Ierland - Kerry & Beara, 11 dagen The famous and the untouched

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs guesthouses, hotel en B&Bs

Wandelvakantie over de beroemde Kerry Way en het nauwelijks bezochte Beara schiereiland waar u in de dorpjes en pubs de pure Ierse sfeer proeft. De meren, parken en ruige bergen van Killarney National park, de steile kliffen van Bere Island en de kaap van Dursey Island; de zeehonden en vogelkolonies, de venen van Beara. Maar ook de prehistorische monumenten zoals het Staigue Fort.

Uniek aan deze reis

 • Mooiste wandelroutes van Ierland
 • Ongerepte schiereiland Beara
 • Proef de unieke sfeer van de Ierse pubs
 • Uitwaaien op Bere Island en Dursey Island
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Ierland - Kerry & Beara

Een avond aan de Ierse westkust: nagenietend van het avondmaal lopen we langs het strand. Aan onze voeten de Dingle Bay en even verderop de contouren van het gelijknamige schiereiland. Om ons heen krijsende meeuwen, een straffe Atlantische zeewind door het haar en in ons hoofd de verwondering over de kracht van de golven die na een lange zeereis voor de laatste maal hun trots ten toon spreiden. Dit zijn de onmiskenbare Ierse sferen van waaruit we onze tocht over de Kerry Way aanvangen. We beginnen aan de oevers van Lough Leane en Lough Muckross, in het hart van Killarney National Park, waar door het parkachte landschap rond Muckross Abbey wandelen en de ruige bergen van Macgillycyddy's Reeks opzoeken. Dan wandelen we langs de kust en over heuvelruggen die hier parallel aan lopen. Over de prachtige Ring of Kerry verplaatsen we ons naar Castle Cove vanwaar we, na een tocht naar het imposante ringfort Staigue Fort, naar het ongerepte schiereiland Beara rijden. Vanaf Hungry Hill Lake wandelen we over de kale zandsteenrotsen naar Castletownbere met zijn levendige pubs. Via Bere Island gaat het dan in de richting van Allihies. De ruige en ongerepte westpunt van Beara vormt de perfecte afsluiting van deze oer-Ierse wandelvakantie.

Dag 1

We vliegen van Amsterdam naar Cork. Hier staat een bus klaar, die ons naar het levendige stadje Killarney brengt, dat aan de rand van het gelijknamige National Park ligt en vlakbij de befaamde 'Killarney Lakes'. Als de tijd het toelaat, kunnen we 's middags een korte wandeling naar de ruïne van Ross Castle aan de oever van Louch Leane maken.

Overnachting in

Killarney

Dag 2

Vandaag zien we het lieflijke gezicht van Killarney National Park. We gaan naar Muckross House dat in een prachtig parkachtig landschap met eeuwenoude eiken, bemoste muurtjes en groene graslanden ligt. Hier maken we een rondwandeling die ons om het door prachtige bossen omzoomde Muckross Lake voert. We wandelen over de smalle landtong die Muckross Lake van het grotere Loch Leane scheidt. Via Brickeen Bridge bereiken we Dinish cottage. We vervolgen onze route door de hellingbossen op de flanken van Torc Mountain. We passeren Torc waterfall. Aan het eind van de wandeling is er gelegenheid om Muckross House en de traditionele boerderij te bezoeken die bij het landgoed hoort. Aan het eind van de middag brengt een busje ons de paar kilometer naar Killarney terug. Lengte 15 km, 275m stijgen en dalen, 4 uur.

Overnachting in

Killarney

Dag 3

De ruige bergwereld van de Macgillycuddy's Reeks, de enige plek waar de Ierse bergen tot boven de 1000m reiken, vormt het andere woeste gezicht van Killarney National Park. Dit is het dramatische decor waar we vandaag een inspannende wandeling maken. We worden eerst een stukje op weg gebracht en beginnen de wandeling nabij Ierlands beroemdste uitzichtpunt 'Lady's View', waar we uitkijken over de het grillige Killarney Upper Lake met zijn kleine eilandjes. We dalen eerst een stukje af en wandelen langs de beboste oever naar Brandon's Cottage. Dan betreden we de Black Valley, de diepe vallei die in de schaduw van Ierlands hoogste bergen ligt. Hier en daar een verlaten boerderij en verder vooral stilte, rust en een grandioos landschap. Via een lage pas bereiken we Bridia Valley. Hier staat de bus te wachten die ons naar Cahersiveen brengt, aan de noordzijde van Kerry Peninsula. Hier slapen we in een hotel dat aan de rand van het dorp ligt.  Lengte 19km, 450m stijgen en dalen. 6,5 uur wandelen.

Overnachting in

Cahersiveen

Dag 4

Vandaag staat, na een kort ritje terug naar Kells, een wandeling over de Kerry way op het programma. Vanuit het dorpje Kells volgen we een 17e eeuws karrenpad dat nu deel uit maakt van de Kerry Way. We klimmen eerst geleidelijk en  hebben uitzicht op de Dingle Bay. Het laatste deel van de wandeling is vlak en voert deels over een asfaltweg.  Aan de andere kant van het dorp ligt het hotel waar we overnachten. Lengte 18 km, 200 m stijgen en 285 m dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Cahersiveen

Dag 5

In de ochtend worden we vanaf Cahersiveen per bus naar het kleurrijke dorpje Waterville gebracht. Hier beginnen we aan onze wandeling over de geleidelijk stijgende Kerry Way die ons langs kleine croftersnederzettingen op de flank van de Farraniaragh Mountain naar Coomakesta Pass voert. Vanaf deze pas (208 m) hebben we schitterend uitzicht richting de Atlantische Oceaan en de Kenmare River.  Via een mooi bospad bereiken we  het vlakbij de kust gelegen Derrynane House. Dit huis werd begin 1700 gebouwd door kapitein John O’Connell en ligt in een park met bos, tuinen, stranden en moerasland. Het was in het begin van de negentiende eeuw het zomerverblijf van Daniel O'Connell, Ierlands beroemdste, geweldloze vrijheidsstrijder. Het huis ligt vlakbij een van de mooiste stranden van Kerry. Vervolgens lopen we naar het dorpje Caherdaniel waar de bus wacht om ons naar ons sfeervolle hotel in het dorp Sneem te brengen. Lengte 12 km, 250 m stijgen en dalen, 5 uur.

Overnachting in

Sneem

Dag 6

Vanuit Sneem volgen we de Kerry Way in westelijke richting over het traject van 'the old butter road', een oude handelsroute waarlangs onder andere boter werd getransporteerd om via schepen te worden vervoerd.  Dan zoeken we ons een weg over de steile grashelling van de heuvelrug Esknaloughoge. Hier is geen pad en zoeken we ons een weg door het gras en het veen. Vanaf deze 377m hoge heuvelrug hebben we een schitterend uitzicht over de Kenmare River. We lopen over de kam van de bergrug en dalen dan steil af naar Staigue Fort. Dit is een van grootste en mooiste Keltische ringforten van Ierland. De muren zijn tot 5,5 m hoog en 4 m dik. Vanaf dit fort dalen we via een weggetje verder af naar Castle Cove, waar we worden opgehaald en naar Sneem worden teruggebracht. 18 km, 450 m stijgen en dalen, 6 uur.
Bij slecht weer kan het stuk over de Esknaloughoge niet gedaan worden en volgen we de Kerry way onderlangs de heuvel, waardoor de wandeling iets korter wordt en minder hoogteverschil kent.

Overnachting in

Sneem

Dag 7

We rijden per bus in circa 1,5 uur naar het zuidelijk van Iveragh gelegen Beara-schiereiland en laten ons afzetten buiten het vriendelijke dorpje Glengarriff, dat achterin  de beschutte Glengarriff Harbour ligt. Hier pikken we de markeringen van de Beara Way op en onderlangs de Sugarloaf en Glenlough Mountains wandelen we in ca. 6 uur naar Adrigole. Onderweg hebben we schitterend uitzicht over Bantry Bay en Sheeps Head, terwijl links en rechts van u megalieten graftombes en 'standing stones' opdoemen. Bij het kerkje van Adrigole staat de bus weer op ons te wachten om ons naar het kleurrijke dorp Allihies brengt, dat op de westpunt van het schiereiland van Beara ligt.  Lengte 16 km, 550m stijgen en dalen, 6 uur.

Overnachting in

Allihies

Dag 8

Vandaag volgen we de Beara Way voor een uitgebreide kennismaking met het groene, zacht glooiende Bere Island. We worden naar het havenstadje Castletownbere gebracht, waar we even kunnen rondkijken voordat we het veerpontje naar het eiland nemen. De bevolking leefde in deze eenzame streek tot voor kort in armoedige omstandigheden en probeerde door middel van wat veeteelt, aardappelteelt, visserij, jutterij, het steken van turf en het stoken van whisky een schamel bestaan op te bouwen. De Ardnakinna Point, de westpunt van het eiland, toont ons mooie kliffen. Lengte 12-17 km, max. 300 m stijgen en dalen, 4 a 6 uur. De wandeling is naar believen uit te breiden. Na de wandeling nemen we de pont terug naar Castletownbere en worden we naar Allihies teruggebracht.

Overnachting in

Allihies

Dag 9

We rijden in ca 15 minuten naar de uiterste westpunt van het Beara schiereiland. Als het weer goed is en het kabelbaantje over de smalle Dursey Sound in bedrijf is, brengen we een bezoek aan Dursey Island. We maken een wandeling naar de uiterste punt van dit stille en prachtige eiland. Deze wandeling laat ons nog éénmaal alles zien wat de Ierse westkust te bieden heeft: een schitterende kust, talrijke zeevogels en prachtige uitzichten. Lengte 14 km, 400 m stijgen en dalen, 4,5 uur. Als de kabelbaan niet in bedrijf is, bijvoorbeeld bij harde wind, maken we van Ballagboy een prachtige wandeling langs de steile kliffenkust via Garinsih point naar de fleurige huisjes van het dorpje Allihies. 13 km, 300m stijgen en dalen, 4,5 uur.

Overnachting in

Allihies

Dag 10

Vanuit Allihies maken we een mooie rondwandeling naar de Knockgour, de 491m hoge top van de Miskish Mountains. We klimmen omhoog naar een van de uitlopers van de Knockgoura. Vanaf hier hebben we bij helder weer uitzicht naar alle windstreken en overzien we grote delen van het Beara Schiereiland. Voor ons ligt de Dursey Sound en het gelijknamige eiland; het uiterste zuidwesten van Ierland. Langs de in onbruik geraakte kopermijnen dalen we weer af naar het kleurige dorpje Allihies. Lengte 18 km, 600m stijgen en dalen, 5,5 uur.

Overnachting in

Allihies

Dag 11

In de loop van de dag worden we in ca 5 uur naar Dublin Airport gebracht, vanwaar we naar Nederland vliegen.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Noot: tijdens de reis met vertrek op 17-6-18 verblijven we de laatste 2 nachten niet in Allihies, maar in een goed guesthouse in Castletownbere. Als gevolg hiervan zijn de programma's van dag 8 en 10 omgewisseld: op dag 8 maken we nu de rondwandeling bij Allihies en op dag 10 de wandeling op Bere Island.


Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

We maken een voettocht langs sfeervolle guesthouses en B&B's in Killarney en Allihies en een comfortabel hotels in Sneem en Cahersiveen.  De kamers zijn sfeervol ingericht en voorzien van douche en toilet. De accommodaties  zijn mooi gelegen aan een prachtige baai of meer, of in een sfeervol stadje of klein Iers gehucht. En wat minstens zo belangrijk is: de pub is meestal vlakbij! Afhankelijk van de groepsgrootte en beschikbaarheid van de accommodaties, kan het voorkomen dat de groep in Allihies wordt verspreid over twee B&B's. We dineren dan wel altijd samen.

Over de maaltijden

De gastvrouw en gastheer serveren ‘s avonds een goed 3-gangen diner en ‘s ochtends een uitvoerig Iers ontbijt. Een aantal keren gaan we uit eten in een plaatselijke pub of een klein restaurant (in Killarney en in Allihies). Lunchinkopen kunt u dagelijks zelf doen in de plaatsjes waar we verblijven. Als er geen winkels zijn, kunnen we een lunchpakket bij de accommodatiehouder bestellen.

Inbegrepen

 • overnachtingen in B&Bs, hotel en guesthouses op tweepersoonskamers
 • alle transfers (conform programma)
 • ontbijt en diners, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 11
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (optioneel, zie prijsinformatie)
 • verzekeringen
 • lunches
 • entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Over de activiteiten

Deze wandelreis is voor iedereen met een redelijk goede wandelconditie zonder problemen te doen. De wandelingen duren maximaal 7 uur. De hoogteverschillen kunnen oplopen tot maximaal 600 meter per dag, maar meestal liggen de hoogteverschillen rond de 400 à 500 meter per dag. De lengte van de wandelingen varieert van 12 tot 20 kilometer.  U volgt meestal  kleine paden en soms kleine onverharde weggetjes, de zgn. greenroads. Stukken over smalle asfaltweggetjes blijven echter onvermijdelijk. Uiteraard oefent het weer een grote invloed uit op de tochten. Hevige regenval kan de paden in de venige gebieden omtoveren tot modderpoelen, waardoor de wandelingen aanmerkelijk zwaarder worden.

Heen- en terugreis

Waar ontmoet ik de groep

Maakt u geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reist u op eigen gelegenheid dan ontmoet u uw reisgezelschap op het vliegveld van Cork.

Vluchtinformatie

Wanneer je je heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Aer Lingus naar Cork, terug vanaf Dublin. 

Vluchtschema
EI 841 Amsterdam - Cork vertrek om 09.30 aankomst om 10.20 uur
EI 610 Dublin - Amsterdam vertrek om 18.10 aankomst om 20.55 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen.Het definitieve vluchtschema ontvang je samen met het ticket binnen 3 weken voor vertrek.

Praktische informatie

Het klimaat van Ierland staat bekend als regenrijk. Toch wijzen statistieken uit dat het er vaker droog is dan het er regent. Het klimaat is het beste te omschrijven als afwisselend. Zon, regen, mist en harde wind; op één dag is het allemaal mogelijk. De gemiddelde temperaturen liggen in de zomer tussen 15 en 20 ºC. Behalve op de bergtoppen wordt het er zelden echt koud. Een ander voordeel van dit klimaat is dat de regen zelden lang aanhoudt. De lucht en wolkenpartijen zijn ieder moment van de dag anders en bijzonder fraai. De heldere atmosfeer staat vaak garant voor fotogenieke lichtomstandigheden.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Ierland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoeft u maar op weinig extra uitgaven te rekenen. U kunt tijdens de reis bij een bank in enkele grotere plaatsen die u passeert geld halen. Beter is om voldoende geld vanuit Nederland mee te nemen voor de gehele reis. Aan ca. € 200,- p.p. heeft u waarschijnlijk wel genoeg.

Op het vliegveld van Cork wacht een midibus u op voor de transfer naar de eerste accommodatie. Tijdens de reis brengt een minibusje u op een aantal dagen naar het beginpunt van een wandeling of haalt het u op het eindpunt op. Ook maken we een enkele keer gebruik van veerpontjes en een kabelbaan tussen de diverse eilanden. Voor de terugreis wordt u per midibus naar het vliegveld van Dublin gebracht.

http://www.buseireann.ie/site/home/

Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan de reis door Ierland te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter dan wanneer u vermoeid vertrekt. Een goede voorbereiding is, om in de weken voorafgaand aan de reis, een paar stevige wandelingen te maken. Zo kunt u uw conditie bijspijkeren en uw voeten en schoenen weer aan elkaar laten wennen.

U wandelt zelf met een dagrugzakje met daarin voldoende ruimte voor de lunch, een warm kledingstuk, een veldfles, ev. Een thermosfles regenkleding en een verrekijker of fototoestel. De bagage wordt dagelijks voor ons vervoerd.

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • (in verband met eventueel overgewicht of verlies adviseren wij u uw wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in uw handbagage te vervoeren)
 • schoenvet
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • insectenwerend middel
 • eventueel: handschoenen, sjaal en muts
 • dagrugzakje (min. 25 liter) met regenhoes (of vuilniszak om inhoud droog te houden)
 • grote veldfles (minimaal 1 liter) of evt. thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken
 • gamaschen
 • zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • (eventueel) zwemkleding
 • niet meer dan 20 kilo bagage
 • pinpas
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts eventueel: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor afplakken blaren bv. "second skin"
 • verloopstekker voor Ierse stopcontacten

17-4-18: omdat de middagvlucht vanaf Cork met Aer Linges op alle door ons geplande terugreisdata is geannuleerd, vliegen alle reizen nu terug vanaf Dublin, met een vroege avondvlucht:
EI 610 Dublin - Amsterdam  v 18.10 a 20.55 
De transfer op dag 11 is hierdoor wel aanmerkelijk langer (ca 5 uur).  De heenvlucht blijft ongewijzigd op Cork.

5-12-17: tijdens de reis met vertrek op 17-6-18 verblijven we de laatste 2 nachten niet in Allihies, maar in een goed guesthouse in Castletownbere. Als gevolg hiervan zijn de programma's van dag 8 en 10 omgewisseld: op dag 8 maken we nu de rondwandeling bij Allihies en op dag 10 de wandeling op Bere Island.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Alle reisleiders hebben een intensief programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. SNP Opleidingen is sinds 1 januari 2012 een door ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders. Klik hier voor meer informatie.

Voor een verblijf in Ierland hebt u een paspoort of een Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig zijn tot na uw verblijf. Daarnaast moet u beschikken over een reserveringsbevestiging voor de eerste accommodatie(s), over tickets voor uw terug- of doorreis en over voldoende financiële middelen.


N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van Ierland (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Ierland erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Ierland is goed geregeld.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Adrigole_River_Valley_Op_Pad_-_Jonathan_Andrew.jpg

Ierland - Kerry & Beara

The famous and the untouched

Wandelvakantie langs guesthouses, hotel en B&Bs

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Reisgezelschap

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Gekozen kamertype
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen