SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 314010 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • GPS tracks aanwezig

Noorwegen - Hardangervidda en Skarvheimen, 8 dagen

Van Fjell naar Fjord, wandelvakantie langs hotels en berghutten

Volg deze spectaculaire natuurroute - zonder het gesjouw met al uw bagage - van het ene sfeervolle onderkomen naar het andere. Van de ruige, kale ’fjellen’ en gletsjers van Hardangervidda en Skarvheimen naar de diepe, groene fjorden aan de kust. Reis met de spectaculaire Flåmsbana, langs één van Europa’s mooiste treintrajecten. De reis eindigt op passende wijze in de mooie Hanzestad Bergen.

 
Meest bijzonder landschap van Europa maar wees voorbereid op omstandigheden die kunnen wisselen.
Bekijk alle reviews (17)
Uniek aan deze reis
 • schitterende natuur
 • afwisseling tussen hoogvlakte en fjord
 • mooie treinritten
 • bezoek aan Hanzestad Bergen
vanaf
per persoon
bij min. 2 personen
Van de ruige, door gletsjerijs gegeselde hoogvlakten naar de stille schoonheid van de diepe, groene fjorden. Dit is Noorwegen: afwisselend en onvoorspelbaar. Uw voettocht begint in In Geilo, aan de rand van de grootste hoogvlakte van het land: de Hardangervidda en de aansluitende Skarvheimen. Eerst maakt u een dagwandelingen in de omgeving van de florarijke bergketens Reineskarvet en Hallingskarvet. Vervolgens reist u per trein verder naar de Finsehytta, gelegen op 1222m midden op de Hardangervidda. Dit is het beginpunt van een spectaculaire, driedaagse trektocht over de wilde, arctische hoogvlakte en door het diepe, canyonachtige Aurlandsdal. Eindpunt is het lieflijke Aurlandsfjord nabij Flåm. Vanaf Flåm reist u met de Flåmsbana tenslotte naar Myrdal, waarbij u één van Europa's mooiste treintrajecten volgt. De laatste nacht verblijft u in de sfeervolle Hanzestad Bergen met zijn levendige en kleurrijke haven.
boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Noorwegen

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4

 • 5

 • 6

 • 7

 • 8

 • kaart

 1. Welkom in Noorwegen
Welkom in Noorwegen
Programma
Aankomst in Geilo. Eventueel kunt u op eigen gelegenheid een wandeling rond het meer maken.

Overnachting in
Geilo

 1. Een verdiende pauze
Een verdiende pauze
Programma
Na het ontbijt wandelt u vanuit uw hotel naar het boven de boomgrens gelegen Geilohovda (1109 m). Hier begint u aan een wandeling naar de Hallingskarvet met het markante uitzichtpunt Prestholtskarvet (1863 m). Gedurende de hele wandeling valt er te genieten van een weids uitzicht over de oostelijke Hardangervidda. Wandeling: max. 21 km,  800m stijgen en dalen, ca. 7 tot 8 uur. Eventueel kunt u een taxi nemen om snel hoogte te winnen.


Overnachting in
Geilo

 1. Avondschemering bij Finse
Avondschemering bij Finse
Programma
U neemt de ochtendtrein naar Finse, het hoogst gelegen spoorwegstation (1222 m) van Noorwegen, omgeven door ruige bergketens en gletsjers. Na aankomst in Finse heeft u de hele middag nog voor een wandeling naar de gletsjerstongen van de imposante Hardangerjökulen. Wandeling: 9 km, 350m stijgen en dalen, 4 uur.

Overnachting in
Finse

 1. Skarvheimen
Skarvheimen
Programma
Vandaag start uw driedaagse trekking naar de Aurlandsfjord te beginnen de tocht over de Hallingskarvet, waarbij u de gehele dag boven de boomgrens blijft. Onderweg passeert u diverse bergmeren met blauwhelder water en vele sneeuwvelden. Wederom prachtige vergezichten naar het zuiden over de Hardangerjökulen en naar het noorden over de weidse Skarvheimen. Over een grillig en rotsig pad af en toe onderbroken door sneeuwvelden daalt u af naar de geïsoleerd in het berglandschap gelegen gezellige berghut Geiterygghytta op hoogte van 1229 m. Wandeling: 15 km, 500m stijgen en dalen, 6 uur.

Overnachting in
Geiterygghytta

 1. Oversteken van bergstroompjes
Oversteken van bergstroompjes
Programma
Deze dagtocht zal ervaren worden als de zwaarste en stelt wandelaars met hoogtevrees op de proef. U begint met een geleidelijke klim over de westhelling van de Sundhellerskarvet (1613 m) naar een hoogte van 1400 m, waarbij u diverse klatterende bergstroompjes oversteekt; vervolgens daalt u af naar de bijna halverwege gelegen berghut Steinbergdalshytta ( 1070 m) gelegen aan het langgerekte stuwmeer Vetlebotnbatnet. Na de lunchpauze vervolgt u de route door een nauwer wordend rivierdal over een rotsig pad langs een steile afgrond Nadat u de brug over de Grönarivier gepasseerd bent, begeeft u zich geleidelijk dalend in een steeds nauwer wordende en rijker begroeide canyon. Bij het meertje Aurdalsvatnet (813 m) bevindt zich uw volgende overnachtingsadres, de Österbö Turisthytte. Wandelduur: 19 km, 400m stijgen en 800m dalen, 8 uur.

Overnachting in
Österbö Turisthytte

 1. Flåm
Flåm
Programma
Dit is voor veel Noren een van de meest bijzondere wandelroutes vanwege de afwisseling in terreingesteldheid, vegetatie en landschap. U wandelt in circa 7 uur door nauwe rivierdalen, smalle canyons, langs steile afgronden en passeert prachtige panorama’s. De route begint langs de oevers van het nauwe Aurlandsrivierdal. Een steile afdaling brengt u weer langs de nauwe rivieroevers. Af en toe passeert u oude verlaten boerderijen. Geleidelijk aan daalt u af naar het gehucht Vassbygdi. Vanaf Vassbygdi neemt u de bus (40 min.) naar Flåm gelegen aan de Aurlandsfjord. Wandeling: 14 km, 300m stijgen en 950m dalen, 7 uur.


Overnachting in
Flåm

 1. Flåmsbana
Flåmsbana
Programma
In de ochtend neemt u de trein over een van de meest spectaculaire trajecten van het Noorse spoorwegennet, de Flåmsbana staat voor idylle en dramatiek. In 40 minuten van Flåm op zeeniveau naar Myrdal op een hoogte van 866 m. Hier stapt u over in de Oslo – Bergenexpress die voor in de middag aankomt in Bergen. Tijdens deze treinreis bent u getuige van een van de mooiste treinroutes van Europa met een grootse variatie in landschapsveranderingen. Van de fjord met vriendelijke boomgaarden naar de fjell met sneeuwvelden en rotsformaties daarna de overgang geleidelijk dalend tussen de berken- en dennenbossen naar een vriendelijke havenstad Bergen met vele oude houten koopmanshuizen aan de fjorden- en scherenkust.Het is echter ook mogelijk met de boot door de imponerende Sognefjord naar Bergen te varen.

Overnachting in
Bergen

 1. Bergen
Bergen
Programma
Na het ontbijt einde van het arrangement. Indien er nog tijd is kunt u met de Floibaan naar het bekende uitzichtpunt over Bergen. Het is leuk om wandelend, eerst door het bos, daarna langs mooie houten huizen, af te dalen.

Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisperiode

 • rustdagen

Over de accommodaties
U overnacht in eenvoudige hotels en sfeervolle, houten Noorse berghutten. We proberen voor u overal privé-kamers te reserveren. In de berghutten hebben de kamers meestal stapelbedden. Warme douches zijn op de gang aanwezig. U dient een handdoek, lakenzak en kussensloop mee te nemen.
‘s Avonds kan bij de open haard nagenoten worden van de geleverde inspanningen van de dag. Alle hutten hebben een droogkamer waar u eventueel nat geworden schoenen en kleding kunt drogen.
Voor twee overnachtingen tijdens de trekking tussen Finsehytta en Flåm dient u wat spullen voor de nacht in uw dagrugzak mee te nemen.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
De ochtend begint altijd met een uitgebreid Noors ontbijtbuffet. In de berghutten maakt u hierbij zelf uw lunchpakket klaar (uw thermosfles wordt gevuld). In Geilo en Bergen kunt u zelf uw lunchinkopen doen. ’s Avonds krijgt u een stevig 3-gangendiner met koffie en thee toe. In Geilo, Flam en Bergen is het avondeten niet inbegrepen, hier kunt u uitstekend uit eten gaan. NB. De avondmaaltijden en ontbijtbuffetten in de Noorse berghutten en fjellstues zijn erg uitgebreid en goed. Met name in Finsehytta eet u heerlijk, waarbij zoveel mogelijk (bv. kaas en vlees) van lokale producenten wordt betrokken.


Inbegrepen
 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • 3 diners
 • 4 lunchpakketten
 • SNP-reisdocumentatie en kaartmateriaal


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • overige maaltijden
 • douchemuntjes in hutten
 • bagagevervoer per trein
 • alle transfers met trein, bus en boot (totale kosten ca. 180 euro)
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


GPS waypoints en tracks
Voor deze reis zijn er GPS waypoints en tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden in uw persoonlijke Mijn SNP omgeving en eenvoudig in uw GPS ontvanger te laden.


Over de activiteiten

De te overbruggen hoogteverschillen wisselen sterk. Het terrein op de Hardangervidda is vrij ruig en rotsachtig. Houd dus rekening met oneffen en stenige paden. Een deel van de route gaat over een pad langs een vrij steile helling, waar af en toe een staalkabel zorgt voor extra houvast. Voor mensen met hoogtevrees is de tocht daarom niet aan te raden. Daarnaast loopt u af en toe door moerassig terrein met een drassige ondergrond. De weersomstandigheden kunnen een verzwarende factor vormen.
Je wandelt in een gebied waar het weer gemakkelijk kan omslaan en de route's gaan door verlaten landschappen. Soms kom je urenlang niemand tegen. Het is daarom verstandig om een goede isolatiedeken mee te nemen. Deze aluminium deken voorkomt dat je te veel afkoelt en is in een noodsituatie onontbeerlijk.

Kennis van het gebruik van kaart en kompas en GPS zijn belangrijk, zeker als het zicht beperkt is.

Tijdens de minitrektocht draagt u wat extra spullen voor 2 overnachtingen. We adviseren u dan ook een rugzak van 40 liter mee te nemen. Het bagagevervoer - dat u zelf organiseert en betaalt- geschiedt per trein. U geeft de bagage af op het station van Finse en haalt deze weer op , op het station van Flam. In het SNP reispakket, dat u voor de reis van ons krijgt toegezonden, staat duidelijk vermeld hoe u dit snel en simpel kunt regelen. De treinstations liggen op loopafstand van uw accommodatie (max. 500 m).Geschikte reisperiode
U kunt dit arrangement starten van 1 jul t/m 10 sep. Voor en na deze periode zijn de hutten gesloten en is deze trip niet te maken.


Extra dagen
U kunt bij dit arrangement overal een extra (rust)dag boeken. Geilo is een toeristenplaats waar bv. allerlei activiteiten via outdoororganisaties mogelijk zijn (www.geilo.no, kijk bij Geilo Summer Activities), maar ook vele wandelingen. Finse is een sfeervolle berghut met goed eten, op een schitterende plek op 1200 m langs de spoorlijn. Hier zijn eventueel fietsen te huren om over de autovrije zandweg (Rallarvegen) langs het spoor te fietsen. Flåm is een toeristisch dorpje aan de schitterende Sognefjord, waar een aantal aktiviteiten georganiseerd worden (www.visitflam.com). U kunt bv. een mooie boottocht maken op de Aurlandsfjord en een wandeling maken naar de bekende uitstekende rots Prest (1367m) met het bijzondere uitzicht. Bergen is een levendige en leuke stad met veel bezienswaardigheden en musea waar u prima een hele dag kunt doorbrengen.


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Noorwegen hebt u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die tenminste geldig zijn voor de duur van uw verblijf.

N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Noorwegen (zie nuttige adressen). Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Noorwegen erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm. Indien uw groene kaart niet voor Noorwegen geldig is, dan kunt u een kortetermijnverzekering afsluiten aan de grens.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidscentra
De meeste gemeenten beschikken over gezondheidscentra met huisartsenspreekuren. Voor een apotheek kunt u vaak terecht in een winkelcentrum.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Muggen
Vooral eind juni en de eerste helft van juli komen veel muggen voor. Dit kan plaatselijk zeer verschillend zijn. In moerassige gebieden en in de berkenzone komen veel meer muggen voor dan boven de boomgrens in rotsachtig terrein. Eind augustus zijn er nauwelijks nog muggen. Het is raadzaam een goed anti-muggen middel mee te nemen en het verdient aanbeveling te wandelen met lange broek en lange mouwen.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.Vaccinatie
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).


 • materialen en uitrusting

 • overige informatie

Materiaal & uitrusting
Je wandelt in een gebied waar het weer gemakkelijk kan omslaan en de route's gaan door verlaten landschappen. Soms kom je urenlang niemand tegen. Het is daarom verstandig om een goede isolatiedeken mee te nemen. Deze aluminium deken voorkomt dat je te veel afkoelt en is in een noodsituatie onontbeerlijk.


Voorwaarden hond mee op reis
De wandelpaden zijn deels niet geschikt voor viervoeters.


 • laatste nieuws

Laatste Nieuws
04-07-2016 In de periode van 5 tot 23 september 2016 zijn er werkzaamheden op het treintraject Myrdal-Bergen. Houdt rekening met vertraging.


 • per auto

 • per vliegtuig

 • per veerboot

Over de route en parkeergelegenheden
De route Utrecht – Geilo is 1200 tot 1400 km, afhankelijk van de route/veerverbinding. Als u per dagboot naar Oslo vaart, houd er dan rekening mee dat het vanaf Oslo nog 4 uur rijden tot de eerste accommodatie is. U kunt uw auto in Geilo laten staan en op de laatste dag van Bergen per trein terug gaan naar Geilo (ca. 3 uur).
Dagelijks varen er meerdere veerboten tussen Denemarken en Zweden / Noorwegen en bij Kopenhagen is er een vaste brug/tunnel verbinding met Zweden. Een comfortabele verbinding is de nachtboot van Kiel naar Oslo.


Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een heenvlucht op Oslo Gardermoen of Bergen en een terugvlucht vanaf Bergen.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Na aankomst op het vliegveld Oslo-Gardermoen (OSL) of Bergen reist u per openbaar vervoer verder door naar uw bestemming. Houdt u bij de keuze van uw vlucht rekening met deze reistijd. Kies daarom bij voorkeur een ochtendvlucht heen. U kunt natuurlijk ook altijd een extra overnachting boeken in Oslo vooraf of in Bergen na afloop van uw reis.

Vanaf het vliegveld Gardermoen reist u per trein naar Oslo Sentral station. Dit kan met de snelle en dure Flytoget in 25 minuten of met de boemel.
Vanuit Oslo neemt u de trein naar Geilo, gelegen op de hoofdroute Oslo-Bergen. Deze trein gaat 3 keer per dag. Als u aan het begin van de middag landt kunt de trein van Gardermoen nemen halverwege de middag en aan het begin van de avond arriveren in Geilo.
Vanaf luchthaven van Bergen neemt u de shuttlebus naar het station in de stad (ca. 30 min) en neemt daar de trein naar Geilo (ca. 3 uur).
Wat reistijd betreft maakt het niet uit of u in Oslo of Bergen landt, Vanuit Oslo krijgt u meer van Noorwegen te zien en wordt het een echte doorsteek.


Aan het einde van uw arrangement reist u per Flybus in 30 minuten naar het vliegveld in Bergen. Deze rijdt overdag elk half uur.

Indien u in Noorwegen met de trein wilt reizen kunt u vooraf een ticket en - zeer belangrijk - zitplaatsreservering kopen via www.nsb.no. U betaalt dan vaak minder dan aan het loket. Reservering is niet nodig voor korte treinritten, zoals bijvoorbeeld van luchthaven Gardermoen bij Oslo naar het centrum van Oslo. Als de trein vol is kunt u ook met de bus naar Geilo.Op de website www.nor-way.no en www.ruteinfo.no kunt u informatie vinden over de busverbindingen in Noorwegen. Ook boottijden worden vermeld.
Veerboot informatie

Voor alle veerbootverbindingen naar Noorwegen en Zweden kunt u uitstekend terecht bij onze partner DirectFerries.
Klik hier voor een overzicht van alle tarieven en verbindingen.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is.


 • augustus 2016
 • Meest bijzonder landschap van Europa maar wees voorbereid op omstandigheden die kunnen wisselen.
 • augustus 2016
 • Mooie reis gehad! Een om niet meer te vergeten. Het is dan ook een echte aanrader als je van een sportieve vakantie houdt. Omdat je van plek naar plek reist zie je ontzettend veel van Noorwegen. Het ene moment groen en glooiend, een uur later dor en vlak (maar prachtig!) en weer een uur later zit je midden in de woeste bergen met eeuwig sneeuw. We gaan zeker nog een keer terug.
 • augustus 2016
 • Het was pittig wandelen, maar zeker te moeite waarde. Elke dag was anders. Super leuk!
 • augustus 2016
 • Noorwegen lopend verkennen betreft een andere categorie dan 'geoefende wandelaars'. Meer dan 15 km per dag is niet haalbaar door de bergen, over gletsjers, keien en rivieren. Je moet continu alert zijn, geen voorafgebaande nette wandelpaden. Ook zijn de extra kosten voor vervoer nergens vermeld, en dit loopt behoorlijk op. Wij waren extra nog €350 aan openbaar vervoer kwijt. Bijvoorbeeld van Geilo naar Finse: trein was 213NOK pp / van Flåm naar Bergen per boot kostte 596NOK pp. Via Bergen met de bus naar het vliegveld 115NOK etc. Voor 2 personen zijn wij extra aan vervoerskosten nog €300-350 kwijt in deze week.
 • augustus 2016
 • Wij (M=V) hebben de reis gemaakt eind juli. Het Noorse weer zorgde voor mooie landschappen/luchten/watervallen/gletsjers en groene weides. De tweede dag van de trektocht was een groot modder en glibberbad in volledige regenpakken, was best eng maar kon de pret niet drukken.
 • juli 2016
 • Noorwegen is prachtig, de wandelingen ook. De track, een Noorse klassieker en veel Noren lopen de route, een zeer goede conditie is vereist, het terrein is zwaar. Dat schept wel een lotsverbondenheid met de andere lopers, die je 's avonds weer in de hutten treft. Je stijgt en daalt, je knieën krijgen het te verduren, je loopt door sneeuwvelden, steekt al dan niet woeste rivieren over, gaat over bruggetjes en oversteekplaatsen die de toets onze ARBO niet zouden doorstaan. Zeer gevarieerd en avontuurlijk. Kortom, niet voor watjes.
 • juli 2016
 • De wandeling is fantastisch: ruige natuur, prachtige vergezichten, mooie bergmeren en gletsjers. De trekkingtocht was het hoogtepunt, alsmede de gezelligheid in de berghutten. Wij maakten de wandeling vanaf 1 juli, het weer was goed (1 hele middag flinke regen, overige dagen droog en zelfs 2 middagen zonnig) maar er lag nog veel sneeuw en dan is het zwaar wandelen. Maar zeer de moeite waard!
 • augustus 2014
 • Prachtige reis door de Noorse ruige natuur voor de geoefende sterke bergwandelaar. De berghutten zijn prachtig gelegen en ontzettend leuk om te ervaren. Hou er wel rekening mee dat Noorwegen een duur land is.
 • augustus 2013
 • Een mooie en afwisselende reis.
 • Pittige wandelingen in overweldigende natuur
 • Prachtige reis, dit was de eerste keer Noorwegen voor ons en het smaakt naar meer!
 • Een zeer actieve reis, door het schitterende Noorwegen met zijn vriendelijke bevolking.
 • er zitten een paar stevige wandelingen bij van 8 uur
 • Vooral de driedaagse huttentocht in deze reis is prachtig! Die had wel langer mogen duren!
 • Bijzonder aanbevolen. Wie van woeste natuur houdt, kan hier zijn hart ophalen! Goede conditie vereist, vooral bij slecht weer door modder, moeras en zeer veel (gladde)stenen paden.
 • Mooie tocht voor mensen die van ruige landschappen houden. Bergen is een onverwacht mooie stad met prachtige musea en mogelijkheden om boottochten te maken.
 • Mooie reis, de moeite waard. De driedaagse minitrek is best zwaar, vooral als het nat is. Houdt er rekening mee dat je in juli nog geregeld door sneeuwvelden moet lopen. De stilte en het landschap zijn adembenemend mooi. Noorwegen is echter wel afschuwelijk duur. Bier op terras? 10 euro!

Data en prijzen

1 juli 2017 - 10 september 2017
€ 855 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 840 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 650 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 650 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 595 driepersoonskamer

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon, exclusief heen- en terugreis en bagagevervoer

Extra mogelijkheden bij Noorwegen - Hardangervidda en Skarvheimen

Dit arrangement is uitstekend te verlengen met:

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Noorwegen - Sognefjord

Code 314015 LA individuele reis, 8 dagen
vanaf € 855,- per persoon
select

Aanbevolen hotels om uw reis te verlengen

Thon Hotel Spectrum (Oslo)

Het Thon Hotel Spectrum is een modern hotel met 151 comfortabel en sfeervol ingerichte kamers. Het hotel heeft een ontbijtruimte en een leuke patio waar gedineerd kan worden.
vanaf € 88,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden