Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Groepsreis×
  Buonconvento×
  Italië×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Buonconvento, Italië

  Groepsreis naar Italië

  Kleinschalig en authentiek, met veel aandacht voor de natuur. Altijd actief en soms avontuurlijk. Dat zijn Italië reizen van SNP.

  • Ontdek de prachtige natuur van Italië
  • Kleinschalig en authentiek
  • Bijzondere groepsreizen door de natuur
  • Reis CO2-neutraal
  • Ervaren reisexperts
  Italië - Tuscany gravelbike break, 5 dagen
  Yomads fietsreis
  Gravelbiken en Trailrunnen
  Groepsreis
  Italië - Tuscany gravelbike break Women-only gravel avontuur in Italië

  Gravelbikereis in Toscane

  Zwaarte
  Comfort
  5 dagen
  vanaf € 799
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Nieuw

  Groepsreis Italië: actieve vakanties met gelijkgestemden

  Een groepsreis in Italië is een vakantie met gelijkgestemden in de mooiste streken in het land. Van de grillige Dolomieten en het romantische Toscane tot aan de paradijselijke Amalfikust en het zinderende zuiden in de hak van de laars in Puglia. Maar ook bijzondere groepsreizen naar het authentieke Sicilië of het ongerepte Elba behoren tot de mogelijkheden, net als unieke themareizen die bedoeld zijn voor hobbyisten die wat van elkaar en een expert willen leren. Het fijne van deze groepsreizen is dat je al je ervaringen direct kunt delen. Bovendien word je begeleid door kenners die prachtige verhalen hebben over een historische bezienswaardigheid en de lokale gebruiken in een bepaalde streek. Dit is Italië op zijn puurst!

  Groepsreis Italië: in de zomer of winter

  SNP organiseert zowel in de zomer als de winter groepsreizen in Italië. De machtige Dolomieten vormen het decor van prachtige zomerreizen en wintersportvakanties. In de zomer kun je bergbeklimmen of wandelen over de indrukwekkende kalkmassieven en slaap je in passende accommodaties met louter goede basisvoorzieningen. Dit zijn pittige vakanties die vragen om een goede conditie omdat je tochten maakt door onherbergzaam terrein. Onderweg word je beloond met soms spectaculaire vergezichten. Deze reizen zijn ideaal voor liefhebbers van een sportieve uitdaging die niet op zoek zijn naar een vakantie met veel luxe. Een winterreis in Italië van SNP staat in het teken van onbedorven sneeuwlandschappen die je stilletjes verkent tijdens een dagelijkse sneeuwwandeling of langlauftocht. Dit zijn actieve vakanties buiten de drukke wintersportgebieden waarbij je de keus hebt uit lichte of pittige sneeuwreizen.

  Groepsreis Italië: bijzondere themavakanties

  In het aanbod van SNP zitten ook bijzondere groepsreizen in Italië met een specifiek thema. De bergachtige landschappen in Noord-Italië zijn bijvoorbeeld zeer geschikt voor een actieve gezinsvakantie met veel outdoor-activiteiten, zoals abseilen, raften en klimmen. Ben je een beginnend of ervaren (hobby)fotograaf op zoek naar een fascinerende omgeving? Kies dan voor een landschapsfotografiereis in groepsverband in het schilderachtige Toscane. Deze Italiaanse streek inspireert kunstenaars al eeuwenlang en tijdens een informatieve cursusreis leer je hoe je de mooiste foto's maakt. Ben je een fanatieke vlinderaar en ga je graag met gelijkgestemden op zoek naar unieke soorten? Kies dan voor een vlinderreis in Italië in het Aosta-dal. En liefhebbers van weelderige bloemenreizen, ontdekken met SNP het schitterende orchideeënparadijs in Gargano in Foggia, in de spoor van de Italiaanse laars.

  Bekijk ook onze individuele reizen in Italië.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.