Rondreizen_Marokko_Hetty_Hairwassers-1920x1280

Rondreizen Rondreizen met aandacht voor natuur en cultuur

Rondreizen met SNP

Reis de wereld rond met SNP! Op een manier die perfect past bij jou (en je reisgezelschap). Kies je voor een rondreis op maat waarbij je zelf bepaalt hoe je dagen eruit zien? Of ga je voor een rondreis die voor je uitgestippeld is? Het kan allemaal.

Verschillende soorten rondreizen

Leer de wereld kennen met SNP

Ontdek de natuur, de cultuur, de geschiedenis en de keuken van het land dat je bezoekt. Vanuit unieke accommodaties trek je met een gids of op eigen houtje door het land dat je bezoekt. Met de auto, de fiets of ander vervoer. Een rondreis van SNP betekent onderweg zijn, eigen keuzes maken en op een ongedwongen manier veel indrukken opdoen.

Voordelen van een rondreis met SNP

  • Je hebt veel vrijheid en je kunt ter plekke keuzes maken.
  • Je reist ver weg van de toeristenmassa en soms een beetje buiten de gebaande paden.
  • Je verblijft op unieke locaties, bij kleinschalige accommodaties.
  • Je ontdekt het land in al zijn facetten: natuur, cultuur, geschiedenis en keuken.

Individuele rondreis met de camper

Trek eropuit met de camper! Een individuele reis naar de mooiste plekjes van Europa of daarbuiten wordt met een camper nog avontuurlijker. Een camperreis geeft een gevoel van vrijheid. Je reist van plek tot plek, plaatst de camper op een mooi stukje (in of bij de natuur) en trekt er vervolgens vanuit die plek op uit. De omgeving verkennen! Dat kan met wandelingen. Maar ook met een bezoekje aan de kleurrijke plaatselijke markt. Of het kleine museum in het midden van het dorp, waar de geschiedenis van de streek tot leven komt.


Toon alle rondreizen