Terug naar Verenigde Staten

Strand en architectuur

Miami is een van 's lands beroemdste en beruchtste steden. Geweldig geportretteerd in de tv-serie Miami Vice dat in de jaren tachtig op de beeldbuis verscheen. Een stad die in het verleden een geduchte rol speelde in de smokkel van drugs. Maar ook een stad waar dankzij het kapitaal de architectuur van Art Deco een hoogtepunt bereikte in de jaren dertig. Wie nu Miami bezoekt ziet een wereldstad met highrise flats aan Ocean Drive, met goudgele stranden, een populaire toeristische bestemming. Een verkenning meer dan waard vormt het Art Deco District in Southbeach, waar zo'n 800 gebouwen op de National Register of Historic Places zijn geplaatst. Pastelkleurige muren, ronde ramen, glas en chroom en zwartwit geblokte vloeren zijn enkele typische elementen van deze karakteristieke bouwstijl. Vanuit een goed hotel verken je de bijzonder wijk.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 163
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 244698
3 dagen

Verenigde Staten - Florida * Miami Southbeach Art Deco

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1-3

Vanuit je hotel in Southbeach wandel je zo het historische Art Deco district in. Flaneer over Ocean Drive en sta even stil bij hotel Park Central, waar beroemde Hollywood acteurs als Clark Cable en Rita Hayworth verbleven. Passeer het karakteristieke Beacon Hotel en Colony Hotel voordat je het Art Deco Welcome Center bereikt. ga verder over Collins Avenue voor het National Hotel en het imposante Delano. Kortom, een wandeling door het Art Deco District is een kijkje in het Amerika van de jaren dertig.
Natuurlijk hoort een middagje op het strand of een strandwandeling in de avonduren ook bij je verblijf in Magic Miami.

Overnachting in

Miami Southbeach

Blader door het programma

Reisdetail

Inbegrepen

 • overnachtingen op basis van één kamer, logies
 • informatiepakket

Niet inbegrepen

 • alle maaltijden
 • vervoer van en naar Miami
 • excursie- of entreegelden

Praktische informatie

Arrangement is het gehele jaar te boeken, maar de zomermaanden mei t/m oktober zijn erg warm.

Voor toegang tot en een verblijf in de Verenigde Staten (ook als stopover onderweg naar een bestemming buiten de VS) hebt u een paspoort nodig, dat geldig is tot en met uw verblijf in de VS. Iedereen, dus zowel ouders als kinderen ongeacht de leeftijd hebben een eigen paspoort nodig.

Paspoorten moeten 'machine readable' zijn. Alle Nederlandse paspoorten, uitgegeven na 1995 zijn dit. Nieuwe Nederlandse paspoorten beschikken over een chip, maar ook de oudere Nederlandse paspoorten zonder chip worden geaccepteerd. Een uitzondering hierop vormt het geval indien u over een noodpaspoort beschikt. Deze wordt niet geaccepteerd door de douane van de VS. In dat geval zult u dus eerst een officieel visum moeten aanvragen (dit is echt iets anders dan het ESTA-formulier).
Indien u op Schiphol voorafgaande aan uw vlucht nog een noodpaspoort moet aanvragen voor uzelf of een kind kunt u geen visum direct bevestigd krijgen en zult u dus op uw vlucht naar de VS niet geaccepteerd worden.

In het kader van het ESTA-programma moet u vooraf een elektronische Reistoestemming voor de VS aanvragen. Leest u alle belangrijke informatie over deze Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Wijziging van al deze bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van de Verenigde Staten (zie nuttige adressen).

NB: De Verenigde Staten zijn op 21 januari jl. begonnen met de implementatie van een aantal wijzigingen in het Visa Waiver Program welke voor een aantal nationaliteiten een aanscherping inhouden. Voor reizigers met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit zijn er geen wijzigingen,. Voor dubbelvoudige, waarvan één de Nederlandse nationaliteit, kunnen wijzigingen van toepassing zijn. We adviseren tijdig goede nota te nemen van de informatie van het consulaat in Amsterdam.
Zie voor meer info over de wijzigingen in het Visa Waiver Program:
http://amsterdam.usconsulate.gov/vwp_esta_changes.html

Medisch paspoort

Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor toegang tot of een verblijf in de Verenigde Staten heeft u geen visum nodig. Wel moet u een elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ESTA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De Verenigde Staten zijn een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan de Verenigde Staten heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2-3 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.
 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
 • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Voor een verblijf in de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Rabiës (Hondsdolheid) en Dengue (Knokkelkoorts).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel de berichten in de media over wapenbezit, geweld en criminaliteit anders doen vermoeden is de Verenigde Staten een veilig land om te bezoeken. In de grote steden doet u er verstandig aan uw waardevolle bezittingen, reisdocumenten en geld in een tasje onder uw kleding te dragen of achter te laten in een kluis in uw hotel. Verder dient u op luchthavens, bij busstations, in steden of op andere openbare gelegenheden op uw hoede te zijn voor zakkenrollers. In de grote steden zijn meestal 'no go areas', waar u dus beter niet kunt komen. Vraag in uw hotel informatie hierover.

Prijsinformatie

23 oktober 2019 - 26 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

27 oktober 2019 - 30 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

31 oktober 2019 - 02 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

03 november 2019 - 06 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

07 november 2019 - 09 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

10 november 2019 - 13 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

14 november 2019 - 16 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

17 november 2019 - 20 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

21 november 2019 - 23 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

24 november 2019 - 27 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

28 november 2019 - 30 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

01 december 2019 - 03 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

04 december 2019 - 07 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

08 december 2019 - 11 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

12 december 2019 - 14 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

15 december 2019 - 18 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

19 december 2019 - 21 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

22 december 2019 - 25 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

26 december 2019 - 28 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 805
2 personen (tweepersoonskamer) € 404
3 personen (driepersoonskamer) € 279
4 personen (vierpersoonskamer) € 218

29 december 2019 - 31 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

02 januari 2020 - 04 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

06 januari 2020 - 09 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 399
2 personen (tweepersoonskamer) € 200
3 personen (driepersoonskamer) € 145
4 personen (vierpersoonskamer) € 115

10 januari 2020 - 11 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 513
2 personen (tweepersoonskamer) € 238
3 personen (driepersoonskamer) € 183
4 personen (vierpersoonskamer) € 145

12 januari 2020 - 16 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 399
2 personen (tweepersoonskamer) € 200
3 personen (driepersoonskamer) € 145
4 personen (vierpersoonskamer) € 115

17 januari 2020 - 18 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 513
2 personen (tweepersoonskamer) € 238
3 personen (driepersoonskamer) € 183
4 personen (vierpersoonskamer) € 145

19 januari 2020 - 23 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 399
2 personen (tweepersoonskamer) € 200
3 personen (driepersoonskamer) € 145
4 personen (vierpersoonskamer) € 115

24 januari 2020 - 25 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 513
2 personen (tweepersoonskamer) € 258
3 personen (driepersoonskamer) € 183
4 personen (vierpersoonskamer) € 143

26 januari 2020 - 30 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 399
2 personen (tweepersoonskamer) € 200
3 personen (driepersoonskamer) € 145
4 personen (vierpersoonskamer) € 115

01 februari 2020 - 06 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 148

07 februari 2020 - 08 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

09 februari 2020 - 10 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

11 februari 2020 - 12 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 784
2 personen (tweepersoonskamer) € 395
3 personen (driepersoonskamer) € 272
4 personen (vierpersoonskamer) € 214

14 februari 2020 - 15 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 886
2 personen (tweepersoonskamer) € 443
3 personen (driepersoonskamer) € 305
4 personen (vierpersoonskamer) € 239

16 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 842
2 personen (tweepersoonskamer) € 421
3 personen (driepersoonskamer) € 291
4 personen (vierpersoonskamer) € 227

18 februari 2020 - 19 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 722
2 personen (tweepersoonskamer) € 363
3 personen (driepersoonskamer) € 252
4 personen (vierpersoonskamer) € 198

21 februari 2020 - 22 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.115
2 personen (tweepersoonskamer) € 558
3 personen (driepersoonskamer) € 383
4 personen (vierpersoonskamer) € 296

24 februari 2020 - 27 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

28 februari 2020 - 29 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

01 maart 2020 - 05 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

06 maart 2020 - 07 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

08 maart 2020 - 12 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

13 maart 2020 - 14 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

15 maart 2020 - 16 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 481
2 personen (tweepersoonskamer) € 241
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 135

17 maart 2020 - 19 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 905
2 personen (tweepersoonskamer) € 453
3 personen (driepersoonskamer) € 312
4 personen (vierpersoonskamer) € 241

20 maart 2020 - 21 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 525
2 personen (tweepersoonskamer) € 263
3 personen (driepersoonskamer) € 186
4 personen (vierpersoonskamer) € 147

22 maart 2020 - 23 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 905
2 personen (tweepersoonskamer) € 453
3 personen (driepersoonskamer) € 312
4 personen (vierpersoonskamer) € 241

24 maart 2020 - 26 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 912
2 personen (tweepersoonskamer) € 457
3 personen (driepersoonskamer) € 314
4 personen (vierpersoonskamer) € 244

27 maart 2020 - 28 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

29 maart 2020 - 02 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 912
2 personen (tweepersoonskamer) € 457
3 personen (driepersoonskamer) € 314
4 personen (vierpersoonskamer) € 244

03 april 2020 - 04 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

05 april 2020 - 09 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

10 april 2020 - 11 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

12 april 2020 - 16 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

17 april 2020 - 18 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 532
2 personen (tweepersoonskamer) € 267
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

19 april 2020 - 20 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 245
3 personen (driepersoonskamer) € 174
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

21 april 2020 - 23 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

24 april 2020 - 25 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

26 april 2020 - 30 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

01 mei 2020 - 02 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

03 mei 2020 - 07 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

08 mei 2020 - 09 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

10 mei 2020 - 14 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

15 mei 2020 - 16 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

17 mei 2020 - 21 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

22 mei 2020 - 23 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

24 mei 2020 - 28 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

29 mei 2020 - 30 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

31 mei 2020 - 04 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

05 juni 2020 - 06 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

07 juni 2020 - 11 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

12 juni 2020 - 13 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

14 juni 2020 - 18 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

19 juni 2020 - 20 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

21 juni 2020 - 25 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

26 juni 2020 - 27 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

28 juni 2020 - 02 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

03 juli 2020 - 04 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

05 juli 2020 - 09 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

10 juli 2020 - 11 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

12 juli 2020 - 16 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

17 juli 2020 - 18 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

19 juli 2020 - 23 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

24 juli 2020 - 25 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

26 juli 2020 - 30 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

31 juli 2020 - 01 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

02 augustus 2020 - 06 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

07 augustus 2020 - 08 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

09 augustus 2020 - 13 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

14 augustus 2020 - 15 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 339
2 personen (tweepersoonskamer) € 171
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 101

16 augustus 2020 - 18 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 323
2 personen (tweepersoonskamer) € 163
3 personen (driepersoonskamer) € 119
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

19 augustus 2020 - 20 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

21 augustus 2020 - 22 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

23 augustus 2020 - 27 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

28 augustus 2020 - 29 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

30 augustus 2020 - 03 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

04 september 2020 - 05 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

06 september 2020 - 10 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

11 september 2020 - 12 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

13 september 2020 - 17 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

18 september 2020 - 19 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

20 september 2020 - 24 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

25 september 2020 - 26 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 369
2 personen (tweepersoonskamer) € 185
3 personen (driepersoonskamer) € 133
4 personen (vierpersoonskamer) € 107

27 september 2020 - 30 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 353
2 personen (tweepersoonskamer) € 177
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

01 oktober 2020 - 03 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

04 oktober 2020 - 08 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

09 oktober 2020 - 10 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

11 oktober 2020 - 15 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

16 oktober 2020 - 17 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

18 oktober 2020 - 22 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

23 oktober 2020 - 24 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

25 oktober 2020 - 29 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

30 oktober 2020 - 31 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

01 november 2020 - 05 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

06 november 2020 - 07 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

08 november 2020 - 12 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

13 november 2020 - 14 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

15 november 2020 - 19 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

20 november 2020 - 21 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

22 november 2020 - 26 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

27 november 2020 - 28 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

29 november 2020 - 03 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

04 december 2020 - 05 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 856
2 personen (tweepersoonskamer) € 430
3 personen (driepersoonskamer) € 295
4 personen (vierpersoonskamer) € 232

06 december 2020 - 07 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.234
2 personen (tweepersoonskamer) € 620
3 personen (driepersoonskamer) € 423
4 personen (vierpersoonskamer) € 328

08 december 2020 - 10 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

11 december 2020 - 12 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 389
2 personen (tweepersoonskamer) € 195
3 personen (driepersoonskamer) € 141
4 personen (vierpersoonskamer) € 113

13 december 2020 - 17 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting
prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

Avontuur op Maat
Vraag reisvoorstel aan
Vanaf prijs