Verenigde Staten Wandelen en rondreizen door Amerika

Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Actief op pad door the USA

Amerika, land van hamburgers en coca cola, van rap en blues. Smeltkroes van volkeren. De oorspronkelijke indiaanse bevolking maakte plaats voor blanke kolonisten, Latino’s en Afro-Amerikanen. Van niemandsland naar een wereldspeler van formaat. De Verenigde Staten is het land waar alles groot, groter en het grootst is. Hoe kun je dat nou beter zien dan tijdens een in de puntjes verzorgde rondreis Amerika? Reizen in Amerika is genieten van de vrijheid van een eigen auto, overnachten in comfortabele hotels, kennis maken met de ongeëvenaarde schoonheid van de Nationale Parken. Of doe energie op in moderne metropolen als New York aan de oostkust of San Francisco en Los Angeles in West-Amerika. Een Amerika reis zal je leven voorgoed veranderen.

Rondreis Amerika
Een rondreis in de Verenigde Staten kan op verschillende manieren worden ingevuld. Ontdek het land waar de gastvrije bevolking het reizen in hun bloed heeft zitten per huurauto of trek met de camper door Amerika, individueel of tijdens een groepsreis. Camperreizen zijn bovendien ook erg leuk voor gezinnen met kinderen. Doorkruis California, Utah en Arizona met vermaarde parken als Yosemite, Grand Canyon, Bryce en Zion. Uiteraard kun je met onze Avontuur op Maat bouwstenen ook je eigen Amerika reis samenstellen.

Geschiedenis en natuur
De Verenigde Staten is te groot om in een paar weken in z’n geheel te ontdekken. Neem tijdens je vakantie in Amerika ook de tijd voor haar boeiende geschiedenis en natuur. Ontdek de plantages en muziekhistorie in Louisana en Mississippi, ga wandelen in de herfstbossen van New England of vergaap je aan de Rocky Mountains in Colorado, Wyoming of Montana.


Toon alle reizen in Verenigde Staten

Wat wil je doen in de Verenigde Staten

Rondreizen

10 reizen

Wandelen

5 reizen

Verenigde Staten met SNP

  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuurparken
  • Go your own way: creëer je reis op maat aan de hand van ons aanbod van ruim 70 routes en arrangementen
  • Reisinformatiepakketten met specifiek aanbod aan wandelingen
  • Verblijf in lodges nabij en in de parken

Toon Avontuur op Maat in Verenigde Staten

Aanbevolen reizen in de Verenigde Staten

EllenWissink_BryceCanyon7_Formaat_wijzigen.jpg 9,0
Rondreizen
Privéreis

Verenigde Staten - Utah Coloradoplateau

De nationale parken van het Zuidwesten

rondreis langs lodges en hotels, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
15 dagen
vanaf € 1.705
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Gezien in SNP Special
double_O_with_kids,_IrinaK.jpg 9,4
Rondreizen
Privéreis

Verenigde Staten - America’s Tent Lodges

Kamperen in compleet ingerichte familietenten

gezinsvakantie, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
22 dagen
vanaf € 2.204
Prijs per persoon bij min. 2 personen
grand_teton,_Wiktor.jpg 9,2
Wandelen
Privéreis

Verenigde Staten - Hiking Colorado, Wyoming & South Dakota

The spirit of the West

natuurrondreis langs parklodges en hotels, inclusief huurauto

Zwaarte
Comfort
20 dagen
vanaf € 2.605
Prijs per persoon bij min. 2 personen
Gezien in SNP Special

Wist je dat

  • Amerika telt 388 ‘national parks & monuments’ en 6625 ‘stateparks’
  • De Verenigde Staten bestaan uit 48 staten in de ‘lower 48’ plus Alaska plus Hawaii
  • De vlag bestaat uit 50 sterren voor de staten en 13 strepen voor de 13 oorspronkelijke koloniën waaruit in 1776 de Unie werd gevormd

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.
Inge Ubachs

Inge Ubachs

Midden-Amerika, Noord-Amerika, Afrika, Vietnam

Het reisvirus heeft mij al op veel plekken op de wereld gebracht. Iedere bestemming heeft zijn eigen charme. Het prachtige natuurschoon van Costa Rica heeft een enorme aantrekkingskracht. In geen enkel land waar ik tot nu toe ben geweest heb ik zoveel verschillende bijzondere diersoorten gezien. Met eigen huurauto rondrijden, geeft je de ultieme vrijheid om alle mooie plekken te ontdekken. Ook voor gezinnen is Costa Rica een fantastische bestemming. Vietnam heeft mij geraakt vanwege de vriendelijke lokale bevolking en de bijzondere mix tussen natuur en historie. Canada vind ik geweldig vanwege het magnifieke natuurschoon. Ik adviseer je graag over onze bestemmingen en maak met plezier een mooi reisvoorstel.

Mail naar afdeling Verre Reizen

Inge van Zeist

Noord-Amerika & Noord-Afrika

Reizen betekent voor mij 100% genieten van de natuur, het buiten zijn en ondergedompeld worden in de hectiek van een wereldstad. Bijzondere ontmoetingen, een uitdagende trekking, een zonsondergang op een unieke plek of gewoon genieten van een lekkere kop koffie op een terras bv. in Marrakesh, maken voor mij een vakantie compleet. Graag zorg ik voor een passend reisadvies, zodat iedere reiziger die bij SNP boekt een vakantie heeft om nooit meer te vergeten! British Colombia en de natuurparken in West-Amerika heb ik in mijn hart gesloten tijdens mijn reizen! De indrukwekkende bergen, gletsjers & meren en het dierenleven die deze bestemmingen uniek maken hebben mij gegrepen. Iedere bestemming heeft zijn eigen unieke en bijzondere plekken en mensen. Deze plaatsen zoekt SNP op in haar reizen en wil ik je graag onder de aandacht brengen!

Mail naar afdeling Verre Reizen