312080banner3

Italië - Cilento, 9 dagen Campania Felix

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie langs pensions en agriturismi

In deze stille en onbekende uithoek van Campania, ten zuiden van Napels, maak je rustige wandelingen door het groene landschap. Over stenen trappen en oude muilezelpaden trek je door het beboste Valle dell’Angelo, langs de grotten van San Michele, het middeleeuwse Laurino, kastanjebossen en olijfgaarden. Je overnacht in Campania Felix, het gelukkige land, in uiteenlopende, maar altijd sfeervolle en kleinschalige accommodaties.

Uniek aan deze reis

 • Authentieke dorpjes
 • Gastvrije overnachtingsplaatsen
 • Verstild landschap
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Italië - Cilento

De Cilento, gelegen in de zuidhoek van de regio Campania, is één van de grootste Nationale Parken van Europa. Hoewel onbekend, omvat dit park een grote verscheidenheid aan landschappen en culturele schatten. Onaangetaste middeleeuwse stadjes samengebald op een hoog punt in het landschap, de zgn. ‘borghi’, bijzondere bruggen en fraaie kerken en kapellen. De traditionele landbouw, door vele generaties door de eeuwen heen bedreven, is er nog altijd. Iedereen heeft een eigen stukje grond en verbouwt eigen groente, maakt wijn, olie, hammen en worsten. Over stenen trappen en oude muilezelpaden trek je door dit paradijselijke land. De groene vallei Valle dell’Angelo, de grotten van San Michele, de prachtige canyon van de Calore rivier, het middeleeuwse Laurino, kastanjebossen, olijfgaarden en indrukwekkende rotswanden zijn pas enkele schoonheden van deze streek. Je overnacht in Campania Felix, het gelukkige land, in uiteenlopende, maar altijd sfeervolle en kleinschalige accommodaties. De uitstekende lokale keuken is grotendeels gebaseerd op de produkten van het eigen land en je krijgt volop de gelegenheid met de rijke gastronomie kennis te maken.

Dag 1

Aankomst per trein in Paestum, waar je opgehaald wordt. Via een prachtige panoramische route rijd je naar Monteforte Cilento, in het hart van het Cilento Nationaal Park, waar je overnacht in een agriturismo. Als je vroeg bent kan je alvast het leuke oude stadje bezoeken.

Overnachting in

Monteforte Cilento

Dag 2

Op deze eerste echte wandeldag heb je verschillende opties om je benen aan het wandelen te laten wennen. Je kan de route naar wens inkorten of verlengen. Je begint met een korte autorit of wandeling naar Capizzo, langs een rustige panoramische weg. Vanaf daar gaat het omhoog, naar de schitterende kapel van San Mauro, met uitzicht over de kloof van de Calore aan de ene kant en de Golf van Salerno tot aan Capri aan de andere. Vanaf hier is er een prachtig pad over de kam. Je wandelt daarna onderlangs enkele grotten naar de kapel van Santa Lucia, hoog boven het dorp, met uitzicht over de heuvels en de zee en vandaar rustig omlaag via middeleeuwse natuurstenen trappen. Wandelduur: 6 km, 270 m stijgen, 390 m dalen, ca. 3 uur lopen. Je wordt na de wandeling opgehaald.

Overnachting in

Monteforte Cilento

Dag 3

Je begint met een kort ritje naar het begin van de wandeling. Op deze zeer fraaie wandeldag loop je onderlangs het als een adelaarsnest gelegen Magliano Nuovo, omlaag naar de schitterende kloof, met de rivier beneden in de diepte. Je daalt via een mooi pad tussen de kastanjebossen de kloof in. Dit is een van de meest ongerepte delen van het Cilento Nationaal Park. Er komen hier nog otters voor en de vegetatie is weelderig, met vele inheemse planten. Onderweg zijn er verschillende fraaie plekken voor een korte stop met prachtig uitzicht. Je komt bij een natuurlijke brug en steek je de rivier over en loop je door tot aan een klein stuwmeertje, waar je kunt zwemmen. Daarna nog een stukje langs de rivier en dan een korte klim tot aan het middeleeuwse stadje Felitto. Je wandelt in 4km naar je accommodatie of laat je in Felitto ophalen.
Wandelduur: 6,5 km, 135 m stijgen, 460 m dalen, ca. 3 uur lopen.

Overnachting in

Felitto

Dag 4

Je wordt naar het dorpsplein van Felitto gebracht en loopt eerst door de bossen en landerijen voordat je afdaalt naar de rivier naar een fraaie middeleeuwse brug, één van de best bewaarde exemplaren van de vele bruggen die hier ooit lagen. Vanaf hier volg je rivier terug naar Felitto. Je loopt grotendeels door bossen, onderlangs indrukwekkende gekleurde rotswanden. Wandelduur: 12 km, 375 m stijgen en dalen, ca. 5 uur lopen. Je kan je ook 5 km verder laten afzetten, zodat de wandeling een stuk korter wordt.

Overnachting in

Felitto

Dag 5

's Ochtends neem je de bus richting Laurino. Van verre zie je het stadje al liggen, hoog boven een kloof van de rivier de Calore. Je laat je vlak onder het stadje afzetten en loopt de kloof in. Onderlangs de spectaculaire rotswanden en over een middeleeuws bruggetje loop je naar het kerkje van St. Elena. Hier begint een goed begaanbaar muilezelpad dat je de bergen invoert, via de prachtige groene 'Soprana' vallei. Je komt bij een mooie hoogvlakte. Optioneel kan je door de beukenbossen naar de Grava di Vesalo, een uniek karstverschijnsel, waar een riviertje in de bodem verdwijnt, op en neer lopen. De terugweg voert weer via antieke muilezelpaden. Je komt langs prachtige uitzichtpunten, van waar je het hart van de Cilento goed kunt overzien, en langs de grotten van San Michele, waar een standbeeld van de aartsengel wordt bewaard. Je loopt terug via de Valle dell'Angelo, de vallei van de engel. Wandelduur: 10,5 of 16 km, 560 m of 680 m stijgen, 370 m of 510 m dalen, 4,5 of 6,5 uur lopen. Er is ook een korte wandeling van 6 km van Laurino naar Valle dell Angelo beschreven.

Overnachting in

Valle dell'Angelo

Dag 6

Vandaag loop je weer van de Valle dell'Angelo naar het mooie stadje Piaggine. Je hebt tijd om even koffie te drinken en door de middeleeuwse straatjes te dwalen. Daarna daal je een groene vallei in en wandel je naar het kleine stadje Sacco, met een zeer fraaie net gerestaureerde kathedraal. Vanaf Sacco daal je af naar de rivier de Sammaro, die hier in een nauwe kloof ontspringt. Bij de rivier is een mooie picknick plek en eventueel kan je zwemmen in het heldere water. Via een oud muilezelpad loop je dan omhoog, tussen de olijfgaarden en de moestuinen naar het verlaten dorp Roscigno vecchio, waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Na een bezoek aan dit 'Pompeii van de 19e eeuw' loop je naar het nieuwe dorp waar je wordt opgehaald en teruggebracht wordt naar je accommodatie.
Wandelduur: 12 km, 330 m stijgen, 440 m dalen, ca. 5 uur lopen.

Overnachting in

Valle dell'Angelo

Dag 7

Vandaag ga je eerst een stukje met de auto. Je laat je afzetten in Roscigno, vanwaar je eerst omhoog loopt naar de Monte Pruno, een archeologische vindplaats. Vervolgens wandel je naar een ander juweeltje van de streek, het stadje Corleto Monforte, zoals de naam al zegt een versterkte berg. Het is de moeite waard even rond te dwalen door de nauwe straatjes. Via een middeleeuwse handelsroute loop je dan door een mooie vallei naar het stadje Sant'Angelo a Fasanella aan de voet van de Alburni bergen, één van de interessantste stadjes van de streek, met de beroemde grotkerk gewijd aan San Michele. Wandelduur: 11 km, 430 m stijgen, 500 m dalen, ca. 5 uur lopen.

Overnachting in

Sant'Angelo a Fasanella

Dag 8

Op deze laatste wandeldag breng je een kort bezoek aan het Alburni gebergte, een ongerept kalkmassief, met vele grotten en andere karstverschijnselen. Je start de rondwandeling vanuit Sant’Angelo, loopt eerst door de oude straatjes van het stadje en dan omhoog door de olijfgaarden en kleinschalige weilandjes, voor je op de eigenlijke hoogvlakte komt. Je passeert een doline, naar men zegt een van de diepste van de Alburni, alvorens je de top van Costa Palomba beklimt. Op de top van deze berg staat één van de symbolen van het Nationaal Park Cilento: de Antece, een prehistorische krijger, uitgehakt in de rotsen. Via oude middeleeuwse handelswegen daal je langzaam af, tot je Sant’Angelo weer in beeld krijgt: prachtig gelegen onder aan de rand van het gebergte. Via het klooster wandel je omlaag, terug naar je gastgezin. Wandelduur: 14 km, 600 m stijgen en dalen, ca. 5 uur lopen.

Overnachting in

Sant'Angelo a Fasanella

Dag 9

Na het ontbijt en eventueel een korte wandeling in Sant'Angelo eindigt je arrangement.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De accommodaties zijn alle mooi gelegen met gastvrije eigenaren en variëren van een gastgezin met eenvoudige voorzieningen tot een fraaie agriturismo met zwembad. Je slaapt in verschillende typen kleinschalige accommodaties op kamers meestal voorzien van douche en toilet. De kwaliteit van de accommodaties in het algemeen ligt in dit - nog onontdekte - deel van Italië wat lager dan je wellicht elders in Italië gewend bent.

Over de maaltijden

Ontbijt en avondeten zijn inbegrepen. De avondmaaltijden worden met zorg voor je bereid. De lunch kun je onderweg zelf inkopen of bij de accommodatie bestellen.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • alle diners
 • bagagevervoer op dag 3,5 en 7
 • transfers volgens programma
 • SNP reisinformatie met routebeschrijvingen

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • lunches
 • overige transfers
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Ter plaatse te betalen

 • eventuele toeristenbelasting (ca. EUR 1 - 4 p.p.p.n.)

Over de activiteiten

De tocht voert door heuvelachtig terrein, soms zijn de paden steenachtig en lastiger te bewandelen. Af en toe moet er een stukje ’gestruind’ worden. De wandelingen zijn niet lang. De hoogteverschillen blijven op een uitzondering na beperkt. Aangezien er weinig gewandeld wordt in deze regio, zijn de paden soms moeilijk te vinden en/of overgroeid. Daarom wordt het gebruik van de SNP Route-app op je telefoon aanbevolen. Of gebruik een GPS ontvanger; de data kun je na boeking gratis downloaden van MijnSNP.
In de zomer moet je rekening houden met de hitte, hoewel een groot deel van de tocht door schaduwrijk gebied gaat. In het voor- en naseizoen kunnen sommige paden bij regen glad en/of modderig zijn. 

Extra dagen

Je kunt overal een extra (rust)dag boeken. Als je een rustige plek zoekt, waar je ook nog uitstekend kunt eten, dan kun je het beste wat langer blijven in de agriturismo in Felitto. Hiervandaan kun je ook excursies maken naar Paestum en Castelcivita, de eigenaar brengt je eventueel (tegen een vergoeding). Als je de grotten van Castelcivita of Pertosa wilt bezoeken, kunt je het beste in Agriturismo Rocca degli Ulivi (met zwembad), 3 km buiten Sant’Angelo a Fasanella, bijboeken. Vanuit Valle dell’Angelo zijn nog een aantal mooie wandelingen in het hart van de Cilento te maken.

Extra's

Verlengingshotels

Neapolis_uitzicht_2.jpg

Hotel Neapolis (Napels)

Hotel Neapolis is gevestigd op de derde verdieping van een voormalig paleis in het historische hart van Napels. In het hotel maak je kennis met de tradities en de historie van de stad door middel van verschillende boeken en foto's. De kamers zijn netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. Op elke kamer vind je tevens een computer met gratis internet. Het hotel beschikt over een restaurant, privé parkeergarage en gratis wifi. Op het ontbijtbuffet vind je yoghurt, eieren, ham, fruit en Napolitaanse zoetigheden, uiteraard vergezeld door een heerlijk kopje koffie.

Transfers

Transfer van St.Angelo naar Monteforte Cilento (vanaf € 88,- per boeking)

Optionele transfer van de laatste accommodatie naar de eerste accommodatie indien daar je auto geparkeerd staat.

Voorwaarden: De vermelde prijs is voor een gezelschap van max. 4 personen.

Transfer van Sant’Angelo a Fasanella naar Capaccio-Roccadaspide (vanaf € 77,- per boeking)

Optionele transfer van de laatste accommodatie naar het treinstation van Capaccio-Roccadaspide

Voorwaarden: De vermelde prijs is voor een gezelschap van max. 4 personen.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Monteforte Cilento bedraagt ca. 2000 km. Je kunt parkeren bij de eerste accommodatie en een transfer bijboeken van de laatste naar de eerste accommodatie.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Napels.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven van Transavia en lijndiensten.
e-mail:info@snp.nlof telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Na aankomst op het vliegveld van Napels (NAP) reis je per openbaar vervoer verder door naar uw bestemming. Houd bij de keuze van je vlucht rekening met deze reistijd. Kies daarom bij voorkeur een ochtendvlucht heen en/of een middagvlucht terug. Je kunt natuurlijk ook altijd een extra overnachting boeken in Napels vooraf of na afloop van je reis.

Heenreis:
Vanaf het vliegveld gaat er ongeveer elke 10 minuten een ANM bus naar het treinstation van Napels (buslijn 3S), er gaat ook een non-direct city-bus om de 15-40 minuten naar Piazza Garibaldi en het treinstation. Vanaf Napoli Centrale reis je per lokale trein naar het station van Paestum. Reistijd ca. 1,5 uur. Je wordt, na een telefoontje, opgehaald vanaf het station en naar de eerste accommodatie gebracht. Reistijd ca. 45 minuten.

Terugreis:
Er vertrekken zeer beperkt openbare bussen vanuit Sant’Angelo a Fasanella. We raden sterk aan een transfer bij te boeken naar het station Capaccio-Roccadaspide (zie transfers).
Er gaan regelmatig treinen van Capaccio-Roccadaspide naar Napels Centraal (Napoli Centrale), reistijd ca. 1 uur. Hier neem je een bus of taxi naar het vliegveld.

Klik hier voor de Italiaanse treintijden.

Je kunt dit arrangement starten van begin maart tot eind november. In de zomer is de warmte een verzwarende factor, waar je terdege rekening mee moet houden, al loop je regelmatig in de schaduw en zijn de wandelingen niet lang.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Cilento ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 
Over onze lokale agent 

De lokale partner van SNP voor deze reis heeft net als wij ‘groene genen’. Medewerkers werkten voorheen in sectoren als natuurbescherming en plattelandsontwikkeling en dat zie je terug in de reizen die ze voor SNP uitvoeren. Onze agent is actief betrokken bij het herstel en markering van wandelpaden in samenwerking met lokale autoriteiten en bevolking. Zo probeert onze partner niet alleen natuurgebieden te behoeden voor destructieve exploitatie, maar ook de economische en sociale omstandigheden voor de lokale bevolking te verbeteren. Zowel op kantoor als op reis worden zelf meegebrachte drinkflessen gevuld i.p.v. nieuwe plastic flessen aan te schaffen.

Accommodaties worden met zorg uitgekozen. Geen grote ketenhotels, maar bij voorkeur kleine, door families gerunde onderkomens. Veel van de accommodatie-eigenaren waar mee wordt samengewerkt zijn zelf actieve wandelaars. D.m.v. het verstrekken van gedetailleerde informatie over openbaar vervoer wordt het gebruik hiervan gestimuleerd.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

Voor een verblijf in Italië heb je een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.
N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neem voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van Italië (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkom je problemen bij de douane. Meer informatie vind je op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Italië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem, indien je met de eigen auto naar Italië rijdt, ook je groene kaart mee. Je hebt deze nodig als je bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Medische zorg in Italië is uitstekend. Neem in noodgevallen contact op met de 'pronto soccorso' (eerstehulpafdeling) van het dichtstbij zijnde ziekenhuis.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Gegevens bij de hand
Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct je verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Mazelen
Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geeft aan dat er in meerdere Europese landen een verhoging wordt gezien van het aantal mazelengevallen.
In Italië is een situatie gaande die enigszins vergelijkbaar is met die van Nederland in 2013/2014. Er zijn daar sinds begin 2017 tot nu toe 2400 gevallen van mazelen gemeld, verspreid over het land, met name onder niet-gevaccineerde personen. Daarom wordt er in Italië nu extra aandacht gevraagd voor de verspreiding van de ziekte en vaccinatie om deze te voorkomen. Voor kinderen die op vakantie gaan naar Italië is het van belang dat ze tijdig conform het Rijksvaccinatieprogramma gevaccineerd zijn. Bij nauw contact met de lokale bevolking (logeren bij Italianen thuis) kan voor kinderen tussen 6 en 14 maanden en volwassenen geboren in Nederland tussen 1965 en 1976 vervroegde vaccinatie overwogen worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het consultatiebureau of met een reizigersadvies- en vaccinatiebureau.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Geweldsdelicten zijn zeldzaam
Hoewel er veel kleine misdaad voorkomt, zijn geweldsdelicten zeldzaam in Italië. Italianen zijn wel gewend om bij onenigheid hun stem strijdlustig te verheffen. Kalm en beleefd blijven zal de situatie meestal kalmeren. Kijk uit voor niet-officiële gidsen, taxichaufeurs of vreemden die je willen adviseren over hotels en restaurants, aangezien ze daarvoor soms geld willen hebben. Alleenreizende vrouwen krijgen in Italië veel aandacht, maar dit is meestal meer irritant dan gevaarlijk. Het personeel van hotels en restaurant treedt alleenreizende vrouwen vaak met extra zorg tegemoet.

Verschillende politiekorpsen
Er zijn verschillende soorten politiekorpsen in Italië en elk vervult een eigen rol. De staatspolitie, la polizia, behandelt de meeste misdaden. De carabinieri behandelen verschillende overtredingen en kunnen ook willekeurige veiligheidscontroles uitvoeren. De vigili urbani (gemeentelijke verkeerspolitie) kunnen hoge boetes uitschrijven voor verkeers- en parkeer-overtredingen. In geval van diefstal moet je naar het dichtstbijzijnde politiebureau voor een proces verbaal (denuncia).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je gezin) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Cilento_wandelen_(1).jpg

Italië - Cilento

Campania Felix

Wandelvakantie langs pensions en agriturismi

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 630 klanten