Terug naar Verenigde Staten

Strand en architectuur

Miami is een van 's lands beroemdste en beruchtste steden. Geweldig geportretteerd in de tv-serie Miami Vice dat in de jaren tachtig op de beeldbuis verscheen. Een stad die in het verleden een geduchte rol speelde in de smokkel van drugs. Maar ook een stad waar dankzij het kapitaal de architectuur van Art Deco een hoogtepunt bereikte in de jaren dertig. Wie nu Miami bezoekt ziet een wereldstad met highrise flats aan Ocean Drive, met goudgele stranden, een populaire toeristische bestemming. Een verkenning meer dan waard vormt het Art Deco District in Southbeach, waar zo'n 800 gebouwen op de National Register of Historic Places zijn geplaatst. Pastelkleurige muren, ronde ramen, glas en chroom en zwartwit geblokte vloeren zijn enkele typische elementen van deze karakteristieke bouwstijl. Vanuit een goed hotel verken je de bijzonder wijk.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 153
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 244698
3 dagen

Verenigde Staten - Florida * Miami Southbeach Art Deco

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1-3

Vanuit je hotel in Southbeach wandel je zo het historische Art Deco district in. Flaneer over Ocean Drive en sta even stil bij hotel Park Central, waar beroemde Hollywood acteurs als Clark Cable en Rita Hayworth verbleven. Passeer het karakteristieke Beacon Hotel en Colony Hotel voordat je het Art Deco Welcome Center bereikt. ga verder over Collins Avenue voor het National Hotel en het imposante Delano. Kortom, een wandeling door het Art Deco District is een kijkje in het Amerika van de jaren dertig.
Natuurlijk hoort een middagje op het strand of een strandwandeling in de avonduren ook bij je verblijf in Magic Miami.

Overnachting in

Miami Southbeach

Blader door het programma

Reisdetail

Inbegrepen

 • overnachtingen op basis van één kamer, logies
 • informatiepakket

Niet inbegrepen

 • alle maaltijden
 • vervoer van en naar Miami
 • excursie- of entreegelden

Praktische informatie

Arrangement is het gehele jaar te boeken, maar de zomermaanden mei t/m oktober zijn erg warm.

Voor toegang tot en een verblijf in de Verenigde Staten (ook als stopover onderweg naar een bestemming buiten de VS) hebt u een paspoort nodig, dat geldig is tot en met uw verblijf in de VS. Iedereen, dus zowel ouders als kinderen ongeacht de leeftijd hebben een eigen paspoort nodig.

Paspoorten moeten 'machine readable' zijn. Alle Nederlandse paspoorten, uitgegeven na 1995 zijn dit. Nieuwe Nederlandse paspoorten beschikken over een chip, maar ook de oudere Nederlandse paspoorten zonder chip worden geaccepteerd. Een uitzondering hierop vormt het geval indien u over een noodpaspoort beschikt. Deze wordt niet geaccepteerd door de douane van de VS. In dat geval zult u dus eerst een officieel visum moeten aanvragen (dit is echt iets anders dan het ESTA-formulier).
Indien u op Schiphol voorafgaande aan uw vlucht nog een noodpaspoort moet aanvragen voor uzelf of een kind kunt u geen visum direct bevestigd krijgen en zult u dus op uw vlucht naar de VS niet geaccepteerd worden.

In het kader van het ESTA-programma moet u vooraf een elektronische Reistoestemming voor de VS aanvragen. Leest u alle belangrijke informatie over deze Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Wijziging van al deze bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van de Verenigde Staten (zie nuttige adressen).

NB: De Verenigde Staten zijn op 21 januari jl. begonnen met de implementatie van een aantal wijzigingen in het Visa Waiver Program welke voor een aantal nationaliteiten een aanscherping inhouden. Voor reizigers met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit zijn er geen wijzigingen,. Voor dubbelvoudige, waarvan één de Nederlandse nationaliteit, kunnen wijzigingen van toepassing zijn. We adviseren tijdig goede nota te nemen van de informatie van het consulaat in Amsterdam.
Zie voor meer info over de wijzigingen in het Visa Waiver Program:
http://amsterdam.usconsulate.gov/vwp_esta_changes.html

Medisch paspoort

Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor toegang tot of een verblijf in de Verenigde Staten heeft u geen visum nodig. Wel moet u een elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ESTA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De Verenigde Staten zijn een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan de Verenigde Staten heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2-3 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.
 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
 • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Voor een verblijf in de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Rabiës (Hondsdolheid) en Dengue (Knokkelkoorts).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel de berichten in de media over wapenbezit, geweld en criminaliteit anders doen vermoeden is de Verenigde Staten een veilig land om te bezoeken. In de grote steden doet u er verstandig aan uw waardevolle bezittingen, reisdocumenten en geld in een tasje onder uw kleding te dragen of achter te laten in een kluis in uw hotel. Verder dient u op luchthavens, bij busstations, in steden of op andere openbare gelegenheden op uw hoede te zijn voor zakkenrollers. In de grote steden zijn meestal 'no go areas', waar u dus beter niet kunt komen. Vraag in uw hotel informatie hierover.

Prijsinformatie

20 augustus 2019 - 21 augustus 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 302
2 personen (tweepersoonskamer) € 153
3 personen (driepersoonskamer) € 123
4 personen (vierpersoonskamer) € 90

22 augustus 2019 - 23 augustus 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

24 augustus 2019 - 28 augustus 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

29 augustus 2019 - 30 augustus 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

31 augustus 2019 - 04 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

05 september 2019 - 06 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

07 september 2019 - 11 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

12 september 2019 - 13 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

14 september 2019 - 18 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

19 september 2019 - 20 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

21 september 2019 - 25 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

26 september 2019 - 27 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

28 september 2019 - 30 september 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 160
3 personen (driepersoonskamer) € 128
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

01 oktober 2019 - 02 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

03 oktober 2019 - 05 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

06 oktober 2019 - 09 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

10 oktober 2019 - 12 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

13 oktober 2019 - 16 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

17 oktober 2019 - 19 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

20 oktober 2019 - 23 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

24 oktober 2019 - 26 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

27 oktober 2019 - 30 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

31 oktober 2019 - 02 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

03 november 2019 - 06 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

07 november 2019 - 09 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

10 november 2019 - 13 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

14 november 2019 - 16 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

17 november 2019 - 20 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

21 november 2019 - 23 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

24 november 2019 - 27 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

28 november 2019 - 30 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

01 december 2019 - 03 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

04 december 2019 - 07 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

08 december 2019 - 11 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

12 december 2019 - 14 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

15 december 2019 - 18 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 355
2 personen (tweepersoonskamer) € 178
3 personen (driepersoonskamer) € 130
4 personen (vierpersoonskamer) € 104

19 december 2019 - 21 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 360
2 personen (tweepersoonskamer) € 181
3 personen (driepersoonskamer) € 132
4 personen (vierpersoonskamer) € 106

22 december 2019 - 25 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

26 december 2019 - 28 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 805
2 personen (tweepersoonskamer) € 404
3 personen (driepersoonskamer) € 279
4 personen (vierpersoonskamer) € 218

29 december 2019 - 31 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 800
2 personen (tweepersoonskamer) € 402
3 personen (driepersoonskamer) € 277
4 personen (vierpersoonskamer) € 217

02 januari 2020 - 03 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

04 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

06 januari 2020 - 08 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 422
2 personen (tweepersoonskamer) € 211
3 personen (driepersoonskamer) € 153
4 personen (vierpersoonskamer) € 122

09 januari 2020 - 10 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

11 januari 2020 - 15 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

16 januari 2020 - 17 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

18 januari 2020 - 22 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

23 januari 2020 - 24 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

25 januari 2020 - 29 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

30 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 480
2 personen (tweepersoonskamer) € 240
3 personen (driepersoonskamer) € 172
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

01 februari 2020 - 05 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

06 februari 2020 - 07 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

08 februari 2020 - 12 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

14 februari 2020 - 15 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 866
2 personen (tweepersoonskamer) € 434
3 personen (driepersoonskamer) € 299
4 personen (vierpersoonskamer) € 234

16 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 822
2 personen (tweepersoonskamer) € 412
3 personen (driepersoonskamer) € 285
4 personen (vierpersoonskamer) € 224

18 februari 2020 - 19 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 509
2 personen (tweepersoonskamer) € 254
3 personen (driepersoonskamer) € 181
4 personen (vierpersoonskamer) € 143

21 februari 2020 - 22 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 633
2 personen (tweepersoonskamer) € 319
3 personen (driepersoonskamer) € 223
4 personen (vierpersoonskamer) € 175

24 februari 2020 - 26 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 509
2 personen (tweepersoonskamer) € 254
3 personen (driepersoonskamer) € 181
4 personen (vierpersoonskamer) € 143

27 februari 2020 - 28 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

29 februari 2020 - 04 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

05 maart 2020 - 06 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

07 maart 2020 - 11 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

12 maart 2020 - 13 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

14 maart 2020 - 18 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.002
2 personen (tweepersoonskamer) € 500
3 personen (driepersoonskamer) € 344
4 personen (vierpersoonskamer) € 267

19 maart 2020 - 20 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.002
2 personen (tweepersoonskamer) € 500
3 personen (driepersoonskamer) € 344
4 personen (vierpersoonskamer) € 267

21 maart 2020 - 23 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.002
2 personen (tweepersoonskamer) € 500
3 personen (driepersoonskamer) € 344
4 personen (vierpersoonskamer) € 267

24 maart 2020 - 25 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 509
2 personen (tweepersoonskamer) € 254
3 personen (driepersoonskamer) € 181
4 personen (vierpersoonskamer) € 143

26 maart 2020 - 27 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

28 maart 2020 - 01 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

02 april 2020 - 03 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

04 april 2020 - 08 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

09 april 2020 - 10 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

11 april 2020 - 15 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

16 april 2020 - 17 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

18 april 2020 - 20 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 531
2 personen (tweepersoonskamer) € 265
3 personen (driepersoonskamer) € 188
4 personen (vierpersoonskamer) € 149

21 april 2020 - 22 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 122
4 personen (vierpersoonskamer) € 100

23 april 2020 - 24 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

25 april 2020 - 29 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

30 april 2020 - 01 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

02 mei 2020 - 06 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

07 mei 2020 - 08 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

09 mei 2020 - 13 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

14 mei 2020 - 15 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

16 mei 2020 - 20 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

21 mei 2020 - 22 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

23 mei 2020 - 27 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

28 mei 2020 - 29 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

30 mei 2020 - 03 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

04 juni 2020 - 05 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

06 juni 2020 - 10 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

11 juni 2020 - 12 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

13 juni 2020 - 17 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

18 juni 2020 - 19 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

20 juni 2020 - 24 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

25 juni 2020 - 26 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

27 juni 2020 - 01 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

02 juli 2020 - 03 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

04 juli 2020 - 08 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

09 juli 2020 - 10 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

11 juli 2020 - 15 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

16 juli 2020 - 17 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

18 juli 2020 - 22 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

23 juli 2020 - 24 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

25 juli 2020 - 29 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

30 juli 2020 - 31 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

01 augustus 2020 - 05 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

06 augustus 2020 - 07 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

08 augustus 2020 - 12 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

13 augustus 2020 - 14 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

15 augustus 2020 - 18 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 341
2 personen (tweepersoonskamer) € 172
3 personen (driepersoonskamer) € 125
4 personen (vierpersoonskamer) € 102

19 augustus 2020 - 20 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 161
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 95

21 augustus 2020 - 22 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 347
2 personen (tweepersoonskamer) € 175
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

23 augustus 2020 - 26 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 317
2 personen (tweepersoonskamer) € 161
3 personen (driepersoonskamer) € 129
4 personen (vierpersoonskamer) € 95

27 augustus 2020 - 28 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

29 augustus 2020 - 02 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

03 september 2020 - 04 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

05 september 2020 - 09 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

10 september 2020 - 11 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

12 september 2020 - 16 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

17 september 2020 - 18 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

19 september 2020 - 23 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

24 september 2020 - 25 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

26 september 2020 - 30 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 134
4 personen (vierpersoonskamer) € 99

01 oktober 2020 - 03 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

04 oktober 2020 - 07 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

08 oktober 2020 - 10 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

11 oktober 2020 - 14 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

15 oktober 2020 - 17 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

18 oktober 2020 - 21 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

22 oktober 2020 - 24 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

25 oktober 2020 - 28 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

29 oktober 2020 - 31 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

01 november 2020 - 04 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

05 november 2020 - 07 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

08 november 2020 - 11 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

12 november 2020 - 14 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

15 november 2020 - 18 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

19 november 2020 - 21 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

22 november 2020 - 25 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

26 november 2020 - 28 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

29 november 2020 - 02 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

03 december 2020 - 05 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

06 december 2020 - 07 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen (driepersoonskamer) € 291
4 personen (vierpersoonskamer) € 228

08 december 2020 - 09 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

10 december 2020 - 12 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

13 december 2020 - 16 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 373
2 personen (tweepersoonskamer) € 187
3 personen (driepersoonskamer) € 137
4 personen (vierpersoonskamer) € 109

17 december 2020 - 19 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 378
2 personen (tweepersoonskamer) € 190
3 personen (driepersoonskamer) € 139
4 personen (vierpersoonskamer) € 111

20 december 2020 - 23 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen (driepersoonskamer) € 291
4 personen (vierpersoonskamer) € 228

24 december 2020 - 26 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 845
2 personen (tweepersoonskamer) € 424
3 personen (driepersoonskamer) € 293
4 personen (vierpersoonskamer) € 229

27 december 2020 - 31 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen (driepersoonskamer) € 291
4 personen (vierpersoonskamer) € 228

31 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 845
2 personen (tweepersoonskamer) € 424
3 personen (driepersoonskamer) € 293
4 personen (vierpersoonskamer) € 229

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting
prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

Avontuur op Maat
Vraag reisvoorstel aan
Vanaf prijs