Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Oostenrijk×
  Alles wissen ×
  7

  Fietsvakanties in Oostenrijk

  Fietsvakantie Oostenrijk

  Tijdens een fietsvakantie in Oostenrijk geniet je van machtige bergen, heldere meren en lieflijke alpenweiden. Oostenrijk telt duizenden kilometers aan goed bewegwijzerde fietsroutes die geschikt zijn voor elk type fietser.

  Een fietsvakantie in Oostenrijk: geniet van machtige bergen, heldere meren en lieflijke alpenweiden. Oostenrijk kent veel goed bewegwijzerde fietsroutes.

  Of wat denk je van een fietsavontuur in de Alpen? Via Salzburg volg je een bewegwijzerde fietsroute langs blauwe meren en groene bergen. Ga je met kinderen op pad, dan is onze fietsvakantie in Karinthië een goede optie. Je fietst elke dag korte afstanden met genoeg tijd voor stops onderweg.

  Meer over fietsvakanties in Oostenrijk

   

  Oostenrijk - Tauernradweg, 7 dagen
  Oostenrijk Salzburg fietsen Tauernradweg 8,3
  Fietsen
  Privéreis
  Oostenrijk - Tauernradweg Ontspannen fietsen langs Alpenreuzen

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  vanaf € 699
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Oostenrijk - Salzkammergut, 7 dagen
  E-mounntainbiken in Oostenrijk 8,0
  Fietsen
  Privéreis
  Oostenrijk - Salzkammergut Per e-mountainbike langs almen en meren

  mountainbike vakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  vanaf € 949
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Oostenrijk - Salzkammergut, 8 dagen
  langs_de_meren_van_salzkammergut.jpg 8,4
  Fietsen
  Privéreis
  Oostenrijk - Salzkammergut Romantisch fietsen langs alpenreuzen en 'tien meren'

  fietsvakantie langs pensions

  Zwaarte
  Comfort
  8 dagen
  vanaf € 1.029
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Oostenrijk - Donauradweg, 8 dagen
  Oostenrijk Donau fietsen 8,5
  Fietsen
  Privéreis
  Oostenrijk - Donauradweg Fietsen langs de Donau naar Wenen

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfortabel of SNP-selectie
  8 dagen
  vanaf € 584
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Oostenrijk - Murradweg, 7 dagen
  8,3
  Fietsen
  Privéreis
  Oostenrijk - Murradweg Fietsen langs de Mur richting Slovenië

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Eenvoudig of Comfortabel
  7 dagen
  vanaf € 829
  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland - Bodensee, 7 dagen
  8,0
  Fietsen
  Privéreis
  Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland - Bodensee Fietsen rond de Bodensee: klassieker door drie landen

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfortabel of SNP-selectie
  7 dagen
  vanaf € 639
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Oostenrijk: fietsen in de Alpen, langs meren en rivieren

  Ten oosten van Salzburg ligt Salzkammergut, het stroomgebied van de Traun, waar je geniet van een fietsavontuur in de Alpen. Via Salzburg volg je een bewegwijzerde fietsroute langs blauwe meren en groene bergen. Ook zoek je verkoeling tijdens een boottocht op de Attersee. Net zo mooi is een fietsvakantie die start bij de watervallen van Krimml te midden van de drieduizenders van de Hohe Tauern. Je fietst voornamelijk bergafwaarts langs de rivieren Salzach en Saalach en komt alles te weten over Mozart in zijn geboorteplaats Salzburg. Zoek je een fietsvakantie met meer avontuur? Op (e-)mountainbikevakantie in het fraaie Ausseerland wachten de ruige pieken van de Dachstein. Een uitdagend terrein dat ook geschikt is voor beginners, want deze fietsvakantie start met een training en tocht onder begeleiding van een professionele E-mountainbikegids!

  Fietsvakantie Oostenrijk bagagevervoer

  Vrij fietsen zonder zware tassen mee te slepen: dat is een fietsvakantie in Oostenrijk met bagagevervoer. Je fietst bijvoorbeeld langs de Bodensee, een van de grootste binnenmeren van Europa. Deze fietsklassieker neemt je mee door drie Alpenlanden; Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland. Je neemt een kijkje bij natuurpark Rijndelta, op bloemeneiland Mainau en in de historische steden Lindau en Bregenz. Een andere mooie fietsreis inclusief bagagevervoer is die over de Alpe Adria Radweg. Je fietst de verkorte route via Villach in Karinthië naar de Adriatische zee in Italië of kiest voor de gehele route, die start in Mozartstad Salzburg. Het terrein bestaat uit autoluwe weggetjes, oude spoorlijnen en vrijliggende fietspaden. Ook bijzonder is een fietsreis over de Murradweg, van de bergen in de Lungau tot aan de grens met Slovenië. Je volgt de Mur in het gebied waar de rivier ontspringt tot aan werelderfgoedstad Graz. Liefhebbers van natuur en cultuur kiezen voor een fietsvakantie over de beroemde Donauradweg langs de prachtige steden Passau en Linz naar eindbestemming Wenen.

  Fietsvakantie Oostenrijk Karinthië met de kinderen

  Veel zon, aangename temperaturen, leuke stadjes en genoeg water om afkoeling te zoeken. Een fietsvakantie in Karinthië is ideaal wanneer je met de kinderen gaat fietsen in Oostenrijk. Je volgt de Drauradweg langs de gelijknamige rivier en bezoekt onder meer het gezellige Villach. Je fietst elke dag vrij korte afstanden met genoeg tijd om stops te maken onderweg. Bijvoorbeeld bij een zwemmeer of een klimparcours. Deze gezinsfietsvakantie is er in twee varianten: comfortabel en luxe. Eindpunt is het grootste en bekendste meer van Karinthië, de Wörthersee.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.