Cookies op SNP

De website van SNP maakt gebruik van cookies.

Meer informatie

Kies een continent

  Kies eerst een continent

  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Alles wissen ×

  0 reizen gevonden

  namibie-giraffen.jpg

  Namibië met SNP Natuurreizen

  • Reis met safariauto met tent op het dak
  • Grote kennis van typische SNP-accommodaties tot aan prachtige kampeerplekken
  • Goed advies over juiste huurauto, accommodaties en de te rijden afstanden
  • Grote keus aan huurauto’s tegen scherpe prijzen
  • Uitgebreid SNP-reispakket met routeboek en veel tips voor optionele excursies

  Namibië

  Namibië is een land dat qua bevolking en flora & fauna volstrekt uniek is in Afrika. Weer en wind hebben door de eeuwen heen het landschap in Namibië gevormd. Bizarre, diepe kloven als de Fish River Canyon en de Naukluft, met rotspartijen in allerlei tinten. Op de wanden van de steenmassa's nabij Twijfelfontein ontdekt u mysterieuze rotsschilderingen en gravures; duizenden jaren geleden door de Hottentotten aangebracht. De hoogste zandduinen ter wereld omsluiten de Sossusvallei die na een regenbui vol leven is. Duikers, pelikanen, aalscholvers en reigers delen de lange kustlijn met duizenden robben.

  Reizen door Namibie beroert alle zintuigen. In het land dat zich over de Namib- en Kalahari woestijn uitstrekt krijgen kleuren en stilte op elk moment van de dag een nieuwe dimensie. Van wilde paarden in Aus, woestijnolifanten en neushoorns in Damaraland tot aan springbokken tegen de achtergrond van zinderende luchten boven de zoutpannen van Etosha. Ongrijpbaar!

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat.  Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Of bekijk de veelgestelde vragen