Slovenië - Kamniske Alpe, 8 dagen Boerderijvakantie in onbekende bergstreek

« Terug naar overzicht
Privéreis - Family specials

Actieve gezinsvakantie vanuit familiekamer of safaritent

Nostalgische boerderijvakantie in de rust van de Kamniske Alpe, niet ver van de Oostenrijkse grens. Tussen de fruitbomen door kijk je op ruige bergen. Het erf is één groot speelparadijs, met een zwemvijver of lekker spetteren en dammetjes bouwen in de beek. Op een aantal dagen is een leuke excursie in het programma opgenomen, de rest van de tijd kan je zelf indelen. Bijvoorbeeld door een pittige bergwandeling te maken of een mooie rondrit in de omgeving, maar relaxen op het enorme terrein rond de boerderij mag ook. Heerlijk eten voor groot en klein met veel producten van eigen (ecologische) boerderij. Slapen in de boerderij of in ruime safaritenten.

Uniek aan deze reis

 • EKO-boerderij in stil bergdal
 • 3 leuke excursies inbegrepen
 • Safaritent of familiekamer
 • Eindeloos veilig buitenspelen
 • GPS-tracks aanwezig
 • Routes in SNP-app
Zwaarte
Comfort

Video | Invitation to Slovenia: Feel Slovenia

Bekijk op YouTube een mooie impressievideo van het veelzijdige Slovenië.


Family special alle leeftijden

Dag tot dag

Slovenië - Kamniske Alpe

Slovenië is een dunbevolkt land, ingeklemd tussen Oostenrijk, Italië en Kroatië. Je vindt er vriendelijke inwoners, een goed klimaat,  en een interessante geschiedenis waarin de Joegoslavische en Habsburgse cultuur elkaar overlappen. Slovenië heeft per inwoner meer ongerepte en afwisselende natuur dan de andere Europese landen en in de uitgestrekte bergen en  bossen komt dan ook veel  wild voor. Deze gezinsvakantie speelt zich af in een onbekend deel van Slovenië, tegen de bergkam die de grens met Oostenrijk vormt, ten zuiden van Klagenfurt. De vallei van Jezersko is een oase van rust en zuivere lucht, omringd door de prachtige bergen van de Kamniske i Savinjske Alpe, ofwel de Steineralpen.

In deze vallei, aan het einde van de asfaltweg, ligt jullie thuisbasis, een enorme boerderij, die al generaties in handen is van dezelfde familie. Rondom is een zee van ruimte voor zowel kinderen als ouders. Als je ’s avonds op het terras zit zult je de bergwanden elke avond in een andere kleur aantreffen, als de ondergaande zon het kalksteen verlicht. Daarna zullen de kinderen zich verbazen of de enorme hoeveelheid sterren. Kortom een heerlijke plek om tot rust te komen, te spelen en te genieten van de bergnatuur.

Er is een manege waar de kinderen paardrijlessen kunnen volgen (voor zowel beginners als gevorderden). De fraaie hoofdstad Ljubljana, met zijn oude centrum en burcht, dierentuin en park Tivoli, en ook de minder bekende stadjes Kamnik, Kranj en Skofja Loka, zijn in minder dan een uur te bereiken. En mocht het weer een dagje tegenzitten, dan ben je in minder dan twee uur rijden aan de Sloveense kust, waar het vast en zeker een stuk warmer en zonniger is.

Dag 1

Aankomst in de op 900m hoogte gelegen boerderij, waar je de komende week te gast bent. Tijd om de omgeving en het erf te verkennen.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj - Ecologische boerderij

Dag 2

Rustig acclimatiseren op deze mooie plek en de omgeving verkennen. Het weer aan de zuidkant van de Alpen is doorgaans goed, dus wellicht kan je naar het Planšarsko meer op slechts 3 km afstand wandelen. Dit kleine meer heeft een met gras begroeide oever waarop je heerlijk kunt zonnen en waar de kinderen kunnen spelen. Er is een restaurant met terras aan het water. Er is een vlonder van waar de kinderen het water in kunnen springen. Vooraan is het meer niet diep en het loopt heel geleidelijk af.
Wil je al een stevige wandeling maken dan kan je er een kiezen van de op andere dagen beschreven opties.
Het is natuurlijk ook lekker om deze eerste dag op de boerderij door te brengen. Een boek lezen, terwijl de kinderen zich prima vermaken (klimwand, trampoline, zwemmen, het bos in). Op verzoek zijn er (tegen bijbetaling) paardrijlessen en excursies te paard te organiseren met de boer of zijn zoon. 


Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 3

Een bezoek aan Logarska Dolina, een van de mooiste dalen van Slovenië, mag niet ontbreken. Het is 30 km rijden over een mooi, bochtig bergweggetje,
Je begint 's ochtends met boogschieten bij Kmetija Gradisnik. Op deze schitterend gelegen plek kun je met een instructeur oefenen in boogschieten op grote borden. Daarna kan je een circuit van 3 km wandelen, waarbij je, als een echte jager, pijlen in (houten) dieren kunt schieten. Het hele circuit duurt 2-3 uur en na afloop heb je flink honger. Dus krijg je aansluitend bij de boerderij een stevige lunch voorgezet.
's Middags kan je in Logarska Dolina een wandeling maken naar de Klemenca Hut (1200m), waarbij je een stukje door een donkere grot loopt. Zaklamp mee! (7,5 km, 500 m stijgen en dalen, 3,5 uur).

Een andere optie is om via de Solcava Panoramic Road terug naar je verblijfplaats te rijden. Dit is een route vanuit Solcava, over smalle bergweggetjes, met prachtig zicht op de hele Steiner Alpen. In het hoogst gelegen dorp aan de route, bij een fraaie kerk, begint de wandeling naar de top van de Olseva. Het eerste stuk van de route voert door het bos, tot je de grot bereikt waar de oudste sporen van bewoning in deze streek zijn gevonden. Als je het uitzicht vanaf de grot ziet, kun je je voorstellen dat deze plek in de beleving van de oerbewoners, iets heiligs had. Tot hier is het pad heel eenvoudig. Wie wil kan de wandelroute voortzetten over een panoramisch klauter pad naar de top van de 1929 hoge Olseva. Retour via dezelfde route (7,5 km, 670m stijgen en dalen, 4 uur lopen). 

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 4

Vandaag kan je een rustige wandeling vanuit de boerderij maken naar de Cedca waterval (6 km, 340m stijgen en dalen, 2,5 uur lopen) en daarna lekker ontspannen nietsdoen. De Cedca waterval is meestal een dun stroompje. maar met 130 meter wel een van de langste in Slovenië. Ter plekke is in 1988 een deel van de bergwand ingestort met een enorme ravage van grote rotsblokken.
Wil je liever een pittigere wandeling doen? dan kies je er een die op dag 6 beschreven is.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 5

Vandaag breng je een bezoek aan de leuke hoofdstad van Slovenië, op een uur rijden van de boerderij. 
Je kan eerst op eigen houtje de stad gaan verkennen. Bv. naar het hooggelegen kasteel of het schitterende Tivoli park. Maar winkelen in het schitterend opgeknapte, autoloze centrum langs de rivier is ook een optie. De begeleide fietstocht van 2 uur (in de middag) wordt aan de wensen van je gezin aangepast en gaat langs allerlei (ook of juist voor kinderen) leuke plekken in de stad. Uiteraard fiets je alleen over veilige fietspaden en rustige straten.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 6

Vandaag gelegenheid voor een wat steviger wandeling. Er zijn twee wandelingen beschreven.
Vlakbij de boerderij ligt Ceska Koca, de oudste berghut van het land. Deze sfeervolle houten hut ligt op 1550m hoogte, onder de immense rotswand van de Grintovec, waar je vanuit de boerderij op kijkt. Beklimming lijkt onmogelijk, maar achterlangs voert een heel toegankelijk en fraai pad (5 km, 550m stijgen, ca. 3 uur lopen). Terug naar de boerderij kan via dezelfde route, of met een omweg via het Plansarko Meer (9,5 km, 140m stijgen, 620m dalen, 3,5 uur lopen).
Vanuit de Sveti Ozbolt kerk bij Zgornje Jezersko kan je ook op en neer lopen naar de top van de ‘kleine’ Virnikov Grintovec, Zijn grote broer, de Grintovec, is de hoogste piek in deze regio. De ‘kleine’ doet er qua uitzicht echter niets voor onder. Dit is een hele fraaie wandeling (7,5 km, 700 m stijgen en dalen, 4 uur en 15 minuten) met een echte top als beloning.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 7

In Eisenkappel, net over de Oostenrijkse grens (ca. 30 min rijden), liggen de fraaie Obir druipsteengrotten. Hier maak je in de ochtend een leuke ontdekkingstocht, waarbij voor kinderen van alles te beleven valt. In de middag zijn er in de omgeving nog leuke dingen te doen. Je kan bv. de Trögener Klamm bezoeken, een smalle, diepe kloof waar je kan lunchen bij een eethuisje en na een wandeling uitkomt bij een leuke speelplek in het water. Er is bij Eisenkappel ook een schitterend gelegen buitenzwembad, met mooie glijbanen en de berggeiten kunnen de Hochobir beklimmen, een fraaie uitzichtsberg van 2139m hoog.

Overnachting in

Rustig dal omgeving Kranj

Dag 8

Einde van het arrangement.
Je kan dit arrangement prima verlengen met een van onze andere trips in Slovenië, bijv. het schitterende dal van Bohinj.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

De rustig gelegen boerderij ligt aan het eind van een asfaltweggetje, hoog in een vallei in het achterland van Kranj, vlakbij de Oostenrijkse grens. Je verblijft op ca. 2 km van een klein dorp. Het voelt een beetje als het einde van de wereld, want de weg loopt er dood tegen een enorme rotswand. Er is een groot erf met stallen, weide en boomgaard, en een prachtig traditioneel pand, dat het voorouderlijk huis van de familie is.
Het hele erf is één groot speelparadijs voor kinderen van alle leeftijden. Tussen het hoogstamfruit is een speeltuin ingericht met trampoline, glijbaan, klimwand en hangmat. Langs de speeltuin stroomt een beekje met doorgaans genoeg water om te spetteren en dammen te bouwen. Daarnaast is er op het terrein een klein zwembad. Op 3 km afstand is een grotere zwemgelegenheid bij het meer van het dorp, en net over de Oostenrijkse grens (op 30 min rijden), ligt een groot zwembad met glijbanen.
In de tuin zijn vele plekken om te zitten. Er is een terras aan huis, onder de pruimenbomen staan ligstoelen. Als ouder kun je dus rustig een boekje lezen, terwijl de kinderen spelen.

Kamers
De kamers bevinden zich in het hoofdgebouw van de boerderij. Hier zijn beddengoed en handdoeken aanwezig. 
Standaard bieden we de onderstaande opties voor een gezin van 4 personen. Een jong 3e kind kan eventueel in een bijzet bedje slapen.
Voor gezinnen met een andere samenstelling zoeken we een maatwerk oplossing. . 

 • Onlangs gerenoveerde familiekamer voor 2 ouders met 2 kinderen, met eigen badkamer. Er is een tweepersoonsbed en een stapelbed.
 • Aangrenzende kamers voor 2 ouders en 2 kinderen. Er is een slaapkamer voor de ouders, een slaapkamer voor de kinderen en één badkamer. Beide slaapkamers zijn van elkaar gescheiden door een tussendeur óf liggen tegenover elkaar op de gang.

Safaritenten
Op het erf hebben we enkele grote safaritenten staan, hier is wel beddengoed aanwezig, maar geen handdoeken.
De safaritenten zijn ingericht met houten meubilair dat door de boer zelf is ontworpen en gebouwd. Het hout is op ecologische wijze behandeld om het leefklimaat zo gezond mogelijk te maken. De tenten meten 6 bij 7 meter (buitentent) en staan op houten vlonders van 7 bij 9 meter, waardoor je een royaal terras voor de deur hebt. Zowel binnen als buiten staan een tafel en stoelen. De tenten beschikken over 2 slaapgedeeltes van 2,5 x 2,5m (1x met tweepersoonsbed en 1x stapelbed, alle bedden hebben comfortabele matrassen en beddengoed), een knusse woonkamer met daarin een picknicktafel, een werkblad, bergruimte, elektrische aansluiting en verlichting. Op het tentterras is een kastje met kookplaten; er is een volledige uitrusting om zelf je maaltijden te bereiden. De tenten zijn geplaatst op een grasveld van 50x50 m. tussen de bomen (schaduwrijk). Er is een sanitairgebouw op ca. 250 m. Op het veld met de tenten is een overdekte grillplaats aanwezig, waar ook de grote koelkast (te delen met de tenten) staat. Er is ook een vrieskist beschikbaar (om bv. koelelementen voor koelboxen te koelen). In het hoofdgebouw is tenslotte een speelkamer voor mogelijk slecht weer.

Bestaat je gezin uit meer dan 4 personen, dan krijg je een extra bijzettentje, incl. beddengoed en matrasje. Dit tentje kan gezien de terreingesteldheid niet vlak naast de tent staan, maar op enige afstand daarvan. Slaapt de 5e en/of 6e persoon persoon nog in een kinderbedje, dan kun je kiezen voor een extra kinderbedje, incl. bedlinnen (ter plekke te krijgen of zelf meebrengen); dit bedje kan in de grote tent staan! Geef bij boeking aub aan of de 5e/6e persoon een bedje of bijzettentje willen slapen.

Over de maaltijden

Bij verblijf in de familiekamers zijn tijdens het hele verblijf ontbijt en diner inbegrepen. Een verblijf in een safaritent kan je reserveren inclusief ontbijt en diners, maar ook zonder maaltijden. In dat laatste geval kan je kiezen om bij de tent te koken, elders uit eten te gaan of in de boerderij mee te eten (in overleg, ter plekke te regelen en betalen).

Het ontbijt staat gereed vanaf 8 uur. Er is dagelijks vers brood, fruit, boekweit, granen, huisgemaakte marmelade en confituur, vleeswaar en kaas. Koffie en thee worden per kannetje gebracht aan tafel. Huisgemaakt appelsap of vlierbessensap is de favoriet van de kinderen.

Elke dag om zeven uur is het tijd voor het diner. De boerin kookt elke dag 3 gangen. Je ziet haar de hele dag in de weer op het erf (eieren rapen, fruit en groente oogsten) om een verse smakelijke maaltijd te bereiden. Er is elke dag een kom soep en verse salade bij het hoofdgerecht. Daarnaast worden er afwisselend aardappels, zelfgemaakte pasta, polenta of iets dergelijks geserveerd, en elke dag een heerlijk stukje vlees of vis. De desserts worden ook zelf gemaakt, of het nu taart, pudding of zelfs sorbetijs betreft. Alle ingrediënten zijn biologisch (eko-keurmerk) en vers.

De hele dag door kun je huisgemaakt sap, thee en koffie kopen of een fris biertje. In de boerderij worden geen frisdrank en snoep verkocht. Als jullie kinderen bij het eten toch frisdrank willen, dien je daar zelf in te voorzien.

Lunches
Na de excursies op dag 3 is er een lunch voor iedereen voorzien. Op de andere dagen kan je zelf ergens gaan lunchen. Of je koopt in het dorp wat etenswaar en maakt zelf een lunchpakket. Tot slot kan je ook bij de boerderij een lunchpakket bestellen (in overleg, ter plekke te regelen en betalen).

Duurzaamheid

De boerderij is een traditioneel bedrijf waar volgens ecologische principes geboerd wordt. De boerderij is in het bezit van een officieel EKO-keurmerk. Alle maaltijden worden met ecologische producten (eko-keurmerk) bereid en er wordt geprobeerd zo min mogelijk afval te creëren door het gebruik van verse producten. Zo is er bv. op de boerderij geen frisdrank of snoep te krijgen, maar wel vers appelsap.

Info kindvriendelijkheid

Het erf ligt aan het einde van de weg. Er is geen verkeer, dus dat maakt het tot een veilige plek om uw kinderen met een gerust hart zelf de omgeving te laten ontdekken, zonder dat u daar steeds op toe moet zien. Er is een beekje op het erf maar dat is maar klein en ondiep (10 cm). Dat is juist leuk om in te pootjebaden op hete dagen. Het erf is groot maar niet onoverzichtelijk. De kinderen mogen overal komen en overal aankomen. Twee kinderstoelen zijn aanwezig in de eetzaal. Een kinderbedje kun je reserveren bij boeking.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen in safaritent of familiekamer
 • 7x ontbijt en 7x diner (behalve als je een safaritent zonder maaltijden boekt)
 • beddengoed (in kamers en safaritent) en handdoeken (alleen in kamers)
 • 3 excursies (boogschieten met lunch, stadsfietstocht en grotbezoek)
 • toeristenbelasting
 • digitale reisinformatie

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Bij de fietsexcursie zijn eventueel zitjes en fietskarretjes aanwezig, zodat ook de jongsten meekunnen. Bij het boogschieten geldt een minimum leeftijd van 6 jaar, maar voor jongere kinderen is er genoeg te zien en doen op het terrein. In de grotten van Obir ben je vanaf 4 jaar welkom. Een jonger kind kan eventueel met een van de ouders al naar het zwembad gaan of iets anders ondernemen.

De wandelingen die in het reisinformatiepakket beschreven zijn gaan afwisselend over bospaden, stenige, smalle bergpaden en (on)verharde weggetjes. De hoogteverschillen zijn soms pittig, maar de lengte van de wandelingen is beperkt. Soms is een wandeling in te korten.

Met kleine kinderen is het niet mogelijk alle bergtochten te maken en kun je meer in het dal blijven, bij en rondom de boerderij activiteiten ondernemen of wat meer uitstapjes maken. Voor de allerkleinsten kun je het beste een rugdrager meenemen.

Extra dagen

Je kunt dit arrangement in voor- en naseizoen (op aanvraag) met één of meer dagen verlengen. In de zomer alleen per week.

Extra's

Verlengingshotels

Vila Teslova (Ljubljana)

Vila Teslova ligt in een rustige buitenwijk van Ljubljana en is gehuisvest in een oud ambassade gebouw. 
De kamers zijn modern, fris en licht ingericht. Er is een goed ontbijt, een tuin en parkeerplek. Daarnaast kan je er fietsen huren.
Via een leuke wandeling langs een beek en de rivier, ben je in ca. 15 min in het historisch centrum van de stad.

Praktische informatie

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Zgornje Jezersko is ca. 1200 km. Je kunt de auto parkeren bij de boerderij.

Trein informatie

Wil je met de trein naar Slovenië en daar een auto huren, dan raden we aan om met de trein naar Oostenrijk te gaan, bv. Salzburg of Villach en daar een auto te huren.
Oostenrijk is met de trein namelijk goed te bereiken in één dag (of met nachttrein) en deze bestemming ligt op de grens met Oostenrijk.

Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of www.interrail.eu

Wij raden aan om de treinreis pas te reserveren nadat je SNP-arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Ljubljana.
Het is ook mogelijk naar een vliegveld in noordoost Italië (bv. Treviso, Venetië, Triest) of Istrië in Kroatië (Pula) te vliegen.

SNP regelt graag de vlucht naar je bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vliegveld Ljubljana ligt op ca. 35 km afstand van de accommodatie. Omdat je tijdens het verblijf eigenlijk niet zonder auto kunt, raden we aan op het vliegveld een auto te huren.

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

 

Je kunt dit arrangement starten van half mei tot half oktober (safaritenten alleen in juli en augustus). Vroeg in het seizoen kan er op grotere hoogte nog sneeuw liggen en zijn de nachten fris. Het weer in de Kamniske Alpe is over het algemeen goed omdat het dal beschut ligt voor wind uit westelijke en noordelijke richting. Het voorjaar is schitterend vanwege de bloemenzee in het dal, de herfst vanwege de fraaie herfstkleuren in de bossen.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Slovenië ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.


 

Vanwege de vele dieren op de boerderij kun je geen hond meenemen.

Ga je binnenkort op reis naar Slovenië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/slovenie. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/slovenie/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.

Gezondheidszorg
De gezondheidszorg in Slovenië ligt op Europees niveau. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, jodium, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.. Check verder de paklijst in de SNP Reiswijzer in Mijn SNP.

N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in je dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Hooi_voor_de_paarden_526f2.jpg

Slovenië - Kamniske Alpe

Boerderijvakantie in onbekende bergstreek

Actieve gezinsvakantie vanuit familiekamer of safaritent

Zwaarte
Comfort
Family specials
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.