Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Tanzania×
  Alles wissen ×
  3

  reizen in Tanzania

  Reizen Tanzania

  SNP Natuurreizen is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen in Tanzania.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Tanzaniaspecialist
  • Inclusief deskundige reisbegeleiding
  • Ervaren reisexperts
  • Reizen in rustig tempo met alle aandacht voor natuur
  • Voor iedereen met een passie voor de natuur
  Tanzania - Serengeti & Ngorongoro, 7 dagen
  cheetah.jpg 9,2
  Rondreizen
  Privéreis
  Tanzania - Serengeti & Ngorongoro Serengeti, Ngorongoro en Lake Manyara

  safarireis met privé chauffeur/gids langs hotels, tented-camps en lodges

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Tanzania - Selous en Mkumi, 9 dagen
  TZ_Olifanten_in_Mikumi_01_MF_WEB.jpg 9,5
  Rondreizen
  Privéreis
  Tanzania - Selous en Mkumi Top wildparken in Zuid Tanzania

  safarireis met privé chauffeur/gids langs tented-camps, hotels en lodges

  Zwaarte
  Comfort
  9 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Tanzania - Serengeti, 12 dagen
  Iets bijzonders
  Groepsreis
  Tanzania - Serengeti Mara Crossing door de ogen van Martin van Lokven

  Themareis vanuit hotel, lodge en tented-lodges

  Zwaarte
  Comfort
  12 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon incl. heen- en terugreis

  Reizen in Tanzania: Afrika op zijn puurst

  Ontdek Afrika op zijn puurst tijdens een van de reizen in Tanzania van SNP. Van de grote diversiteit aan dieren in een van de natuurparken tot de bijzondere wildmigratie op de vlaktes van de Serengeti: een reis in Tanzania is een paradijs voor avontuurlijke natuurliefhebbers. SNP biedt zowel groepsreizen als ook individuele vakanties aan door dit fascinerende land, die zijn afgestemd op ieders budget. Gediplomeerde gidsen en prima jeeps zorgen voor informatieve en comfortabele safari's. Je logeert in sfeervolle hotels en luxe tentlodges. Verder zijn de reizen in Tanzania die SNP organiseert goed te doen voor elke reiziger met een redelijke basisconditie. Alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie.

  Op safari in Noord-Tanzania

  De reizen naar Tanzania van SNP zijn een schitterende safaribestemming. In het noorden van het land bevinden zich de mooiste nationale parken waar je onder begeleiding van een deskundige gids per jeep op zoek gaat naar wilde dieren. Het Manyarameer in de Riftvallei is onderdeel van een gelijknamig bioreservaat waar je onder meer leeuwen, luipaarden, nijlpaarden en olifanten kunt spotten. Ook komen hier talloze trekvogels, zoals pelikanen en flamingo's. Al net zo prachtig is de Serengeti en zijn jaarlijkse migratie van zebra's, gnoes en gazellen met in hun kielzog de vele roofdieren. Deze verlaten savannevlakte staat niet voor niets op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Tot slot bezoek je tijdens deze reis in Tanzania de immense Ngorongoro-krater. Dit is de grootste intacte caldera ter wereld, op 2.200 meter hoogte, met in het midden een zoutmeer, waar vrijwel alle grote Afrikaanse dieren voorkomen.

  Ontdek het midden van Tanzania

  Niet alleen het noorden, maar ook het midden van het land leent zich voor fantastische reizen door Tanzania. Ook hier zijn een aantal prachtige wildernisgebieden, namelijk Selous Game Reserve en het Mikumi Nationaal Park. Met name in Selous kom je veel wildlife tegen, hier wonen namelijk zo'n 200.000 buffels, 80.000 gnoes en 30.000 olifanten. Verder maak je tijdens deze reis een geweldige wandeling in de Uluguru bergen, en je kunt de vakantie uitbreiden met bezoeken aan het Ruaha Nationaal Park, de Udzungwa Mountains en de Kilwa ruïnes. Dit deel van Tanzania is ruig en ongerept, en nog veel minder ontdekt door toeristen dan het noorden.

  Fietsen door Tanzania

  Reizen door Tanzania op de fiets? Bij SNP kan het. Je volgt de onverharde weg tussen Mount Meru en de befaamde Kilimanjaro, van de bergen tot de weelderige nevelwouden. Dit is het leefgebied van de Maasai, die je dan ook druk bezig ziet met het hoeden van hun vee. Onderweg word je nauwlettend in de gaten gehouden door de gazellen, zebra's en op een ruime afstand ook olifanten. Op een lokale markt maak je kennis met de bevolking en hun tradities. Wil je na zo'n indrukwekkende reis op adem komen? Boek dan een verlenging naar het fascinerende specerijeneiland Zanzibar.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (van 1 oktober tot 18 december is SNP op zaterdag gesloten).

  SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 1027 klanten