Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Coo×
  België×
  Alles wissen ×
  1

  reis in Coo, België

  meander_van_de_semois.jpg

  Reizen in België

  De unieke plekken die je bezoekt in België in combinatie met de dagelijkse beweging geven je een gevoel van echte vrijheid.

  • Ontdek België op unieke wijze
  • Persoonlijk contact
  • Unieke belevingen
  • Uniek en gevarieerd aanbod natuurreizen
  • Reizen met zo min mogelijk impact op de lokale natuur en cultuur
  België - Start-to-trail break Ardennen , 3 dagen
  Trailrunschoenen nodig in de Ardennen
  Actief en avontuurlijk
  Groepsreis
  België - Start-to-trail break Ardennen Yomads trailrunning weekend

  Trailrunnen in de Ardennen

  Zwaarte
  Comfort
  3 dagen
  Prijs op aanvraag
  Prijs per persoon excl. heen- en terugreis
  Nieuw

  Reizen in België: genieten van het bourgondische leven

  Voor een heerlijke vakantie hoef je niet ver weg. Tijdens een van de reizen door België combineer je een fiets- of wandeltocht met een bezoek aan de mooiste steden. Deze korte vakanties van SNP zijn zeer geschikt om optimaal te genieten van het bourgondische leven waar onze zuiderburen om bekendstaan.

  Langs kastelen en kloosters in de Ardennen

  Glooiende heuvels met hier en daar een imposante rotspartij, charmante dorpjes en historische steden met prachtig cultureel erfgoed: de Belgische Ardennen vormen het decor voor een actieve fiets- of wandelvakantie van SNP. Het gebied is bezaaid met fraaie kastelen en oude abdijen die het hart van cultuurliefhebbers sneller laten kloppen. En in deze streek vind je tal van gezellige terrassen waar je geniet van een lokaal gebrouwen biertje.

  Reizen in België: bepaal zelf het tempo

  Tijdens een vakantie in België bepaal je zelf het tempo en de mate van comfort. Geniet van een lichte wandelvakantie door het Vlaamse heuvelland en verblijf in sfeervolle hotelletjes in een prachtige omgeving. Liefhebbers van een actieve fietsvakantie maken een tocht door West-Vlaanderen en ontspannen 's avonds in luxe accommodaties.

  Kirsten de Baar

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.