wandelparadijs

Spanje - La Gomera, 8 dagen Let's Go Gomera

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Wandelen

Gezinsvakantie langs hotel, pension en appartementencomplex

Groepsreis voor actieve gezinnen naar de ‘Groene Parel’ van de Canaren. Samen met andere Nederlandse gezinnen en onder begeleiding van een SNP reisleider en een lokale Engelstalige gids maak je spannende wandelingen op dit kleine afwisselende eiland, met haar steile kliffen, diepe barranco’s en laurierbossen. Afgewisseld met activiteiten op het water, een nachtwandeling en een speurtocht. Zo ontdek je dit kleine broertje van het veel toeristischer Tenerife op zijn best: actief en met je wandelschoenen aan. Voor gezinnen met kinderen van 8 tot 15 jaar.

Uniek aan deze reis

 • Begeleid door SNP reisleider en Spaanse Engelssprekende outdoor gids
 • Groene Parel van de Canaren
 • Middagje Stand up Paddle en boottocht op zoek naar dolfijnen
 • Prachtige wandelingen voor het hele gezin
 • Spannende nachtwandeling op zoek naar sterrenbeelden en vallende sterren
 • Speurtocht in het mooie dorp Vallehermoso
Zwaarte
Comfort

SNP Family Special 8 jaar en ouder

De SNP Family Specials voor deze leeftijdsgroep: Op avontuur in de bergen; zelf fietsen met een tas achterop; of in een kano die spannende rivier af. En het liefst samen met andere kinderen. Groepsreizen zijn dan ook heel populair! Eenmaal op reis blijkt de natuur toch altijd veel leuker te zijn dan een beeldscherm (van een mobiel of tablet). Benieuwd naar al onze Family Specials?

Dag tot dag

Spanje - La Gomera gezinsvakantie

Gomera is een van de kleinste van de Canarische Eilanden, maar misschien ook wel het mooiste; een ideale bestemming voor een actieve groepsvakantie voor het hele gezin. Op dit kleine eiland beleef je het ene avontuur na het andere. Gomera is een echt wandeleiland, dus de wandelschoenen gaan elke dag aan! We zoeken spannende paden op, door diepe  barranco’s, geheimzinnige en mistige laurierbossen, naar de mooiste uitzichtpunten en langs de resten van oude vulkanen en op zoek naar kiezelstrandjes waar bijna niemand komt. We maken ook een avondwandeling met lampjes naar een plek waar het zo donker is dat je de Melkweg bijna kunt aanraken . En in het dorp Vallehermoso maken we een speurtocht met opdrachten en ontmoet je enkele mensen uit het dorp. Zo leer je hoe de mensen op Gomera vroeger en nu leefden en waarom de mensen op Gomera zo goed kunnen fluiten. Maar we gaan ook twee keer het water op: voor een boottocht op zee op zoek naar dolfijnen en  voor een middagje waterpret in de baai van Valle Gran Rey waar we gaan S.U.P-en…  (je ouders weten vast niet wat dat is, jij wel?).  Dit alles natuurlijk volkomen veilig en verantwoord, want onder begeleiding van een ervaren SNP reisleider èn een lokale Engelstalige outdoor-gids. Je verblijft tijdens de reis in een vriendelijk pension in de bergen, een goed hotel in de hoofdstad van La Gomera en in een klein appartementencomplex in Vallehermoso, aan de groene noordkant van het eiland. Op deze reis ontmoet je andere Nederlandse gezinnen met kinderen in de leeftijd van 8 tot ca 15 jaar. Volop kans dus om op een van de mooiste eilanden van Europa nieuwe vrienden te maken!

Dag 1

We vliegen van Amsterdam of Rotterdam naar Tenerife-Sur, vanwaar we de lijnbus naar de haven Los Cristianos, aan de zuidkant van Tenerife nemen (20 minuten rijden). Aansluitend stappen we op de boot en vertrekken we naar Gomera, waar we 1 uur later aankomen. We overnachten in een goed hotel, in het centrum van San Sebastian de la Gomera, de ‘hoofdstad’ van het eiland. Diner in het hotel.

Overnachting in

San Sebastián de la Gomera - Hotel Torre del Conde

Dag 2

Na het ontbijt maken we kennis met onze lokale gids voor de komende week en worden we naar het groene hart van het Nationale Park Garajonay gebracht. We nemen een picknick mee voor onderweg. De wandeling begint op de pas Alto del Contadero, midden op de centrale bergkam van het eiland. Het pad slingert langs boomheide en boomvarens. Na een rustige klim bereiken we het hoogste punt van het eiland: de ruim 1486 m hoge Garajonay. Met helder weer heb je van hier uitzicht over het hele eiland en soms tot aan de eilanden La Palma en Hierro en de kenmerkende kegel van de strato-vulkaan de Teide op Tenerife. Een beloning voor onze inspanningen! Dan wacht nog een prachtig pad door laurierbossen en tussen meters hoge boomheide naar het pension in Chipude, het hoogst gelegen dorp op het eiland, waar het zelfs in de zomer heerlijk koel is en in het voor- en najaar fris en soms mistig. Lengte van de wandeling is 6  km, 230 m stijgen en 600 m dalen; 3,5 uur wandelen. Diner in het pension.

Overnachting in

Chipude

Dag 3

Vanochtend maken we een wandeling door het terrassenlandschap bij Chipude naar beneden naar wat misschien wel de mooiste vallei van Gomera is: Valle Gran Rey. We lopen stukjes door een oude levada (watergoot) en kunnen nog even een bij de "Ermita de Nuestra Senora de Guadalupe" gaan kijken, van waaruit we een prachtig uitzicht hebben. Dan wacht de steile afdaling via een eeuwenoud kerkepad de Valle Gran Rey in. We picknicken op een mooi punt tijdens de wandeling. Lengte 9 km, 1050m dalen, duur 3,5 uur.
We brengen de middag door aan het kiezelstrand en gaan we SUP-en (SUP staat voor Stand-UP Paddle), waarbij je staand op een surfplank peddelend over het water gaat. We krijgen een instructie en hebben dan een paar heerlijk uurtjes in en op het water, voordat we met de lijnbus naar Chipude terugkeren. We hebben nogmaals een diner in het pension.

Overnachting in

Chipude

Dag 4

Na het ontbijt keren we per lijnbus terug naar het haventje van Valle Gran Rey, waar we het ruime sop kiezen voor een 4 uur durende boottocht langs de rotsformaties van de steile  westkust van Gomera. We varen langs de rotsformaties los Organos (de ‘orgelpijpen’). We gaan ook verder de zee op om dolfijnen en walvissen te spotten (we hebben 99% kans!). Vroeg in de middag zijn we weer terug in Valle Gran Rey, waar we de hele middag lekker op het strand kunnen zonnebaden, zwemmen of op een terrasje relaxen. Het diner is vanavond niet inbegrepen, je kunt kiezen uit een van de restaurantjes van Valle Gran Rey, want we gaan nog lang niet terug naar ons pension! Vanavond als het donker is maken we een spannende wandeling in het donker op zoek naar de donkerste plekjes die je je maar kunt bedenken. Gelukkig nemen we lampen mee! Als we de lampen uitdoen en onze ogen even aan het donker laten wennen, zie je meer sterren dan je ooit hebt gezien. Het lijkt wel of je de Melkweg kunt aanraken. En wie weet zie je een vallende ster en mag je een wens doen… Na de wandeling worden we laat in de avond terug naar ons pension in Chipude gebracht. Lengte van de wandeling: enkele uren.

Overnachting in

Chipude

Dag 5

Na een kort ritje naar het dorpje Las Hayas beginnen we aan een mooie en spannende wandeling door een prachtig en geheimzinnig laurierbos, waar het vaak mistig is en waar je in elke boom wel een mysterieus figuur of een dier kunt zien. En hoor je dat geheimzinnige gefluit…? In het bos groeien ook jeneverbessen, boomhei en boomvarens. Uiteindelijk dalen we door de vriendelijke vallei van Los Loros af naar het dorp Vallehermoso, waar we overnachten in een klein appartementencomplex. Vanavond dineren we met zijn allen in een restaurantje in het dorp. Lengte van de wandeling 10,5 km, 175 m stijgen en 1050 m dalen; wandelduur 4 uur.

Overnachting in

Vallehermoso

Dag 6

Vandaag gaan we een speurtocht doen met opdrachten in en rondom Vallehermoso. Zo leer je wat meer over het dorp, de geschiedenis en de cultuur van Gomera. Misschien kom je er ook wel achter waarom er zo veel en zo mooi gefloten wordt op Gomera…. Bovendien ontmoet je een paar dorpelingen. Misschien is er aan het eind van de dag ook nog tijd om een kijkje te nemen bij het piepkleine kiezelstrandje van Vallehermoso. Maar een duik in zee is hier gevaarlijk, omdat er een heel sterke stroming staat! Het diner is vanavond niet inbegrepen, dus kun je zelf een restaurantje uitkiezen.

Overnachting in

Vallehermoso

Dag 7

Na het ontbijt worden we naar het bezoekerscentrum Juega de Bolos gebracht, dat op een heuvelrug boven Las Rosas ligt. Hier kunnen we alles over de natuur van het Nationale Park Garajonay te weten komen. Daarna maken we een korte maar heel mooie wandeling naar het dorpje Agulo. We hebben steeds mooi uitzicht over de valleien en de blauwe zee, diep onder ons. Verder weg op zee kunnen we de (vaak besneeuwde top) van de vulkaan de Teide zien. De wandeling eindigt in Agulo, dat op een plateau boven zee ligt. Hier wacht de bus die ons weer naar San Sebastian brengt, waar we nog de hele middag hebben om souvenirs te kopen of lekker te relaxen aan het zwarte strand van San Sebastian. We overnachten opnieuw in het hotel in het centrum en dineren vanavond in het hotel. Lengte wandeling 5 km, 200m stijgen en 700m dalen, duur 3,5 uur.

Overnachting in

San Sebastian - Hotel Torre del Conde

Dag 8

Na een rustig ontbijt en een laatste ochtend om nog even te relaxen op het strand, varen we vroeg in de middag terug naar Tenerife (1 uur varen), waar we vanaf de haven van Los Christianos in ca. 20 minuten per lijnbus naar de luchthaven van Tenerife-Sur reizen. Van daar vliegen we rechtstreeks terug naar Nederland.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, wordt u daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Je verblijft in kleine hotels en pensions op twee-, drie- of vierpersoonskamers, afhankelijk van de samenstelling van je gezin. De accommodaties hebben prettige kamers en je wordt er gastvrij ontvangen. De kamers zijn eenvoudig maar voorzien van badkamers. Het hotel in San Sebastian, waar je 2 nachten verblijft, is een wat luxer stadshotel. Het pension in Chipude is wat eenvoudiger (3 nachten). In Vallehermoso verblijven we in een klein appartementencomplex.

Over de maaltijden

Deze reis is op basis van halfpension, van diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8. Tweemaal laten we je vrij in je keuze voor het avondeten dat dan niet inbegrepen is: op dag 4 als we in Valle Gran Rey zijn en de tweede avond in Vallehermoso, waar je dan op eigen gelegenheid in een van de restaurantjes kunt dineren. Ontbijt en diner wordt geserveerd in de accommodaties. Op dag 5 gaan we in Vallehermoso gezamenlijk uit eten in een restaurant. Tijdens de 4 wandeldagen regelt onze lokale gids een smakelijke picknick. Op de overige dagen kun je zelf bepalen of je inkopen voor een picknick doet of luncht in een restaurantje. 

Inbegrepen

 • verblijf in pension, appartement en hotel op 2-persoonskamers, 3-persoonskamers of 4-persoonskamers  (afhankelijk van de gezinssamenstelling)
 • verblijf op basis van halfpension: vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8 (uitgezonderd diner op dag 4 en dag 6)
 • 4 x picknicks (op de wandeldagen 2, 3, 5 en 7)
 • bagagevervoer
 • Stand-up paddle activiteit (ca. 3 uur, incl. begeleiding )
 • Bootexcursie (4 uur)
 • Speurtocht in Vallehermoso
 • Transfers conform programma per gecharterde mini- of midibus, of lijnbus
 • Ferry op dag 1 en 8 bagagevervoer
 • Diensten 1 SNP-reisleider en 1 Engelstalige lokale outdoor gids (van dag 2 t/m dag 7)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis (optioneel, zie prijsinformatie)
 • verzekeringen
 • diner op dag 4, 6 en 8
 • lunch op dag 1, 4, 6 en 8
 • eventuele entrees
 • uitgaven van persoonlijke aard
 • transfers naar en van de plaats van uw eventuele reisuitbreiding

Over de activiteiten

Gomera is een wandeleiland bij uitstek, met een uitgebreid padennet. Je maakt dagelijks een wandeling die niet lang is, maar op een aantal dagen wel flinke hoogteverschillen kent (m.n. dalend). De wandelingen variëren in lengte van 5 tot 10 kilometer en voeren meestal over goede, maar vaak wel stenige paden. De wandelingen duren wandelingen 2 tot 4,5 uur (zonder pauze). Een goede wandelconditie is dan ook vereist, gezien het bergachtige karakter van het eiland. Het aantal hoogtemeters dat we stijgen blijft beperkt: tot maximaal ca 300m stijgen. Maar we maken op sommige dagen wel fikse afdalingen: op vier dagen daal je tussen de 600 en 1050 meter! Om de knieën te ontlasten zijn wandelstokken daarom zeker aan te raden (m.n. voor de volwassenen). Plaatselijk zijn de paden steil en stenig.

Geschikt voor kinderen

De reis is geschikt voor actieve kinderen die het leuk vinden om pittige wandelingen te maken, in de leefdijd van 8 tot ca. 15 jaar. Voor het stand-up paddling moet je kind minimaal zwemdiploma B hebben.

Heen- en terugreis

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld van Tenerife-Sur.

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia vanaf Amsterdam naar Tenerife zuid v.v.

Vluchtschema
HV 6951 Amsterdam - Tenerife Sur vertrek om 06.10 aankomst 09.55 uur
HV 6952 Tenerife Sur - Amsterdam vertrek om 10.40 aankomst 16.10 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Het definitieve vluchtschema ontvang je samen met het ticket binnen 3 weken voor vertrek.

Praktische informatie

In het voor- en najaar is de temperatuur zeer aangenaam en is het prima wandelweer: 18º tot 25 ºC, afhankelijk van de hoogte. Maar er kunnen dan dagen zijn dat het fris en winderig is. ‘s Avonds is het heerlijk koel. Hoger op het eiland, rond het plateau, kan het echter fris zijn door de straffe passaatwind en de klamme wolken. In elk geval is een trui noodzakelijk voor de avonden, winderige dagen en de wandelingen op grote hoogte. In de zomermaanden is het enkele graden warmer maar nooit te heet om te wandelen, omdat er meestal een verkoelende zeewind is.
Op Gomera valt de meeste neerslag op de weelderig begroeide flanken van de noordkust. Dit gebeurt in de vorm van plotseling opkomende mist en korte buien. Deze neerslag en bewolking is te verklaren door de Noordoostpassaat die over het eiland waait. Aan de droge zuidzijde van het eiland regent het zelden. Tijdens de zomermaanden is er ook aan de noordkant wat minder kans op neerslag dan in het voor- en najaar.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar La Gomera ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoeft je maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Alleen 3 diners en 4 lunches, drankjes bij het eten en persoonlijke uitgaven zijn voor eigen rekening. Tijdens de reis heb je voldoende gelegenheid om te pinnen, o.m. in San Sebastian de la Gomera en op het vliegveld van Tenerife-Sur. Reken voor de gehele reis op ca. € 150,- pp voor uw persoonlijke uitgaven.

Vanaf Tenerife Sur gaan we met een lijnbus naar de haven Los Cristianos in het zuiden van het eiland, vanwaar we per veerboot in 3 kwartier naar Gomera oversteken. De terugreis gaat op dezelfde manier. Op Gomera maken we een aantal keren gebruik van gecharterde busjes voor een korte transfer naar het beginpunt of van het eindpunt van een wandeling. Een enkele keer nemen we op het eiland de publieke bus.

Terwijl je wandelt wordt je bagage voor je vervoerd. Je loopt met een kleine dagrugzak waarin plaats moet zijn voor een of meerdere (grote) veldflessen, een lunchpakket, een warm kledingstuk, regenkleding en eventueel een verrekijker of fototoestel.

 • (berg)wandelschoenen met stevige zool, hoog sluitend en ingelopen (in verband met mogelijk overgewicht of verlies adviseren wij u uw wandelschoenen tijdens de vlucht aan te trekken of in uw handbagage te vervoeren)
 • sandalen of teva's voor de wandelstukken op het strand
 • grote veldfles (min. 2 liter) of twee kleinere
 • dagrugzak (ca. 20 liter)
 • warme en lichte kleding,
 • goede regen- en winddichte kleding. (bijv. gore-tex jack, regenbroek en fleecevest)
 • eventueel (uitschuifbare) wandelstokken, handschoenen, sjaal en muts
 • beschermingsmiddelen tegen de zon (crème, lippenvet, bril en hoedje)
 • zakmes (niet in uw handbagage!) en zitmatje voor lunch in het veld
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • pinpas
 • zwemkleding, badhanddoek
 • zaklamp
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape (voor afplakken blaren) en middelen tegen maag- en darmklachten

Er zijn momenteel geen mededelingen.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Alle reisleiders hebben een intensief programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. SNP Opleidingen is sinds 1 januari 2012 een door ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders. Klik hier voor meer informatie.

De SNP reisleider begeleidt de reis samen met een Engelstalige Spaanse outdoor gids.

Voor Spanje heeft u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig is voor de duur van uw verblijf.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Spanje (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Spanje erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U heeft deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm. De groene kaart hoeft niet aan de grens te worden getoond. Aan de grens kan een kortetermijnverzekering worden gesloten voor 8, 15 of 30 dagen. De verzekering heeft alleen betrekking op personenschade. Een aparte groene kaart voor aanhangwagens zwaarder dan 750 kg is aan te raden.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed. N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

European Health Insurance Card (EHIC)

Spaanse ziekenhuizen vragen naar het zogenaamde EHIC (European Health Insurance Card ). Deze kaart heeft de volgende voordelen:

 • Spaanse ziekenhuizen vragen naar deze kaart. Heb je deze niet dan loopt je het risico dat je de kosten moet voorschieten.
 • bij eerstelijnshulp (huisarts, fysiotherapie) hoeft geen geld te worden voorgeschoten, in tegenstelling tot de gewone zorgpas.
 • met een EHIC kan je het eigen risico cadeau krijgen. De Europese zorgpas vergoedt zorgkosten niet volgens de Nederlandse Zorgverzekeringswet (ZVW), maar op basis van het in het vakantieland geldende zorgstelsel. In landen zonder eigen risico pakt dat gunstig uit. Bij medicijnen op recept wordt wel een eigen bijdrage gevraagd.

 

Er zijn drie soorten politie in Spanje. De Guardia Civil (letterlijk: Burgerwacht) controleert voornamelijk het platteland en deelt bonnen uit bij verkeersovertredingen. De Policía Nacional (Rijkspolitie) opereert in grotere plaatsen, maar is in sommige streken vervangen door een regionaal korps: de Ertzaintza in het Baskenland en door de Mossos d’Esquadra in Catalonië. De Policía Local, ook Policía Municipal of Guardia Urbana (Gemeentepolitie) genoemd, is een onafhankelijk plaatselijk korps en heeft een afdeling voor verkeerscontroles. Deze drie diensten verwijzen u alle naar de juiste autoriteit als er iets gebeurt waarbij u politiehulp nodig hebt.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

gomera_walking_07.jpg

Spanje - La Gomera

Let's Go Gomera

Gezinsvakantie langs hotel, pension en appartementencomplex

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Reisgezelschap

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Gekozen kamertype
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen