Terug naar Verenigde Staten

Strandverblijf in klassieke badplaats

Halverwege de route San Francisco naar Los Angeles ligt de badplaats Pismo Beach aan highway 1, met haar gezicht naar de blauwe oceaan. Het is gelegen in wat genoemd wordt San Luis Obispo County, een land waar de bergen van de Sierra Madre uitlopen in zee. Pismo Beach is wat genoemd wordt een klassieke badplaats met haar brede goudgele stranden, karakteristieke pier en voetgangers vriendelijke oude dorpscentrum. Al meer dan 100 jaar (en dat is voor Amerika veel!) vinden badgasten haar weg naar dit plaatsje voor vertier. Met een watertemperatuur van 12 graden is het geen bestemming om lekker in zee te duiken.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 161
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 244665
3 dagen

Verenigde Staten - Californië * Pismo Beach

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1-3

De belangrijkste attractie van Pismo Beach zijn haar stranden. Niet zozeer om te zwemmen (12 graden..) maar wel om lekker een wandeling te maken of bij storm uit te waaien op de pier. Of u gaat in het strandzand graven naar de lokale delicatesse: clams (schelpdieren). In de omgeving van deze badplaats zijn diverse wijngaarden te bezoeken, ook voor een proeverij. Ook vindt u hier de Monarch Butterfly Grove, de grootste kolonie van Monarch vlinders, die iedere jaar de trek maken naar Mexico. Ten zuiden van de badplaats ligt Pismo Beach Natural Reserve en een uurtje rijden noordwaarts langs de kust treft u Piedras Blancas Lighthouse bij Cambria een kolonie zeeolifanten.

Overnachting in

Pismo Beach - Seacrest Resort

Blader door het programma

Reisdetail

Inbegrepen

 • overnachtingen op basis van één kamer, in hotel
 • informatiepakket

Niet inbegrepen

 • alle maaltijden
 • vervoer van en naar Pismo Beach

Over de activiteiten

De natuurparken lenen zich uitstekend voor het maken van een wandeling. In uw reispakket krijgt u van ons uitgebreide informatie over de natuur en de wandelmogelijkheden. Daaruit kiest u zelf een wandeling naar keuze, wat betreft landschap en terrein, lengte en hoogteverschillen en moeilijkheidsgraad. De trails zijn in het algemeen erg goed gemarkeerd zodat u zonder probleem uw weg vindt. Begin uw bezoek aan het park altijd met een bezoek aan het Visitor Center, voor een update van de wandelpaden en eventueel kopen van topografische kaartjes.

Over de groepssamenstelling

Individueel

Praktische informatie

Beste tijd is tussen 1 mei en 1 oktober.

U heeft een eigen auto nodig om al het moois van stad en omgeving te kunnen bezoeken.

Voor toegang tot en een verblijf in de Verenigde Staten (ook als stopover onderweg naar een bestemming buiten de VS) hebt u een paspoort nodig, dat geldig is tot en met uw verblijf in de VS. Iedereen, dus zowel ouders als kinderen ongeacht de leeftijd hebben een eigen paspoort nodig.

Paspoorten moeten 'machine readable' zijn. Alle Nederlandse paspoorten, uitgegeven na 1995 zijn dit. Nieuwe Nederlandse paspoorten beschikken over een chip, maar ook de oudere Nederlandse paspoorten zonder chip worden geaccepteerd. Een uitzondering hierop vormt het geval indien u over een noodpaspoort beschikt. Deze wordt niet geaccepteerd door de douane van de VS. In dat geval zult u dus eerst een officieel visum moeten aanvragen (dit is echt iets anders dan het ESTA-formulier).
Indien u op Schiphol voorafgaande aan uw vlucht nog een noodpaspoort moet aanvragen voor uzelf of een kind kunt u geen visum direct bevestigd krijgen en zult u dus op uw vlucht naar de VS niet geaccepteerd worden.

In het kader van het ESTA-programma moet u vooraf een elektronische Reistoestemming voor de VS aanvragen. Leest u alle belangrijke informatie over deze Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Wijziging van al deze bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van de Verenigde Staten (zie nuttige adressen).

NB: De Verenigde Staten zijn op 21 januari jl. begonnen met de implementatie van een aantal wijzigingen in het Visa Waiver Program welke voor een aantal nationaliteiten een aanscherping inhouden. Voor reizigers met een enkelvoudige Nederlandse nationaliteit zijn er geen wijzigingen,. Voor dubbelvoudige, waarvan één de Nederlandse nationaliteit, kunnen wijzigingen van toepassing zijn. We adviseren tijdig goede nota te nemen van de informatie van het consulaat in Amsterdam.
Zie voor meer info over de wijzigingen in het Visa Waiver Program:
http://amsterdam.usconsulate.gov/vwp_esta_changes.html

Medisch paspoort

Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor toegang tot of een verblijf in de Verenigde Staten heeft u geen visum nodig. Wel moet u een elektronische reistoestemming aanvragen (ESTA).

Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ESTA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
De Verenigde Staten zijn een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan de Verenigde Staten heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2-3 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.
 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
 • Voldoende luchtige kleding (lange broek, lange mouwen!), een hoofddeksel of -doek ter bescherming tegen felle zon.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Voor een verblijf in de Verenigde Staten zijn geen vaccinaties verplicht.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met Rabiës (Hondsdolheid) en Dengue (Knokkelkoorts).

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

Hoewel de berichten in de media over wapenbezit, geweld en criminaliteit anders doen vermoeden is de Verenigde Staten een veilig land om te bezoeken. In de grote steden doet u er verstandig aan uw waardevolle bezittingen, reisdocumenten en geld in een tasje onder uw kleding te dragen of achter te laten in een kluis in uw hotel. Verder dient u op luchthavens, bij busstations, in steden of op andere openbare gelegenheden op uw hoede te zijn voor zakkenrollers. In de grote steden zijn meestal 'no go areas', waar u dus beter niet kunt komen. Vraag in uw hotel informatie hierover.

Prijsinformatie

18 oktober 2019 - 19 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 445
2 personen (tweepersoonskamer) € 223
3 personen (driepersoonskamer) € 159
4 personen (vierpersoonskamer) € 128

20 oktober 2019 - 23 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 166
3 personen (driepersoonskamer) € 120
4 personen (vierpersoonskamer) € 100

24 oktober 2019 - 26 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 445
2 personen (tweepersoonskamer) € 223
3 personen (driepersoonskamer) € 159
4 personen (vierpersoonskamer) € 128

27 oktober 2019 - 30 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 332
2 personen (tweepersoonskamer) € 166
3 personen (driepersoonskamer) € 120
4 personen (vierpersoonskamer) € 100

31 oktober 2019
1 persoon (éénpersoonskamer) € 445
2 personen (tweepersoonskamer) € 223
3 personen (driepersoonskamer) € 159
4 personen (vierpersoonskamer) € 128

01 april 2020 - 04 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 319
2 personen (tweepersoonskamer) € 161
3 personen (driepersoonskamer) € 117
4 personen (vierpersoonskamer) € 94

05 april 2020 - 08 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

09 april 2020 - 11 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

12 april 2020 - 15 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

16 april 2020 - 18 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

19 april 2020 - 22 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

23 april 2020 - 25 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

26 april 2020 - 29 april 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

30 april 2020 - 02 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

03 mei 2020 - 06 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

07 mei 2020 - 09 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

10 mei 2020 - 13 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

14 mei 2020 - 16 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

17 mei 2020 - 20 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

21 mei 2020 - 23 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

24 mei 2020 - 27 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

28 mei 2020 - 30 mei 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

31 mei 2020 - 03 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

04 juni 2020 - 06 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

07 juni 2020 - 10 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

11 juni 2020 - 13 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

14 juni 2020 - 17 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

18 juni 2020 - 20 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

21 juni 2020 - 24 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

25 juni 2020 - 27 juni 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 488
2 personen (tweepersoonskamer) € 244
3 personen (driepersoonskamer) € 173
4 personen (vierpersoonskamer) € 138

28 juni 2020 - 01 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 376
2 personen (tweepersoonskamer) € 188
3 personen (driepersoonskamer) € 135
4 personen (vierpersoonskamer) € 110

02 juli 2020 - 04 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

05 juli 2020 - 08 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

09 juli 2020 - 11 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

12 juli 2020 - 15 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

16 juli 2020 - 18 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

19 juli 2020 - 22 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

23 juli 2020 - 25 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

26 juli 2020 - 29 juli 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

30 juli 2020 - 01 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

02 augustus 2020 - 05 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

06 augustus 2020 - 08 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

09 augustus 2020 - 12 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

13 augustus 2020 - 15 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

16 augustus 2020 - 19 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

20 augustus 2020 - 22 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

23 augustus 2020 - 26 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

27 augustus 2020 - 29 augustus 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

30 augustus 2020 - 02 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

03 september 2020 - 05 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

06 september 2020 - 09 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

10 september 2020 - 12 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

13 september 2020 - 16 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

17 september 2020 - 19 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

20 september 2020 - 23 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

24 september 2020 - 26 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 678
2 personen (tweepersoonskamer) € 340
3 personen (driepersoonskamer) € 237
4 personen (vierpersoonskamer) € 186

27 september 2020 - 30 september 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 584
2 personen (tweepersoonskamer) € 293
3 personen (driepersoonskamer) € 206
4 personen (vierpersoonskamer) € 163

01 oktober 2020 - 03 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 698
2 personen (tweepersoonskamer) € 350
3 personen (driepersoonskamer) € 244
4 personen (vierpersoonskamer) € 191

04 oktober 2020 - 07 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 346
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 126
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

08 oktober 2020 - 10 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 460
2 personen (tweepersoonskamer) € 225
3 personen (driepersoonskamer) € 164
4 personen (vierpersoonskamer) € 131

11 oktober 2020 - 14 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 346
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 126
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

15 oktober 2020 - 17 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 460
2 personen (tweepersoonskamer) € 225
3 personen (driepersoonskamer) € 164
4 personen (vierpersoonskamer) € 131

18 oktober 2020 - 21 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 346
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 126
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

22 oktober 2020 - 24 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 460
2 personen (tweepersoonskamer) € 225
3 personen (driepersoonskamer) € 164
4 personen (vierpersoonskamer) € 131

25 oktober 2020 - 28 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 346
2 personen (tweepersoonskamer) € 168
3 personen (driepersoonskamer) € 126
4 personen (vierpersoonskamer) € 103

29 oktober 2020 - 31 oktober 2020
1 persoon (éénpersoonskamer) € 460
2 personen (tweepersoonskamer) € 225
3 personen (driepersoonskamer) € 164
4 personen (vierpersoonskamer) € 131

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting
prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

Avontuur op Maat
Vraag reisvoorstel aan
Vanaf prijs