Herfstvakantie De mooiste najaarsvakantie boek je bij SNP

Top 5 bestemmingen herfstvakantie 2017

Zin om in de herfstvakantie nog even lekker weg te gaan? Wij hebben een aantal mooie gezinsvakanties voor je geselecteerd. Op veel van onze reisbestemmingen is oktober namelijk dé maand om te genieten van een heerlijke wandel- of fietsvakantie. De temperatuur is net even aangenamer dan in het hoogseizoen, het is minder druk en de natuur hult zich in de mooiste kleuren.

Er lekker op uit in de herfstvakantie?

Benieuwd wat onze favoriete bestemmingen zijn voor de herfstvakantie 2017? Hieronder onze top vijf op een rij.

Bekijk alle reizen in de herfstvakantie

1. Italië (Toscane) – Peddelend tussen Pisa en Florence

7-daagse fietsvakantie voor gezinnen én levensgenieters zonder kinderen tussen twee van Toscane’s meest beroemde steden. Vanaf de beroemde scheve toren van Pisa volg je fietspaden langs de kronkelende Arno-rivier verder landinwaarts. Een prima uitstapje voor een mooie herfstvakantie.

 

Bekijk deze reis

2. Oostenrijk (Tirol) - Natuurlijk avontuurlijk en helemaal 'kids'

8-daagse wandelvakantie door Tirol. Tijdens het actieve programma wandelen jullie naar een echte almhut, overnacht je in het hooi, ga je rijden op een pony of klimmen en abseilen. Buiten het hoogseizoen is er ook kinderoppas voor de allerkleinsten. Heerlijk voor een vakantie in het najaar.

Bekijk deze reis

3. Duitsland (Beieren) - Peddelen met fiets en kano

6-daagse fietsvakantie door het Duitse Beieren, ook prima als najaarsvakantie. Langs fraaie stadjes en stoere burchten. Onderweg verblijven in gastvrije, rustig gelegen Gasthöfe waar kinderen en fietsers welkom zijn en comfort en heerlijkheden jullie opwachten.

Bekijk deze reis

4. Griekenland (Argolida) - Ravotten tussen ruïnes

8-daagse gezinsvakantie op het Griekse schiereiland Argolida. Bergwandelen vanuit een deels autovrij en op kinderen gericht, hooggelegen bergdorp. Speurtochten met GPS, een groot speelpark, onderweg Ravensburger bergspeelhutten, de SNP wildroute, kortom... Een topper, ook voor de allerkleinsten.

Bekijk deze reis

5. Frankrijk (Ardèche) - Langs oude spoorbanen

8-daagse fietsvakantie door de Ardèche. Verken dit rustige gebied en fiets over een oud spoortracé. Waar de rails ophoudt, begin je te fietsen. Beboste heuvels, zonnige dalen en verstilde dorpjes vormen de entourage.

Bekijk deze reis

Top 5 Family Specials

  • Oostenrijk – Miemingerplateau: gele larixbossen en (al) besneeuwde toppen (356070).
  • Portugal – Algarve, Costa Vicentina: rustige Atlantische stranden (370010).
  • Duitsland – Zuid-Eifel: over oude spoorbanen (355015).
  • Griekenland – Argolida: oudheden in de nazomerzon (372020).
  • Frankrijk – Baie de Somme: fietsen langs de Franse ‘Waddenzee’ (354092).