Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Vroegboekkorting Geldig tot en met 31 december 2017

Vroegboekkorting

Wil je in 2018 naar zuidelijk Afrika of Noord-Amerika, boek dan zeker voor het einde van dit jaar. Het levert je meer kans op dat de door SNP geselecteerde accommodaties beschikbaar zijn, én je direct in of bij de nationale parkeren kunt overnachten op de mooiste plekken.

Als je voor 31 december 2017 boekt, dan krijg je van ons een extra korting van € 150,- per boeking voor privéreizen naar: Zuid-Afrika, Namibië, Tanzania, Zimbabwe, Botswana, Canada en de Verenigde Staten. Wie zegt dat vroeg boeken niet loont?

Let op: de korting wordt ná het maken van je definitieve boeking verrekend. NB: geldt niet voor onze groepsreizen.

Vroegboekkorting Zuidelijk Afrika

Ben jij van plan om volgend jaar een reis te maken naar zuidelijk Afrika? Boek dan zeker voor het einde van 2017! Bij alle privé reizen profiteer je van een 150,- korting per boeking. Enkele inspirerende reizen die hiervoor in aanmerking komen:

Gezinsvakantie Zuid-Afrika - KwaZulu-Natal & Kruger
14-daagse gezinsvakantie per huurauto langs hotels, beehive en lodges. Veel tijd om te wandelen of paard te rijden in Blyderivier Canyon, te zoeken naar wilde dieren in de wereldberoemd Kruger wildtuin. Met jullie eigen auto maken jullie de mooiste safari's van Phalaborwa tot aan het zuiden in Kruger. Bekijk deze reis...

Rondreis Namibië compleet
19-daage rondreis inclusief huurauto langs hotels en lodges. Bezoek de twee belangrijkste woestijnen van Namibië, de Namib en de uitgestrekte Kalahari. Voel de hitte en de nachtelijke kou en ontdek de rijkdom aan planten en dieren die zich hebben aangepast aan de spaarzame neerslag. Bekijk deze reis...

Tanzania - Serengeti & Ngorongoro Highlights
7-daagse safarireis met privé chauffeur/gids langs hotels, tented-camps en lodges. Verken onder begeleiding van een privé gids vanuit een 4x4 Land Rover de mooiste nationale parken in het noorden van Tanzania. Bekijk deze reis...

Vroegboekkortingen Camper

In de maanden september t/m november, als er nog veel voertuigen beschikbaar zijn voor een huur in de zomer 2018, is de prijs nog laag. Boek je na december dan zijn de prijzen met wel 30%  gestegen voor dezelfde huurperiode! Het loont dus echt om een camper vroeg te boeken, liefst in september, oktober of november, zodat je kunt profiteren van de vroegboekkortingen, en je gewenste camper nog beschikbaar is. Vraag nu een offerte op maat!

 

Bekijk alle camperreizen

Canada - British Columbia - Camperreis

Rondreis van de westkust van Vancouver Island, dwars door de Coast Mountains naar Wells Gray Park; van Jasper NP naar de Kootenays en Banff; terug via Revelstoke, de Okanagan Valley en Manning Park naar Vancouver; overnachten op vooraf gereserveerde campings.

Nu met extra vroegboekkorting van 150,- per boeking! (geldig tot en met 31 december 2017)

Boek deze reis

Canada - Yukon - Camper tour

Avontuurlijke reis per 4WD Truckcamper door de lege noordelijke landschappen van de Yukon voor de echte natuurliefhebber; ‘freewheeling’ dus geen vooraf vastgelegde campgrounds, maar dat is in het ‘Hoge Noorden’ geen probleem.

Nu met extra vroegboekkorting van 150,- per boeking! (geldig tot en met 31 december 2017)

Boek deze reis

Verenigde Staten - Utah & Montana - Camperreis

Met je eigen huis op wielen door de mooiste landschappen van het westen; van Salt lake City naar Yellowstone en Grand Tetons; via Arches, Grand Canyon, Bryce en Zion; overnachten op vooraf gereserveerde campings.

Nu met extra vroegboekkorting van 150,- per boeking! (geldig tot en met 31 december 2017)

Boek deze reis