Malham cove

Groot-Brittannië - Engeland – Malhamdale, 8 dagen Walking the Yorkshire Dales

« Terug naar overzicht
Licht en comfortabel
Groepsreis - Wandelen

Groepswandelvakantie vanuit HF Newfield Hall House

Wandelen in Yorkshire Dales, een 100% ‘walking holiday in the English Coutryside’. Overnacht in een statig Country House met 19e eeuwse grandeur, gelegen onderin de Malhamdale-vallei. De ideale uitvalsbasis om het glooiende, groene mozaïeklandschap van de Yorkshire Dales met valleien, weilanden, losse-stenen muurtjes en ongerepte heidevelden en het ruigere kalksteenlandschap met grotten, droogdalen en watervallen te leren kennen. Geniet van geheel verzorgde maaltijden,. Begeleiding door toegewijde Engelse wandelgidsen en kunt elke dag kiezen uit meerdere wandelingen, van kort en licht tot redelijk inspannend. Bij deze reis is de heen- en terugreis voor u geregeld en verblijft u met een Nederlandstalige groep binnen een Engelstalig wandelgezelschap van HF Holidays.

Uniek aan deze reis

 • Alle maaltijden inbegrepen
 • Elke dag keuze uit 3 door Engelse gidsen begeleide wandelingen van verschillende lengte
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • Statig 19e eeuws Country House
 • Unieke karstverschijnselen van Yorkshire Dales National Park
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Engeland – Malhamdale

SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste wandelvereniging van Engeland, HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, 100% wandelen.

Tijdens deze reis maakt u in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. U overnacht in een historisch landhuis op een rustige en landelijke locatie in Malhamdale, in het zuiden van het Yorkshire Dales National park. U wordt hier echt in de watten gelegd met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij) en geniet er van de Engelse gastvrijheid. Elke dag is er keuze uit meerdere, door Engelse gidsen begeleide, wandelingen van verschillende lengte. U krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maakt u uw wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt een kopje thee met uw mede wandelaars. Engelser kan het niet.... 

De Yorkshire Dales
De Yorkshire Dales bestaan hier uit kalksteen met twee, sterk contrasterende landschappen: brede groene, glooiende rivierdalen (‘dales’) met schapenweilanden en losse-stenen muurtjes en droge, onherbergzame, moeilijk begaanbare en nauwelijks bewoonde kalksteenheuvels met rafelige klifranden en allerlei soorten karstverschijnselen (‘karren’, ravijnen, en druipsteengrotten). Stille getuigen uit de IJstijd: zwerfkeien, droge smeltwaterdalen en gletsjermeren. De ‘Three Peaks of Yorkshire’, Whernside (736 m), Ingleborough (723 m) en Pen-y-ghent (694 m) domineren het landschap. Landschapselementen van menselijke makelij, oude ‘drove roads’, (veedrijverswegen), kloosterruïnes (sinds de ‘Dissolution of the Monasteries’ tussen 1534 en 1541 door Hendrik VIII), verlaten mijnindustrie en het ingenieuze Leeds-Liverpool Canal uit de tijd van de Industriële Revolutie en het indrukwekkende Ribblehead-spoorviaduct van de Settle-Carlisle Railway. Langs delen van de Pennine en Dales Way en andere wandelpaden loopt u door de groene ‘dales’ waar waterspreeuwen in beken en riviertjes naar voedsel zoeken, over venige, ’s zomers paarse heidevelden (‘moors’), zich ‘eindeloos’ uitstrekkend over de glooiende heuvels van het golvende landschap van de Yorkshire Dales, leefgebied van zangvogeltjes, steltlopers en roofvogels.
Vanuit Newfield Hall, gelegen in het golvende heuvellandschap van de Yorkshire Dales op een deels bebost terrein op de westhelling van de Aire-vallei, maakt u op eigen gelegenheid gegidste wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ Walks over gemarkeerde wandelpaden door valleien en over hellingen door glooiend heuvelachtig terrein. De ‘Medium’ en ‘Harder’ Walks zijn langer met meerdere steile stijgingen/afdalingen en vaker over heuveltoppen.

SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan dit hotel er één is. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, vandaar 100% wandelen.

Dag 1

Vlucht naar Leeds, waar een busje klaar staan om u in ca 1 uur naar Malhamdale te brengen. Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of Ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zgn. ‘leader talk’. Na het diner staat er koffie en thee klaar en wordt er vaak  een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoeft u uiteraard niet mee te doen, er is altijd een rustige plek om te lezen of met anderen te kletsen.

Overnachting in

Malhamdale - Newfield Hall

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen beginnen en/of eindigen bij hotel, vaak begint en eindigt de wandeling met een korte busrit, zodat er een groter gebied bestreken kan worden. Ook kan het wandelprogramma per vertrekdatum iets afwijken, maar globaal worden op alle vertrekdata dezelfde wandelgebieden aangedaan. Elke dag is er keuze uit een lichte, een medium en een pittiger wandeling.
Op maandag is er geen wandelprogramma en kun je je dag zelf invullen; bijvoorbeeld door te genieten van de faciliteiten van het huis of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiervoor liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor je klaar.

Wandelen in the Yorkshire Dales:

 • een rondwandeling vanuit Newfield House door vriendelijk golvende landschap van  Malhamdale, waar de River Aire doorheen stroomt, en de omliggende hogere heidevelden. De wandelingen passere 15e eeuwse kerk van Kirkby Malham of het 17e eeuwse landhuis Friars Head. De langere vairant gaat naar de weidse Weeds Top.
 • het spectaculaire karstlandschap rondom Malham. Een ruig landschap van karrenvelden, verdwijngaten, keteldalen en watervallen, strekt zich uit op het plateau boven Malham. De steilwand van Malham Covem de nauwe kloof van Gordale Scar en het mysterieuze meer van Malham Tarn, bovenop het uitegstrekte moorland staan op het programma. En in Malham wacht een keur aan pubs om de inwendige mens na de wandeling te verwennen.
 • het prachtige Wharfdale, dat met het zo ‘patchwork landscape’ van door stenen muren omzoomde weilanden als een van de meest karakteristieke valleien van de Yorkshire Dales geldt. De wandelingen beginnen in het dorp Buckden en eindigen in het fotogenieke Kettlewell. Het mooie dorpje Kettlewell, mooie hellingbossen en de het uitgestrekte, met veen en hei bedekte plateau van Buckden Pike worden op de verschillende wandelingen bezocht. Of een wandeling langs het smalle ravijn van de Strit, naar Simons Seat, een prachtig uitzichtpunt en een tocht naar de restanten van de imposante Bolton Abbey staan op het programma.
 • Stroomopwaarts van het levendige stadje Settle ligt het Ribblesdale, waar de beroemde historische spoorlijn naar Carlisle, met zijn fraaie aangelegde viaducten doorheen loopt.  Aan weerszijden liggen ruige kalkformaties zoals de Pen-Y-Ghent die we op langere wandeling beklimmen. De pas Thieves Moss te midden van het het  ruige kartsplateau van Moughton en Sulber staat ook op het programma.
 • een wandeling in de buurt van het pittoreske Grassington, de ‘hoofdstad’ van Wharfedale. We volgen de Dales Way langs de markante kalkformaties van Kilsney Crag en Conistone. De langere variant doet ook het fotogenieke zijdal Littondale aan.
 • vanuit het traditonele Yorkshire dorp Clapham wandelen we over het Ingleborough landgoed, passeren het rotsblokkenveld van Norber en de karstputten van Gaping Gill, of beklimmen Ingleborough, een van de hoogste heuveltoppen van de Dales.

Easier Walks zijn ca. 12 km lang met max. 250m hoogteverschil
Medium Walks zijn ca. 15 km lang met max. 450m hoogteverschil.
Harder Walks zijn ca. 18 km lang met max. 600m hoogteverschil. Deze wandelingen zoeken wat vaker de woeste hoogtes van de 'moors' op, waarbij af en toe ene tope beklommen wordt.

Overnachting in

Malhamdale - Newfield Hall

Dag 8

Uw arrangement eindigt na het ontbijt. U neemt afscheid van de groep en de leaders en wordt per bus naar het vliegveld van Leeds-Bradford gebracht, vanwaar u naar Nederland terug vliegt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Newfield Hall is een statig landhuis, omgeven door grote tuinen en bebost terrein en gelegen tegen de helling van het Aire-dal.  Binnen zijn oa. twee lounges, een ruime bar, een aantrekkelijke eetruimte, een ballroom, activiteitenruimte en een verwarmd zwembad. Buiten bevinden zich een gazonterras en een ‘putting green’ (minigolf). In het dorp Gargrave (6 km) zijn een postkantoor, winkel en pubs. In Skipton (12 km) zijn winkels, supermarkten, een postkantoor, banken en drogisten/apotheken.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar). Eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. 
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • vervoer van Leeds-Bradford airport  naar hotel en vv.
 • 7 overnachtingen op tweepersoonskamers met badkamer 
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten
 • diensten lokale Engelstalige wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (optioneel, zie prijsinformatie)
 • lunches dag 1 en dag 8
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen begeleider. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, vaker worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil (met 60-240 m hoogteverschil), de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen (240-390 m hoogteverschil), beiden in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen meer hoogteverschillen: met 390-630 m hoogteverschil.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt deze reis zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.

De wandelingen voeren afwisselend over stille (al dan niet verharde) landweggetjes, paden en weilanden. Geregeld voeren stukken, mn hoog op de plateau's, over stenig karst-terrein. Na regen kunnen de paden erg modderig zijn. Goede, hoogsluitende wandelschoenen met een stevige zool zijn sterk aanbevolen, en ook gamaschen en telescopische wandelstokken kunnen van pas komen. Het terrein is afwisselend vlak en heuvelachtig, met soms kortere of langere stukken stijgen en dalen (afhankelijk van de wandeling die u kiest). Kijk voor de lengte, duur en hoogteverschillen van de verschillende wandelingen onder het dagprogramma.

 

Over de groepssamenstelling

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Extra dagen

Bij deze groepsreis is het bijboeken van extra nachten niet mogelijk.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als u op eigen gelegenheid reist, ontmoet u de group op het vliegveld van Leeds-Bradford of in de accommodatie in Malhamdale.

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Leeds-Bradford v.v.

Vluchtschema
KL 1549 Amsterdam - Leeds-Bradford vertrek om 16.40 aankomst 16.50 uur
KL 1550 Leeds-Bradford - Amsterdam vertrek om 17.20 aankomst 19.35 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je samen met je ticket kort voor vertrek.

Bagagevrijdom: bij de KLM moet je voor veel bestemmingen voor ieder stuk ruimbagage betalen. Raadpleeg voor vertrek de website van de KLM wat de bagageregels zijn voor jou bestemming.

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

 

Engeland heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.  De temperatuur in de Yorkshire Dales ligt i.h.a. wat lager dan in Nederland en er valt gemiddeld wat meer neerslag. De plaatstelijke verschillen zijn echter vrij groot: de hooggelegen  moors vangen meer neerslag, mist en wolken en de temperatuur ligt er gemiddeld enkele graden lager dan  in de relatief beschutte dalen. De zomermaanden kennen relatief rustig en stabiel weer met dagtemperaturen tussen 15° en 20°C, maar bij een goede zomer kan de temperatuur ook tot rond de 25°C oplopen. Ook in deze maanden is er altijd kans op een bui of een regenachtige dag.

 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Yorkshire Dales ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc. Ter plekke kunt u geen Britse ponden pinnen. Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië, op het vliegveld. In Skipton (12 km) zijn banken met pinautomaten.
In het hotel kunt u ook met een creditcard betalen.  

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld Leeds-Bradford naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

U wandelt met een dagrukzakje (max 25-30 liter) met daarin uw lunch, drinkfles, warme kleding en regenkleding.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

22-5-18:
het vluchtschema van de HF Malhamdale reis met vertrek op 8-6-18 is aangepast voor wat betreft de heenvlucht:

AMS- Leeds-Bradford: vertrek 09.40 aankomst 09.50
(oorspronkelijke schema was: 1640 1650)

Dit betekent dat u bij aankomst in Malhamdale waarschijnlijk nog niet meteen in de kamer kunt inchecken

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar 2 leaders zijn).
Eén van de Leaders zal uw aanspreekpunt zijn tijdens deze week en komt u met de bus ophalen van het vliegvel.

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

deepdale.jpg

Groot-Brittannië - Engeland – Malhamdale

Walking the Yorkshire Dales

Groepswandelvakantie vanuit HF Newfield Hall House

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 9.3 beoordeeld door 377 klanten