hfghfhgf

Italië - Sardinië, 8 dagen De ruige Supramonte

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs hotels en agriturismo

De voettocht door de ruige kalkbergen van de Supramonte, het mooiste en meest desolate deel van dit bijzondere eiland, eindigt aan de spectaculaire rotstkust met de zeegrotten en de parelwitte strandjes van de Golf van Orosei. Kleine wandelpaden leiden je naar de karstbron Su Gologone, de grot bovenin de top van de Monte Tiscali die een Nuraghenederzetting verbergt en de fameuze, zeer nauwe kloof Gola di Gorrupu. Overnachting in hotels en sfeervolle agriturismo.

Uniek aan deze reis

 • De diepe Gola di Goruppu
 • Heerlijke kust en stil achterland
 • Onverwacht ruig eiland
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

De mooiste wandelgebieden van Sardinië

De Sardijnen wandelen zelf amper, er is geen netwerk van doorgaande wandelroutes, laat staan een knooppuntensysteem. Sardinië is een tamelijk onbekende wandelbestemming maar dat heeft ook zo zijn voordelen. Lees verder op Op Pad...

Dag tot dag

Italië - Sardinië

Het decor van deze wandelreis behoort zeker tot de ruigste en mooiste kuststreken van de Middellandse zee, gelegen in het oosten van Sardinië aan de Golf van Orosei. Hier duiken 800 meter hoge kalksteenkliffen de azuurblauwe zee in, nestelt een wit strandje zich in de zon en bewaken de mysterieuze Nuraghe-dorpen de oude cultuur. De prachtige baaien, smalle kloven en nauwelijks bezochte grotten staan garant voor een niet te vergeten wandelreis. Het kalksteenmassief van de Supramonte, vooral bezocht door schaapskudden, staat borg voor spectaculaire uitzichten en diepe rust. Kleine wandelpaden leiden je naar de karstbron Su Gologone, de grot bovenin de top van de Monte Tiscali die een Nuraghenederzetting verbergt en de fameuze (zeer nauwe) kloof Gola di Gorrupu. Het weergaloze uitzicht over zee vanuit het hoog boven de zee gelegen hotel in het kustplaatsje Cala Gonone. Cala Luna - het maanvormige strandje dat alleen te voet te bereiken is of...er is te veel om op te noemen. Eventueel verleng je deze reis met een bezoek aan de fraaie havenstad Cagliari.

Dag 1

Aankomst op Sardinië en busreis naar het stadje Oliena, dat aan de voet van de imposante kalksteenwand van de Supramonte ligt. Hier wordt je opgehaald en naar je hotel gebracht, in de hoger gelegen steeneikbossen.

Overnachting in

Monte Maccione, Oliena

Dag 2

Vanuit het hotel dat hoog op een bergflank midden in steeneikbossen ligt, maak je een mooie tocht naar het bijzondere kalksteenlandschap boven op de bergrug van de Supramonte. De stevige klim via de Scala ‘e Pradu wordt beloond met een prachtig uitzicht over de bergen van de Barbagia, de streek met een herderstraditie. Door een grillig maanlandschap kan je verder klimmen naar de hoogste top van de Supramonte, de Monte Corrasi (1463m). Wandelduur (als je omkeert bij Scala ‘e Pradu of doorloopt tot de Monte Corrasi): 8,5 tot 12 km, 500-700m stijgen en dalen, 4-6 uur lopen.

Overnachting in

Monte Maccione, Oliena

Dag 3

Onderlangs de imposante kalksteenwand van de Supramonte, die meer dan 800 meter hoog uit het landschap oprijst, wandel je door het fraaie steeneikbos dat de lagere hellingen bedekt, naar de karstbron van Gologone. Hier overnacht je in een sfeervolle agriturismo. Liefhebbers kunnen halverwege deze korte tocht tegen de steile puinhelling van de Punta Cusidore omhoog klimmen, om bovenop het plateau van de Supramonte op zoek te gaan naar de ingang van de Grotta Orgoi. Een inspannende klim door ruig en stenig, maar vooral ook spectaculair terrein. Wandelduur: 11 km, 50 m stijgen, 600m dalen, ca. 5 uur lopen (extra voor beklimming top: 2 km, 500m stijgen en dalen, 2 uur).

Overnachting in

Guthiddai, Oliena

Dag 4

Na een korte transfer maak je vanaf de donkere grot van Sa Oche een rustige wandeling door de gelijknamige vallei naar de nauwe kloof van Surtana. Onderweg kan je een uitstapje maken naar de Monte Tiscali waar vlak bij de top, verscholen in een grot, de resten van een prehistorisch Nuraghen dorp liggen. Na de bosrijke kloof van Surtana te zijn doorgestoken volgt een afdaling naar de Flumineddu, waar je voorbij een rivieroversteek wordt opgehaald voor een korte rit naar het hotel. Wandelduur: 11 km, 350m stijgen en dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Dorgali

Dag 5

Na een transfer wandel je naar de spectaculaire kloof van Gole di Gorropu. De kleine beek van de Flumineddu heeft hier een 350m diepe en nauwe kloof in de kalksteenrug uitgesleten. De bodem van de kloof, waar nauwelijks daglicht komt is bezaaid met rotsblokken. In deze onherbergzame uithoek van Sardinië komen zelfs nog moeflons voor. Langs de groene oever van de Flumineddu keer je terug. Je wordt weer opgehaald om te worden teruggebracht naar het hotel. Wandelduur: 15 km, 300m stijgen en dalen, ca. 5 uur.

Overnachting in

Dorgali

Dag 6

Vandaag wacht je een pittige, maar prachtige tocht naar de zee. Na een korte rit naar het begin van een pad naar de oude tunnel, ga je over de bergrug die Dorgali van de zee scheidt. Je wandelt over de met een weelderige maquis begroeide bergflank naar de top van de Monte Bardia, vanwaar je een overweldigend uitzicht hebt. Dan volg je een klein pad over de bergkam, geleidelijk dalend over de Monte Rosso. Als je nog energie over hebt kan je de Monte Irveri beklimmen waarvandaan je een schitterend uitzicht hebt over de prachtige kustlijn. Hierna volgt de deels steile en stenige afdaling naar het levendige havenplaatsje Cala Gonone. Hier verblijf je de laatste dag(en) in een hoog boven zee gelegen hotel, alweer met een prachtig uitzicht. Wandelduur: 10 km, 400m stijgen, 750m dalen, 6 uur lopen (extra voor beklimming M.Irveri: 4,5 km, 200m stijgen en 300m dalen, 2 uur).

Overnachting in

Cala Gonone

Dag 7

Een wandeling (9 km, 300m stijgen en dalen, 3,5 tot 4 uur) brengt je naar een van de mooiste stranden aan de Golfo di Orosei, het witte strand van Cala di Luna. Dit strand is alleen te voet of per boot te bereiken. Aan het eind van de middag vaar je langs de bijzonder fraaie kust terug naar Cala Gonone (boot niet incl.).

Overnachting in

Cala Gonone

Dag 8

Einde van het arrangement.

Als je een extra nacht hebt geboekt in Cala Gonone heb je vele mogelijkheden om te genieten van deze mooie locatie. Zo is er een kort natuurpad onder langs de kliffen, die vooral voor vogelliefhebbers interessant is. Je kan ook met een bootexcursie naar de dubbele zeegrotten Blue Marina. In deze grotten brachten tot voor kort Monniksrobben hun jongen ter wereld. Je kan ook de Nuraghe van Mannu bezoeken.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je overnacht in prima hotels en een agriturismo, die veelal schitterend gelegen zijn in de vrije natuur. Het hotel bij Oliena ligt middenin de bossen, hoog op de flanken van de Supramonte. Het hotel in Dorgali is eveneens fraai gelegen, heeft een prachtig uitzicht en is smaakvol ingericht. Het hotel in Cala Gonone ligt op enkele minuten lopen van het dorpscentrum en heeft vanaf het terras schitterend uitzicht over de baai van Orosei.

Over de maaltijden

Elke ochtend staat er een ontbijt voor je klaar. De lunches koop je zelf in. Op de meeste dagen kun je een lunchpakket in het hotel bestellen. Onderweg is er in dit dunbevolkte gebied nauwelijks gelegenheid om lunchinkopen te doen, behalve in Cala Gonone. 
's Avonds wordt er in de accommodatie een prima diner geserveerd, alleen in Cala Gonone laten we de keuze voor een restaurant aan jezelf over.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • 5 diners 
 • bagagevervoer op dag 3, 4 en 6
 • transfers dag 1 (vanaf Oliena naar hotel), 4, 5 en 6
 • SNP reisinformatie met routebeschrijvingen

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • entrees 
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Ter plaatse te betalen

 • boot Cala di Luna - Cala Gonone (ca. EUR 7,- p.p.)
 • toeristenbelasting (ca. EUR 1,50 p.p.p.n.)

Over de activiteiten

Je wandelt over (on)verharde wegen, de zogenaamde ‘strade bianche’, maar vooral over wandelpaadjes. De wandelpaden in dit deel van Sardinië zijn vaak stenig, soms niet meer dan smalle geitepaadjes door het struikgewas. Enkele trajecten, zoals naar de Monte Tiscali en de afdaling van de Monte Bardia, zijn lastig met een enkel kort stukje (eenvoudig) klauterwerk. Het binnenland van Sardinië is behoorlijk ruig en afgelegen, enig oriëntatievermogen en kennis van kaart en kompas zijn een vereiste. Het gebruik van een GPS-ontvanger wordt voor deze reis aanbevolen, de GPS data kun je gratis downloaden na boeking. 

Extra dagen

Je kunt overal een extra (rust)dag boeken. Wij adviseren Cala Gonone, vanwege de nabijheid van het strand en de vele excursiemogelijkheden. In de rustig en midden in het groen gelegen agriturismo Guthiddai in Oliena kun je fijn een dag uitrusten.

Extra's

Verlengingshotels

balear.jpg

Hotel Balear (Alghero)

Mooi drie sterren hotel in Alghero met net ingerichte kamers en een leuk restaurant met uitzicht op zee. Het strand ligt op 50 meter afstand en op een paar minuten ligt het toeristische centrum. De lichte kamers beschikken over een eigen badkamer en zicht op zee of op de tuin. Er is gratis wifi beschikbaar voor de gasten van het hotel.

acc15313att88.jpg

Hotel Cavour (Olbia)

Vriendelijk hotelletje in Olbia, van alle gemakken voorzien, op loopafstand van de haven en het centrum van de stad en op slechts 2 km van het vliegveld. Er is gratis wifi en bij de receptie is een computer met vast internet waar je gratis gebruik van kunt maken. De kamers hebben een eigen badkamer, TV en airco. Naast het hotel is een leuk restaurant met Sardijnse (vis)specialiteiten.

colonne_view.jpg

Hotel Due Colonne (Cagliari)

Comfortabel stadshotel in Cagliari, gevestigd in een historisch pand in het centrum en vlakbij de haven. De kamers zijn uitgerust met een eigen badkamer, airco, TV en Wifi.

Transfers

Reservering lijnbus Cagliari - Oliena

Reservering voor een rechtstreekse bustransfer van Cagliari naar Oliena. Vertrek vanaf het vliegveld is om 13.30 uur.

Voorwaarden: De prijs is ca. 35 euro per persoon, ter plekke te voldoen. Verblijf je voorafgaand aan de reis in Cagliari dan kan de bus je bij je hotel komen ophalen. Geef dit bij boeking aan.
NB. Deze bus rijdt niet op zon- en feestdagen.

Transfer vliegveld Olbia - Oliena (vanaf € 173,- per boeking)

Transfer van Olbia vliegveld naar eerste hotel in Oliena.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Transfer Gala Gonone - vliegveld Olbia (vanaf € 173,- per boeking)

Transfer van laatste hotel in Gala Gonone naar Olbia vliegveld.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Transfer Gala Gonone - vliegveld Alghero (vanaf € 281,- per boeking)

Transfer van laatste hotel in Gala Gonone naar Alghero vliegveld.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Transfer vliegveld Alghero - Oliena (vanaf € 281,- per boeking)

Transfer van Alghero vliegveld naar eerste hotel in Oliena.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Transfer vliegveld Cagliari - Oliena (vanaf € 281,- per boeking)

Transfer van Cagliari vliegveld naar het eerste hotel in Oliena.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Transfer Gala Gonone - vliegveld Cagliari (vanaf € 281,- per boeking)

Transfer van het laatste hotel in Gala Gonone naar het vliegveld van Cagliari.

Voorwaarden: Geef de transfer bij boeking aan. De prijs is per rit voor max. 4 personen

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Oliena is ca. 2000 km. Vanaf Civitavechia is er een veerdienst (ca. 12 uur) naar Cagliari of Olbia. Een andere mogelijkheid is een veerboot vanaf Zuid-Frankrijk via Corsica naar Sardinië. Je kunt de auto gedurende het arrangement bij het hotel in Oliena laten staan en op de laatste dag per taxi terugreizen naar Oliena (ca. 40 km).

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Olbia, Cagliari of Alghero.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven van Transavia en lijndiensten.
e-mail:info@snp.nlof telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Heenreis
Na aankomst op het vliegveld van Olbia, Cagliari of Alghero reis je per openbaar vervoer verder door naar Oliena. Houd bij de keuze van je vlucht rekening met deze reistijd en kies een zo vroeg mogelijke heenvlucht en een zo laat mogelijke terugvlucht.Je kunt natuurlijk ook altijd een verlengingsnacht boeken vooraf of na afloop van je reis. Ook kunnen wij taxi-transfers van Olbia, Alghero en Cagliari naar het eerste hotel en terug vanaf het laatste hotel regelen.

Vanaf het vliegveld van aankomst neem je een bus naar Nuoro. In Nuoro neem je de ARST bus (lijn 52) naar Oliena (reistijd ca. 20 min, aantal malen per dag).

Vliegen op Olbia (OLB):
Olbia ligt het dichtst bij het wandelgebied. De bus van vliegveld Olbia naar Nuoro gaat een aantal keer per dag en heeft een reistijd van 1,5 - 2 uur. Je kunt met busmaatschappij ARST (lijn 514) of Deplano reizen.

Vliegen op Alghero (AHO):
De bus van vliegveld Alghero naar Nuoro gaat éénmaal per dag (busmaatschappij Redentours) en heeft een reistijd van ca. 2.5 uur.

Vliegen op Cagliari (CAG):
De bus van Cagliari naar Nuoro heeft een reistijd van ca. 2,5 uur en gaat slechts éénmaal per dag (busmaatschappij ARST, lijn 516 en 9342).
Er is ook een bus die rechtstreeks van Cagliari naar Oliena gaat. Deze is via SNP te boeken (zie extra's / transfers).

Terugreis
Voor de terugreis neem je vanuit Gala Gonone de bus naar Nuoro (reistijd 50 min) en vandaar naar de luchthaven van keuze. Alleen naar Olbia gaat er wel een rechtstreekse bus vanuit Cala Gonone.

Dienstregelingen
Voor de website van ARST klik je hier
Voor de website van Deplano klik je hier
Voor de website van Redentours klik je hier

NB. Op zondagen en Italiaanse feestdagen is het busvervoer minder frequent en op sommige bestemmingen wordt niet gereden. Check voor deze dagen de websites extra goed. In het algemeen raden we deze dagen af voor de heen- en terugreis.

Je kunt dit arrangement starten van begin april tot eind oktober m.u.v. de periode eind juli - eind augustus. In augustus bieden we de reis niet aan i.v.m. de warmte en de Italiaanse zomervakanties.  Vroeg of laat in het seizoen kan er nog of al sneeuw liggen in het wandelgebied. De hotelier kan je in dat geval ter plaatse informeren over eventuele alternatieve wandelingen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Sardinië ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per vliegtuig of per auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Het is handig een zaklamp mee te nemen om de grotten die je tegenkomt te verkennen.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

Voor een verblijf in Italië heb je een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.
N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neem voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van Italië (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkom je problemen bij de douane. Meer informatie vind je op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Italië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem, indien je met de eigen auto naar Italië rijdt, ook je groene kaart mee. Je hebt deze nodig als je bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Medische zorg in Italië is uitstekend. Neem in noodgevallen contact op met de 'pronto soccorso' (eerstehulpafdeling) van het dichtstbij zijnde ziekenhuis.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Gegevens bij de hand
Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct je verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Mazelen
Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geeft aan dat er in meerdere Europese landen een verhoging wordt gezien van het aantal mazelengevallen.
In Italië is een situatie gaande die enigszins vergelijkbaar is met die van Nederland in 2013/2014. Er zijn daar sinds begin 2017 tot nu toe 2400 gevallen van mazelen gemeld, verspreid over het land, met name onder niet-gevaccineerde personen. Daarom wordt er in Italië nu extra aandacht gevraagd voor de verspreiding van de ziekte en vaccinatie om deze te voorkomen. Voor kinderen die op vakantie gaan naar Italië is het van belang dat ze tijdig conform het Rijksvaccinatieprogramma gevaccineerd zijn. Bij nauw contact met de lokale bevolking (logeren bij Italianen thuis) kan voor kinderen tussen 6 en 14 maanden en volwassenen geboren in Nederland tussen 1965 en 1976 vervroegde vaccinatie overwogen worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het consultatiebureau of met een reizigersadvies- en vaccinatiebureau.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Geweldsdelicten zijn zeldzaam
Hoewel er veel kleine misdaad voorkomt, zijn geweldsdelicten zeldzaam in Italië. Italianen zijn wel gewend om bij onenigheid hun stem strijdlustig te verheffen. Kalm en beleefd blijven zal de situatie meestal kalmeren. Kijk uit voor niet-officiële gidsen, taxichaufeurs of vreemden die je willen adviseren over hotels en restaurants, aangezien ze daarvoor soms geld willen hebben. Alleenreizende vrouwen krijgen in Italië veel aandacht, maar dit is meestal meer irritant dan gevaarlijk. Het personeel van hotels en restaurant treedt alleenreizende vrouwen vaak met extra zorg tegemoet.

Verschillende politiekorpsen
Er zijn verschillende soorten politiekorpsen in Italië en elk vervult een eigen rol. De staatspolitie, la polizia, behandelt de meeste misdaden. De carabinieri behandelen verschillende overtredingen en kunnen ook willekeurige veiligheidscontroles uitvoeren. De vigili urbani (gemeentelijke verkeerspolitie) kunnen hoge boetes uitschrijven voor verkeers- en parkeer-overtredingen. In geval van diefstal moet je naar het dichtstbijzijnde politiebureau voor een proces verbaal (denuncia).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je gezin) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

r32r2

Italië - Sardinië

De ruige Supramonte

Wandelvakantie langs hotels en agriturismo

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 701 klanten