Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Spitsbergen×
  Alles wissen ×
  1

  Natuur Rondreis in Spitsbergen

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en kies de vakantie die bij je past.
  Spitsbergen - Spitsbergen voor vogelaars, 13 dagen
  vogelspotcast
  Natuur Rondreizen
  Groepsreis
  Spitsbergen - Spitsbergen voor vogelaars exclusief voor fans van de vogelspotcast

  vogelreis met zeilschip Rembrandt van Rijn

  Zwaarte
  Comfort
  13 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Nieuw

  Rondreizen Spitsbergen: per expeditieschip of tweemaster naar Svalbard

  Een rondreis langs Spitsbergen met SNP Natuurreizen wordt uitgevoerd met expeditieschepen en tweemasters. Ga aan wal met zodiacs en zoek op de eilandengroep naar ijsberen, poolvossen, rendieren, zeehonden en walrussen. Bewonder het Noorderlicht tijdens heldere nachten. Rondreizen naar Spitsbergen zijn onvergetelijke belevenissen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)