Terug naar Verenigde Staten

Carribische sfeer op 'lands end'

Misschien wel het meest bekende fenomeen van de staat Florida zijn ‘The Keys’. Dit is een snoer van wel 800 oude koraaleilandjes, waarvan er zo’n 20 min of meer in elkaars verlengde liggen. Eerst door een spoorlijn met elkaar verbonden, later in 1938 door de Overseas Highway vervangen. Je maakt deze bijzondere rit van Key Largo over een afstand van 155 km naar Key West waarvan de Seven Mile Bridge een hoogtepunt vormt. Stap onderweg uit en neem een duik in het prachtige Bahia Honda State Park. Je verblijft in Key West, een unieke gemeenschap in het zuidelijkste puntje van Amerika. De karakteristieke bouwstijl, het bruisende ‘old town’, de hippie-achtige sfeer, maken Key West tot een genot waar je nooit uitgekeken raakt.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 192
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 244696
3 dagen

Verenigde Staten - Florida * Key West

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1-3

Simpeler kan de routebeschrijving niet zijn. Je volgt de Overseas Highway van eilandje naar eilandje waarbij de Seven Mile Bridge je misschien wel bekend voorkomt uit talrijke films. Onderweg is het Bahia Honda State Park een goede plek voor een picknick en zwempauze.
Je ovenacht in een hotel in Key West. Het leukste is een fiets te huren zodat je op je gemak het hele ‘old town’ kunt verkennen. Er is zoveel te zien, zoveel details, zoveel bijzondere gebouwen. Zoals het Little White House, waar president Harry Truman graag verbleef, of het huis van Ernest Hemingway. Laat je fotograferen bij het Southernmost Point en het Southernmost House, en drink een biertje in de befaamde Sloppy Joe’s of Green Parrot. Bezoek het Mel Fisher Maritime Museum of het Pirate Soul Museum, en vergeet de dagelijkse viering van het ondergaan van de zon op Mallory Square niet!

Overnachting in

Key West

Blader door het programma

Reisdetail

Inbegrepen

 • overnachtingen op basis van één kamer, logies
 • informatiepakket

Niet inbegrepen

 • alle maaltijden
 • vervoer van en naar Key West
 • excursie- of entreegelden

Praktische informatie

Arrangement is het gehele jaar te boeken, maar de zomermaanden mei t/m oktober zijn erg warm. Beter niet in het weekend doen want dan is het een grote file op de Overseas Highway. Met name op vrijagavond heen en zondagavond terug.

Voor toegang tot en een verblijf in de Verenigde Staten (ook als stopover onderweg naar een bestemming buiten de VS) hebt u een paspoort nodig, dat geldig is tot en met uw verblijf in de VS. Iedereen, dus zowel ouders als kinderen ongeacht de leeftijd hebben een eigen paspoort nodig.

Paspoorten moeten 'machine readable' zijn. Alle Nederlandse paspoorten, uitgegeven na 1995 zijn dit. Nieuwe Nederlandse paspoorten beschikken over een chip, maar ook de oudere Nederlandse paspoorten zonder chip worden geaccepteerd. Een uitzondering hierop vormt het geval indien u over een noodpaspoort beschikt. Deze wordt niet geaccepteerd door de douane van de VS. In dat geval zult u dus eerst een officieel visum moeten aanvragen (dit is echt iets anders dan het ESTA-formulier).
Indien u op Schiphol voorafgaande aan uw vlucht nog een noodpaspoort moet aanvragen voor uzelf of een kind kunt u geen visum direct bevestigd krijgen en zult u dus op uw vlucht naar de VS niet geaccepteerd worden.

In het kader van het ESTA-programma moet u vooraf een elektronische Reistoestemming voor de VS aanvragen. Leest u alle belangrijke informatie over deze Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Wijziging van al deze bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van de Verenigde Staten (zie nuttige adressen).

NB: De Verenigde Staten zijn op 21 januari jl. begonnen met de implementatie van een aantal wijzigingen in het Visa Waiver Program welke voor een aantal nationaliteiten een aanscherping inhouden. Voor reizigers met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit zijn er geen wijzigingen,. Voor dubbelvoudige, waarvan één de Nederlandse nationaliteit, kunnen wijzigingen van toepassing zijn. We adviseren tijdig goede nota te nemen van de informatie van het consulaat in Amsterdam.
Zie voor meer info over de wijzigingen in het Visa Waiver Program:
http://amsterdam.usconsulate.gov/vwp_esta_changes.html

Medisch paspoort

Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor toegang tot of een verblijf in de Verenigde Staten heeft u geen visum nodig. Wel moet u een elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ESTA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De Verenigde Staten zijn een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan de Verenigde Staten heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2-3 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.
 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
 • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Voor een verblijf in de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Rabiës (Hondsdolheid) en Dengue (Knokkelkoorts).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel de berichten in de media over wapenbezit, geweld en criminaliteit anders doen vermoeden is de Verenigde Staten een veilig land om te bezoeken. In de grote steden doet u er verstandig aan uw waardevolle bezittingen, reisdocumenten en geld in een tasje onder uw kleding te dragen of achter te laten in een kluis in uw hotel. Verder dient u op luchthavens, bij busstations, in steden of op andere openbare gelegenheden op uw hoede te zijn voor zakkenrollers. In de grote steden zijn meestal 'no go areas', waar u dus beter niet kunt komen. Vraag in uw hotel informatie hierover.

Prijsinformatie

18 oktober 2019 - 19 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 459
2 personen (tweepersoonskamer) € 230
3 personen (driepersoonskamer) € 168
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

20 oktober 2019 - 23 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 383
2 personen (tweepersoonskamer) € 192
3 personen (driepersoonskamer) € 143
4 personen (vierpersoonskamer) € 118

24 oktober 2019 - 27 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 459
2 personen (tweepersoonskamer) € 230
3 personen (driepersoonskamer) € 168
4 personen (vierpersoonskamer) € 137

28 oktober 2019 - 30 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

31 oktober 2019 - 02 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 505
2 personen (tweepersoonskamer) € 285
3 personen (driepersoonskamer) € 184
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

03 november 2019 - 06 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

07 november 2019 - 10 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 505
2 personen (tweepersoonskamer) € 285
3 personen (driepersoonskamer) € 184
4 personen (vierpersoonskamer) € 150

11 november 2019 - 13 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

14 november 2019 - 16 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

17 november 2019 - 20 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

21 november 2019 - 23 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

24 november 2019 - 27 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

28 november 2019 - 30 november 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

01 december 2019 - 04 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

05 december 2019 - 07 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

08 december 2019 - 11 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

12 december 2019 - 14 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

15 december 2019 - 18 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 441
2 personen (tweepersoonskamer) € 222
3 personen (driepersoonskamer) € 162
4 personen (vierpersoonskamer) € 134

19 december 2019 - 20 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 542
2 personen (tweepersoonskamer) € 273
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 159

21 december 2019 - 24 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 881
2 personen (tweepersoonskamer) € 441
3 personen (driepersoonskamer) € 309
4 personen (vierpersoonskamer) € 242

25 december 2019 - 29 december 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.321
2 personen (tweepersoonskamer) € 662
3 personen (driepersoonskamer) € 457
4 personen (vierpersoonskamer) € 353

31 december 2019 - 02 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.321
2 personen (tweepersoonskamer) € 662
3 personen (driepersoonskamer) € 457
4 personen (vierpersoonskamer) € 353

03 januari 2020 - 04 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 708
2 personen (tweepersoonskamer) € 355
3 personen (driepersoonskamer) € 253
4 personen (vierpersoonskamer) € 200

05 januari 2020 - 09 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 211
4 personen (vierpersoonskamer) € 170

10 januari 2020 - 11 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 708
2 personen (tweepersoonskamer) € 355
3 personen (driepersoonskamer) € 253
4 personen (vierpersoonskamer) € 200

12 januari 2020 - 16 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 211
4 personen (vierpersoonskamer) € 170

17 januari 2020 - 18 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 708
2 personen (tweepersoonskamer) € 355
3 personen (driepersoonskamer) € 253
4 personen (vierpersoonskamer) € 200

19 januari 2020 - 23 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 211
4 personen (vierpersoonskamer) € 170

24 januari 2020 - 25 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 708
2 personen (tweepersoonskamer) € 355
3 personen (driepersoonskamer) € 253
4 personen (vierpersoonskamer) € 200

26 januari 2020 - 30 januari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 211
4 personen (vierpersoonskamer) € 170

31 januari 2020 - 01 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 709
2 personen (tweepersoonskamer) € 356
3 personen (driepersoonskamer) € 253
4 personen (vierpersoonskamer) € 201

02 februari 2020 - 06 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

07 februari 2020 - 08 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

09 februari 2020 - 13 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

14 februari 2020 - 15 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

16 februari 2020 - 20 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

21 februari 2020 - 22 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

23 februari 2020 - 27 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

28 februari 2020 - 29 februari 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

01 maart 2020 - 05 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

06 maart 2020 - 07 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

08 maart 2020 - 12 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

13 maart 2020 - 14 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

15 maart 2020 - 19 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

20 maart 2020 - 21 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

22 maart 2020 - 26 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

27 maart 2020 - 28 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 854
2 personen (tweepersoonskamer) € 428
3 personen (driepersoonskamer) € 301
4 personen (vierpersoonskamer) € 236

29 maart 2020 - 31 maart 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 728
2 personen (tweepersoonskamer) € 364
3 personen (driepersoonskamer) € 259
4 personen (vierpersoonskamer) € 204

01 april 2020 - 04 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 701
2 personen (tweepersoonskamer) € 351
3 personen (driepersoonskamer) € 250
4 personen (vierpersoonskamer) € 197

05 april 2020 - 11 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

12 april 2020 - 18 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

19 april 2020 - 25 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

26 april 2020 - 02 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

03 mei 2020 - 09 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

10 mei 2020 - 16 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

17 mei 2020 - 23 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 515
2 personen (tweepersoonskamer) € 289
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 97

24 mei 2020 - 30 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 540
2 personen (tweepersoonskamer) € 286
3 personen (driepersoonskamer) € 196
4 personen (vierpersoonskamer) € 131

31 mei 2020 - 06 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

07 juni 2020 - 13 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

14 juni 2020 - 20 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

21 juni 2020 - 27 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

28 juni 2020 - 04 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

05 juli 2020 - 11 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

12 juli 2020 - 18 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

19 juli 2020 - 25 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

26 juli 2020 - 01 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

02 augustus 2020 - 05 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 432
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen (driepersoonskamer) € 142
4 personen (vierpersoonskamer) € 133

06 augustus 2020 - 27 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 481
2 personen (tweepersoonskamer) € 241
3 personen (driepersoonskamer) € 177
4 personen (vierpersoonskamer) € 142

28 september 2020 - 23 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 568
2 personen (tweepersoonskamer) € 284
3 personen (driepersoonskamer) € 204
4 personen (vierpersoonskamer) € 165

24 oktober 2020 - 09 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 918
2 personen (tweepersoonskamer) € 460
3 personen (driepersoonskamer) € 321
4 personen (vierpersoonskamer) € 252

10 november 2020 - 12 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

13 november 2020 - 14 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

15 november 2020 - 19 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

20 november 2020 - 21 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

22 november 2020 - 26 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

27 november 2020 - 28 november 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

29 november 2020 - 03 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

04 december 2020 - 05 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

06 december 2020 - 10 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

11 december 2020 - 12 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

13 december 2020 - 17 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

18 december 2020 - 19 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 680
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

20 december 2020 - 23 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 554
2 personen (tweepersoonskamer) € 277
3 personen (driepersoonskamer) € 200
4 personen (vierpersoonskamer) € 161

24 december 2020 - 30 december 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 1.339
2 personen (tweepersoonskamer) € 671
3 personen (driepersoonskamer) € 463
4 personen (vierpersoonskamer) € 357

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting
prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

Avontuur op Maat
Vraag reisvoorstel aan
Vanaf prijs