Kerry

Ierland - Kerry & Beara, 11 dagen The famous and the untouched

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs guesthouses en hotel

Wandelvakantie over de beroemde Kerry Way en het nauwelijks bezochte Beara schiereiland, waar we in de dorpjes en pubs de pure Ierse sfeer proeven. We zien het landschap van meren, parken en ruige bergen van Killarney National Park, de steile kliffen van Bere Island en de kaap van Dursey Island, de zeehonden en vogelkolonies, de venen van Beara. Ook komen we langs prehistorische monumenten zoals het Staigue Fort.

Uniek aan deze reis

 • Mooiste wandelroutes van Ierland
 • Ongerepte schiereiland Beara
 • Proef de unieke sfeer van de Ierse pubs
 • Uitwaaien op Bere Island en Dursey Island
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Ierland - Kerry & Beara

Een avond aan de Ierse westkust: nagenietend van het avondmaal lopen we langs het strand. Aan onze voeten de Dingle Bay en even verderop de contouren van het gelijknamige schiereiland. Om ons heen krijsende meeuwen, een straffe Atlantische zeewind door het haar en in ons hoofd de verwondering over de kracht van de golven die na een lange zeereis voor de laatste maal hun trots ten toon spreiden. Dit zijn de onmiskenbare Ierse sferen van waaruit we onze tocht over de Kerry Way aanvangen. We beginnen aan de oevers van Lough Leane en Lough Muckross, in het hart van Killarney National Park. Daar wandelen we door het parkachtige landschap rond Muckross Abbey en zoeken de ruige bergen op van Macgillycuddy's Reeks. Vervolgens verblijven we een aantal dagen in een sfeervol hotel op Valentia Island en verkennen de kust van het schiereiland Inveragh. Over de prachtige Ring of Kerry reizen we vervolgens via het imposante ringfort Staigue Fort, naar het ongerepte schiereiland Beara. Daar wandelen we onderlangs de kale zandsteenrotsen van Hungry Hill Lake naar Adrighole. De laatste dagen verblijven we in het vriendelijke plaatsje Castletownbere, met zijn levendige pubs. Hier nemen we het pontje naar Bere Island waar we een afwisselende wandeling maken. Dursey Island, aan de ruige en ongerepte westpunt van Beara Pensinsula, vormt de perfecte afsluiting van deze oer-Ierse wandelvakantie.

Dag 1

We vliegen van Amsterdam naar Cork. Hier staat een bus klaar, die ons in 2 uur naar het levendige stadje Killarney brengt, aan de rand van het gelijknamige National Park, vlakbij de befaamde Killarney Lakes.

Overnachting in

Killarney

Dag 2

Vandaag zien we het lieflijke gezicht van Killarney National Park. Na het ontbijt is er een korte transfer naar Muckross House, dat in een prachtig parkachtig landschap ligt met eeuwenoude eiken, bemoste muurtjes en groene graslanden.  Hier maken we vervolgens een wandeling die ons om het door prachtige bossen omzoomde Muckross Lake voert. We wandelen over de smalle landtong die Muckross Lake van het grotere Loch Leane scheidt. Via Brickeen Bridge bereiken we Dinish cottage. We vervolgen onze route door de hellingbossen op de flanken van Torc Mountain. We passeren Torc waterfall.  Aan het eind van de middag wandelen we terug naar Killarney. Lengte 19 km, 275 m stijgen en dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Killarney

Dag 3

De ruige bergwereld van de Macgillycuddy's Reeks, de enige plek waar de Ierse bergen tot boven de 1000 m reiken, vormt het andere woeste gezicht van Killarney National Park. Dit is het dramatische decor waar we vandaag een inspannende wandeling maken. We worden eerst een stukje op weg gebracht en beginnen de wandeling nabij Ierlands beroemdste uitzichtpunt, Lady's View, waar we uitkijken over de het grillige Killarney Upper Lake met zijn kleine eilandjes. We dalen eerst een stukje af en wandelen langs de beboste oever naar Brandon's Cottage. Dan betreden we de Black Valley, de diepe vallei die in de schaduw van Ierlands hoogste bergen ligt. Hier en daar een verlaten boerderij en verder vooral stilte, rust en een grandioos landschap. Via een lage pas bereiken we Bridia Valley. Hier staat de bus te wachten die ons naar Knight's Town, op het eiland Valentia brengt. Hier slapen we in een een stijlvol hotel in het centrum van dit kleine dorpje met zijn eigen sfeer.  Lengte 19 km, 450 m stijgen en dalen, 6,5 uur wandelen.

Overnachting in

Knight's Town, Valentia Island

Dag 4

We maken een afwisselende rondwandeling over Valentia Island. Eerst worden we naar de baai van Foilhomurrin gebracht waar we onze wandeling starten naar de oude semafoor op Bray Head. De scherp gekante kliffen duiken hier meer dan 200 meter steil de zee in. Voor de kust liggen de markante silhouetten van de Skellig Isles. Dan zoeken we ons een weg door graslanden langs de ruige noordkust van het eiland. We passeren kleine baaitjes en vervallen boerderijen.  Regelmatig moeten we een muurtje of afrastering oversteken. Het laatste stuk van de wandeling voert over rustige weggetjes langs kleine gehuchtjes en enkele prehistorische standing stones. Ten slotte voert de route door een mooi bos, waarna we Knight’s Town weer bereiken. Lengte 17 km, 400 m stijgen en dalen, duur 6 uur. 

Overnachting in

Knight's Town, Valentia Island

Dag 5

In de ochtend worden we vanaf Knight's Town per bus naar het kleurrijke dorpje Waterville gebracht. Hier beginnen we aan onze wandeling over de geleidelijk stijgende Kerry Way die ons langs kleine crofters-nederzettingen op de flank van de Farraniaragh Mountain, naar Coomakesta Pass voert. Vanaf deze pas (208 m) hebben we schitterend uitzicht richting de Atlantische Oceaan en de Kenmare River.  Via een mooi bospad bereiken we  het vlakbij de kust gelegen Derrynane House. Dit huis werd begin 1700 gebouwd door kapitein John O’Connell en ligt in een park met bos, tuinen, stranden en moerasland. Het was in het begin van de negentiende eeuw het zomerverblijf van Daniel O'Connell, Ierlands beroemdste, geweldloze vrijheidsstrijder. Het huis ligt vlakbij een van de mooiste stranden van Kerry. Vervolgens lopen we naar het dorpje Caherdaniel waar de bus wacht om ons terug naar Valentia Island te brengen. Lengte 12 km, 250 m stijgen en dalen, 5 uur.

Overnachting in

Knight's Town, Valentia Island

Dag 6

Vandaag kun je het rustig aan doen in het vriendelijke plaatsje Knight's Town. Je kunt het veerpontje naar Reenard nemen voor een bezoek aan het stadje Cahersiveen. Of je neemt een taxi naar Portmagee voor een bezoek aan het Skellig Experience Visitors centre, waar je alles te weten kunt komen over deze mysterieuze eilandengroep, het oude klooster, de zeevogels die er broeden en de onderwaterwereld rondom de eilanden. Van hier vertrekken ook de boten naar Great Skellig. Bedenk echter wel dat deze boottocht vrij prijzig is, alleen wordt uitgevoerd onder gunstige weersomstandigheden en dat je met deze excursie niet aan land gaat (particulieren varen wel naar Great Skellig en bieden een landing met kort bezoek op het eiland aan, maar daarvoor betaal je al gauw 85 tot 100 euro). 

Overnachting in

Knight's Town, Valentia Island

Dag 7

We gaan vroeg op pad voor een volle en afwisselende dag. Per bus rijden we via het zuidelijke deel van de Ring of Kerry naar het Beara-schiereiland, een rit van ruim 2 uur. Onderweg brengen we een kort bezoek aan Staigue Fort. Dit is een van de grootste en mooiste Keltische ringforten van Ierland.  Vooraan op Beara Peninsula laten we ons afzetten buiten Glengarriff, dat achterin  de beschutte Glengarriff Harbour ligt. Hier pikken we de markeringen van de Beara Way op en onderlangs de Sugarloaf en Glenlough Mountains wandelen we in circa 6 uur naar Adrigole. Onderweg hebben we schitterend uitzicht over Bantry Bay en Sheeps Head, terwijl links en rechts van ons megalieten graftombes en standing stones opdoemen. Bij het kerkje van Adrigole staat de bus weer op ons te wachten om ons in een half uur naar Castletownbere te brengen, de grootste plaats op het Beara schiereiland. Lengte 16 km, 550 m stijgen en dalen, 6 uur.

Overnachting in

Castletownbere

Dag 8

Na het ontbijt nemen we het pontje nemen naar  het groene, zacht glooiende Bere Island. De bevolking leefde in deze eenzame streek tot voor kort in armoedige omstandigheden en probeerde een schamel bestaan op te bouwen door middel van wat vee- en aardappelteelt, visserij, jutterij, het steken van turf en het stoken van whisky. De Ardnakinna Point, de westpunt van het eiland, toont ons mooie kliffen. Lengte 12 km, maximaal 300 m stijgen en dalen, 4 uur. Na de wandeling nemen we de pont terug naar Castletownbere. 

Overnachting in

Castletownbere

Dag 9

We rijden in een half uurtje naar de uiterste westpunt van het Beara-schiereiland. Als het weer goed is en het kabelbaantje over de smalle Dursey Sound in bedrijf is, brengen we een bezoek aan Dursey Island. We maken een wandeling naar de uiterste punt van dit stille en prachtige eiland. Deze wandeling laat ons nog eenmaal alles zien wat de Ierse westkust te bieden heeft: een schitterende kust, talrijke zeevogels en prachtige uitzichten. Lengte 14 km, 400 m stijgen en dalen, 4,5 uur.
Als de kabelbaan niet in bedrijf is, bijvoorbeeld bij harde wind, maken we vanaf Ballagboy een prachtige wandeling langs de steile kliffenkust via Garinish Point naar de fleurige huisjes van het dorpje Allihies. Deze wandeling is 13 km, 300 m stijgen en dalen, 4,5 uur.
Na de wandeling rijden we in een half uurtje terug naar Castletownbere.

Overnachting in

Castletownbere

Dag 10

Na het ontbijt worden we nogmaals naar Allihies gebracht voor een mooie rondwandeling naar de Knockgour, de 491 m hoge top van de Miskish Mountains. We klimmen naar een van de uitlopers van de Knockgoura. Vanaf hier hebben we bij helder weer uitzicht naar alle windstreken en overzien we grote delen van het Beara Schiereiland. Voor ons ligt de Dursey Sound en het gelijknamige eiland: het uiterste zuidwesten van Ierland. Langs de in onbruik geraakte kopermijnen dalen we weer af naar het kleurige dorpje Allihies. Lengte 18 km, 600 m stijgen en dalen, 5,5 uur. Na de wandeling worden we in een half uurtje terug naar Castletownbere gebracht.

Overnachting in

Castletownbere

Dag 11

In de loop van de dag worden we in circa 3 uur naar Cork Airport gebracht, vanwaar we naar Nederland vliegen.

NB Programma

Let op: de vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Omdat wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het gebeuren dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Als deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, word je daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Let op: tijdens de reis met vertrek op 6-7-24 verblijven we op dag 1 en 2 in Killarney in een wat groter ***-hotel aan de rand van het stadje. Dit heeft geen gevolgen voor het programma.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

In Killarney en Castletownbere verblijven we in sfeervolle guesthouses. Het guesthouse in Killarney is wat luxer en met comfortabele en smaakvol ingerichte kamers. In Knight's Town verblijven we in een sfeervol hotel in het centrum van dit kleine dorpje, aan de boulevard van het kleine haventje. Dit traditioneel ingerichte hotel heeft een lounge, restaurant en een pub. De accommodaties  zijn mooi gelegen aan een prachtige baai of meer, of in een sfeervol stadje of klein Iers gehucht. En wat minstens zo belangrijk is: de pub is meestal vlakbij!

Let op: tijdens de reis met vertrek op 6-7-24 verblijven we op dag 1 en 2 in Killarney in een wat groter ***-hotel aan de rand van het stadje. 

Over de maaltijden

In Knight's Town wacht je in restaurant van het hotel 's avonds een 3-gangen diner en ‘s ochtends een uitvoerig Iers ontbijt. De overige avonden gaan we uit eten in een plaatselijke pub of een klein restaurant (in Killarney en in Castletownbere). Lunchinkopen kun je dagelijks zelf doen in de plaatsjes waar we verblijven. 

Inbegrepen

 • alle overige transfers (conform programma)
 • overnachtingen in hotels en guesthouses
 • ontbijt en diners, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 11
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitende transfers (optioneel)
 • verzekeringen
 • lunches
 • entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Deze wandelreis is voor iedereen met een goede wandelconditie zonder problemen te doen. De wandelingen duren maximaal 7 uur. De hoogteverschillen kunnen oplopen tot maximaal 600 meter per dag, maar meestal liggen de hoogteverschillen rond de 400 à 500 meter per dag. De lengte van de wandelingen varieert van 12 tot 20 kilometer.  We volgen meestal  kleine paden en soms kleine onverharde weggetjes, de zgn. greenroads. Stukken over smalle asfaltweggetjes blijven echter onvermijdelijk. Uiteraard oefent het weer een grote invloed uit op de tochten. Hevige regenval kan de paden in de venige gebieden omtoveren tot modderpoelen, waardoor de wandelingen aanmerkelijk zwaarder worden.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Cork of in de eerste accommodatie in Killarney.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Vluchtinformatie

Wanneer je je heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met KLM naar Cork v.v.

Vluchtschema
KL1129 Amsterdam - Cork vertrek om 15.50 aankomst om 16.40 uur
KL1130 Cork - Amsterdam vertrek om 17.10 aankomst om 20.00 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Het klimaat van Ierland staat bekend als regenrijk. Toch wijzen statistieken uit dat het er vaker droog is dan het er regent. Het klimaat is het beste te omschrijven als afwisselend. Zon, regen, mist en harde wind; op één dag is het allemaal mogelijk. De gemiddelde temperaturen liggen in de zomer tussen 15 en 20 ºC. Behalve op de bergtoppen wordt het er zelden echt koud. Een ander voordeel van dit klimaat is dat de regen zelden lang aanhoudt. De lucht en wolkenpartijen zijn ieder moment van de dag anders en bijzonder fraai. De heldere atmosfeer staat vaak garant voor fotogenieke lichtomstandigheden.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Ierland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoef je maar op weinig extra uitgaven te rekene. Aan ca. € 200,- p.p. heb je waarschijnlijk wel genoeg.

Op het vliegveld van Cork wacht een midibus voor de transfer naar de eerste accommodatie. Tijdens de reis brengt een minibusje ons op een aantal dagen naar het beginpunt van een wandeling of haalt het ons op het eindpunt op. Ook maken we een enkele keer gebruik van veerpontjes en een kabelbaan tussen de diverse eilanden. Voor de terugreis worden we per midibus naar het vliegveld van Cork gebracht.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

http://www.buseireann.ie/site/home/

Wij raden je aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis door Ierland te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer je vermoeid vertrekt. Een goede voorbereiding is, om in de weken voorafgaand aan de reis, een paar stevige wandelingen te maken. Zo kunt je je conditie bijspijkeren en je voeten en schoenen weer aan elkaar laten wennen.

Je wandelt met een dagrugzakje met daarin voldoende ruimte voor de lunch, een warm kledingstuk, een veldfles, ev. Een thermosfles regenkleding en een verrekijker of fototoestel.

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • (in verband met eventueel overgewicht of verlies adviseren wij u uw wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in uw handbagage te vervoeren)
 • schoenvet
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • insectenwerend middel
 • eventueel: handschoenen, sjaal en muts
 • dagrugzakje (min. 25 liter) met regenhoes (of vuilniszak om inhoud droog te houden)
 • grote veldfles (minimaal 1 liter) of evt. thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken
 • gamaschen
 • zakmes, broodtrommel en zitmatje voor lunch in het veld
 • (eventueel) zwemkleding
 • niet meer dan 20 kilo bagage
 • pinpas
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "second skin"
 • verloopstekker voor Ierse stopcontacten

21-12-23: tijdens de reis met vertrek op 6-7-24 verblijven we op dag 1 en 2 in Killarney in een wat groter ***-hotel aan de rand van het stadje. Dit heeft geen gevolgen voor het programma.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Ierland bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/ierland. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Ierland is goed geregeld.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Adrigole_River_Valley_Op_Pad_-_Jonathan_Andrew.jpg

Ierland - Kerry & Beara

The famous and the untouched

Wandelvakantie langs guesthouses en hotel

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.