Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Alles wissen ×
  0

  Fietsvakanties

  Fietsvakantie Polen

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Polen reizen van SNP.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Polenspecialist
  • Dé specialist in natuurreizen sinds 1984
  • Unieke fietsreizen met aandacht voor de natuur
  • Originele bestemmingen
  • Respect voor de lokale natuur en cultuur

  Fietsvakantie Polen: dwars door het Mazurische merengebied

  Polen is misschien niet het eerste vakantieland waar je aan denkt voor een natuurreis of actieve vakantie. Toch herbergt Polen verrassende natuur voor een mooie fietsreis. SNP Natuurreizen neemt je mee de natuur in met fietstochten over (on)verharde wegen door het Poolse boerenland van ooievaars, blonde korenschoven en pruttelende tractoren. Tijdens een fietsvakantie Polen gaan we in Mazurië op zoek naar de mooiste plekjes buiten de gebaande paden en ontdekken we het Mazurische merengebied. Kronkelende beekjes en riviertjes fungeren er als levensaders voor de talloze meren. Kleine boerendorpjes, nostalgische huisjes en houten watermolens verschuilen zich achter weelderige rietkragen.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.