dalen, Duur 6,5 uur.

Overnachting in

Port de Sóller

Dag 4

We verlaten de kust van Sóller en trekken de grillige kalkbergen van de Tramuntana in. We worden een stukje op weg gebracht en vanaf het dorpje Biniaraix laten we de sinaasappelboomgaarden en olijfgaarden achter ons en klimmen door een nauwe kloof het kalkmassief in. Na een fikse klim bereiken we de 875m hoge Col de l’Ofre. Als de weersomstandigheden en de benen goed zijn, kunnen we verder klimmen naar de  top van de Puig del’Offre (1090m), vanwaar het uitzicht nog mooier is. Ten behoeve van de drinkwatervoorziening zijn in de bergen stuwmeren aangelegd, zoals het Cúbermeer waar we de wandeling eindigen. Hier wacht een busje om ons naar het iets verderop gelegen klooster te brengen, dat verscholen ligt tussen de toppen van de Tramuntana. Dit is onze bijzondere overnachtingsplaats voor de komende twee dagen. Het klooster van Lluc is het belangrijkste religieuze centrum van Mallorca. Het klooster ontleent zijn naam aan de herdersjongen Lukas die op deze afgelegen plaats een afbeelding van een zwarte madonna vond. Het klooster is momenteel een belangrijk pelgrimsoord en bevat een internaat voor muzikaal begaafde jongetjes.   Lengte 11 of 15 km (incl. klim naar de Puig de l’Ofre), 850m of 1050m stijgen en 200 of 450m dalen, duur 5 of 7 uur.

Overnachting in

Monasterio de Lluc

Dag 5

Na het ontbijt worden we terug naar het stuwmeer van Cúber gebracht en vervolgen we onze wandeltocht over de GR221 die de gehele lengte van het kalkmassief van Tramuntana volgt. De wandeling begint rustig in het hooggelegen dal bij het Cubermeer en klimmen gestaag door de schaduwrijke steeneikbossen. Het laatste stuk van de klim doorkruisen we een schitterend open dal en genieten van steeds bredere panorama’s. Dan blijven we een tijdje boven de boomgrens als we een pas gerestaureerde muildierpad volgen, dat gebruikt werd om de sneeuwputten te onderhouden. Deze putten werden gebruikt om ijs te maken voor het bewaren van voedsel. Uiteindelijk doorkruisen we dichte steeneikbossen in de omgeving van het klooster Lluc, een oase van groen in een ongenaakbaar landschap. Lengte 15,5 km, hoogteverschil 550m stijgen en 800m dalen, 6,5 uur lopen.

Overnachting in

Monasterio de Lluc

Dag 6

Nadat we afscheid genomen hebben van de Zwarte Madonna, volgen we het tracé van het oude pelgrimspad tussen Lluc en Pollença. Het grootste gedeelte van de route voert door mediterrane bossen, met af en toe een mooie doorkijkjes en open velden in de omgeving van het landgoed Binifaldó. Eenmaal in het dal Vall d’en Marc doorkruisen we open velden en boomgaarden. Uiteindelijk bereiken we het mooie stadje Pollença, waar we eerst van een drankje op een terras kunnen genieten, voordat we de lijnbus naar ons hotel aan de jachthaven van Port de Pollença nemen. Lengte 19 km, hoogteverschil 270 meter stijgen en 660 meter dalen, 6,5 uur wandelen. 

Overnachting in

Port de Pollença

Dag 7

Na het ontbijt worden we naar het gehucht Bonaire gebracht, nabij het dorp Alcúdia, een van oorsprong Romeinse stad. De afwisselende wandeling start bij de opgravingen van een Romeins kampement en leidt ons naar een van de mooiste ‘miradores’ van de noordoostkust: de Mirador de Punta Rotja, vanwaar we over de kaap van Pinar, de baai van Pollença en het schiereiland Formentor uitkijken. Via een 3 meter lange tunnel en een gezekerd stukje pad bereiken we dit ‘adelaarsnest’. We klimmen nog even verder naar de 450 meter hoge top van de Talaia d’Alcúdia. Dan volgt een kortte, pittige afdaling door het geurende mediterrane struikgewas en kunnen we, als daar animo voor is, nog even verder dalen tot het kiezelstrandje van het baaitje van Coll Baix. Tenslotte wandelen we door een geurig dennenbos terug naar Alcúdia, met zijn historische stadscentrum en leuke pleintjes.  Van hier worden we terug naar Port de Pollença gebracht. Lengte 16,5 km, 5,5 uur, 450m stijgen en dalen (of 3 km en 1 uur extra, en totaal 600m stijgen en dalen als we ook het strandje bezoeken).

Overnachting in

Port de Pollença

Dag 8

De wandelweek op Mallorca zit er op. We worden terug naar Palma gebracht, vanwaar we terugvliegen naar Amsterdam.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Tijdens deze reis verblijven we op drie locaties: de eerste 3 nachten verblijven we in een standaard **-hotel dat pal aan de boulevard en het strand van Port de Sóller ligt. Hotel Miramar heeft goede kamers met badkamer. Een deel van de kamers kijkt uit over de boulevard, een deel over het dorp en de bergen. Enkele kamers hebben een balkon. Klasse **, 3 nachten
Dan zijn we twee nachten te gast op een unieke locatie: midden in de bergen van de Tramuntana ligt het klooster van Lluc. Het klooster van Lluc dankt zijn naam aan de Moorse herdersjongen Lukas die vlak na de christelijke verovering van Mallorca op deze afgelegen plaats in de bergen een beeldje van een zwarte madonna vond. Lluc heeft als pelgrimsoord nog weinig aan betekenis ingeboet. Dagelijks komt een grote schare van pelgrims en toeristen eer betonen aan de Madonna. Gelukkig blijven de meeste mensen niet overnachten in de Hostategeria, zodat je in de avonduren in alle rust kunt genieten van de schitterende omgeving. In deze bijzondere ambiance verblijft u in de voor de gasten ingerichte kamers met eigen badkamer van het hospitium. Bij het klooster hoort ook een kleine botanische tuin. Klasse **, 2 nachten
De laatste 2 nachten zijn we te gast in een comfortabel hotel aan de boulevard en bij de jachthaven van Port de Pollença. Hotel Eolo is een prima en comfortabel hotel, met dito kamers met badkamers, deels met balkon en uitzicht op de jachthaven. Het hotel heeft een mooi dakterras. Klasse ***, 2 nachten

Noot: tijdens de reis met vertrek op 5-5-24 verblijven we de laatste twee nachten in Port de Pollença in een ander ***-hotel aan de boulevard. Dit hotel heeft hetzelfde comfortniveau.

Over de maaltijden

Tijdens de reis zijn diners en ontbijt inbegrepen, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8. Het ontbijt gebruiken we in de accommodaties, op basis van een ontbijtbuffet. In Port de Sóller dineren we de eerste avond in het hotel, de overige avonden dineren we in een goed restaurant in het dorp. Ook in Port de Pollença gaan we ’s avond uit eten in een van de restaurantjes.  In Lluc dineren en ontbijten we in het restaurant dat bij het kloostercomplex hoort. Voor de lunch zorg je zelf. Je kunt elke dag voorafgaand aan de wandeling lunchinkopen doen. 

Inbegrepen

 • alle overige transfers per bus of openbaar vervoer volgens programma
 • verblijf in 2 hotels en klooster op één- of tweepersoonskamers met eigen badkamer
 • verblijf op basis van halfpension, van diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • bagagevervoer
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitende transfers (optioneel)
 • lunches
 • verzekeringen
 • eventuele entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • transfers naar en van de plaats van je eventuele reisuitbreiding

Over de activiteiten

Tijdens deze reis maak je stevige wandelingen door heuvelachtig terrein en middelgebergte. We wandelen dagelijks over afwisselend goed begaanbare paden en kleine en vaak stenige wandelpaadjes, die soms overwoekerd zijn met struikgewas. De wandelingen variëren in lengte van 11 tot 15 km (één wandeling is 19 km), 5  tot 7 uur wandelen. De hoogteverschillen lopen uiteen van 250 tot 800 meter stijgen en dalen (op een dag kan het hoogteverschil tot 1000m stijgen oplopen als we een extra topje beklimmen). 

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je  geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Palma de Mallorca of in de eerste accommodatie.

De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

 

Vluchtinformatie

Wanneer je je heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Palma de Mallorca v.v.

Vluchtschema

Amsterdam – Palma de Mallorca HV5621 vertrek 06.45 – aankomst 09.10

Palma de Mallorca - Amsterdam HV5622 vertrek 16.00 – aankomst 18.30

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je samen met je ticket kort voor vertrek. 
Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen.

 

 

Het zachte Mediterrane klimaat maakt van Mallorca een uitgelezen wandelgebied voor het voor- en najaar. Het klimaat van het eiland wordt gekenmerkt door droge, hete zomers, zachte winters en een aangenaam warm voor- en najaar met veel zon. In april kan de temperatuur overdag al op tot boven de 20 ºC bedragen, in mei tot boven de 25 ºC. Oktober biedt aangename dagen met veel kans op zon en een heerlijke wandeltemperatuur. Op het eiland valt minder neerslag dan in Nederland. Als het regent zijn het echter vaak fikse stortbuien. Met name in de late herfst, winter en in het vroege voorjaar moet terdege rekening met een regenachtige dag worden gehouden. Regenkleding is daarom toch noodzakelijk.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Mallorca ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoef je maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Voor de lunches en persoonlijke uitgaven moet je rekening houden met een bedrag van ongeveer € 25,- per dag.

Voor de diverse transfers wordt soms gebruik gemaakt van een gecharterde bus, soms van het openbaar vervoer of taxi’s. Tussen Sóller en Port de Sóller nemen we de tram. Eén keer varen we met een bootje langs de kust van Tuent naar Sollér (als de zee te ruig is vaart dit bootje niet en in dat geval reizen we per bus).

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Wij raden je aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis naar de bergen van Mallorca te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer je vermoeid aan de start verschijnt. Een goede training is om in de weken voorafgaand aan de reis een paar stevige wandelingen te maken. Zo kun je je conditie bijspijkeren en je voeten en schoenen weer aan elkaar laten wennen.

We maken dagwandelingen vanuit 3 verblijfplaatsen. Je wandelt met een dagrugzakje met daarin de lunch, één of meerdere veldflessen (minimaal 2 liter), een warm kledingstuk, regenkleding en eventueel een verrekijker of fototoestel.

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • in verband met mogelijk overgewicht of verlies adviseren wij u uw wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in uw handbagage te vervoeren
 • schoenvet
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • lange wandelbroek (i.v.m. struikgewas)
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (35 liter)
 • grote veldfles (minimaal 1,5 à 2 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • zwemkleding
 • eventueel reischeques en/of pinpas
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "second skin"

28-12-23: tijdens de reis met vertrek op 5-5-24 verblijven we de laatste twee nachten in Port de Pollença in een ander ***-hotel aan de boulevard. Dit hotel heeft hetzelfde comfortniveau.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

mallorca

Spanje - Mallorca

Wandelen in een groep door de Tramuntana

Wandelvakantie twee strandhotels en klooster, groepsreis

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.