Terug naar Verenigde Staten

van wijngaard tot kustlijn

Slechts 60 minuten rijden ten noorden van San Francisco's Golden Gate Bridge vindt u Sonoma County en het aangrenzende Napa Valley. Deze zonovergoten regio is met meer dan 700 wijngoederen 's lands # 1 wijnregio. Geniet van een proeverij in een eenvoudige wijngaard tot en met een 4-sterren kasteel, geef uw oren en ogen de kost in een uitgebreid cultureel aanbod van muziek en theater. Verken de redwood bossen en de grillige Pacific Coast in het Point Reyes National Seashore en het Sonoma Coast State Park. Een centraal gelegen uitstekend hotel in Santa Rosa is uw uitgangspunt.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 185
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 244680
3 dagen

Dag tot dag

Verenigde Staten - Californië * Sonoma County & Napa Valley

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1-3

Vanuit uw hotel in Santa Rosa, ongeveer 1 uur rijden ten noorden van San Francisco, verkent u de wijngaarden van de Sonoma Valley en Napa Valley. Vanzelfsprekend kunt u hier uitstekend een wijnproeverij doen en meer dan goed dineren. Maar ook de natuur vraagt om aandacht. Wandel op de stranden en kliffen van Point Reyes National Seashore, vergaap u aan de hoogste bomen ter wereld in Armstrong Redwoods of tel vogels in het estuarium van American Canyon. Misschien is 2 dagen wel te weinig voor dit fantastische gebied?

Overnachting in

Santa Rosa

Blader door het programma

Reisdetail

Inbegrepen

 • overnachtingen op basis van één kamer, in hotel
 • informatiepakket

Niet inbegrepen

 • alle maaltijden
 • vervoer van en naar Santa Rosa

Over de activiteiten

De natuurparken lenen zich uitstekend voor het maken van een wandeling. In uw reispakket krijgt u van ons uitgebreide informatie over de natuur en de wandelmogelijkheden. Daaruit kiest u zelf een wandeling naar keuze, wat betreft landschap en terrein, lengte en hoogteverschillen en moeilijkheidsgraad. De trails zijn in het algemeen erg goed gemarkeerd zodat u zonder probleem uw weg vindt. Begin uw bezoek aan het park altijd met een bezoek aan het Visitor Center, voor een update van de wandelpaden en eventueel kopen van topografische kaartjes.

Over de groepssamenstelling

Individueel

Praktische informatie

Beste tijd is tussen 1 april en 15 oktober.

U heeft een eigen auto nodig om al het moois van de omgeving te kunnen bezoeken.

Voor toegang tot en een verblijf in de Verenigde Staten (ook als stopover onderweg naar een bestemming buiten de VS) hebt u een paspoort nodig, dat geldig is tot en met uw verblijf in de VS. Iedereen, dus zowel ouders als kinderen ongeacht de leeftijd hebben een eigen paspoort nodig.

Paspoorten moeten 'machine readable' zijn. Alle Nederlandse paspoorten, uitgegeven na 1995 zijn dit. Nieuwe Nederlandse paspoorten beschikken over een chip, maar ook de oudere Nederlandse paspoorten zonder chip worden geaccepteerd. Een uitzondering hierop vormt het geval indien u over een noodpaspoort beschikt. Deze wordt niet geaccepteerd door de douane van de VS. In dat geval zult u dus eerst een officieel visum moeten aanvragen (dit is echt iets anders dan het ESTA-formulier).
Indien u op Schiphol voorafgaande aan uw vlucht nog een noodpaspoort moet aanvragen voor uzelf of een kind kunt u geen visum direct bevestigd krijgen en zult u dus op uw vlucht naar de VS niet geaccepteerd worden.

In het kader van het ESTA-programma moet u vooraf een elektronische Reistoestemming voor de VS aanvragen. Leest u alle belangrijke informatie over deze Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Wijziging van al deze bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van de Verenigde Staten (zie nuttige adressen).

NB: De Verenigde Staten zijn op 21 januari jl. begonnen met de implementatie van een aantal wijzigingen in het Visa Waiver Program welke voor een aantal nationaliteiten een aanscherping inhouden. Voor reizigers met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit zijn er geen wijzigingen,. Voor dubbelvoudige, waarvan één de Nederlandse nationaliteit, kunnen wijzigingen van toepassing zijn. We adviseren tijdig goede nota te nemen van de informatie van het consulaat in Amsterdam.
Zie voor meer info over de wijzigingen in het Visa Waiver Program:
http://amsterdam.usconsulate.gov/vwp_esta_changes.html

Medisch paspoort

Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor toegang tot of een verblijf in de Verenigde Staten heeft u geen visum nodig. Wel moet u een elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ESTA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De Verenigde Staten zijn een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan de Verenigde Staten heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2-3 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.
 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
 • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Voor een verblijf in de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Rabiës (Hondsdolheid) en Dengue (Knokkelkoorts).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel de berichten in de media over wapenbezit, geweld en criminaliteit anders doen vermoeden is de Verenigde Staten een veilig land om te bezoeken. In de grote steden doet u er verstandig aan uw waardevolle bezittingen, reisdocumenten en geld in een tasje onder uw kleding te dragen of achter te laten in een kluis in uw hotel. Verder dient u op luchthavens, bij busstations, in steden of op andere openbare gelegenheden op uw hoede te zijn voor zakkenrollers. In de grote steden zijn meestal 'no go areas', waar u du sbeter niet kunt komen. Vraag in uw hotel informatie hierover.

Prijsinformatie

21 november 2017 - 22 november 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

23 november 2017 - 25 november 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

26 november 2017 - 29 november 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

30 november 2017 - 02 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

03 december 2017 - 06 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

07 december 2017 - 09 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

10 december 2017 - 13 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

14 december 2017 - 16 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

17 december 2017 - 20 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

21 december 2017 - 23 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

24 december 2017 - 27 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

28 december 2017 - 29 december 2017
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

31 december 2017 - 30 maart 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

31 maart 2018 - 04 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 484
2 personen (tweepersoonskamer) € 212
3 personen € 161
4 personen € 140

05 april 2018 - 07 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

08 april 2018 - 11 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

12 april 2018 - 14 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

15 april 2018 - 18 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

19 april 2018 - 20 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

21 april 2018 - 22 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

23 april 2018 - 25 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

26 april 2018 - 28 april 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

29 april 2018 - 02 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

03 mei 2018 - 05 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

06 mei 2018 - 09 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

10 mei 2018 - 12 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

13 mei 2018 - 16 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

17 mei 2018 - 19 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

20 mei 2018 - 23 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

24 mei 2018 - 26 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

27 mei 2018 - 30 mei 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

31 mei 2018 - 02 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

03 juni 2018 - 06 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

07 juni 2018 - 09 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

10 juni 2018 - 13 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

14 juni 2018 - 16 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

17 juni 2018 - 20 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

21 juni 2018 - 22 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

23 juni 2018 - 24 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

25 juni 2018 - 27 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

28 juni 2018 - 30 juni 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

01 juli 2018 - 04 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

05 juli 2018 - 07 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

08 juli 2018 - 11 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

12 juli 2018 - 13 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

14 juli 2018 - 15 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

16 juli 2018 - 18 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

19 juli 2018 - 20 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

21 juli 2018 - 22 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

23 juli 2018 - 25 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

26 juli 2018 - 28 juli 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

29 juli 2018 - 01 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

02 augustus 2018 - 04 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

05 augustus 2018 - 08 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

09 augustus 2018 - 11 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

12 augustus 2018 - 15 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

16 augustus 2018 - 18 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

19 augustus 2018 - 22 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

23 augustus 2018 - 25 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

26 augustus 2018 - 29 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

30 augustus 2018 - 31 augustus 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

01 september 2018 - 02 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

03 september 2018 - 05 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

06 september 2018 - 08 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

09 september 2018 - 12 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

13 september 2018 - 15 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

16 september 2018 - 19 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

20 september 2018 - 22 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

23 september 2018 - 26 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

27 september 2018 - 28 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

29 september 2018 - 30 september 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 840
2 personen (tweepersoonskamer) € 422
3 personen € 301
4 personen € 243

01 oktober 2018 - 03 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

04 oktober 2018 - 06 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

07 oktober 2018 - 10 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

11 oktober 2018 - 13 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

14 oktober 2018 - 17 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

18 oktober 2018 - 20 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

21 oktober 2018 - 24 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

25 oktober 2018 - 27 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 553
2 personen (tweepersoonskamer) € 243
3 personen € 182
4 personen € 156

28 oktober 2018 - 31 oktober 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 433
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 164
4 personen € 143

01 november 2018 - 03 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

04 november 2018 - 07 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

08 november 2018 - 10 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

11 november 2018 - 14 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

15 november 2018 - 17 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

18 november 2018 - 21 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

22 november 2018 - 24 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

25 november 2018 - 28 november 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

29 november 2018 - 01 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

02 december 2018 - 05 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

06 december 2018 - 08 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

09 december 2018 - 12 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

13 december 2018 - 15 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

16 december 2018 - 19 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

20 december 2018 - 22 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

23 december 2018 - 26 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

27 december 2018 - 29 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 564
2 personen (tweepersoonskamer) € 279
3 personen € 211
4 personen € 175

31 december 2018
1 persoon (éénpersoonskamer) € 438
2 personen (tweepersoonskamer) € 216
3 personen € 169
4 personen € 143

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting
prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

Avontuur op Maat
Vraag reisvoorstel aan
Vanaf prijs