Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Fietsen×
  Denemarken×
  Alles wissen ×
  1

  Fietsvakantie in Denemarken

  Verleg je horizon

  Op reis met SNP Natuurreizen

  Bij SNP Natuurreizen vind je actieve vakanties met aandacht voor de natuur. SNP is gespecialiseerd in wandelvakanties, fietsvakanties, gezinsvakanties en actieve rondreizen binnen en buiten Europa. Naast onze groepsreizen in een klein gezelschap en met deskundige reisleiding bieden we je ook privéreizen. Laat je inspireren op onze website en stel je eigen reis samen met behulp van ons unieke reisaanbod.
  Denemarken - Jutland, 7 dagen
  marselisborg.jpg 7,9
  Fietsen
  Privéreis
  Denemarken - Jutland Fietsen in het heuvelige Oost-Jutland

  fietsvakantie langs hotels

  Zwaarte
  Comfort
  7 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon bij min. 2 personen

  Fietsvakantie Denemarken: fietsen van de natuur in Jutland tot Kopenhagen

  De fiets is het ideale vervoermiddel om Denemarken en de hippe, groene hoofdstad Kopenhagen te verkennen. Ontdek al fietsend het laagland van vruchtbare landbouwgronden, maak een fietstocht over de licht glooiende heuvels of breng tijdens de fietsvakantie Denemarken van SNP Natuurreizen een bezoek aan de vele berkenbossen en heidegebieden. Nog meer genieten tijdens je actieve vakantie? Huur dan een elektrische fiets. Met een e-bike wordt fietsen in Denemarken langs statige paleizen, oude havengebieden en hippe designerwinkels ontspannen. En geniet als afsluiter van de fietsreis van biologisch smørrebrød met verse vis. 

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur. (vanaf 01-10-2023 t/m 16-12-2023, op zaterdag gesloten)