Garagonaj

Spanje - La Gomera, 8 dagen het wandelparadijs van de Canarisch Eilanden

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs pensions en hotel

Wie van kort maar krachtig wandelen houdt, zit met deze reis helemaal goed. Gomera is ruig, vol diepe ravijnen - door de Spanjaarden barrancos genoemd - in een bergachtig vulkanisch landschap. Dit is de ideale plek voor bergwandelaars. Geniet van de uitzichten vanaf steile kliffen en zoek de stilte op van verlaten kiezelstrandjes, met een afwisseling van nevelwouden van boomheide en laurier. De Canarische eilanden zijn een reeks vulkanen waarvan de toppen boven de Atlantische Oceaan uitsteken. Jaren van wind, regen en zee hebben de zijkanten van Gomera aangevreten tot steile rotskusten en diep ingesneden kloofdalen. Tot Gomera is het massatoerisme van de rest van de eilanden nog niet doorgedrongen. En dat willen we: natuur, avontuur en een authentieke ervaring. Laatste overnachting in de fraaie parador boven San Sebastián is de mooie afsluiting van de reis.

Uniek aan deze reis

 • Wandel langs droge kloven en de palmenvalleien van de zuidkust
 • Bekijk de steile kliffen en de nevelwouden van de noordkust
 • Beklim Gomera’s hoogste top
 • Laatste nacht verblijf in de fraaie parador boven San Sebastian
 • Geniet van het Canarische eiland dat lijkt ontworpen te zijn voor wandelaars
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Spanje - La Gomera

In het kort ziet je programma voor de 8 dagen van deze reis er als volgt uit:

 • Dag 1 vliegen op Tenerife Sur, ferry naar Gomera, nacht San Sebastian
 • Dag 2 transfer naar Collade de Perraza, wandeling San Sebastian, nacht San Sebastian
 • Dag 3 transfer El cedro, wandeling naar Chipude, nacht Chipude
 • Dag 4: wandeling naar Valle Gran Rey, lijnbus terug naar Chipude, nacht Chipude
 • Dag 5: wandeling naar Vallehermoso, nacht Vallehermoso
 • Dag 6: rondwandeling Vallehermoso, nacht Vallehermoso
 • Dag 7: wandeling naar Agulo, transfer naar San Sebastian, nacht parador San Sebastian
 • Dag 8 ferry naar Tenerife, terugvlucht vanaf Tenerife Sur

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

Dag 1

Vlucht van Rotterdam-Den Haag luchthaven naar Tenerife-Sur, waar een lijnbus je een klein half uur naar de haven Los Cristianos aan de zuidkant van Tenerife brengt. Daar vertrekt de boot naar Gomera, uurtje varen. Eenmaal aangekomen kan je uitrusten in een goed hotel, in het centrum van San Sebastian. Of natuurlijk even de stad met al die gekleurde huisjes verkennen, rustig struinend door de straten.

Overnachting in

San Sebastián de la Gomera

Dag 2

De reis begint niet al te inspannend: we nemen de bus naar uitzichtpunt Degollada de Peraza, op 820 meter hoogte. Vanuit hier kan je eerst eens kijken waar je eigenlijk bent. Over een bergrug wandel je terug naar San Sebastian. In het begin is het landschap rotsachtig, langs het verlaten gehuchtje Ayamosna. Tijdens een pittige afdaling heb je steeds prachtig uitzicht over zee en de oostkant van het eiland, tot de eerste huizen van San Sebastian langs het pad staan. Lengte van de wandeling 10 kilometer, 60 meter stijgen en 975 meter dalen; duur ongeveer 4,5 uur.

Overnachting in

San Sebastian

Dag 3

We doen inkopen voor de lunch in winkeltjes in San Sebastian en stappen op de bus. Vanuit het groene hart van het Nationale Park Garajonay wandelen we door het dichte nevelwoud over een slingerpad fiks stijgend langs boomvarens en grillig gevormde stammen van laurierbomen. Het hoogste punt is de ruim 1.486 meter hoge Garajonay. Met helder weer kan je hier het hele eiland zien en soms zelfs La Palma en Hierro en die herkenbare kegelvorm van stratovulkaan Pico del Teide op Tenerife. Vanaf hier wandelen we naar het pension in Chipude. Lengte van de wandeling is 13 kilometer, 650 meter stijgen en 400 meter dalen; 5,5 uur.

Overnachting in

Chipude

Dag 4

Na die klim van gisteren heb je misschien een beetje spierpijn, maar de beste remedie daartegen is om rustig door te lopen. Dus dat doen we vandaag! De wandeling begint op het terrassenlandschap bij Chipude, via een oude levada - een goot die gebruikt werd om regenwater te verzamelen voor landbouw. Voor spectaculair uitzicht kunnen we op en neer naar de "Ermita de nuestra senora de Guadalupe". En wie heeft er zin in een frisse duik in het water in een kom van de Barranco de Argaga? Uiteindelijk dalen we over het Kerkepad steil af in de exotische Valle Gran Rey. Als het lekker weer is hebben we de tijd om nog meer te zwemmen, in de zee. We nemen een lijnbus terug. Lengte van de wandeling is 12 km, 100 m stijgen en 1200 m dalen; 5,5 uur.

Overnachting in

Chipude

Dag 5

Intussen is iedereen lekker ingelopen en opgewarmd. We gaan door twee mooie valleitjes naar het dorpje El Cercado, het pottenbakkerscentrum van het eiland. Daarna steek je de meest bijzondere vallei van het eiland over, die van de Barranco de Valle Gran Rey, met vele terrassen en palmen. Na de lunch dalen we af door een uitbundig begroeid landschap en de lieflijke vallei van Los Loros tot het dorp Vallehermoso, een stadje in het noorden waarvan de naam 'Prachtige Vallei' betekent. Dat zegt toch al genoeg? We overnachten hier in een vriendelijk dorpshotel. Lengte van de wandeling is 14 kilometer, 250 meter stijgen en 1.130 meter dalen; duur 6 uur.

Overnachting in

Vallehermoso

Dag 6

Vanuit Vallehermoso maken we een rondwandeling door een aanmerkelijk droger landschap dan de afgelopen dagen. Een inspannende klim brengt ons  bij het kapelletje van Sta. Clara, dat op een smalle bergkam is gebouwd. Vanaf de kapel kijk je 700 m de diepte in. Aan twee kanten zien we de bergen van La Gomera hoog uit zee oprijzen. Naarmate we over deze kam verder naar zee afdalen, wordt de vegetatie spaarzamer en droger. Via een steil, maar goed begaanbaar pad bereiken we uiteindelijk het kleine strandje van Vallehermoso. Helaas kun je hier vanwege de sterke stromingen niet zwemmen. Over een klein weggetje wandelen we terug naar het dorp. Wandelduur: 13,5 km, 610 m stijgen en dalen, 5-6 uur.

Overnachting in

Vallehermoso

Dag 7

Op de laatste wandeldag maken we een prachtige wandeling hoog langs de noordkust van Gomera. Via de karakteristieke gestolde kraterpijp Roque El Cano klimmen we de vallei van Vallehermoso uit. De wandeling eindigt bij het bezoekerscentrum van het Parque Nacional de Garajonay, waar je veel kan lezen en bekijken over de natuur en geografie van het eiland. Of even rustig koffie drinken. Daarna wandelen we verder over een kam en via een steile afdaling naar het dorpje Agulo. Na de wandeling brengt de bus ons naar S. Sebastian terug, waar we deze laatste avond te gast zijn in de fraaie parador die boven de haven en het stadje ligt. Lengte van de wandeling 15 km, 900 m stijgen en dalen; duur 7 uur.

Overnachting in

San Sebastian - Parador de la Gomera

Dag 8

Het zit er alweer op! Per boot varen we in een uur terug naar Tenerife, waar we vanaf de haven van Los Cristianos in zo'n twintig minuten met de lijnbus naar het vliegveld van Tenerife-Sur reizen. Vanaf daar vliegen we terug naar Nederland.

NB Programma

Let op: Alle vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. Of bovenstaand programma precies zo kan worden uitgevoerd ligt aan de plaatselijke (weers)omstandigheden. Wij overleggen een mogelijke programmawijzigingen met jou, de reiziger, maar de uiteindelijke keuze ligt bij de reisleider. Soms moeten we een programma en de uitgebreide reisbeschrijving tijdens een seizoen aanpassen, omdat de omstandigheden ons daartoe dwingen. Ingrijpende veranderingen geven altijd aan de reizigers door.

Let op: Tijdens de reis met vertrek op 28-12-24 verblijven we maar 1 nacht in Chipude en 1 nacht langer in Vallehermoso. Op Oudjaarsavond is er dan een uitgebreid Sylvesterdiner in het hotel. De wandeling van Chipude naar Vallehermoso is dan op dag 4 en de wandeling naar Valle Gran Rey vervalt. Op dag 5 maken we dan een extra rondwandeling bij Hermigua (inclusief taxitransfers van Vallehermoso naar Hermigua v.v.): een mooi rondwandeling door het sterk geërodeerde landschap aan de noordkust van la Gomera, met schitterende vergezichten over zee. Op de steilste stukken is het pad van balustrade voorzien, maar toch moet je daar nog wel voorzichtig doen. Tegen het einde van de wandeling kun je afdalen naar de baai La Caleta; één van de weinige stranden aan de noordkust waar je een beetje de zee in kunt. Veiliger is echter het natuurzwembad in de baai van Hermigua (Lengte 12,5 km, 450m stijgen en dalen, duur 5 uur.)

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je verblijft op 3 verschillende locaties in kleine hotels en pensions op één- of tweepersoonskamers. De hotels zijn vriendelijk met prettige kamers. De kamers zijn eenvoudig maar voorzien van badkamers. In San Sebastian verblijven we de eerste 2 nachten in een standaard stadshotel. De laatste nacht verblijven we in de comfortabele en sfeervolle parador, die op een heuvel boven de haven en het stadje ligt; een mooie afsluiting van de reis.  Het pension in Chipude is wat eenvoudiger. In Vallehermoso verblijven we in een gastvrij hotel aan de rand van het dorp Vallehermoso. Het hotel beschikt over smaakvol ingerichte kamers en een mooi terras.

Let op: Tijdens de reis met vertrek op 28-12-24 verblijven we maar 1 nacht in Chipude en 1 nacht langer in Vallehermoso. Op Oudjaarsavond is er dan een uitgebreid Sylvesterdiner in het hotel.

Over de maaltijden

Ontbijt en diner zijn op alle dagen inbegrepen, en verzorgd in de accommodaties waar we verblijven. Alleen in Vallehermoso dineren we 2x in een restaurant vlakbij het hotel. De lunch is niet inbegrepen en kopen we zelf in, voor vertrek naar de wandeling. In sommige hotels kun je een lunchpakket bestellen. 

Tijdens de reis met vertrek op 28-12-24 is er op Oudjaarsavond is er dan een uitgebreid Sylvesterdiner in het hotel in Vallehermoso. 

Inbegrepen

 • transfer vliegveld - ferry haven v.v.
 • alle overige transfers volgens programma
 • ferry's op dag 1 en 8
 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • alle diners (tijdens de reis met vertrek op 28-12-24 inclusief uitgebreid Sylvesterdiner)
 • bagagevervoer
 • diensten 1 SNP-reisleider

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitende transfers (optioneel)
 • lunches
 • eventuele entrees
 • eigen uitgaven
 • transfer als je zelf nog verder reist
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Gomera is een echt wandeleiland, met een uitgebreid netwerk aan wandelpaden. Je maakt dagelijks een stevige wandeling met behoorlijke hoogteverschillen van 500 tot 1.100 meter stijgen en dalen.  Op elke dag zijn er steile stukken stijgen en /of dalen. De paden zijn meestal goed onderhouden, maar vaak wel stenig. De wandelingen zo'n tien tot max. vijftien kilometer lang. Zonder pauze kost dit 4 tot 7 uur. Een goede wandelconditie is noodzakelijk. Let op: soms zijn de paden wat lastig voor mensen met hoogtevrees.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Tenerife-Sur of in de ferryhaven van Los Christianos, waar de boot naar la Gomera vertrekt.

De transfer van het vliegveld naar de ferryhaven (en op de laatste dag van de ferryhaven van Los Christianos naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia vanaf Rotterdam/Den Haag airport naar Tenerife (Zuid) v.v.

Vluchtschema
HV5833 Rotterdam - Tenerife Sur vertrek om 13.10 aankomst 16.45 uur
HV5834 Tenerife Sur - Rotterdam vertrek om 17.35 aankomst 22.55 uur

Vluchtschema - vertrek december 2024
HV5833 Rotterdam - Tenerife Sur vertrek om 07.25 aankomst 11.00 uur
HV5834 Tenerife Sur - Rotterdam vertrek om 11.50 aankomst 17.20 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

In het voorjaar is de temperatuur zeer aangenaam en is het prima wandelweer. ‘s Avonds is het heerlijk koel. Hoger op het eiland, rond het plateau, kan het echter fris zijn door de straffe passaatwind en de klamme wolken. In het voor- en najaar is het zeker niet koud, overdag 18º tot 25 ºC, afhankelijk van de hoogte. Maar er kunnen dan dagen zijn dat het fris en winderig is. In elk geval is een trui noodzakelijk voor de avonden, winderige dagen en de wandelingen op grote hoogte. Op Gomera valt de meeste neerslag op de weelderig begroeide flanken van de noordkust. Dit gebeurt in de vorm van plotseling opkomende mist en korte buien.  Deze neerslag en bewolking is te verklaren door de Noordoostpassaat die over het eiland waait.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar La Gomera ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.Carmacal La Gomera groepswandelreis 101019

 

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoef je maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Tijdens de reis heb je voldoende gelegenheid om te pinnen. Reken voor de gehele reis op ca. € 100,- voor uw persoonlijke uitgaven.

Vanaf Tenerife Sur gaan we met een gecharterde bus naar de haven Los Cristianos in het zuiden van het eiland, vanwaar we per veerboot in 3 kwartier naar Gomera oversteken. De terugreis gaat op dezelfde manier. Op Gomera maken we een aantal keren gebruik van gecharterde busjes voor een korte transfer naar het beginpunt of van het eindpunt van een wandeling. Een enkele keer nemen we op het eiland de publieke bus.

Belangrijk: voor het reserveren van de ferry dien je bij boeking je paspoortnummer en naam door te geven. 

Als je je vlucht zelf regelt
Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer naar de ferryhaven van Los Christianos, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Ook op de laatste dag regelen we dan de aansluitende busritvan Los Christianos naar de luchthaven voor je.  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Wij raden je aan om uitgerust en in goede conditie aan de reis te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter. Eventueel kun je in de weken voorafgaand aan de reis een paar stevige wandelingen maken. Het is belangrijk dat je schoenen goed ingelopen zijn, anders zijn blaren onvermijdelijk.

Terwijl je wandelt wordt je bagage voor je vervoerd. Je loopt met een kleine dagrugzak waarin plaats moet zijn voor een of meerdere (grote) veldflessen, een lunchpakket, een warm kledingstuk, regenkleding en eventueel een verrekijker of fototoestel.

 • bergwandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen
 • sandalen of teva's voor de wandelstukken op het strand
 • grote veldfles (min. 2 liter) of twee kleinere
 • dagrugzak (min 30 liter)
 • warme en lichte kleding,
 • goede regen- en winddichte kleding. (bijv. gore-tex jack, regenbroek en fleecevest)
 • eventueel gamaschen en (uitschuifbare) wandelstokken, handschoenen, sjaal en muts
 • beschermingsmiddelen tegen de zon (crème, lippenvet, bril en hoedje)
 • zakmes (niet in uw handbagage!), broodtrommel en zitmatje voor lunch in het veld
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • zwemkleding
 • zaklamp
 • enige EHBO-benodigdheden, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband, sporttape (onmisbaar voor het afplakken van blaren)

7-12-23: 
Tijdens de reis met vertrek op 28-12-24 verblijven we maar 1 nacht in Chipude en 1 nacht langer in Vallehermoso. Op Oudjaarsavond is er dan een uitgebreid Sylvesterdiner in het hotel. De wandeling van Chipude naar Vallehermoso is dan op dag 4 en de wandeling naar Valle Gran Rey vervalt. Op dag 5 maken we dan een extra rondwandeling bij Hermigua (inclusief taxitransfers van Vallehermoso naar Hermigua v.v.): een mooi rondwandeling door het sterk geërodeerde landschap aan de noordkust van la Gomera, met schitterende vergezichten over zee. Op de steilste stukken is het pad van balustrade voorzien, maar toch moet je daar nog wel voorzichtig doen. Tegen het einde van de wandeling kun je afdalen naar de baai La Caleta; één van de weinige stranden aan de noordkust waar je een beetje de zee in kunt. Veiliger is echter het natuurzwembad in de baai van Hermigua (Lengte 12,5 km, 450m stijgen en dalen, duur 5 uur.)

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Spanje bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/spanje. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/spanje/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat je niet vertrekt zonder een goede ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, o.a. pijnstillers, pleisters, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. Check voor verdere informatie de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

uitzicht_vanaf_de_top_van_de_garajonay_op_tenerife.jpg

Spanje - La Gomera

het wandelparadijs van de Canarisch Eilanden

Wandelvakantie langs pensions en hotel

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.