Kies een continent

  Kies eerst een continent

  0 reizen gevonden
  oog_in_oog_met_groot_wild.jpg

  Botswana met SNP Natuurreizen

  Botswana met SNP Natuurreizen

  • Goed advies bij een maatwerkreis tegen elk budget
  • Kleinschalige wilderness lodges, bijzonder fraai gelegen
  • Hoog opgeleide lokale safari-gidsen voor de echte safari-reiziger!

  Botswana

  Botswana vormt een bijzondere bestemming in zuidelijk Afrika en biedt van alle landen de meest ongerepte natuur. Ondanks z'n oppervlakte van vele malen Nederland wonen er slechts 1,5 miljoen mensen. Het mensonvriendelijke klimaat heeft ervoor gezorgd dat grote delen van het land nog steeds in volkomen oorspronkelijke staat verkeren. Botswana is dan ook een paradijs voor de natuurliefhebber!

  Lagunes, riviertjes, stroompjes, moerassen en rietlanden vormen de mysterieuze waterwereld van de Okavango-delta. Mokoro glijden geruisloos door het water langs ongeëvenaarde schoonheid. In de meest afgelegen safarigebieden leven Afrikaanse wilde honden, vervaarlijke Savuti-leeuwen, grote kudde’s buffels, lechwe’s en bontgekleurde Afrikaanse scharrelaars. Botswana: pandemonium voor de wildliefhebber.

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  Of bekijk de veelgestelde vragen