roadtrip

Roadtrip verken je bestemming per (huur)auto

Roadtrip: verken je vakantiebestemming per (huur)auto

Een avontuurlijke rondreis maken: met een roadtrip van SNP reis je naar diverse bestemmingen binnen en buiten Europa en ontdek je de omgeving per (huur)auto. Onze reisadviseurs hebben de mooiste routes voor je uitgestippeld, waarbij je onderweg geniet van prachtige uitzichten. Het grote voordeel van een roadtrip is dat je relatief veel ziet in een korte tijd.

Er zijn routes langs verlaten kapen en stranden, door ruige bergwerelden, levendige steden en geconserveerde dorpjes. Tijdens onze roadtrips reis je zoveel mogelijk door authentieke streken en overnacht je in kleinschalige accommodaties. Een roadtrip van SNP combineer je altijd met een of meerdere activiteiten door de natuur: je gaat wandelen, fietsen of maakt bijvoorbeeld een kanotocht.

Voordelen van een roadtrip met SNP:

  • Altijd bestemmingen waar je volop de gelegenheid hebt om natuur te ontdekken
  • Combineer je roadtrip met een wandel- of fietstocht ter plekke
  • Reizen met je eigen auto of met een huurauto ter plaatse
  • Overnachten in authentieke accommodaties
  • De mooiste routes zijn voor je uitgestippeld door ervaren reisadviseurs
Bekijk alle roadtrips van SNP

Roadtrip Europa

In Europa valt zoveel moois te ontdekken, en het voordeel is dat je veel van de bestemmingen kunt bereizen met eigen auto. Wist je dat SNP bijvoorbeeld ook roadtrips heeft uitgestippeld in Frankrijk of Duitsland? Reis je liever iets verder? SNP regelt je roadtrip door Europa ook eventueel met een huurauto ter plekke.

Bekijk alle roadtrips in Europa

Roadtrip Italië: routes in noord en zuid Italië

Met SNP heeft zowel voor noord als Zuid Italië roadtrips ontwikkeld. Voor een roadtrip in noord Italië reis je bijvoorbeeld af naar de omgeving van Venetië en het Gardameer. Je wandelt door fraaie Middeleeuwse dorpjes, loopt over de Monte Grappa en leert van de indrukwekkende WOI-geschiedenis.

Een roadtrip in zuid Italië is zeer geschikt voor fijnproevers die eens wat anders willen dan Toscane of Piemonte. In Calabrië en Puglia reis je soms door wat meer onherbergzame gebieden, maar wie dat voor lief neemt krijgt er enorm veel voor terug. Onderweg heb je bijvoorbeeld de gelegenheid om wandelingen te maken door ongerepte natuurparken als Sile en Pollino.

Bekijk roadtrips Italië

Roadtrip Portugal: bezoek noord Portugal of reis door de Algarve

In het noorden van Portugal ontdek je de groene provincie van Portugal: de Minho. Reis langs de stranden van de Atlantische kust, de ruige granietbergen van de Peneda en Gêres en naar de historische steden Braga en Guimarães. In het zuiden maak je bijvoorbeeld een roadtrip door Alentejo en de Algarve, waarbij je kennismaakt met rijke cultuurschatten en het wijdse, agrarische binnenland.

Bekijk alle roadtrips door Portugal

Roadtrip Amerika: langs de oost- of westkust

Amerika is hét land voor een roadtrip. Met SNP volg je niet de toeristische route 66 maar reis je naar de gebieden waar nog geen sprake is van massatoerisme. Voor een roadtrip naar de oostkust van Amerika reis je door New England, waar je de Atlantische kust combineert met een bezoek aan de Appalachen.

Maak je liever een roadtrip naar de westkust van Amerika? Bezoek dan de natuurgebieden van Utah en Californië en combineer ze met diverse excursies ter plekke.

Bekijk alle roadtrips door Amerika