Bestemmingen SNP Natuurreizen

Zorgeloos je vakantie boeken

Plan en boek nu je vakantie met vertrek na 15 mei

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan: wat hebben we zin om er weer op uit te trekken! Wandelen of fietsen in een nieuwe omgeving, genieten van de mooiste landschappen en kennismaken met andere culturen.

Uiteraard houden ook wij ons aan het advies van de Nederlandse overheid om tot 15 mei 2021 niet naar het buitenland op vakantie te gaan. 
Dat weerhoudt ons er echter niet van om plannen te maken voor als de wereld weer een beetje opengaat. Want wij begrijpen als geen ander dat ook jij graag weer zorgeloos je vakantie wilt boeken en er op uit wilt trekken zodra dat weer kan.
Hoewel er nu een negatief reisadvies geldt voor reizen naar het buitenland, adviseren we je niet te wachten met boeken tot het laatste moment. SNP werkt met kleinschalige overnachtingsplekken en onze verwachting is dat zeker in het hoogseizoen de vraag groot zal zijn en het aanbod schaars.

Daarom hebben wij tijdelijk onze boekingsvoorwaarden voor je aangepast. Je mag tot 30 dagen voor vertrek je reis kosteloos omboeken. Zo kun jij met een goed gevoel nu al je vakantie voor dit jaar plannen.

Onze aangepaste voorwaarden gelden voor alle privé (individuele) reizen geboekt voor 1 april en met vertrek in 2021:

  • Boek je je reis voor 1 april 2021 dan mag je deze reis kosteloos* omboeken naar een andere datum of bestemming tot 30 dagen voor vertrek.
  • Wil je je reis niet omboeken maar annuleren? Dat kan ook tot 30 dagen voor vertrek. Je betaalt dan enkel de verplichte SGR-bijdrage, reserveringskosten, en eventuele gemaakte kosten voor een annuleringsverzekering. En indien van toepassing de annuleringskosten voor de vluchten of treinen.
  • Vanaf 30 dagen voor vertrek gelden de standaard ANVR/SNP annuleringsvoorwaarden.
  • Krijgt een land binnen 30 dagen voor vertrek alsnog code oranje of een negatief reisadvies van de Nederlandse overheid dan bieden we je de mogelijkheid om de reis kosteloos om te boeken naar een latere datum. Deze datum moet vallen binnen een jaar na de oorspronkelijk vertrekdatum en geldt alleen voor hetzelfde arrangement.Wil je de reis niet omboeken dan ontvang je het aanbetaalde bedrag retour.

* Let op: Heb je ook vlieg- of treintickets bij ons geboekt dan gelden er afwijkende voorwaarden. Voor vluchten met KLM en Transavia geldt dat je tot 30 dagen voor vertrek de vlucht binnen een jaar na de oorspronkelijke vertrekdatum kosteloos mag omboeken naar dezelfde bestemming. Voor vluchten met andere luchtvaartmaatschappijen en treinreizen is kosteloos omboeken niet mogelijk! Wel proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden.

Om je nog meer zekerheid te bieden hoef je de gehele reissom pas uiterlijk 30 dagen (i.p.v. 6 weken) voor vertrek te voldoen. Wel betaal je de reserveringskosten (€ 25 per boeking), de verplichte SGR-bijdrage (€ 5 per persoon) alsmede eventuele vluchten, treinreizen en annuleringsverzekering. 

Wat zijn de boekingsvoorwaarden als ik een groepsreis boek?
Boek je een groepsreis met vertrek in 2021 dan kun je erop vertrouwen dat wij ook hier het reisadvies nauwlettend volgen. Is er 30 dagen voor vertrek een negatief reisadvies dan boeken wij je reis kosteloos om naar een andere vertrekdatum, een andere reis of annuleren wij je reis. Annuleer je zelf de reis dan gelden de standaard ANVR/SNP annuleringsvoorwaarden.