Oostenrijk - Stubaital, 8 dagen Bergwandelen in het hart van Tirol

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit sportief berghotel

Vanuit een vriendelijk hotel verkent u de zeer gevarieerde bergwereld van het Stubaital in het hart van Tirol. Afwisselend gaan onze wandelingen over alpenweiden, door frisse hellingbossen en diep het ruige hooggebergte in naar de gletsjers van de Stubaier Alpen. ’s Avonds genieten we van sauna, zwembad of stoombad.

Uniek aan deze reis

 • Afwisselende berglandschappen
 • Fikse hoogteverschillen
 • Intensieve verkenning van een Tiroler dal
 • Van bloemenweiden tot gletsjers
Zwaarte
Comfort

Artikel | Top 10 kuitenbijters

Jammerende kuiten, zweet op de rug en het hart snel kloppend. Deze reis is één van de 10 pittige groepswandelreizen waarbij je soms best een beetje moet doorbijten. Maar het uitzicht is altijd weer de perfecte beloning. Lees verder...

Dag tot dag

Oostenrijk - Stubaital

In het hart van Tirol, ligt bezijden de drukke verkeerswegen van de Brennerpas, het rustige en vriendelijke Stubaital. Hier liggen vriendelijke dorpjes als Fulpmes, Neustift en Mieders. Boerengehuchtjes met welvarende boerenhoeves en vruchtbare Wiesen of hooilanden bedekken de dalbodem. Hellingbossen met een rijke ondergroei, groeien op de lagere, steile dalhellingen. Hogerop, onder de steile rotswanden van Elferspitze, Burgstall, Kreuzjoch en Serles grazen de koeien in de weiden, die in de vroege zomermaanden tot een uitbundig bloemenpalet zijn omgetoverd. Helemaal achterin het dal, laten de Stubaier Alpen hun andere gezicht zien; hier liggen de ongenaakbare massieven van drieduizenders als Stubaier Wildspitze, de Schrankogel en de Wilder Freiger. Imposante rotsmassieven, steile puinhellingen, moreneruggen, ijzige bergmeertjes en grimmige gletsjers bepalen hier het beeld. Prachtige Höhenwege leiden de wandelaar langs de mooiste panorama’s, gezellige berghutten, waar de heisse Choko en de Kaisersschmarren dampend wachten. Met behulp van de frequent rijdende streekbus en diverse kabelbanen kunnen we gemakkelijk het hele dal bestrijken en de hoogste hellingen bereiken. De wandelingen zijn niettemin pittig en kennen fikse hoogteverschillen. Maar de inspanningen van de dag worden ruimschoots goedgemaakt door het prachtige berglandschap en de ongerepte natuur. En ’s avonds wacht een heerlijk diner en de luxe van een heerlijk hotel, mèt comfortabele welnessruimte met een binnenzwembad, sauna en massageruimte!

Dag 1

Aankomst in het dorp Neustift, in het Stubaital. Hier, onderaan de Kesselspitze en de Burgstall, neem je voor een heerlijke wandelweek je intrek in een luxueus hotel.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 2

Onze eerste wandeling voert door de prachtige hellingbossen boven het dorp Mieders. Per bus en kabelbaan gaan we naar het Hochserles Restaurant, dat middenin de sparrenbossen ligt. Een korte klim brengt ons op de berghellingen rond het Waldraster Jöchl, waarbij we over het Wipptal en de Tuxer Alpen uitkijken. We lopen via het kleine klooster Maria Waldrast met barokke kerk en volgen de kruisweg die het klooster met het dorp Medraz verbindt. We dalen af door het bos met een rijke ondergroei, onderlangs de bergflank van de Serles. Vanaf Medraz nemen we de bus terug naar het hotel in Neustift. De liefhebbers kunnen ook dit traject te voet doen door het dal, langs boerderijen en dorpjes. Lengte 11 km, 350 m stijgen en 900m dalen, 5 uur wandelen.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 3

Vandaag maken we een wandeling naar het Pinnistal, een stil, diep zijdal, dat omgeven wordt door de grillige kalkwanden van de Elferspitze en de Kirchdachspitze. Met de Elferbahn winnen we snel hoogte en vervolgens lopen we naar de Elferhütte, het hoogste punt van vandaag. Via de Stubaier Höhenweg krijgen we uitzicht op de 3277m hoge Habicht, die het Pinnistal afsluit. Hoe dieper we in het dal doordringen, des te groter wordt de kans dat we gemzen, steenbokken en arenden zien! Bij de Karalm dalen we door groepjes lariksen en bloemenvelden af tot de dalbodem, die we omlaag volgen tot de Pinnisalm. Van daar gaat het weer omhoog naar de lift. Vanaf de almen bestaat ook de mogelijkheid met de huttentaxi terug te gaan naar Neustift. Lengte 11 km, 650 m stijgen en dalen. Duur 4-5 uur.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 4

We nemen de bus naar Fulpmes, waar we in de gondelbaan naar het 2100m hoge Kreuzjoch stappen. Hier maken we een pittige, maar prachtige rondwandeling over de Höhenweg die de kalkpieken van de Burgstall rondt. Vanaf de Starkenburger Hütte kunnen we van de prachtigste panorama’s over het Stubaital en de Stubaier Alpen genieten. We wandelen door bloemenrijke graslanden en tussen grillige rotspartijen. Het pad gaat steeds op en neer en klimt uiteindelijk naar de 2456 m hoge pas Schlicker Schartl, pal onder de grimmige piek van de Schlicker Seespitze. Dan volgt een lange afdaling door het prachtige natuurgebied van de Kalkkögel en terug naar het bergstation van de Kreuzjochbahn, die ons weer in Fulpmes brengt. Dan is het nog een klein stukje met de bus terug naar Neustift. Lengte 12 km, 700 m stijgen en dalen. Wandelduur 5 uur.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 5

We nemen de bus die ons vandaag helemaal achterin het Stubaital brengt, bij de Mutterbergalm, aan de voet van de gletsjers van de Stubaier Wildspitze. De wandeling van vandaag is een rondwandeling naar de prachtige bergmeertjes van de Mutterberger See, die in de hooggelegen, rotsachtige kaar van de Glamergrube verscholen liggen. Een prachtige wandeling door een van de mooiste alpiene landschappen van Tirol. Indien de tijd het toelaat kunnen we nog een topje beklimmen: de Egesengrat van 2631 m. Met de kabelbaan gaan we daarna weer naar het dal en per bus weer naar Neustift terug. Lengte ca. 10 km, 800-1000 m stijgen en 350 - 500 m dalen, 4,5 uur wandelen.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 6

Met kleine minibusjes rijden we het eenzame zijdal Oberbergtal in. Bij Seduck, op 1450 m hoogte, stappen we uit en wandelen door het dal naar de Oberissalm op 1750 m. Dan beginnen we aan de pittige klim naar de  Franz Senn Hütte (2149 m) genoemd naar de pastor van Neustift, die een van de oprichters van de Oostenrijkse berggidsenvereniging was. De hut dateert uit 1884 en is een van de oudste nog steeds in gebruik zijnde hutten van het land. Wie wil kan vanaf de hut nog een stuk (vrij vlak) verder het ruige dal in lopen langs het melkwitte water van de gletsjerbeek Alpeiner Bach. Vanaf de hut dalen we weer af naar Seduck, waar de busjes wachten om ons naar Neustift terug te brengen.
Wandeling heen en weer naar de Franz Senn Hütte: 16-20 km, 700 m stijgen en dalen, 5-6 uur.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 7

Vandaag gaan we nogmaals per bus naar het einde van het Stubaital. Vanaf de Mutterbergalm nemen we de Gletscherbahn, helemaal omhoog tot het 3158 meter hoge Schaufeljoch, met uitzichtsplatform 'Top of Tyrol'. Het gletsjergebied hier vlak onder de top van de Stubaier Wildspitze (3341m) is in de zomer soms ook in gebruik als ski-gebied. De panorama’s zijn adembenemend. Vanaf het middenstation bij de Dresdner Hütte (2308m) maken we een prachtige, maar pittige wandeling over de 2672 meter hoge stenige graat van het Peiljoch en onderlangs de tongen van de Sulzenauferner en de Fernerstube. We kijken uit op de top van de Zuckerhütl, met 3507 m de hoogste top van de Stubaier Alpen. We wandelen langs de morenenruggen die door de ijstongen zijn achtergelaten, een landschap van steen en korstmossen. Vanaf de Sulzenauhütte volgt dan nog een steile afdaling langs een mooie steile wand tot we bij de Grawaalm weer onderin het Stubaital staan. Hier stort een indrukwekkende waterval het dal in: de Grawafall. Na de wandeling keren we per bus terug naar Neustift. Lengte 10 km, 350m stijgen en 1100m dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Neustift im Stubaital - Hotel Berghof

Dag 8

De wandelreis in het Stubaital is ten einde. Na het ontbijt gaat ieder zijns weegs...

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes.De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Hotel Berghof is een comfortabel en gastvrij ****-hotel op een rustige locatie aan de rand van het dorp Neustift im Stubaital (1000m boven NAP). Het hotel heeft een goed restaurant, gezellige bar en een comfortabele wellnessruimte met binnenzwembad, sauna en massageruimte. De kamers zijn ruim, voorzien van een moderne badkamer en hebben vaak ook een zitje. Ze zijn licht en in chaletstijl ingericht. De tweepersoonskamers hebben een tweepersoons bed met gescheiden matrassen en dekbedden. De eenpersoonskamers zijn eenvoudig en gelegen op de bovenste verdieping van het hotel. Ze hebben slechts een dakraam en geen balkon. Deze kamers zijn daarom goedkoper dan de tweepersoonskamers. Boek je een tweepersoons kamer op indeling, dan staat er op de standaard tweepersoons kamer een extra bed in de vorm van een slaapbank met een lengte van 1.90 m. Een tweepersoonskamer voor alleengebruik is tegen toeslag ook mogelijk; last minute zijn die kamers echter zeer prijzig.

Over de maaltijden

Op zes avonden geniet u in het restaurant van het hotel van een goed en smakelijk viergangendiner. Op donderdag heeft het hotel Ruhetag en eten we in een plaatselijk restaurant. 's Ochtends staat er een zeer uitgebreid ontbijtbuffet met veel plaatselijk geteelde en verse producten voor u klaar. Op de wandeldagen kunt u uw eigen lunchpakket klaarmaken (inbegrepen).

Inbegrepen

 • transfers per minibus of postbus conform programma dag 2 t/m 7
 • kabelbanen conform programma
 • verblijf op basis van halfpension: vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • gebruik diverse sport- en ontspanningsfaciliteiten van het hotel (Turks stoombad, fitnessruimte, overdekt zwembad, solarium, sauna en de Stubaier bio-sauna)
 • 6x lunchpakket
 • toeristenbelasting
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis inclusief aansluitende transfers (optioneel)
 • verzekeringen
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • eventuele entrees

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

U maakt vanuit Neustift im Stubai stevige dagtochten, diep de omringende bergwereld in. U dient voor deze reis dan ook over een goede wandelconditie te beschikken. U loopt gemiddeld 5 tot 6 uur per dag, over goede, maar vaak stenige paden. Soms ook verlaten we het pad en zoeken ons een weg over grashellingen. Een enkele keer lopen we over puinhellingen, die voor mensen met hoogtevrees lastig kunnen zijn.
De hoogteverschillen in deze reis zijn flink: 400 tot 800 meter stijgen en dalen per dag, over soms steile paden. Een enkele maal stijgt of daalt u zelfs 1000 tot 1100 meter - we gebruiken dan een kabelbaan om het hoogteverschil op heen- dan wel terugweg te beperken. Houdt u er ook rekening mee dat een plotselinge weersverslechtering een wandeling aanmerkelijk kan verzwaren. Hier staat tegenover dat sommige wandelingen zijn in te korten door slim gebruik te maken van kabelbaan en/of bus. We nemen bovendien alle tijd voor de wandelingen: er is volop gelegenheid voor het nemen van pauzes en het genieten van de natuur en de uitzichten. En: omdat u de hele reis in dezelfde accommodatie verblijft, kunt u iedere dag bepalen of u wel of niet mee wandelt. U kunt altijd een dagje in het hotel blijven en er uw gemak van nemen, of op eigen houtje Neustift of Innsbruck verkennen.

Extra's

Aanvullende opties

Reis je zelf met de trein naar je bestemming? Boek deze groepstransfer station-accommodatie v.v. (vanaf € 10,- per persoon)

Boek je zelf je treinreis dan kan je gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag. Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op de groepstransfer. (Check de informatie bij heen- en terugreis van deze reis hoe laat en van waar de groepstransfer vertrekt of check het treinschema van de SNP groepstreinreis). Zonder reservering gaan we er vanuit dat jezelf naar de eerste accommodatie reist.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Je ontmoet je reisgezelschap op het station van Innsbruck of in de accommodatie.

De transfer van het station naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het station) is dan niet voor je geregeld. Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepstreinschema.

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Neustift is ca. 920 km. Je kunt bij het hotel parkeren. Op de meeste snelwegen in Oostenrijk heb je een vignet nodig. Dit vignet is ter plaatse te koop, maar ook in Nederland (o.a. bij de ANWB). 

Carpooling
Ruim vóór aanvang van deze groepsreis wordt er door SNP een Whatsapp groep aangemaakt, zodat je eventueel groepsgenoten kunt vinden die met je mee willen rijden.

Treininformatie

Aansluitend op onderstaand treinschema is er een transfer geregeld vanaf het station naar het hotel. Zorg dus dat je uiterlijk op de genoemde aankomsttijd op het station bent. Lukt dat niet, dan ga je op eigen gelegenheid naar je accommodatie.
Je kunt via www.stubai.at een voucher downloaden om met het OV gratis naar je accommodatie te reizen vanaf het station van Innsbruck.

Treinschema

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan boeken we een treinreis met het volgende schema voor je: 

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS – Innsbruck 08:08 - 19:18 2
Innsbruck– AmsterdamCS 10:40 - 20:29 3

Treinschema’s zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor de vertrekdatum 22 juli 2023, boeken we een treinreis met het volgende schema voor je:

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam  CS – Innsbruck 06:38 - 17:18 2
Innsbruck – Amsterdam CS 10:40 - 20:29 3

Treinschema’s zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Voor de vertrekdatum 19 augustus 2023, boeken we een treinreis met het volgende schema voor je:

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS – Innsbruck 09:08 - 19:18 3
Innsbruck– AmsterdamCS 10:40 - 20:44 3

Treinschema’s zijn altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Klik hier voor informatie over Treinen en Tickets .

Wil je zelf je treinreis boeken, dan kan dit via www.nsinternational.nl of www.interrail.euWij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je groepsreis is bevestigd en het label 'voldoende deelnemers' heeft.

Het Stubaital en de Stubaier Alpen hebben een typisch bergklimaat. Dat betekent grote temperatuurverschillen tussen dag en nacht, maar ook tussen dal en bergkammen. Ook bestaat er altijd kans op een bui of een snelle weeromslag. Met name in de namiddag kan bij mooi weer een onweersbui ontstaan. In de dalen is het ‘s zomers vaak zeer aangenaam weer. De hogere valleien en bergmassieven vangen echter meer neerslag, hetgeen hun opvallend groene vegetatie en het grote aantal gletsjers verklaart. Hier moet u rekenen op een aanmerkelijk instabieler weerbeeld dan in de valleien: het ene moment schijnt de zon en is het prettig weer, maar even later kan een hagelbui boven u losbarsten en zakt het kwik naar 10ºC.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Stubaital ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. Op dit moment is de trein het meest duurzame vervoersmiddel.
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoeft u maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Omdat u meestal hoog in de bergen verblijft, kunt u bovendien niet veel geld uitgeven. U heeft alleen geld nodig voor drankjes en voor ‘tussendoortjes’. Aan ca. € 15,- per dag zult u waarschijnlijk genoeg hebben. NB: zorg voor voldoende contant geld, bij veel alm- en berghutten kan niet gepind worden!

Vanaf Innsbruck reist u met een minibus nog een klein stukje verder naar het Stubaital. Tijdens de reis zijn er verplaatsingen naar andere wandelgebieden per minibus of postbus. Bovendien maken we een aantal keren gebruik van een kabelbaan om het hoogteverschil te kunnen beperken.

Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan de tochten in de Stubaier Alpen te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer u vermoeid aan de start verschijnt. Met een paar stevige wandelingen, voorafgaand aan de reis, kunt u  uw bergwandelschoenen en voeten alvast aan elkaar laten wennen.

Vanwege het overstappen op de treinstations adviseren wij u uw bagage in een koffer met wieltjes, een rugzak of twee kleinere weekendtassen te vervoeren. Gedurende de dagwandelingen draagt u een dagrugzak (30 liter) waarin ruimte moet zijn voor een warm kledingstuk, een grote veldfles, regenkleding, de lunch en eventueel een fototoestel en verrekijker.

 • GELDIG paspoort
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband, sporttape (onmisbaar voor het afplakken van blaren)

Voor de wandelingen:
 • bergwandelschoenen met stevige zool, hoogsluitend en ingelopen
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regenbroek en regenjas
 • winddichte kleding (bijv. gore-tex jack en fleecevest)
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • handschoenen, sjaal en muts
 • dagrugzak (min 30 liter)
 • grote veldfles (minimaal 1,5 liter) of thermosfles
 • lunchtrommel, evt zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Oostenrijk bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/oostenrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/oostenrijk/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
Bij spoedeisende medische problemen kun je op vertoon van je paspoort gratis worden behandeld, maar bij de afhandeling komt dan dikwijls wel veel papierwerk kijken. Bel bij een spoedgeval een ambulance (Rettungsdienst) of de plaatselijke doktersdienst.
NB.
Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Voor een algemeen advieskijk je op de website van het LCR of ITG.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

IMG_1901ET.jpg

Oostenrijk - Stubaital

Bergwandelen in het hart van Tirol

Wandelvakantie vanuit sportief berghotel

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.