SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 721095 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • GPS tracks aanwezig

Spanje - Murcia, 7 dagen

fietsparadijs achter de Costa Blanca, fietsvakantie langs hotels en herbergen

Tijdens deze afwisselende fietsvakantie door de weinig bezochte provincie Murcia, in Zuid-Spanje, passeer je prachtige dorpjes, eeuwenoude kastelen, kappelletjes en barokke kathedralen en kloosters. Brede, vruchtbare valleien, waar rijstvelden, sinaasappel- en amandelgaarden elkaar afwisselen, worden omringd door mooie kalkheuvels en pieken. Het grootste deel van het jaar is het hier prachtig weer. Je bagage wordt vervoerd en je verblijft in sfeervolle hotels en kleine herbergen, de zogenaamde hospederias, die ooit voor de talloze pelgrims die naar de streek trokken werden gebouwd. De reis begint en eindigt in de vriendelijke stad Murcia.

 
Er is nog geen review voor deze reis
Uniek aan deze reis
 • start en einde in mooie stad Murcia
 • nog authentiek stukje Spanje
 • Heilige stad Caravaca de la Cruz
 • fietsen langs rijstvelden en amandelboomgaarden
 • zeer afwisselend en vriendelijk landschap
vanaf
per persoon
bij min. 2 personen

Murcia is het ondergeschoven kindje van het Spaanse koninkrijk. Een kleine provincie die amper aandacht krijgt, waar nooit spectaculaire dingen gebeuren, en waar, ondanks de nabijheid van de witte stranden van de Costa Blanca, maar weinig buitenlandse toeristen komen. Een authentieke provincie, kortom, waar de liefhebber behalve rust en gastvrijheid, nog het èchte Spanje kan vinden. Tijdens deze fietsvakantie verblijf je in prima hotels en kleine herbergen. De oudsten hiervan zijn gebouwd om de talloze pelgrims die in de Heilige stad Caravaca de la Cruz  om vergeving van hun zonden kwamen vragen, onderdak te bieden. Je start in de gezellige stad Murcia, met haar indrukwekkende gotische kathedraal, en daarna fiets je van het ene fraaie stadje, naar het volgende, door brede valleien met rijstvelden, sinaasappelboomgaarden, wijngaarden en, in het voorjaar prachtig roze kleurende, amandelboomgaarden. De meeste stadjes zijn getooid met een middeleeuwse, Moorse burcht en overal in het landschap vind je kapelletjes en kleine kloosters. De valleien zijn omgeven door prachtige kalkheuvels en scherpe rotspieken. Soms fiets je over stille weggetjes, af en toe over een ‘via verde’; het tracé van een ontmantelde spoorlijn. Af en toe moet je een pasje over en wordt de tocht wat pittiger, lang zijn de afstanden niet, maar soms zijn er behoorlijke klimmetjes. Een geruststelling dat je bagage dagelijks wordt vervoerd en je een uitstekende Nederlandse routebeschrijving mee krijgt. En het weer, dat is in Murcia (bijna) altijd goed…..

boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Spanje

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • kaart

 1. kathedraal van Murcia
kathedraal van Murcia
Programma

Aankomst in Murcia, de hoofdstad van de gelijknamige provincie. Je verblijft in een prima hotel in het historische centrum van de stad, op loopafstand van de beroemde gotische kathedraal.Overnachting in
Murcia

 1. Caravaca-de-la-Cruz
Caravaca-de-la-Cruz
Programma
In de ochtend haalt de fietsverhuurder je bij het hotel op en vervoert je samen met bagage en fietsen in 45 minuten naar het plaatsje Bullas. Na een laatste check van de fietsen, begint de fietstocht. Je volgt de goed onderhouden Via Verde del Noroeste, over het traject van een oude spoorlijn, naar Caravaca de la Cruz. Deze plaats is volgens het Vaticaan de 5e Heilige Stad ter wereld. Elke 7 jaar komen talloze pelgrims naar de stad om Eeuwige Vergiffenis te vragen in het heiligdom van de “Santissimo y Vera Cruz”, onderdeel van een indrukwekkend fort uit 1617. Onderweg fiets je door een vriendelijk landschap van dennenbossen. perziken- en abrikozenboomgaarden. Een pittige klim voert je naar het kerkplein van Cehegín, waar een leuk restaurant is. Daarna fiets je rechtstreeks over de Via Verde naar Caravaca, of je kiest voor een extra rondje, langs de oever van de rivier de Argos, langs akkertjes, bloemkwekerijen en moestuintjes.
Lengte max. 39 km, 300 m stijgen en 310 m dalen. Geheel geasfalteerd.

Overnachting in
Caravaca de la Cruz

 1. in de omgeving Ermita de la Encarnacion
in de omgeving Ermita de la Encarnacion
Programma
Tijdens deze rondtocht in de omgeving van Caravaca, leer je de natuurlijke en historische rijkdom van de streek goed kennen. De fietstocht voert je langs irrigatiekanaaltjes die omzoomd zijn door iepen, langs bronnen, resten van Iberische nederzettingen, een Romeins strijdtoneel en middeleeuwse nederzettingen. Maar deze streek was al eeuwen voor de Iberiërs en Romeinen bewoond en er zijn dan ook tal van archeologische vindplaatsen in de omgeving uit het Paleolithisch en Neolithisch tijdperk. De dag begint met een pittige klim van 400m naar de Kelt-Iberische vindplaats Archivel, aan de voet van de Sierra de Gavilán, waar ook een beslissende veldslag werd gevoerd aan het einde van de Romeinse Republiek. De hoogvlakte van Archival is betoverend mooi, met fruitgaarden, vijgenbomen etc. Dan volg je de eco-toeristische, gemarkeerde  route van Archivel naar La Encarnación, waar je een nauwe kloof passeert met grotten die al door neaderthalers bewoond werden. Het laatste stukje terug naar Caravaca is onverhard.
Lengte 45 km, 420m stijgen en dalen, 20% onverhard.


Overnachting in
Caravaca de la Cruz

 1. de vallei van Mortaralla
de vallei van Mortaralla
Programma
Vandaag verlaat je Caravaca en ga je op weg door een ruig gebied, waar amandelgaarden en olijfgaarden afwisselen met fraaie bergtoppen. Doel is het prachtige Moorse stadje Moratalla, waar je beslist een wandeling door de nauwe steegjes moet maken naar het 15e-eeuwse Christelijke fort en de 16e-eeuwse Santa María de la Asunción Church. Onderweg wachten je twee klimmetjes van elk 150 meter. Na Moratalla is de route eenvoudiger en volg je brede wegen die door het glooiende landschap snijden. In de nabijheid van riviertjes is het landschap groen, maar verder is het terrein ruiger en kaler dan de eerste dagen. Uiteindelijk bereiken we het stadje Calasparra, dat door rijstvelden omgeven is.
Lengte 44 km, 330m stijgen en 610m dalen, geheel geasfalteerd.

Overnachting in
Calasparra

 1. amandelgaarden bij Cieza
amandelgaarden bij Cieza
Programma
De ochtend begint met een rondje fietsen (13 km) naar het Bedevaartsoord “Virgen de la Esperanza”, dat is verstopt in een grot boven de rivier de Segura. Op de terugweg naar Calasparra fiets je langs rijstvelden en kun je het ingenieuze irrigatiesysteem bewonderen voordat je doortrapt richting Cieza. Onderweg zie je vandaag nauwelijks dorpjes. Je komt langs het stuwmeer Alfonso XIII, dat omgeven is door markant gevormde conglomeraatrotsen (van samengeklonterde kiezels). Als je de rivier de Segura bereikt, is het landschap weer lieflijker, een mozaïek van kleine akkertjes, amandel- en abrikozenboomgaarden, die in het voorjaar prachtig roze bloeien. Een rustige weg langs de rivier leidt je de laatste kilometers naar het levendige stadje Cieza.
Lengte 32,5 of 45 km, 350 of 475m stijgen en 510 of 630m dalen, geheel geasfalteerd.


Overnachting in
Cieza

 1. prachtig landschap nabij Abarán
prachtig landschap nabij Abarán
Programma

De loop van de Segura rivier en de vele irrigatiekanaaltjes die van de rivier worden afgetapt, bepalen vanochtend je route naar het dorpje Achena. Al gauw heb je terugkijkend een prachtig uitzicht op het stadje als je de Ricote vallei in fietst: de droge steile hellingen contrasteren mooi met de groene rivier de oevers die begroeid zijn met palmbomen en boomgaarden. Het doet sterk denken aan Noord-Afrika Dorpjes als Abarán, Blanca, Ójos en Ulea waren dan ook de laatste vluchtoorden van de Moren in Murcia, tot ze er in de 15e eeuw verdreven werden. Via kleine weggetjes en een stuk Via Verde rijd je uiteindelijk over een 11 km lang fietspad langs de oever van de Segura naar het centrum van Murcia. Als je het laatste stuk wilt vermijden kun je vanaf Archena ook met het bagagevervoer meerijden.
Lengte 28 of 57 km. 140m stijgen en 260m dalen, 10% ongeasfalteerd.Overnachting in
Murcia

 1. het Heiligdom van Fuensanta, boven Murcia
het Heiligdom van Fuensanta, boven Murcia
Programma

Na het ontbijt eindigt het arrangement.

Als je nog tijd over hebt, of beter nog een extra dag in Murcia geboekt hebt, en je niet de hele dag wilt winkelen, maak je ’s ochtends een fietsrondje door de tuinen ten zuiden van de stad, met als doel de klim naar het heiligdom Fuensanta, gelegen op 140m, aan de rand van een bergrug. Hier huist sinds begin 17e eeuw de schutspatrones van de stad Murcia, die op hoogtij- en feestdagen in processie naar en van de kathedraal in het stadscentrum wordt gedragen. De kerk van het heiligdom is gebouwd in barokke stijl (1694) en is een nationaal monument. Het café-restaurant serveert lekkere hapjes met mooi uitzicht.
Lengte: 18 km.Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisgezelschap

 • reisperiode

 • rustdagen

 • verzekering

Over de accommodaties
Je overnacht in een goed en modern *** stadshotel in het historische centrum van Murcia (dag 1 en dag 6). De kamers zijn comfortabel en modern ingericht. In Caravaca de la Cruz verblijf je twee nachten in een herberg pal onder de muren van het grote heiligdom van het stadje, midden in het centrum. De herberg is geheel in nieuwe stijl gerenoveerd en heeft sfeervolle kamers en een gezellige cafetaria waar het ontbijt wordt geserveerd. In Calasparra verblijf je in een kleine, eenvoudige herberg. In Cieza verblijf je in een oud huis, in het centrum van het stadje. De kamers zijn eenvoudig maar netjes.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
Tijdens dit arrangement is het ontbijt van dag 2 t/m dag 7 inbegrepen. Het wordt verzorgd door de accommodaties waar je verblijft. Voor diner en lunch kun je terecht in de plaatsje waar je verblijft of waar je overdag doorheen komt.


Inbegrepen
 • 6 overnachtingen in hotels en herbergen (hospederias)
 • Ontbijt op dag 2 t/m 7
 • Bagagevervoer
 • Transfer op dag 1 van Murcia naar Bullas en (indien gewenst) van Archena naar Murcia op dag 6)
 • Nederlandstalige routebeschrijving en kaartmateriaal


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • lunches
 • diners
 • overige transfers
 • fietshuur (zie materiaalhuur)


Reserveringskosten

• Reserveringskosten € 20,- per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds, € 2,50 per boeking (max. 9 personen)GPS waypoints en tracks
Voor deze reis zijn er GPS waypoints en tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden in uw persoonlijke Mijn SNP omgeving en eenvoudig in uw GPS ontvanger te laden.


Over de activiteiten
Je fietst door licht glooiend en heuvelachtig terrein en later in de week over vlak terrein. Je fietst afwisselend over verharde weggetjes en speciaal voor fietsers ontwikkelde 'vias verdes'. Op 2 dagen is er een kort stukje onverharde gravel- of zandweg. Op drie dagen kun je kiezen tussen een kortere en langere route. Het zijn geen lange tochten, maar er zijn dagelijks wel een of meerdere stijgingen en dalingen.


Minimum aantal deelnemers
1


Geschikte reisperiode

Je kan dit arrangement dagelijks starten in de periode van 1 maart t/m 15 juni en van 7 september t/m 31-december. De zomermaanden zijn te heet om in de provincie Murcia een fietsvakantie te maken.
Murcia kent een uitgesproken mediterraan klimaat met een meestal droog en aangenaam warm voor- en najaar, een zachte, maar vaak natte winter en hete en droge zomers. De meeste kans op een regenachtige dag heb je in de periode november t/m eind februari. Eind februari tot eind maart is de periode dat de amandelbomen in bloei staan. In april en mei is de bloemenpracht in de velden, weilanden en wegbermen op haar mooist. September en oktober kennen vaak aangenaam warm en stabiel weer.Extra dagen
Je kunt tijdens deze reis in alle verblijfplaatsen extra nachtren bijboeken. Als je op dag 7 nog de in het dagprogramma beschreven extra fietstocht wilt maken is een extra nacht aldaar zeker aan te raden.


Fietsverzekering
Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die je beschermt tegen deze kosten.
Voor meer informatie over deze verzekering, klik: hier


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • veiligheid

Reisdocumenten

Voor Spanje heeft u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig is voor de duur van uw verblijf.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Spanje (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Spanje erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U heeft deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm. De groene kaart hoeft niet aan de grens te worden getoond. Aan de grens kan een kortetermijnverzekering worden gesloten voor 8, 15 of 30 dagen. De verzekering heeft alleen betrekking op personenschade. Een aparte groene kaart voor aanhangwagens zwaarder dan 750 kg is aan te raden.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 Veiligheid
Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.


 • materialen en uitrusting

Materiaal & uitrusting
In Spanje is bij het fietsen buiten de bebouwde kom het dragen van een fietshelm wettelijk verplicht. Vanwege hygiëne adviseren wij u zelf een helm mee te nemen. U kunt ter plekke ook fietshelmen huren (€10,- voor 5 dagen).


Travel Light

Travel Light is powered by TNT Express en verstuurt bagage en fietsen van huis naar hotel. Het versturen van bagage lijkt nieuw maar dat is het niet. Zij brengen de luxe en het gemak van vroeger weer terug en maken de reiservaring met een fiets aangenamer door je fiets en bagage bij je op te halen en klaar te zetten op jouw plek van bestemming.

Of je nu met vrienden gaat fietsen in de alpen of met het gezin op vakantie en op je eigen fiets wilt fietsen. Travel Light zorgt ervoor dat je binnen de Europese Unie van vertrek tot terugkomst ontspannen kunt reizen.

klik hier om naar de website van Travel Light te gaan.

travel-light2 • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Er zijn momenteel geen mededelingen.


 • per auto

 • per vliegtuig

Over de route en parkeergelegenheden
Als je per auto reist, is de afstand van Utrecht naar Murcia, ca 2100 km. Het eerste hotel ligt middenin het centrum van Murcia en beschikt niet over een eigen parkeergarage. Op enkele honderden meters van het hotel is een parkeergarage (la Fuensanta) waar je de auto kunt stallen


Vluchtinformatie

Deze reis is het beste te combineren met een rechtstreekse vlucht op Alicante, Malaga of Valencia. Er zijn meerdere mogelijkheden, met Iberia, Vueling of Transavia bijvoorbeeld.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
E-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Nota bene
Bij vertrek op maandag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag kun je kiezen voor een chartervlucht naar Malaga.
 
Vertrek- en aankomsttijden van charters worden ongeveer één week voor vertrek bekend. Houd er rekening mee dat, met name in schoolvakantieperiodes, deze tijden zeer vroeg of laat op de dag kunnen zijn.
 
Rond de mei- en herfstvakantie is een chartervlucht in principe alleen mogelijk bij verblijf van één week. Voor meer informatie kan je terecht bij onze Sales-afdeling.

Diverse "low cost airlines" bieden deze bestemmingen non-stop en voordelig aan.
SNP kan deze vluchten niet voor je boeken. Zie bijv.

www.ryanair.com of www.transavia.nl .

Goed om te weten als je zelf een low cost vlucht boekt.

 • Je boekt en betaalt deze vluchten direct aan de "low cost airline" middels een creditcard.
 • Print de vluchtgegevens en geef het vluchtnummer en de verwachte aankomsttijd aan ons door
 • Controleer regelmatig en in ieder geval daags voor de heen- en terugvlucht de internetsite van de maatschappij waarmee je vliegt in verband met mogelijke vluchtwijzigingen.
 • Wij raden aan een annuleringsverzekering af te sluiten voor je ticket. De annuleringskostendekking van SNP dekt namelijk niet de kosten van een zelf geboekt ticket bij annulering.
 • Wij raden aan deze vluchten pas te boeken nadat wij het landarrangement hebben bevestigd. De annuleringskosten voor een ticket kunnen oplopen tot 100% van de ticketprijs.

   Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Als je op Alicante vliegt kun je vanaf het vliegveld per bus van het vliegveld naar het treinstation van Alicante Terminal reizen (kijk hier voor de bustijden). Van daar reis je per trein in ca. 1,15 uur rechtstreeks naar het station Murcia (del Carmen).
Als je op Valencia vliegt neem je de metro vanaf het vliegveld naar het centrum. Je stapt uit bij metro station Jesús (kijk hier voor info over de metro). Vanaf het treinstation van Valencia San Joaquin Sorolla treinstation reis je per trein in ca. 3,5 uur rechtstreeks naar het treinstation van Murcia (del Carmen).
Als je op Malaga vliegt, reis je per bus of taxi naar het busstation van Málaga. Er rijden elk half uur bussen (reisduur 15-20 minuten). Een taxi rijdt in 10 minuten naar het busstation. Vanaf Malaga reis je in ca 6 uur (met 2 of 3 keer overstappen) naar treinstation van Murcia (del Carmen).

Voor treintijden in Spanje: kijk hier.

Als u uw eigen fiets(en) meeneemt, houd er dan rekening mee dat fietsen niet op sneltreinen kunnen worden meegenomen. Op lokale treinen is dat in de meeste gevallen wel toegsetaan, maar is er een limiet aan het aantal fietsen dat op deze treinen wordt teogestaan. Meer informatie hierover vindt u hier: http://www.renfe.com/EN/viajeros/info/bicicletas.html

Als je op Alicante vliegt kun je bij boeking ook een transfer naar de eerste accommdatie bijboeken (zie onder 'Extra mogelijkheden', tabblad 'aanvullende opties').Airporthotel
Schiphol PARK-SLEEP-FLY ARRANGEMENT
Begin je vakantie relaxed met een overnachting in het comfortabele Courtyard by Marriott Hotel. `s Avonds op je gemak naar Schiphol reizen, luxe overnachten, genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet en gratis airport shuttle. Reis je milieubewust en comfortabel per trein, dan kan je met de gratis hotelshuttle eenvoudig vanaf Schiphol het hotel bereiken. Als je toch voor de auto kiest, kan je je auto tot 16 dagen gratis parkeren bij het hotel; daarmee kost je overnachting amper meer dan de prijs van lang parkeren op Schiphol!
Meer informatie.


Data en prijzen

30 april 2017 - 15 juni 2017
€ 805 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 650 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 475 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 475 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 400 driepersoonskamer
7 september 2017 - 23 december 2017
€ 805 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 650 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 475 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 475 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 400 driepersoonskamer
24 december 2017 - 31 december 2017
€ 895 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 740 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 530 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 530 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 435 driepersoonskamer

Reserveringskosten

• Reserveringskosten € 20,- per boeking
• Bijdrage Calamiteitenfonds, € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis
 • in de genoemde periode(n) is reisaanvang mogelijk op alle dagen van de week

 

 


Extra mogelijkheden bij Spanje - Murcia

Dit arrangement is uitstekend te verlengen met:

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Spanje - Catalonië de luxe

Code 721080 LA individuele reis, 7 dagen
vanaf € 650,- per persoon
select

Aanbevolen hotels om uw reis te verlengen

Hotel Reina Cristina (Granada)

Eén van de meest stijlvolle hotels in het hart van Granada, op loopafstand van de kathedraal en het Alhambra. Het gebouw is een fraai Andalusisch herenhuis uit de 19e eeuw en behoorde toe aan de dichter Luís Rosales. In 1936 bracht de beroemde dichter Federico García Lorca in dit huis zijn laatste dagen door.
vanaf € 38,- per persoon
select

Don Curro (Málaga)

Hotel Don Curro is een geliefd hotel vanwege de centrale ligging en de gezellige atmosfeer. Het hotel is pas gerenoveerd en van alle moderne gemakken voorzien. Om de hoek van het hotel, vindt u de kathedraal.... Vanuit het hotel is het slechts een paar minuten lopen naar het 'Picasso Museum', het'Roman Theatre', de winkelstraat 'Larios Street' en andere bezienswaardigheden.
vanaf € 52,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden