SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 500320 R groepsreis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 

Noorwegen - Lofoten sneeuwwandelen, 8 dagen

High peaks aan zee, sneeuwwandelen vanuit hotel

Sneeuwwandelen op de Noorse archipel van de Lofoten ten noorden van de poolcirkel is een wintervakantie met bijzondere ingrediënten. Wat te zeggen van het noorderlicht, de grillige Lofotentoppen, de kabeljauwvisserij , de stokvisrekken en natuurlijk het spectaculaire kustlandschap van Svolvaer en het uitzicht over de Vestfjord. Een historische wandeling in Kabelvåg en een bezoek aan het polarlightcentrum maken deze reis tot een compleet Noors winteravontuur!

 
Deze reis is prachtig. We hebben vier avonden achter elkaar noorderlicht kunnen zien, soms zelfs vanaf het dak van he...
Bekijk alle reviews (20)
Uniek aan deze reis
 • de grillige Lofoten in de winter
 • sneeuwwandelen tussen de stokvisrekken
 • bezoek poollichtcentrum
 • noorderlicht melding via sms
 • historische wandeling Kabelvåg o.l.v. gids
 • noorderlichtexcursies met eigen busjes
vanaf
per persoon
excl. heen- en terugreis

Sneeuwwandelen op de Noorse archipel van de Lofoten, meer dan 100 km ten noorden van de poolcirkel, is een winters avontuur met bijzondere ingrediënten. Wat te zeggen van het noorderlicht, de grillige Lofotentoppen, de kabeljauwvisserij en de stokvisrekken en natuurlijk het spectaculaire kustlandschap en uitzicht over de Vestfjord. Als de daglengte begint toe te nemen en het vanaf 8.00 ’s morgen weer licht is, trekken we dagelijks de sneeuwschoenen aan en lopen we over bevroren meren zoals het Kongsvatnet. Ook wandelen we langs de kust van de Vatterfjord, beklimmen we de Andershaugen en lopen we over de Presthøgda. Bij de grootste houten kerk van Noord-Noorwegen, de Lofotenkathedraal van Kabelvåg wacht een lokale gids voor een historische wandeling door het dorp, dat in de Middeleeuwen al het centrum van de Noorse stokvisvisserij was. In het begin van de week brengen we ’s avonds een bezoek aan het Polarlightcentrum in Laukvik. Hier bestuderen Rob Stammes en Threes van Nieuwenhoven sinds 2007 het noorderlicht: aurora borealis. Tijdens de lezing vertelt Rob ons alles over dit bijzondere verschijnsel. Hopelijk zullen we tijdens de lezing het noorderlicht buiten kunnen zien. Tijdens ons verblijf op de Lofoten zal Rob ons per sms op de hoogte houden en waarschuwen als het noorderlicht zichtbaar is.

Omdat we de beschikking hebben over eigen busjes, kunnen we 's avonds ook nog op pad om het noorderlicht te gaan bekijken. Het kan immers voorkomen dat het in Svolvaer bewolkt is, maar dat het een paar fjorden noordelijker helder is!

GEZIEN IN REISMAGAZINE
lees het artikel uit SNP.NL reismagazine over deze reis naar het artikel
boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Noorwegen

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • NB Programma

 • kaart

 1. Noorwegen - Lofoten sneeuwwandelen
Programma
Na aankomst op de luchthaven van Evenes rijden we met de busjes, in 2,5 uur, naar de Lofotenarchipel. De E10, oftewel de Kong Oscar Vegen, slingert zich door een steeds maar spectaculairder wordend landschap, via bruggen en tunnels naar het eiland Austvågøy. Aan het einde van de middag worden we door de Svolvaergeita, een markante rotsformatie, welkom geheten in de hoofdstad van de Lofoten.

Overnachting in
Svolvaer

 1. Vikingkoning
Vikingkoning
Programma

Na het ontbijt rijden we naar de Lofotenkathedraal van Kabelvåg. Hier worden we opgewacht door een lokale gids, die ons zal inwijden in de indrukwekkende geschiedenis van Vågan en Kabelvåg. Na deze interessante excursie wandelen we via een mooie paadje over de besneeuwde Kongselva en de heuvelrug van de Presthøgda naar de Osan (144m). Hier hebben we een mooi uitzicht over Svolvaer en de bergen aan de overkant van de Vestfjord. Tochtinformatie: 12 km, 4 uur, 400 m stijgen en dalen.Overnachting in
Svolvaer

 1. Noorderlicht
Noorderlicht
Programma
Na het ontbijt lopen we de stad uit naar de bevroren oever van het Nedre Svolvaervatnet. Noordwaarts lopen we langs het meer en via het Øvre Svolvaervatnet beginnen we bij Rødsanden aan de klim naar de mooie gelegen hut aan het Nøkkvatnet (249 m). Als we boven de boomgrens komen verandert het landschap in een witte alpiene wereld en zijn we omringd door steile “tindan”. Nadat we het bevroren Stornøkkvatnet zijn overgestoken wandelen we rustig omlaag en komen we weer in de bewoonde wereld.
Tochtinformatie: 14 km, 4 uur, 400 m stijgen en dalen.
Na het avondeten brengen we een bezoek aan het Polarlightcentrum in Laukvik. Hier geven Rob en Threes een zeer interessante lezing over het noorderlicht en als de omstandigheden optimaal zijn maken we een wandeling naar het strand om het noorderlicht te aanschouwen. Laat in de avond rijden we met de bus terug naar Svolvaer.

Overnachting in
Svolvaer

 1. Noorwegen - Lofoten sneeuwwandelen
Programma
Na het ontbijt wandelen we via de oevers van de Leirospollen naar de voet van de Kongstindan. Langs de oever van het bevroren Litl Kongsvatnet komen we bij het Stor Kongsvatnet. We lopen helemaal rondom het meer en als we op de Andershaugen staan (146 m), hebben we een mooi zicht op de Småtindan: de hoogste van de Lofoten in de omgeving.
Tochtinformatie: 16 km, 5 uur, 200 m stijgen en dalen.

Overnachting in
Svolvaer

 1. Noorwegen - Lofoten sneeuwwandelen
Programma
Vandaag maken we een wandeling ten noorden van Svolvaer. Via de oevers van de Vatterfjordpollen verlaten we de kust en wandelen we door een landschap van lage berkenbosjes naar de top van de Ørnfloget. Hopelijk laat de zeearend zich even zien. Via de bevroren oevers van de Husvågan lopen we naar de E-10 waar we weer worden opgehaald.
Tochtinformatie: 12 km, 4 uur, 250 m stijgen en dalen.

Overnachting in
Svolvaer

 1. Kabeljauwvissers
Kabeljauwvissers
Programma

Na het ontbijt worden we naar de Olderfjorden gebracht. Deze lange fjord, gelegen tussen de besneeuwde toppen van de "tinden", wordt 's winters slechts bewoond door enkele elanden en natuurlijk de zeearend.
Tochtinformatie: 10 km, 4 uur, 100 m stijgen en dalen.Overnachting in
Svolvaer

 1. Stokvis
Stokvis
Programma

Vandaag verkennen we enkele andere eilanden van de Lofoten. Na het ontbijt rijden we naar Henningsvær, een authentiek vissersdorp gelegen op het eiland Heimoya.
Vervolgens rijden we naar het eiland Vestvagoy. Hier maken we een korte kustwandeling tussen het drijfhout en de rolstenen op het witte strand van Unstad. Liefhebbers kunen het Vikingmuseum in Borg bezoeken. Hier staat een mooie recontructie van een groot Vikinghuis en je maakt er kennis met de geschiedenis van de Vikingen op de Lofoten (entree museum ongeveer 14 €)
Tenslotte staat Nusfjord op het eiland Flakstadoy op het programma. Het kleine vissersdorp met zijn karakteristieke Rorbue staat op de UNESCO-werelderfgoedlijst. Aan het einde van de middag zijn we weer terug in Svolvaer.Overnachting in
Svolvaer

 1. Terug naar Nederland
Terug naar Nederland
Programma

Na het ontbijt rijden we in 2,5 uur via de E10 terug naar de luchthaven van Evenes. Van Evenes vertrekt de vlucht terug naar Schiphol.NB Programma
De uitvoering van het programma is afhankelijk van de weers- en sneeuwomstandigheden. Eventuele wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Het programma aan het begin en het einde van de reis kan in verband met mogelijke veranderingen van vertrek- en aankomsttijden gewijzigd worden.


Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisgezelschap

Over de accommodaties
Tijdens deze reis verblijf je in Svolvaer op het eiland Austvagøy. In Svolvaer wonen 4500 Noren en het is de hoofdstad van de Lofoten. Het Lofoten Suitehotel ligt aan de haven van Svolvær, en biedt uitzicht op de Lofoten en de berg de Svolværgeita vanuit het eigen restaurant. Alle suites hebben gratis WiFi en een balkon met uitzicht op de Vestfjord. De suites zijn voorzien van een woonkamer met modern meubilair en een flatscreen-tv. De suites hebben allemaal een kitchenette met een koelkast en koffie- en theefaciliteiten. De kamers hebben een eigen badkamer, maar je deelt de woonkamer met andere groepsgenoten. In hetzelfde gebouw vind je een bakkerij, een café, een restaurant en een pub.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
De dag begint met een uitgebreid Noors ontbijtbuffet en je maakt je eigen lunchpakket klaar. Je thermosfles kan je laten vullen. ’s Avonds is er een tweegangenmenu met natuurlijk regelmatig vis. Verwacht in Noorwegen geen culinaire hoogstandjes. Meestal is er aardappelen/pasta, vlees/vis en groenten en een dessert. De maaltijden worden geserveerd in een restaurant dat in het zelfde gebouw gevestigd is als het hotel.


Inbegrepen

• Verblijf in hotel op basis van halfpension met lunchpakket, vanaf diner op dag 1 t/m ontbijt op dag 8
• Alle transfers volgens programma
• Bezoek en lezing Poloarlightcenter in Laukvik
• Noorderlichtinformatie per sms van het Polarlightcentrum
• Rondleiding met lokale gids in Kabelvåg
• Diensten SNP-reisleider en SNP-chauffeur

Boekt u uw vlucht met Transavia via SNP dan is 20 kg ruimbagage en 10 kg handbagage p.p. bij de prijs inbegrepenNiet inbegrepen
• Heen- en terugreis (optioneel)
• Huur sneeuwwandeluitrusting
• Optionele excursies
• Verzekeringen en persoonlijke uitgaven


Reserveringskosten
 • Reserveringskosten € 20,- per boeking
 • Bijdrage Calamiteitenfonds, €2,50 per boeking (max. 9 personen)


Ter plaatse te betalen
 • entree Vikingmuseum in Borg


Over de activiteiten
Je maakt dagwandelingen van 4 tot 5 uur in een heuvel- en bergachtig landschap aan de voet van de steile Lofotentoppen. Dit zijn de effectieve wandeluren. Hier komen dan ook nog 1-2 uur bij voor pauzes e.d. De afstanden variëren van 9 tot 16 km per dag en het hoogteverschil is 250 tot 800 m. Je wandelt met een rugzak waar behalve je proviand ook extra kleding tegen de kou en de wind in zit. De zwaarte wordt natuurlijk sterk beïnvloed door het weer. Ligt en veel sneeuw, dan is het natuurlijk zwaarder. Ook kan het zijn dat delen van de wandeling verijst zijn door bevroren smeltwater.


Reisleiding

Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Alle reisleiders hebben een intensief programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. SNP Opleidingen is sinds 1 januari 2012 een door ANVR gecertificeerde opleiding voor reisleiders. Klik hier voor meer informatie.

De reisdeider en de SNP-chauffeur besturen de beide minibussen tijdens deze reis. Door de inzet van twee busjes kunnen we een zeer flexibel programma aanbieden.Minimum aantal deelnemers
7


Maximum aantal deelnemers
16


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Noorwegen hebt u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die tenminste geldig zijn voor de duur van uw verblijf.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Noorwegen (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Noorwegen erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm. Indien uw groene kaart niet voor Noorwegen geldig is, dan kunt u een kortetermijnverzekering afsluiten aan de grens.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidscentra
De meeste gemeenten beschikken over gezondheidscentra met huisartsenspreekuren. Voor een apotheek kunt u vaak terecht in een winkelcentrum.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Muggen
Vooral eind juni en de eerste helft van juli komen veel muggen voor. Dit kan plaatselijk zeer verschillend zijn. In moerassige gebieden en in de berkenzone komen veel meer muggen voor dan boven de boomgrens in rotsachtig terrein. Eind augustus zijn er nauwelijks nog muggen. Het is raadzaam een goed anti-muggen middel mee te nemen en het verdient aanbeveling te wandelen met lange broek en lange mouwen.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.Vaccinatie
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).


 • materialen en uitrusting

 • geld op reis

 • overige informatie

 • reisverslagen

Materiaal & uitrusting

Op de Lofoten is het niet mogelijk om sneeuwschoenen te huren. Je kan deze daarom via SNP huren. Deze huur dien je bij het maken van de boeking te vermelden. Deze huur (schoenen en stokken) bedraagt €55,- per week. Het gehuurde materiaal wordt ter plaatse uitgereikt. Een goede sneeuwwandeluitrusting bestaat uit een paar sneeuwschoenen die worden bevestigd onder je eigen bergwandelschoenen en een paar skistokken. Dankzij de grote oppervlakte van de sneeuwschoenen zak je minder diep in de sneeuw en kan je ontspannen lopen. Je schoenmaat is niet van belang, aangezien de binding in lengte verstelbaar is. Je bergschoenen moeten warm, goed geïmpregneerd en vooral stevig zijn (enkelhoog, B categorie). Daarnaast gebruik je twee verstelbare skistokken als evenwichtsteun.
Omdat delen van de wandelingen verijst kunnen zijn, zijn spikes onmisbaar. Deze rubberen spikes (snowsteps) trek je over je wandelschoenen. De metalen spikes onder je zool zorgen dan voor meer grip. Deze zijn ook in Svolvaer te koop.

In Noorwegen kunnen temperaturen variëren van zeer koud tot warm, zonnig en windstil weer. Ook fikse sneeuwstormen met harde wind kunnen voorkomen. Je uitrusting (kleding) moet dus van een goede kwaliteit zijn. Verder raden we je aan om een goede thermosfles mee te nemen om gedurende de tochten je thee of koffie warm te houden.

Paklijst:

• EHBO sporttape
• Dagrugzak (35 liter)
• Sandalen of (hut-)slippers
• Fleecejack
• Zak/hoofdlamp
• Handschoenen
• Muts
• Sjaal
• Wind- en waterdicht jack
• Zonnehoed of pet
• GELDIG paspoort
• Kopieën van reisdocumenten
• Zonnebrandolie
• Zonnebril
• Snacks (bijv. mueslirepen, zakjes soep)
• Thermosfles
• Lang ondergoed
• Skipully
• (Langlauf)handschoenen
• Winddichte en sneeuwafstotende regenbroek
• Skibril
• Lippencrème met UV-filter
• Gamaschen
• Snowsteps/spikesGeld mee op reis
Op het vliegveld en in Svolvaer kun je Noorse kronen pinnen. Je kan echter ook overal met een creditcard afrekenen.


Hoe verplaats je je ter plekke
De transfers worden uitgevoerd met kleine busjes. De busjes worden bestuurd door de reisleider en een SNP-chauffeur. Omdat we de beschikking hebben over deze busjes, kunnen we 's avonds na het avondeten op zoek gaan naar het noorderlicht. Het kan immers zijn dat het in Svolvaer bewolkt is, maar dat het enkele fjorden verderop helder is.Bekijk hier het fotoverslag (maart 2014) van Nico Kloek. • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Momenteel zijn er geen bijzonderheden.


 • op eigen gelegenheid

 • per vliegtuig

Waar ontmoet ik de groep
Reis je heen en terug op eigen gelegenheid, dan ontmoet je de groep op de luchthaven van Evenes.


Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met een charter uitgevoerd door Transavia naar Evenes v.v.

Vluchtschema
Amsterdam - Evenes vertrek om 06.40 aankomst 11.25 uur
Evenes - Amsterdam vertrek om 12.15 aankomst 15.25 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Het definitieve vluchtschema ontvang je samen met het ticket binnen 3 weken voor vertrek.


 • maart 2017
 • Deze reis is prachtig. We hebben vier avonden achter elkaar noorderlicht kunnen zien, soms zelfs vanaf het dak van het hotel. De wandel omstandigheden fantastisch, weinig wind en zon overgoten met lichte vorst. De tracks zijn allemaal gemaakt in prima sneeuw met bijzondere rijp aan de bomen. We hebben de eland, vos en zeearend gespot en sporen van de veelvraat gevonden. Het zou zo maar kunnen dat dit moeilijk wordt geevenaard.
 • maart 2017
 • Prachtige gevarieerde sneeuwwandelingen met vaak schitterende uitzichten over de bergen,de meren, de zee met alle eilandjes. Sfeervolle plaatsjes met de rode en gele huisjes en de vissersboten. 4x het Noorderlicht gezien!!
 • maart 2017
 • Er viel een grote stilte tijdens onze 2,5 uur busrit na aankomst op de luchthaven van Evenes naar ons hotel in Svolvaer. We waren beland in het koninkrijk van de Sneeuwkoningin, waar de enorme Lofotense graniet kolossen torenden boven onze nietige hoofden. Dit was maar het begin van een geweldig avontuur.
 • maart 2017
 • Zeer mooie reis gehad met alle elementen die de Lofoten te bieden hebben, zon, ruimvoldoende sneeuw, mooie wndelingen, Noorderlicht, elanden, zee-arenden, otters, korhoenders. Uitstekende reisleiding die goed meedacht over de beste opties ter plaatse.
 • maart 2017
 • Niet al te zware tochten overdag. Wat fijn is, aangezien je in de avonden vaak ook nog druk bent met de jacht op het noorderlicht. We hadden het geluk dit meerdere malen te zien, waarvan 1x heel intens!
 • maart 2017
 • Wat een prachtig gebied. Geen vijf minuten zijn het zelfde. Het weer, het licht en de kleuren wisselen constant. Lofoten in de winter zijn uniek !
 • maart 2016
 • Heerlijk enthousiaste gids met veel kennis van de natuur en de elementen. Top!
 • maart 2016
 • Een superleuke sneeuwwandelreis in een zeer inspirerend landschap. Heel verrassend: sneeuw in combinatie met zee. En met een beetje geluk ook nog eens noorderlicht!
 • maart 2016
 • Wat zijn de Lofoten -ook in de winter- prachtig en indrukwekkend!
 • maart 2016
 • Heerlijk een week buiten in de sneeuw gewandeld.
 • maart 2016
 • Super reis met Noorderlicht en prachtige wandeltochten een reis met een gouden randje!
 • maart 2016
 • Hele mooi wandelingen gemaakt! Lofoten zijn heel erg mooi! goede sfeer in de groep, die zeer divers was in leeftijd vanaf 35 jr tot 70 jaar. Uitstekende gids.
 • maart 2016
 • Indrukwekkend mooi winterlandschap, met afwisselende wandelingen.
 • februari 2016
 • Geweldige reis, lekkere lange wandeldagen in een spectaculair landschap met een enthousiaste en inspirerende Jacques als reisleider en gids. Een aanrader.
 • maart 2015
 • We hebben er van genoten, mooie wandelingen, prachtige natuur, volop sneeuw, en gelukkig ook 1 nacht schitterend noorderlicht.
 • maart 2015
 • Prachtige sneeuwwandelingen door een schitterend landschap.
 • maart 2015
 • Een vakantie in een prachtige omgeving. Elke dag was anders en werd goed ingevuld door de reisleiding. Genoten van het sneeuwwandelen waar je nog meer van geniet als je een goede conditie hebt. Een aanrader!!
 • maart 2015
 • Een bijzondere ervaring om in de sneeuw te lopen met uitzicht op zee. Volstrekt nieuwe omgeving. Noorderlicht is magisch. Aan te bevelen!
 • maart 2015
 • Een schitterende mooi reis!!! Interessante excursie naar het Polar centrum. In de week 1x een tipje van het Noorderlicht kunnen zien, dat was al heel bijzonder, laat staan als je het in z'n volle glorie ziet. En wat hadden we een zeer kundige reisleider, iemand die het een ieder naar ze zin maakte, daar het niveau van wandelen in de groep wel wat uiteen lag. En ik ben geen wandelaar, maar kon deze reis goed volbrengen. Kort samenvattend... GENOTEN!
 • maart 2015
 • Sneeuwwandelen op de Lofoten is een prachtige reis in een adembenemende natuur!

Data volgende seizoen

Voor het nieuwe seizoen zijn voor deze reis de volgende vertrekdata gepland:


van 3 februari 2018 t/m 10 februari 2018
van 10 februari 2018 t/m 17 februari 2018
van 17 februari 2018 t/m 24 februari 2018
van 24 februari 2018 t/m 3 maart 2018

Data, prijzen en reisprogramma onder voorbehoud


Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden