Kies een continent
  Kies eerst een continent
  Je zoekt op:
  Kunst en cultuur×
  Afrika & Midden-Oosten×
  Alles wissen ×
  0

  Kunst- en cultuurreizen

  Kunst- en cultuurreizen van SNP

  Reizen waarbij een oudheidkundig en cultureel thema centraal staat. Dwalen door eeuwenoude tempels en cultuurmomumenten, deskundige uitleg van inspirerende gidsen. Geen overladen programma's maar de juiste mix van inhoud en ontspanning.

  Cultuurreizen in Europa: vakanties op historische locaties

  Geschiedenis, architectuur, kunst, cultuur en natuur staan centraal tijdens de cultuurreizen in Europa van SNP. Je bezoekt en bekijkt historische locaties, imposante bouwwerken en klassieke kunstschatten van de Oude Wereld. SNP organiseert culturele reizen door heel Europa. In ons aanbod vind je ongetwijfeld een reis die jouw interesses weerspiegelt.

  Leerzaam, inspirerend en onvergetelijk
  Tijdens een Europese cultuurreis mag je altijd een uniek programma verwachten. Natuurlijk maak je uitstapjes naar karakteristieke monumenten uit de oudheid, maar je bezoekt ook cultureel-historische plaatsen die voor de gemiddelde toerist verborgen blijven. Een uitstekend voorbeeld is de regio Veneto in Italië, waar je meer leert over de werken van de beeldhouwer Andrea Palladio. Vanzelfsprekend is er overal volop gelegenheid om de sfeer van lang vervlogen tijden in je op te nemen. Weg van het massatoerisme voelt het alsof je een reis naar het verleden maakt.

  Gevarieerde cultuurvakanties
  De cultuurreizen in Europa van SNP vinden overwegend plaats in groepsverband. Een deskundige gids voorziet de deelnemers tijdens de diverse excursies van bijzondere achtergrondinformatie en wijst daarbij op historische feiten. Per dagdeel wisselen culturele bezoeken en ontspannen natuurwandelingen elkaar af. En uiteraard zorgen we ervoor dat ook de wandeltochten je vaak op bijzondere locaties brengen.

  -text

  Kunnen we je helpen?

  Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

  SNP Natuurreizen wordt met een 9.2 beoordeeld door 285 klanten