Kies een continent

  Kies eerst een continent

  0 reizen gevonden
  chili-torrespaine.jpg

  Chili met SNP Natuurreizen

  • Met de VK-lezersreis 1240 km rijden door de Chileense wildernis over de Carretera Austral
  • Individuele rond- en wandelreis naar Patagonie, reeds jaren SNP-klassiekers
  • Duurzaam gerunde Eco Camp dé perfecte uitvalsbasis om Torres del Paine te verkennen
  • Individuele reizen: afwisselend met goede mix van natuur en activiteiten, veel wandelmogelijkheden!
  • Korte reisarrangementen en dagexcursies om je individuele reis te 'spicen' naar jouw wensen

  Chili

  Met maar liefst vierduizend kilometer tussen het meest noordelijke en meest zuidelijke punt strekt Chili zich bijna uit van de tropen tot de poolcirkel. Door die geografische uitgestrektheid vormt het land een dramatische aaneenschakeling van uiteenlopende, uitgestrekte en vooral ook majestueuze landschappen. Extreem droge 'painted deserts' in het noorden, vruchtbare valleien rond Santiago en desolate pampa's en uitgestrekte ijsvelden in Patagonië en vuurland.

  Desolate woestijnen en zoutvlaktes in de Atacama. Duizend jaar oude sprookjesachtige naaldbossen van Auracaria’s en Alerce’s tegen de achtergrond van vulkanen. Vossen en nandoes op de pampa. Zeldzame herten en spechten die de stilte in de Magalaense bossen doorbreken. Het 'zijn' in deze omgeving met uitzicht op granieten rotsen, gletsjers en ijs vormt een oerbeleving. Daar waar  de aarde ophoudt begint Chili!

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Of bekijk de veelgestelde vragen