Portugal - Algarve, 8 dagen Ria Formosa, Via Algarviana en Costa Vicentina

« Terug naar overzicht
Reis met twee reisleiders
Groepsreis - Wandelen

Lichte wandelvakantie vanuit twee comfortabele hotels

Een heerlijke en ontspannende wandelvakantie in de zonnige Algarve, die we van haar meest natuurlijke zijde gaan zien. Wandel langs de Guadianarivier op de grens met Spanje en struin langs lagunes, zoutpannen en lange zandstranden van het vogelrijke natuurreservaat Ria Formosa. Een stukje Via Algarviana brengt je het kleurrijke landschap van de Barrocal. Langs de afwisselende, onaangetaste Costa Vicentina, over kliffen, stranden en duinen naar de Cabo de São Vicente. Verblijf in twee comfortabele hotels met zwembad en welnesscentrum. De reis wordt begeleid door twee SNP-reisleiders zodat je elke dag kunt kiezen uit een lichte of iets langere wandeling.

Uniek aan deze reis

 • Twee reisleiders dus dagelijks keuze uit 2 wandelingen
 • Rio Guadiana en vestingstadjes Spaanse grens
 • Strandnatuur Ria Formosa en wetlands Castro Marim
 • Historisch Loulé en de Via Algarviana
 • De ruige westkust van de Algarve
Zwaarte
Comfort

Hoera voor de Via Algarviana

Op de stranden van de Algarve smeren massa's zonaanbidders de olijfolie puur op het lichaam. Maar in de heuvels achter de kust, waar de olijfbomen groeien, is het stil. Lees op Op Pad verder hoe Nanda Raaphorst de Via Algarviana ervaren heeft. 

Op reis met twee reisleiders

Op een deel van onze groepswandelreizen staan er niet één maar twee reisleiders voor je klaar. Op die manier kun je elke dag ter plaatse kiezen of je meegaat met de lichte wandeling of toch iets meer hooi op de vork wilt nemen. Lees verder...

Dag tot dag

Portugal - Algarve * Licht & Comfortabel

In de Algarve vermengt de zilte zeelucht zich met de geur van amandelbloesem, eucalyptus en tijm. De enorme variatie in de mediterrane flora en fauna maakt dat de Algarve een wellicht onverwacht mooi eldorado voor natuurliefhebbers is. Op deze Lichte&Comfortabele wandelvakantie kiezen we voor het stille binnenland, het natuurreservaat Ria Formosa en de relatief ongerepte westkust, cultuur komt voorbij in fraaie historische stadjes als Tavira en Loulé. Eerst verkennen we vanuit een tot hotel omgebouwde vissersnederzetting de lagunes, stranden en zoutpannen van de Ria Formosa. Vogelliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. In de het golvende binnenland van de Algarve wandelen we langs de Guadianarivier en bij Loulé een stukje van het langeafstandswandelpad Via Algarviana. Hier heerst nog de typisch Portugese ontspannen levensstijl. Vanuit een comfortabel kuurhotel in het vriendelijke havenplaatsje Sagres verkennen we de afwisselende westkust van de Algarve die als natuurpark strikte bescherming geniet. De Costa Vicentina vormt een aaneenschakeling van kliffen, duinen, zandstranden en baaitjes; een paradijs voor wandelaars. Hoogtepunt zijn de spectaculaire kliffen van de vermaarde Cabo de São Vicente, de zuidwestelijkste punt van Europa.

Omdat er op deze reis twee reisleiders meegaan heb je dagelijks keuze tussen een lichte wandeling en een iets inspannender wandeltocht en kan je elke dag zelf bepalen of je het rustig aan wil doen of voor een iets uitdagender wandeling kiest.

Dag 1

Rechtstreekse vlucht naar Faro. Daar staat een touringcar gereed die u in ca. 45 minuten naar het hotel nabij Tavira brengt, gelegen in het natuurreservaat Ria Formosa.

Overnachting in

Tavira - Hotel Vila Galé Albacora

Dag 2

Met de hotelshuttlebus gaan we naar Tavira. Daar nemen we eerst de tijd om samen de meest bijzondere plekjes van dit historische stadje te verkennen. Aansluitend kun je hier lunchen. Duur excursie ca. 2 uur.

Na de lunch wandelen we door de zoutpannen rond Tavira terug naar het hotel. Daarbij zul je zeker ook de nodige vogels kunt spotten. Er is een langere en een kortere variant. Je kunt ook met de shuttlebus terug en een lekker rustig middagje nemen.

Wandeling: ca. 5-8 km, 2-3 uur, vrijwel vlak.

Overnachting in

Tavira - Hotel Vila Galé Albacora

Dag 3

Vandaag gaan we verder wandelen in de omgeving van het hotel en in het bijzonder het Ilha de Tavira. Dit eiland voor de kust ligt als een soort waddeneiland tussen zee en lagune. Je vindt er uitgestrekte stranden en duinen. Met een bootje steken we vanuit het hotel de lagune over. De lichtere wandeling blijft op het eiland en gaat later op de dag per boot terug. Daarbij kunt u dus zelf bepalen hoe ver u meeloopt. Nabij de aankomst van het bootje zijn de toeristische stranden; verder westwaarts wordt het snel rustiger. We lopen afwisselend door de duinen, langs de lagune en over het strand. We komen langs het bijzondere Praia Barril, waar een 'ankerkerkhof' mooie foto's kan opleveren. Vandaar steekt u over naar Santa Luzia om verder te lopen naar Tavira. Met de hotelshuttlebus rijden we terug naar het hotel. De wandelingen zijn beiden vrijwel vlak, maar u loopt wel regelmatig door rul zand. Er is weinig schaduw onderweg, dus zonnebrand en hoed mee!

Lichte variant: ca. 12 km, ca 3,5 uur. Lange variant: 15 km, ca. 4,5 uur.

Overnachting in

Tavira - Hotel Vila Galé Albacora

Dag 4

Stonden de afgelopen dagen in het teken van de kust, lagunes en zoutpannen, vandaag rijden we het binnenland in. Bij het stadje Alcoutim, fraai gelegen aan de Guadianarivier, lopen we naar het fort voor een prachtig uitzicht. De lichtere wandeling loopt verder in deze omgeving. Tijdens deze rondwandeling komen we nog langs een idyllisch rivierstrandje …..
Voor de langere wandeling rijden we naar Odeleite voor een afwisselende tocht door de groene heuvels, langs de Odeleiterivier en een oude watermolen en door enkele gehuchtjes. De landelijke Algarve ten voeten uit.

Op de terugweg naar Tavira stoppen we in Cacela Velha, een klein mooi dorpje direct aan een adembenemend mooi strand. Hier nemen we de tijd om rond te struinen alvorens de bus ons terug naar het hotel brengt.

Korte wandeling Alcoutim: 7 km, duur 2,5 uur, 150 m stijgen en dalen. Langere wandeling Odeleite: 11 km, 200m stijgen en dalen, 3,5 uur.

Overnachting in

Tavira - Hotel Vila Galé Albacora

Dag 5

Vandaag rijden we westwaarts, tot voorbij Faro naar het stadje Loulé. Hier is tijd om het oude centrum te verkennen en een picknick in te slaan. De lange wandeling gaat direct vanaf Loulé en eindigt in het fraaie witte dorpje Querença. Ongeveer halverwege die route, even van het pad af, ligt 'Malhada Velha' een bijzondere karstformatie waarin je met wat fantasie dierenfiguren in kunt herkennen. De lichtere tocht is een rondwandeling vanuit Querença. Onderweg zie je amandel-, citroen- en sinaasappelbomen, langs het pad groeien aloë vera en wilde aardbei. In beide tochten zit een doorsteek van een riviertje en zijn er prachtige uitzichten over de barrocal, de groen begroeide kalkheuvels tussen kust en het bergachtige achterland. 
In de namiddag checken we in bij ons nieuwe hotel in Sagres.

Korte wandeling: 9 km, duur 3 uur, hoogteverschil: 250 m stijgen en dalen
Langere wandeling 12 km; duur 4 uur, hoogteverschil 550 m stijgen en 270 m dalen 

Overnachting in

Sagres - Hotel Memmo de Baleeira

Dag 6

Vandaag wacht de eerste kennismaking met de ongerepte Costa Vicentina, een waar wandelparadijs met een prachtige afwisselende kust van stranden, duinen. Steile kliffen, kreken en riviermondingen. We worden in ca 30 minuten naar het dorpje Bordeira en een gezellig klein barretje gebracht. Wie voor de lichte route kiest maakt gaat met de bus naar Carrapateira en maakt een rondwandeling die deels over prachtige stranden en deels door het binnenland over onverharde weggetjes voert. De wandeling eindigt weer op het pleintje van het dorp. Lengte 10,5 km,  150m stijgen en dalen, ca 3,5 uur. In dit dorpje is een gezellig pleintje en bezienswaardig museum.

Wie voor de wat langere route kiest begint iets ten westen van Bordeira. We wandelen langs weiden en door deels met fraaie dennen beboste duinen naar de klifkust. Over de klif lopen we verder naar Praia Bordeira. Vanaf dit enorme strand kunnen we verder langs de kliffen naar Praia do Amado en door het binnenland terug naar Carrapateira. Maar een middagje strand kan ook.... De roep van de zeldzame visarend, het gekrijs van meeuwen en af en toe een eenzame visser, balancerend op een klif, houden ons onderweg gezelschap.  Lengte ca. 13 km en 250m dalen en 250m stijgen, ca. 4,5 uur. Ook deze wandeling eindigt op het pleintje van Carrapateira. Na een drankje op een terras rijden we naar Sagres terug, waar de liefhebbers nog naar het fort kunnen lopen.

Overnachting in

Sagres - Hotel Memmo de Baleeira

Dag 7

Na het ontbijt wacht een kort ritje naar het dorp Vila do Bispo, dat in een kaal en vlak landschap ligt, landinwaarts van de Cabo São Vicente. De akkers en weilandjes zijn in het vroege voorjaar en het najaar een belangrijke foerageer- en pleisterplaats voor duizenden trekvogels. We maken vanuit dit dorp een prachtige wandeling langs dramatische kliffen naar de Kaap São Vicente, het zuidwestelijkste punt van Europa. We lopen eerst langs velden en weilanden tot aan de kust.
Bij mooi weer kunnen we zwemmen bij het strand Praia do Ponto Ruiva. Eenmaal bij de kust aangekomen wandelen we bovenlangs de 100 meter hoge kliffen. De oceaan beukt tegen de talloze rotspunten die boven zee uitsteken en we passeren de strandjes van Telheiro en de Armaçao Nova, voordat we uiteindelijk de uiterste kaap bereiken. Het uitzicht vanaf de meter hoge kaap over de kustlijn is de waardige afsluiter van deze wandeling. Vanaf de kaap, waar we een laatste maal uitkijken over het eindeloze water van de Atlantische Oceaan, voordat we naar het enkele kilometers verderop gelegen Sagres worden gebracht. Aan het eind van de middag kunnen de liefhebbers nog een kijkje nemen in het beroemde fort van Sagres (entree niet inclusief). En wie wil kan vanaf het fort in een klein halfuurtje naar het hotel terugwandelen. Wie voor de korte wandeling kiest wordt enkele kilometers buiten Vila do Bispo afgezet, waardoor de wandeling 12 km wordt, wandelduur 4 uur, 75m stijgen en 125 m dalen. Wie voor de langere wandeling kiest begint in het dorp Vila do Bispo. Lengte 15 km, 5 uur, 75m stijgen en 125 m dalen.  

Overnachting in

Sagres - Hotel Memmo de Baleeira

Dag 8

In ongeveer 1,5 uur worden we naar het vliegveld van Faro gebracht, vanwaar we rechtstreeks naar Nederland terugvliegen.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes.De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met u, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider.Omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat ook deze uitgebreide reisbeschrijving tijdens het seizoen moet worden aangepast. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, worden deelnemers daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

U verblijft in 2 comfortabele hotels, elk met hun eigen stijl maar tevens ook elk met een zwembad en rustig gelegen.

Eerst verblijft u in een hotel net buiten Tavira, middenin en met uitzicht op het natuurreservaat Ria Formosa. Er is alleen laagbouw, rondom een binnentuin met zwembad, bar en restaurant. Wij reserveerden uitsluitend kamers met zicht op de lagune. We hebben deze locatie mede geselecteerd vanwege de milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Het hotel heeft diverse certificaten op dit gebied, waaronder Travelife Gold en Green Key, en let o.a. op afval, energie en watergebruik. Klasse ****, 4 nachten.

De tweede overnachtingsplaats ligt in het kustplaatsje Sagres, vlakbij de levendige haven. Hotel Memmo Baleeira is een modern ingericht desinghotel met modern ingerichte kamers, deels met balkon en deels met uitzicht op zee. Het grote hotel beschikt over een tuin met zwembad, spa met sauna, Turks bad, gym en binnenbad, lounge en prima restaurant.  Klasse ****, 3 nachten

Over de maaltijden

Tijdens deze reis zijn alle ontbijten en diners  inbegrepen, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8. Op dag 3 zorgen we tevens voor een lunchpakket. Op de overige wandeldagen kunt u soms bij een restaurantje lunchen en anders zorgen we dat u inkopen kunt doen voor een picknick. Bij de hotels kunt u desgewenst ook voor die dagen een lunchpakketje bestellen. Het diner bestaat in Tavira uit een uitgebreid buffet en in Sagres wordt de maaltijd aan tafel uitgeserveerd.

Inbegrepen

 • Heen- en terugreis (optioneel, zie prijsinformatie)
 • Verblijf in hotels op basis van tweepersoonskamers met douche en toilet (eenpersoonskamer tegen betaling van een toeslag mogelijk)
 • Verblijf op basis van halfpension (ontbijt en diner) van diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
 • Lunchpakket op dag 3
 • Verplaatsingen per midibus, minibusjes of boot conform programma
 • Diensten 2 SNP-reisleiders

Niet inbegrepen

 • Overige maaltijden
 • Eventuele entrees
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven
 • Transfers naar en van de plaats van je eventuele reisuitbreiding

Over de activiteiten

De wandelingen tijdens deze wandelvakantie zijn licht en je kan iedere dag bepalen of je wel of niet meewandelt. We nemen alle tijd voor de wandelingen en er is volop gelegenheid om pauzes te nemen en van de natuur en de uitzichten te genieten. De wandelingen zijn niet lang en voeren grotendeels over zandwegen of halfverharde wegen. Soms zijn in dit rotsachtige landschap smallere, stenige paden onvermijdelijk. Langs de kust zijn er geregeld korte, wat steilere klimmetjes en afdalingen. Omdat er twee reisleiders meegaan is het op alle dagen mogelijk om te kiezen uit een lichte korte of een iets langere en inspannendere wandeling. Soms betreft dat twee verschillende wandelingen, soms is de langere wandeling een uitbreiding van de korte route. De lichtere wandelingen duren meestal 2,5 tot 4  uur en zijn gemiddeld 6 tot 12 km lang, met tot 300m hoogteverschil (een enkele wandeling tot 400m dalen). De langere wandelingen zijn ca 10 tot 15 km met iets meer hoogteverschil; 4 tot 5 uur wandelen. Kortom; een ontspannende, lichte wandelvakantie, die je naar eigen believen uitdagender kan maken.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maakt u geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reist u op eigen gelegenheid dan ontmoet u uw reisgezelschap op het vliegveld van Faro.

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Faro v.v.

Vluchtschema
HV 5357 Amsterdam - Faro vertrek om 06.00 aankomst 08.05 uur
HV 5362 Faro - Amsterdam vertrek om 20.25 aankomst 00.25 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Het klimaat van zuidelijk Portugal is warm, maar langs de kust niet onaangenaam heet. De Atlantische Oceaan zorgt immers voor verkoeling. Het gebied kent weinig neerslag, waardoor het landschap in de zomer erg droog aandoet. 's Winters en in de lente echter is het zuiden een groene oase, bekleed met een overdadige bloemenpracht. In het voorjaar loopt het kwik al snel op tot 25 ºC en in het najaar zijn de temperaturen heel aangenaam. Voor u als wandelaar betekent dit dat het over het algemeen zonnig weer zal zijn, met kans op wat regen in het vroege voorjaar. Het voorjaar en najaar zijn bovendien extra aantrekkelijk vanwege de vogeltrek. En in het voorjaar is de Mediterrane flora op z'n mooist en is de Algarve getooid in één bonte, feestelijke kleurenpracht.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Algarve ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. 
Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 
Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

 

Voor deze reis zijn vrijwel alle uitgaven inbegrepen. Zo zijn de meeste maaltijden inbegrepen. Alleen een aantal lunches, uitgaven van persoonlijke aard, zoals drankjes en eventuele entrees zijn niet inbegrepen. Reken voor de gehele week op ca € 170,- eigen uitgaven. U heeft tijdens de reis voldoende gelegenheid om te pinnen.

Op het vliegveld van Faro staat een kleine touringcar op u te wachten. Deze hebben we gedurende deze reis steeds tot onze beschikking. De touringcar brengt u van en naar de begin- en eindpunten van de wandelingen.

http://www.rede-expressos.pt/

Wij raden u aan om uitgerust en in goede conditie aan uw reis te beginnen. Het wandelplezier is dan veel groter.

 • warme en luchtige kleding
 • eventueel zwemkleding
 • pinpas
 • kopieën van paspoort, reis-, en ziektekostenverzekering
 • GELDIG paspoort
Voor de wandelingen:
 • stevige wandelschoenen die hoog om de enkels sluiten, ingelopen zijn en een goed profiel hebben
 • grote veldfles (min. 1,5 liter)
 • dagrugzakje (min. 25 liter)
 • zakmes en zitmatje voor lunches in het veld
 • lichte lange wandelbroek
 • regenkleding
 • zonnebrandcrème, zonnepet, lippenvet
 • eventueel verrekijker, fototoestel, flora, vogelboek of reisgids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, bijvoorbeeld sporttape (breed), middelen tegen blaren (Second Skin) en tegen maag- en darmklachten

Er zijn momenteel geen mededelingen.

Deze reis wordt begeleid door twee ervaren SNP-reisleiders. Zo kunnen we de groep gemakkelijk opsplitsen en kan je dagelijks kiezen uit een lichte of een iets uitdagender wandeling.
Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Alle reisleiders hebben een intensief programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. SNP Opleidingen is sinds 1 januari 2012 een door ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders. Klik hier voor meer informatie.

Voor Portugal hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Portugal (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Portugal erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Artsen
Artsen in Portugal spreken veelal Engels. Ook is er een Brits ziekenhuis in Lissabon (49 Rua Saraiva de Carvalho, tel. 01-602020). In noodgevallen kunt u telefoonnummer 112 bellen.

Gezondheidszorg
Sluit u ook een goede ziekteverzekering af (door middel van een reisverzekering) want in Portugal bestaat er geen gratis medische behandeling voor niet-Portugezen.
Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct uw verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden.
Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). 

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Portugal - Algarve

Ria Formosa, Via Algarviana en Costa Vicentina

Lichte wandelvakantie vanuit twee comfortabele hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 446 klanten