Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Natuur Rondreizen×
  Sicilië×
  Italië×
  Alles wissen ×
  2

  Natuur Rondreizen in Sicilië, Italië

  Rondreizen in Sicilië

  Maak een actieve vakantie door Sicilië langs unieke plekken, geselecteerd door de reisexperts van SNP.

  • SNP Natuurreizen is dé actieve Italiëspecialist
  • Onvergetelijke reizen door Sicilië
  • Travelife certified
  • Rondreizen ver weg van de massa
  • Genieten met een duurzaam reisprogramma
  Italië - Sicilia Verde, 9 dagen
  cava_grande_del_cassibili.jpg 8,0
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Italië - Sicilia Verde Langs de natuurparken van Oost-Sicilië

  Actieve rondreis met huurauto langs agriturismo’s en hotel

  Zwaarte
  Comfort
  9 dagen
  vanaf € 1.006
  Prijs per persoon bij min. 2 personen
  Italië - Sicilië compleet, 15 dagen
  segesta-(1).jpg 8,5
  Natuur Rondreizen
  Privéreis
  Italië - Sicilië compleet Il grande giro di Sicilia

  Actieve rondreis met huurauto langs agriturismo’s en hotel

  Zwaarte
  Comfort
  15 dagen
  vanaf € 1.570
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Rondreizen Sicilië: ongerepte natuur en prachtige cultuurschatten

  De rondreizen naar Sicilië hebben alles wat je je als liefhebber van veelzijdige vakanties kunt wensen. Zon, zee en strand maar ook een ongerepte natuur en talloze cultuurschatten. De vlaktes in het westen die overgaan in de grillige rotsbergen, de glooiende wijngaarden waar de beroemde Marsala wijn wordt geproduceerd, de imposante Etna vulkaan in het oosten en talloze steden met culturele hoogtepunten: er valt genoeg te zien! En voor de ontspannen momenten zoek je één van de mooie stranden op in een schilderachtige baaitje. Maak kennis met de bewoners van dit paradijselijke Italiaanse eiland en geniet van lokale specialiteiten: dit is het recept voor een onvergetelijke vakantie!

  Rondreizen Sicilië: fijne balans tussen actie en comfort

  De reizen op Sicilië van SNP zijn ideaal wanneer je het liefst je eigen plan trekt en naast voldoende comfort en ontspanning graag dingen onderneemt. Je trekt rond met een huurauto die SNP voor je regelt. Verder bepaal je zelf hoe je de dagen invult. SNP zorgt voor een reispakket met gedetailleerde beschrijvingen van wandelroutes. Deze wandelingen zijn facultatief dus je bepaalt zelf of je ze maakt. In het algemeen zijn de rondreizen die je op Sicilië maakt goed te doen wanneer je over een aardige basisconditie beschikt. De meeste dagwandelingen die je kunt maken zijn licht maar er zijn stukken waar het terrein glooiend is en je een deel moet klimmen. Qua comfort heb je niets te klagen want je slaapt in luxe accommodaties. Die variëren van een fraai hotel met geweldig uitzicht tot een schitterend wijnlandgoed met een heerlijke ambiance.

  Rondreizen Sicilië: alle hoogtepunten

  Tijdens een rondreis op Sicilië pak je alle hoogtepunten mee op natuur- en cultuurgebied. Je gaat het hele eiland over en bezoekt de mooiste steden, zoals Palermo en Catánia. Andere culturele hoogtepunten zijn het goedbewaarde tempelcompex Segesta en het hooggelegen dorp Erice in de streek Trapani. Natuurliefhebbers maken een stop bij het vogelreservaat Lo Zingharo aan de westkust van het eiland en wandelen door de bergen van Monte Madonie en langs de flanken van de Etna. Een geweldig natuurfenomeen is het Ragusa-plateau. Dit bijzondere kalkplateau heeft diepe en weelderig begroeide kloven en een schitterende stad waar je de opulente barokke architectuur van Sicilië goed terugziet. Maak verder ook zeker een uitstap naar de Eolische eilanden, ten noorden van Sicilië. Deze vulkanische archipel heeft zeven bloemrijke eilandjes om te verkennen, met hoofdeiland Lipari als pittoresk hoogtepunt.

  Bekijk ook onze rondreizen op Sardinië of alle rondreizen in Italië.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.