IJsland - Landmannalaugar, Thorsmörk & Myvatn, 14 dagen Rondwandelingen en autorondreis

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs berghutten en pensions

Wandelvakantie door twee prachtige IJslandse wandelgebieden, gevolgd door een indrukwekkende rondreis. Loop in Landmannalaugar langs lavavelden, zwavelpoeltjes en kolkende smeltwaterriviertjes. Wandel in Thorsmörk naar de top van de Valahnúkur en de Tröllakirkja. Rijd met uw huurauto via de zuidkust naar Myvatn en verken vanuit het Muggenmeer het noorden van het land: vulkanen, watervallen en walvissen!

Uniek aan deze reis

 • Dagwandelingen in Landmannalaugar en Thorsmörk
 • Voedselpakket
 • Wandel- en rondreis met huurauto
 • GPS-tracks aanwezig
 • Huurauto inbegrepen
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

IJsland - Landmannalaugar, Thorsmörk & Myvatn

In het eerste deel van deze bijzondere vakantie IJsland wandelt u in twee prachtige gebieden. U begint met enkele dagwandelingen in het kleurrijke Landmannalaugar. Aan de rand van een groot lavaveld vol met zwartglinsterend obsidiaan ligt een grote berghut. Vlak bij de hut stroomt een warme geothermische beek waar u na de wandelingen heerlijk kunt baden. Met de bus reist u na een paar dagen naar het bosrijke Thorsmörk, omsloten door de ijskappen van de Myrdalsjökull en de Eyafjallajökull. Heerlijk wandelen tussen de berkenbosjes en de grillig geërodeerde tufsteenhellingen terwijl u voortdurend uitkijkt op de witte ijskappen en kolkende smeltwaterrivieren. In het dorpje Hvolsvöllur aan de Ringweg staat een huurauto op u te wachten waarmee u via de zuidkust naar Dyrhóley, Skaftafell en het ijsmeer van Jökulsarlón rijdt en dan naar Myvatn. Vanuit het Muggenmeer kunt u het noorden van IJsland verkennen, met als hoogtepunten natuurlijk de vulkanen van Krafla, de Dettifoss en de walvissen in Husavik. Over de Ringweg rijdt u ten slotte terug naar Reykjavik.

Dag 1

Aankomst op de internationale luchthaven Keflavik. Met de luchthavenshuttlebus rijdt u naar Reykjavik. (45 min rijden).

Overnachting in

Reykjavik

Dag 2

‘s Ochtends reist u met de bus naar het in het binnenland gelegen Landmannalaugar. Naarmate u verder van de bewoonde wereld komt, wordt het landschap steeds ruiger en ziet u de met zwarte lava bedekte noordelijke hellingen van de Hekla opdoemen. Rond het middaguur komt u aan in het kleurrijke Landmannalaugar. ’s Middags kunt u een wandeling maken in de omgeving en natuurlijk genieten van de warme beek.

Overnachting in

Hut Landmannalaugar

Dag 3-4

In Landmannalaugar kunt u diverse dagwandelingen maken. Zo kunt u naar de top van de Bláhnukur. Hier heeft u een weergaloos uitzicht over het bijzondere gebied. De wandeling naar de Stórihver brengt u via de Brennisteinsalda, misschien wel de meest gefotografeerde berg van IJsland, naar een mooi geothermisch veld. Ook kunt u naar de explosiekrater Ljótipollur wandelen. Waarom deze bijzondere krater luistert naar de naam “het lelijke poeltje", zal wel altijd een raadsel blijven. De wandelingen variëren in lengte van 6-15 km en het maximale hoogteverschil bedraagt 450 meter. Na de wandelingen kunt u weer een heerlijk geothermisch bad nemen.

Overnachting in

Hut Landmannalaugar

Dag 5

In de ochtend kunt u nog een wandeling maken door het achter de hut gelegen lavaveld en in de middag, 15.00 neemt u de bus die u weer even terugbrengt in de bewoonde wereld. In het dorpje Hella aangekomen, neemt u voor een nacht uw intrek in een comfortabel hotel. 

Overnachting in

Hella

Dag 6-7

Na het uitgebreide ontbijtbuffet neemt u de bus naar Thorsmörk, waar u om 11.45 aankomt. Thorsmörk is voor een groot deel omgeven door de gletsjers van de Myrdalsjökull. De door het smeltwater geërodeerde tufsteenbergen vormen een prachtig wandelgebied. In de beschutte dalen groeien bijzonder gevormde berken en de door de zon beschenen hellingen kleuren bont van de bosooievaarsbek en de orchideeën. U kunt wandelingen maken naar de Valahnúkur (458 meter) en de Tröllakirkja. De wandelingen variëren in lengte van 5-18 km en het maximale hoogteverschil bedraagt 800 meter.

Overnachting in

Hut Thorsmörk

Dag 8

Om 8.00 vertrekt de bus die u naar het dorpje Hvolsvöllur brengt, waar de huurauto op u staat te wachten. Over de goed berijdbare Ringweg rijdt u naar Dyrhóley, het zuidelijkste punt van IJsland. Op deze vogelrots kunt u de prachtige papegaaiduikers bewonderen. Na een korte stop in het plaatsje Vik rijdt u verder over de spoelzandvlakte van de Myrdalssandur naar Kirkjubaejarklaustur. Op weg hier naartoe rijdt u door het prachtig bemoste lavaveld van de Eldrhaun. (Reisafstand ongeveer 180 km.)
N.B. Vanaf 31/8 vertrekt de bus pas om 15.50. U heeft dan wel nog gelegenheid om een wandeling in Thorsmörk te maken.

Overnachting in

omgeving van Kirkjubaejarklaustur

Dag 9

U vervolgt vandaag uw route langs de kust en weer op de Ringweg steekt u de eindeloze Skeidarásandur over en langzaam komt de grootste ijskap, de Vatnajökull, in zicht. Aan de rand van het ijs kunt u een korte wandeling maken in het nationale park van Skaftafell. Hierna volgt natuurlijk een bezoek aan het ijsmeer van Jökulsarlón. (Reisafstand ongeveer 200 km.)

Overnachting in

omgeving van Höfn

Dag 10

De route van vandaag voert u langs de geologisch oudste afzettingen van IJsland. Via talloze fjorden en het vissersplaatsjes Djúpivogur komt u Egillsstadir. Na een rustpauze - het is vandaag immers een lange dag rijden - rijdt u verder naar Myvatn. De weg voert door een desolaat, weids landschap en slechts af en toe passeert u een boerderij. Naarmate u dichter bij het Muggenmeer komt, wordt het landschap weer wat afwisselender. Reisafstand ongeveer 350 km.

Overnachting in

omgeving Muggenmeer

Dag 11-12

In de omgeving van het Muggenmeer zijn talloze activiteiten te ondernemen. Enkele suggesties:

 • Wandelingen in Dimmuborgir. In dit botanisch interessante lavaveld zijn zeer grillige lavastructuren te bewonderen.
 • Wandeling naar de Hverfjall: Deze bijzondere explosiekrater is te beklimmen.
 • Bezoek pseudokraters bij Skutustadir: een korte wandeling aan de zuidkant van het Muggenmeer.
 • Bezoek van het vulkanische gebied Krafla: wandeling over zeer jonge zwarte lavavelden uit de jaren tachtig van de vorige eeuw.
 • Bezoek het geothermische veld van Namaskard. Grote pruttelpoelen en stoombronnen.
 • 'Whale watchen' in Husavik en bezoek walvismuseum.
 • Fietstocht rond het Muggenmeer.
 • Bezoek Blue Lagoon van het noorden.

Overnachting in

omgeving Muggenmeer

Dag 13

Vandaag rijdt u via de Ringweg naar Reykjavik. U kunt de Godafoss bezoeken en in Akureyri naar de mooie botanische tuin gaan. In Reykjavik aangekomen levert u de huurauto weer in. (Reisafstand ongeveer 500 km.)

Overnachting in

Reykjavik

Dag 14

Vandaag wordt u naar de luchthaven Keflavik gebracht en vliegt u terug naar Nederland.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

U overnacht in Landmannalaugar en Thorsmörk en tijdens de trektocht in eenvoudige berghutten, op slaapzalen. Voor een slaapzak en handdoek moet u zelf zorgen. Kussens zijn niet aanwezig.  In Hella verblijft u in een comfortabel hotel en de kamer heeft eigen douche en toilet. In het hotel zijn enkele hottubs en er is een sauna. Op de overige overnachtingsplaatsen en in Reykjavik slaapt u in een boerderij/pension op één- of tweepersoonskamers (opgemaakte bedden) en is het ontbijt inbegrepen. Er zijn gemeenschappelijke sanitaire voorzieningen.

De hutten zijn vaak al vroeg in het seizoen volgeboekt. Om de reis toch te laten doorgaan, kan het zijn dat u op één of meer plaatsen een overnachting in een tent wordt aangeboden. Dit komt omdat grote touroperators vaak reserveringen hebben gemaakt voor groepen. Naarmate het seizoen nadert worden deze reserveringen vaak teruggegeven en komt er weer ruimte vrij in de hut. Zodra hier duidelijkheid over is, wordt u hierover geïnformeerd. Dit kan kort voor vertrek of ter plaatse blijken. De agent verzorgt de tent, matjes en kookgerei. De tenten liggen klaar bij de hut, maar dienen nog wel opgezet te worden en aan het einde ook weer afgebroken te worden. De korting (indien het nodig is om in een tent te slapen) bedraagt € 15,- per persoon per nacht.

Over de maaltijden

In Landmannalaugar en Thorsmörk is het niet mogelijk om inkopen te doen. Daarom is bij deze reis een maaltijdenpakket inbegrepen. Dit pakket wordt op IJsland samengesteld en wordt u op de eerste dag overhandigd. Het pakket zit in een doos, die u in de bus mee naar Landmannaulaugar kunt meenemen. Een maaltijdpakket voor twee personen weegt ongeveer 7 kg.
Alle dagmaaltijden (ontbijt, lunch en de avondmaaltijd) vanaf de lunch op dag 2 tot en met de lunch op dag 8 zitten in dit pakket, op basis van trekkingvoedsel. Het pakket is zeer volledig en bevat naast de maaltijden ook wat tomaten en vers fruit, voldoende gedroogde vruchten, chocola, koekjes, cup-a-soup, koffie, thee, suiker en melkpoeder. Voor 's avonds zijn er trekkingmaaltijden/droogvoerpaketten, kecks voor 's middags en muesli met yoghurt (voor begin) en later melkpoeder voor ontbijt. In Thorsmörk wordt nog een tweede pakket verstrekt. 

Bord, mok en bestek dient u zelf mee te nemen. In de hutten is weliswaar keukengerei aanwezig, maar dat is vaak niet compleet. De maaltijden kunnen in de hutten worden klaargemaakt. Overal is een eenvoudige keuken.

In Hella krijgt u een uitgebreid diner- en ontbijtbuffet. In Reykjavik zijn talloze restaurants om een smakelijke avondmaaltijd te nuttigen. 

In Reykjavik zijn talloze restaurants om een smakelijke avondmaaltijd te nuttigen. 

Op de overnachtingsplaatsen tijdens de autorondreis is het ontbijt inbegrepen. Voor de lunch kunt u ter plaatse in de supermarkten boodschappen doen. De avondmaaltijd kunt u gebruiken op de overnachtingsplaats of in een nabijgelegen restaurant. In Reykjavik zijn talloze restaurants om een smakelijke avondmaaltijd te nuttigen.

Indien er voor bepaalde hutten een wachtlijst is en er een tent voor u klaar ligt, dan moet u de maaltijden klaar maken met de bijgeleverde branders en pannen.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • trekkingmaaltijden (vanaf lunch dag 2 tot en met lunch dag 8)
 • 7 ontbijten
 • 1 x dinerbuffet in Hella
 • transfers met bus en taxi volgens programma
 • 6 dagen huurauto, type VW POLO / TOYOTA YARIS / SKODA FABIA , ongelimiteerd aantal kilometers, CDW (WA-verzekering), PAI (reis- en ongevallenverzekering), belasting
 • SNP-reisdocumentatie, Dominicus reisgids IJsland en kaartmateriaal

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • eventuele entrees
 • transfers accommodatie - busterminal in Reykjavik op dag 2
 • brandstof huurauto
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Huurauto inbegrepen

Bij deze reis maakt u vanaf dag 8 gebruik van een huurauto. Hiervoor dient u in het bezit te zijn van een creditcard. Dit in verband met de borg voor de huurauto. De grootte van de huurauto is afhankelijk van de grootte van het gezelschap i.v.m. de bagageruimte. Reist u met 2 personen dan huurt u een auto van cat A (VW Polo, Toyota Yaris, Skoda Fabia). Reist u met 3 personen, dan deelt u een grotere auto van cat B (VW Golf). Reist u met 4 personen, dan deelt u een auto van cat N (Skoda Oktavia Stationwagon).

Over de activiteiten

Eenvoudige tot pittige wandelingen van 4 tot 7 uur, over gemarkeerde paden door heuvelachtig en rotsachtig terrein, hoogteverschillen meestal tot 300 meter. U reist per lijnbus van Reykjavik naar Landmannalaugar en vandaar op dag 5 naar Thorsmörk. Op dag 8 reist u per bus van Thorsmörk naar Hvolsvöllur. Bij deze reis neemt u uw bagage zelf mee in de bus..
Vanaf 8 heeft u de beschikking over een huurauto. De wandelingen in Myvatn kunt u zo lang maken als u zelf wilt.

Extra dagen

U kunt bij dit arrangement een extra (rust)dag boeken in Reykjavik. Op de andere overnachtingsplaatsen is dit niet mogelijk.

Praktische informatie

Veerboot informatie


Voor alle veerbootverbindingen naar IJsland kunt u uitstekend terecht bij Overtocht.nl.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP-arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Reykjavik.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vanaf het vliegveld gaat u per taxi/bus naar Reykjavik. Aan het eind van het arrangement wordt u per taxi/bus van Reykjavik naar het vliegveld gebracht. Beide transfers zijn inbegrepen bij dit arrangement.

U kunt dit arrangement starten van midden juni tot midden september. In deze periode rijden de lijnbussen naar Landmannalaugar en Thorsmörk. Na 1 september rijdt er nog maar eenmaal per dag, om 16.00 een bus van Thorsmörk naar Reykjavik. Buiten deze periode zijn de berghutten gesloten en zijn de wegen er naartoe onbegaanbaar vanwege sneeuw en smeltwater. Met name de start van het seizoen is onzeker en er is een kleine kans dat er nog geen bussen het binnenland in kunnen. De aangegeven periode is indicatief. We kunnen hierover geen garanties afgeven.

De naam van het eiland doet vermoeden dat we te maken hebben met een koud klimaat. Hoewel het noorden nog net de poolcirkel raakt, is het klimaat echter mild te noemen. Dit is het gevolg van de Warme Golfstroom. De temperatuur ligt in de zomer gemiddeld tussen de 10º en 15 ºC. Soms kan de temperatuur oplopen tot zelfs 20º C. In het binnenland moet u rekening houden met temperaturen tussen 5º en 15 ºC. In de korte nacht kan het kwik flink dalen en tegen het einde van augustus moet u niet opkijken van nachtvorst. Het weer heeft een veranderlijk karakter en bijna dagelijks wisselen verschillende weertypen elkaar af. Zeer bijzonder is de lengte van de dagen. In juni en juli is het eigenlijk 24 uur per dag licht en in augustus wordt het ’s nachts weer enkele uren donker. In september valt de avond tussen 21 en 22 uur. Door deze donkere nachten is de kans aanwezig dat u bij een heldere hemel, het noorderlicht kunt waarnemen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar IJsland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 • EHBO eenvoudige middelen
 • EHBO sporttape
 • Lippencrème met UV-filter
 • Dagrugzak (35 liter)
 • Weekendtas
 • Regenhoes voor rugzak
 • Alarmfluitje
 • Zaklamp
 • Zakmes
 • Zitmat
 • Mok
 • Bestek
 • Veldflessen
 • Stevige wandelschoenen die moeten voldoen aan de volgende eisen: hoogsluitend tot boven de enkels, een goed en stug profiel, goed ingelopen en goed waterdicht gemaakt.
 • Sandalen of (hut)slippers
 • Waadschoenen (dit kunnen oude (linnen) gymschoenen zijn)
 • Warme kleding, fleece jack
 • Lang ondergoed
 • Wind- en waterdicht jack
 • Muts
 • Handschoenen
 • Sjaal
 • Zwemkleding
 • Regenkleding
 • Gamaschen
 • Zonnebril
 • Kompas of GPS
 • Slaapzak
 • Handdoeken
 • GELDIG paspoort
 • Rijbewijs en creditcard voor de autohuur
 • Kopieën van reisdocumenten
 • SNP reispakket (kaartmateriaal, vouchers en routebeschrijving)
 • Evt. verrekijker, fototoestel, flora-, vogelgids

De bagage voor het tweede deel van de reis, de rondreis met een huurauto, kunt u op de eerste dag afgeven aan de lokale agent. Zorg dat uw naam duidelijk leesbaar op uw bagage staat. Hij zal ervoor zorgen dat de bagage op dag 8 in de huurauto zit.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

IJsland heeft een streng coronatest beleid bij aankomst op de luchthaven van Reykjavik

 • Vanaf 72 uur voor aankomt moet je je verblijf op IJsland registreren, op https://visit.covid.is/
 • Bij aankomst op IJsland moet je de Covid app downloaden, Rakning C-19.
 • Op de luchthaven wordt je verplicht getest (PCR-test). Je krijgt dezelfde dag nog, maar zeker binnen 24 uur, de uitslag (via sms of app). Kinderen geboren in 2005 en later hoeven niet getest te worden. Deze test kost ISK 15.000 (ongeveer € 100,-), als je ter plaatse betaald. Je kunt ook van te voren betalen, als je je registreert op visit.covid.is. je betaald dan ISK 9000 (ongeveer € 58)..
 • Is de uitslag van de test positief, dan volgt er een tweede test op de aanwezigheid van antistoffen. Als ook deze positief is, dan moet je 14 dagen in zelfisolatie. Heb je geen geschikte accommodatie hiervoor dan word je ondergebracht in een speciale Covid-accommodatie op IJsland. De kosten van het verblijf zijn op rekening van de overheid van IJsland.

17-08-2020

De coronamaatregelen zijn per 19-8 aangescherpt. Je moet na de eerste test 5 dagen in quarantaine. Vervolgens moet je voor de tweede keer getest worden. Zijn beide testen negatief, dan kun je je reis voortzetten. Op basis van deze nieuwe maatregelen hebben we besloten dat het in 2020 niet meer mogelijk is om naar IJsland te gaan.

Voor een verblijf op IJsland hebt u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die bij vertrek nog minstens 3 maanden geldig zijn.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van IJsland (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor een verblijf op IJsland hebt u geen visum nodig.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van IJsland (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De levensverwachting in IJsland is de op één na hoogste ter wereld. Mannen worden gemiddeld 77 jaar oud, vrouwen gemiddeld 81. De gezondheid wordt ondersteund met een zeer goede gezondheidszorg, gezonde voeding met veel vis en regelmatig zwemmen in warm mineraalrijk water het hele jaar door in thermale openluchtzwembaden.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Voor een verblijf op IJsland hebt u geen vaccinaties nodig.

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

IJsland is een land met zeer weinig criminaliteit, je kunt dan ook overal en altijd op je gemak zijn. Natuurlijk moet je geen problemen zoeken, spring zoals overal verstandig om met je geld en papieren. In geval van nood : het telefoonnummer voor politie, ambulance en brandweer is : 112. Voorzichtigheid in het verkeer is op de slechte wegen wel aan te raden.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

_MG_8237.jpg

IJsland - Landmannalaugar, Thorsmörk & Myvatn

Rondwandelingen en autorondreis

Wandelvakantie langs berghutten en pensions

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.8/5 beoordeeld door 459 klanten