De website van SNP maakt gebruik van cookies. Meer informatie Akkoord & sluiten

Bloemen en vlinders kijken Van bloemenzeeën tot vlindertuinen

Bloemen- en vlinderreizen met SNP

Wil je een bijzondere reis maken, vol flora en fauna? Ontdek dan de bloemen- en vlinderreizen! Tijdens deze reizen is er veel aandacht voor de flora van de omgeving. En voor de (vaak unieke) vlindersoorten die er te bewonderen zijn! En er zijn verschillende inspirerende bestemmingen!

Keuze uit verschillende bestemmingen voor je bloemen- en vlinderreis

Met de bloemen- en vlinderreizen van SNP reis je naar bestemmingen in heel Europa. Tijdens je reis zie je - vaak onder begeleiding van een lokale gids - de mooiste flora en fauna: van bloemenzeeën tot vlindertuinen.

Je gids wijst je op de beste (foto)plekjes en vertelt je waar je die unieke vlindersoorten treft. Zo haal je zeker alles uit je reis! De vlinderreizen worden bovendien begeleid door vlinderspecialisten van de Vlinderstichting.

Voordelen van een bloemenreis of vlinderreis via SNP
  • Je hebt een ruime keuze uit bloemenvakanties en vlinderreizen
  • Je krijgt begeleiding van deskundige reisleiders
  • Je slaapt in een uniek verblijf, weg van het massatoerisme
  • Je ontdekt de mooiste plekjes van de natuur
  • Je leert altijd!
  • Maar je geniet vooral.


Alle bloemen- en vlinderreizen

Kunnen we je helpen?

Wil je meer, zoek je een specifieke invulling of kom je er op deze manier niet uit? Vraag dan persoonlijk advies van een van de reisadviseurs. Onze specialisten zijn bereisde avonturiers met veel expertise over een bepaalde regio. Het wereldwijde netwerk van locale SNP-reisagenten ondersteunt hen bij het advieswerk. Samen weten zij als geen ander waar je moet zijn, wat je kunt doen en hoe je het ter plekke organiseert.

Jolanda de Vries

Specialist Azië reizen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. A accusantium aliquid cupiditate doloremque dolorum ducimus enim error exercitationem iusto magnam minus nemo non quaerat quam, quasi quo quos repellendus veniam?

Mail naar Jolanda

Wijmke Frens

Afrika en Noord-Amerika

Tijdens diverse reizen ontdekte ik het nog pure, ongerepte Afrika. Botswana is mijn favoriet. Ik stuur avonturiers graag met een bootje dwars door de Okavangodelta van de ene wildernislodge naar de andere. Of laat ze met een klein vliegtuigje over de uitgestrekte savanne glijden, uitkijkend over kuddes olifanten en buffels onder zich; dat is zó geweldig! Ik bezocht veel lodges en ontdekte dat ze erg verschillen in kwaliteit en beleid. Een goed advies is daarom belangrijk, zeker als je met je kinderen op safari wilt.

Mail naar Wijmke