Groot-Brittannië - Northern Lake District, 8 dagen Queen of the Lakes

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Derwent Bank

Overnacht in Derwent Bank, een Country House met het beste ‘waterfront’ en uitzicht op het meer Derwentwater. Het hotel is schitterend gelegen in een gletsjerdal van het Lake District National Park met prachtig uitzicht op het meer, het mozaïek van weilanden, hagen en hoge boomloze bergen met ongerepte heidevelden. Een landschap gemodelleerd door ijs, smeltwater en watervallen. Geniet van de geheel verzorgde maaltijden en laat je begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen. Je maakt de keuze uit rustige wandelingen door valleien of, wat inspannender over bergflanken of pittig over de hoogste bergtoppen van Engeland. De rustdag breng je door op of rond Derwent Water, het mooiste meer in het wonderschone landschap van het Lake District en niet voor niets 'Queen of the Lakes' genoemd. De heen- en terugreis zijn geregeld en je reisgenoten zijn zowel Nederlandse als Britse wandelaars. 

Uniek aan deze reis

 • Country House met prachtig ‘waterfront’ aan oever Derwentwater
 • Dagelijks keuze uit 2 of 3 gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
 • Engelands hoogste bergtoppen
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • Lake District National Park
 • Uniek HF concept van verblijf en wandelen
Zwaarte
Comfort

Northern Lake District, De mooiste meren te midden van Engeland's hoogste toppen

Een sfeervollere overnachtingsplek had ik mij niet kunnen wensen: Country House Derwent Bank. Te bedenken dat ik maar liefst een week lang van mijn premium eenpersoonskamer met zicht op water, een Engelse tuin en met wolken omhulde bergtoppen mag genieten, vervult me met een onmiskenbaar geluksgevoel. Lees deze blog verder...


Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Northern Lake District

Elke dag heb je keus uit drie wandelingen (licht, middel en inspannend). In het kort ziet je programma voor de acht dagen van deze reis er als volgt uit:

Dag 1: vlucht naar Manchester, transfer naar Keswick, overnachting in Keswick
Dag 2: wandelingen Newlands Valley en Derwent Fells, overnachting in Keswick
Dag 3: wandelingen Derwent Water en Scafell Pike, overnachting in Keswick
Dag 4: dag ter eigen besteding, overnachting in Keswick
Dag 5: wandelingen Buttemere en Loweswater, overnachting in Keswick
Dag 6: wandelingen boven Ullswater, overnachting in Keswick
Dag 7: wandelingen Castelrigg en Blencathra, overnachting in Keswick
Dag 8: transfer naar Manchester Airport, terugvlucht naar Amsterdam

Het programma van de reis met vertrek op 2 juli 2021 kent een iets ander wandelprogramma. In hoofdlijnen doe je wel dezelfde wandelgebieden rondom Keswick aan. Voor meer details klik je op de betreffende dag.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste wandelvereniging van Engeland, HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben: 100% wandelen. 

Tijdens deze reis maak je in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere begeleide wandelingen van verschillende lengtes. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drink je een kopje thee met je mede-wandelaars. Engelser kan het niet!

Dag 1

Vlucht naar Manchester waar een busje klaar staat om ons in ongeveer 2,5 uur naar Keswick te brengen. Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staan koffie en thee klaar en wordt vaak een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz. Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen; er is altijd een rustige plek om te lezen of te kletsen.

Overnachting in

Keswick

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel. Op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat een groter gebied bestreken kan worden.
Op dag 4 is er geen wandelprogramma. Je kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in het Lake District National Park
De wandelroutes gaan door glooiend heuvel- en bergachtig landschap gemodelleerd door gletsjers, over steilere hellingen of bergtoppen van het Lake District. Dit bestaat uit afgeronde, boomloze en met heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide heuvels en bergen. Ook vind je er hellingen met aangeplante bossen en wijde valleien met daarin stadjes, dorpen en venige schapenweilanden, omgeven met hagen en houtwallen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ Walks zijn niet groot, maar die tijdens de ‘Medium’ Walks zijn aanzienlijk en gaan over steilere hellingen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Harder’ Walks zijn pittig en gaan geregeld over steile, rotsachtige hellingen, over hooggelegen heidevelden en stenige hoogten. De stijgingen/afdalingen zijn vaak steil. Een goede wandelconditie is vereist. Je wandelt over aangegeven wandelpaden (delen van de Cumbria Way), graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. Een greep uit de wandelingen die worden aangeboden:

 • Een lichte wandeling door Newlands Valley via Brainthwaite en Ghyll Bank (260m hoogteverschil), of een wandeling over de heuvels boven de Newlands Valley over de Barrow (680m hoogteverschil) of een rondwandeling naar de top van Causey Pike (840m hoogteverschil).
 • Via  het gehucht Applethwaite naar de top van de Latrigg en dan afdalend via het markstadje Keswick terug naar de accommodatie (300m hoogteverschil), of via de Longside Edge naar de top van de Carl Side (700m hoogteverschil), of een pittige klim naar de Skiddaw via Ullock Pike en dan via het afgelegen Skiddaw House afdalen naar Keswick (960m hoogteverschil)
 • Langs de bosrijke oever van Derwent Water via het dorpje Grange naar Rosthwaite (350m stijgen en dalen), of vanaf Rostwaith over het hooggelegen Cat Bells Terrace (550m hoogteverschil) of een spectaculaire maar pittige klim naar Engeland's hoogste berg Scafell Pike (960m stijgen en dalen).
 • Rustige wandeling door Newlands Valley en de bossen rond Noble Knotte naar de heuvels boven Braithwaite (380m hoogteverschil), of door het bos bij Comb Beck naar het bezoekerscentrum van Whinlatter, met mooie uitzichten op de terugweg naar Braithwaite (560m hoogteverschil), of de inspannend eklim naar de top van Grisedale Pike, hoog boven Derwent Water (920m hoogteverschil).
 • Vanaf de prachtige Aira Force waterval over de flank van Gowbarrow Fell en langs de oever van Ullswater naar Pooley Bridge (380m hoogteverschil), of vanaf Aira Force waterval naar de top van Sheffield Pike (700m hoogteverschil), of spannende wandeling over de rotsachtige kammen van Hartsop-above-How, de top Fairfield en St.Sunday Crag (1000m stijgen en dalen).

Easier Walks zijn 8-11 km lang met 200-400 m hoogteverschil
Medium Walks zijn 11-15 km lang met 400-700 m hoogteverschil
Harder Walks zijn 13-16 km lang met 900-1100 m hoogteverschil

Ongeveer 2 weken voor vertrek vind je in je Mijn SNP-omgeving uitgebreidere en gedetailleerde informatie over het wandelprogramma.

Overnachting in

Keswick

Dag 8

Na het ontbijt neem je afscheid van de groep en de leaders. Per bus word je naar het vliegveld van Manchester gebracht, van waar je naar Nederland terug vliegt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Country House Derwent Bank combineert aan de voorzijde het mooiste ‘waterfront’ en een schitterend uitzicht op de noordpunt van het meer Derwentwater en het aan de overkant gelegen Keswick. De achterzijde ziet uit op de verderop gelegen bergen Cat Bells en de Grizedal Pike. Derwent Bank en enkele ‘garden chalets’ staan op het terrein met grote tuinen, aflopende gazons, bomen en struiken, een aangelegde tuin met bloemperken en een aanlegsteiger.
In het hoofdgebouw en de bijgebouwen zijn standaardkamers en duurdere ‘better’ en 'best' kamers (ruimer of met buitengewoon uitzicht, eenpersoons- of familiekamers) met toilet/douche-/badruimte.
Binnen zijn oa. een gezellige lounge, een aantrekkelijke eetruimte en een ballroom/schilder- en spelruimte, bar en serre met uitzicht op het meer. Buiten bevinden zich een ‘putting green’ (minigolf), een ‘croquet lawn’ (beugelen) en een terras. Derwent Bank heeft een publiek 'Dandelion' Café met terras (elke dag geopend van 10.00-17.00 uur).
In Keswick (ca. 3,5 km) zijn banken, supermarkten, een postkantoor, een ruime keus uit verschillende winkels, pubs en cafés.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Standaard eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. U kunt bij de éénpersoonskamers ook een upgrade kiezen (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar).
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie (grotendeels Engelstalig)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitend vervoer van Manchester airport naar hotel v.v. (optioneel)
 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 8 en 12 km lang, met 200 tot 400m hoogteverschil, de Medium Walks tussen 10 en 15 km, met 400 tot 700m stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn 14 tot 16 km lang en kennen aanmerkelijk ruiger terrein (stenige paden, soms wat klauteren) en meer hoogteverschil: tot  900 tot 1000m stijgen en dalen.

NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (op maandag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt HF wandelreizen zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.
NB. Het kan een enkele keer voorkomen dat er slechts 2 wandelingen per dag worden aangeboden, bv. bij een kleine groep of als geen belangstelling voor een bepaalde variant is.

Over de groepssamenstelling

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als je op eigen gelegenheid reist, ontmoet je de groep op het vliegveld van Manchester of in de accommodatie in Keswick.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Veerboot informatie

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Manchester v.v.

Vluchtschema 
KL 1033 Amsterdam - Manchester vertrek om 12.50 aankomst 13.05 uur
KL 1034 Manchester - Amsterdam vertrek om 13.45 aankomst 16.05 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Engeland heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.  De temperatuur in het Lake District ligt i.h.a. lager dan in Nederland en er valt gemiddeld wat meer neerslag. Juli en augustus kennen relatief rustig en stabiel weer met dagtemperaturen tussen 15° en 20°C in de dalen en enkele graden koeler in de bergen. Maar ook in deze maanden is er altijd kans op een bui of een regenachtige dag. In de zomer kleuren de valleien en bergen van het Lake District groen, paars en geel. In het vroege voorjaar en late najaar kan het hoger in de bergen flink afkoelen en is warme kleding onmisbaar. 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Lake District ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal

Het beste pin je gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Keswick zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heb je alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld van Manchester naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Je wandelt met een dagrukzakje (max. 25-30 liter) met daarin uw lunch, drinkfles, warme kleding en regenkleding.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar 2 leaders zijn).
Eén van de Leaders is je aanspreekpunt tijdens deze week. 

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xxx

Groot-Brittannië - Northern Lake District

Queen of the Lakes

Wandelvakantie vanuit HF Derwent Bank

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.