SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 813100 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • GPS tracks aanwezig

Kroatië - Istrië & Kvarner, 9 dagen

Smeltkroes van Europese culturen, autovakantie langs hotels

Groen mediterraan hart van de Adria, omspoeld door een azuurblauwe zee. Schitterende kuststeden als Opatija en Porec en pastoraal, heuvelachtig binnenland. Middeleeuwse stadjes: adelaarsnest Motovun, ommuurd Oprtalj, artistiek Groznjan en Glagolytisch Hum. Vaar via het mooie eilalnd Krk naar Cres en Losinj om te snorkelen, te wandelen of dolfijnen en vale gieren te kijken. Gegarandeerd prima hotels en lekker eten.

 
Als eerste reis om Istrie of Kroatie te ontdekken een super aanrader. De locaties bieden 3 maal een andere verrassend...
Bekijk alle reviews (15)
Uniek aan deze reis
 • groene eilanden
 • Italiaanse gastronomie
 • wandelen door Uckamassief
vanaf
per persoon
bij min. 2 personen

Istrië – het grote, groene, mediterrane hart in de azuurblauwe Adriatische zee - vormde de plek, waar - niet altijd even zachtaardig - de Slavische, Romaanse en Germaanse culturen elkaar raakten. Na de Illyriërs, Romeinen en Venezianen viel het in handen van de Slovenen en Kroaten. De roerige geschiedenis zult u tijdens deze reis terugvinden in de grote verscheidenheid aan monumenten, bouwstijlen, gastronomie en zelfs taal. Het hartvormige schiereiland – met een kustlijn van meer dan 700 km - herbergt naast mooie zand- en kiezelstranden om te luieren, ook prachtige steden.

Zo begint u uw reis in het kuuroord Opatija, de parel van de ‘Kvarner Riviera’ met haar imposante, pastelkleurige villa's en oude hotels van rond 1900. Ze werden gebouwd voor rijke Oostenrijkers en Hongaren die hier de winter kwamen doorbrengen. U kunt ook struinen door het ‘Romeinse’ Porec op zoek naar de indrukwekkende Euphrasius-basiliek, niet voor niets bijgeschreven op de UNESCO werelderfgoedlijst. U vaart naar het diepe Limfjord of de prachtig groene eilanden voor de Istrische kust: de Brijuni’s (Nationaal Park) en het bosrijke Cres en Losinj, waar u tuimelaars en vale gieren kunt waarnemen. In het groene, heuvelachtige binnenland trekt u misschien de wandelschoenen aan voor een stevige tocht door het ruige Ucka massief (tot 1400 m) of een eenvoudige wandeling tussen de wijn- en olijfgaarden rond de bijzonder fraaie, historische vestingstadjes. Hier treft u de sfeer van het Italiaanse Umbrië, maar dan 30 jaar geleden: onbedorven en niet plat gelopen. U verblijft in het hooggelegen Motovun, prachtig uitkijkend over de Myrna rivier en bezoekt Hum ‘het kleinste stadje van de wereld’, het volledig ommuurde Roc of het kunstenaarsdorp Groznjan. Stop in het magnifiek gelegen Draguc – regelmatig het decor voor Hollywoodfilms - met maar liefst vijf oude kerkjes met fresco’s uit de 12e eeuw en prachtige loggia’s. Verdiep u in het Glagolytische schrift, rijd de olijven- of ‘wijnroute’ en bezoek kleine, enthousiaste wijnboeren die u graag laten proeven van hun Malvazija of Teran.

En geniet tenslotte van de Istrische keuken, vanuit haar geschiedenis duidelijk verbonden met die van Italië: verse pasta, zwarte risotto’s, heerlijke hammen, truffels, fijne kazen, heerlijke visschotels en schaaldieren. Overnachten doet u in zorgvuldig door ons geselecteerde, prima accommodaties.

boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Kroatië

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2

 • 3

 • 4-5

 • 6

 • 7-8

 • 9

 • kaart

 1. Opatija
Opatija
Programma
Aankomst in statig Opatija. Opatija kan met recht de parel van de Kvarner-riviera genoemd worden. Het is een prachtige stad, gekenmerkt door tal van imposante, pastelkleurige villa's en oude hotels die nog een Habsburgse grandeur uitstralen.

Overnachting in
Opatija, Hotel Savoy

 1. Kroatië - Istrië & Kvarner
Programma
verblijf Opatija
Vandaag kunt u lekker luieren aan zee of een bezoek brengen aan Opatija. Voor een wat actievere dag trekt u de wandelschoenen aan. De bekende Frans-Josef promenade is een 12 km lang pad dat vlak tegen de branding loopt. Het is een uniek wandelpad, waar zon en schaduw afwisselen, met stukken die zeer rustig zijn en andere waar het pad door de terrasjes loopt. Het pad verbindt de plaatsten aan de Opatija Riviera: Volosko, Opatija, Icici, Ika en Lovran. U kunt deze wandeling op diverse punten beginnen en eindigen. Er is namelijk een busdienst die frequent langskomt en op diverse plekken langs deze route stopt.
Een andere mogelijkheid is een afwisselende wandeling door het nabijgelegen Ucka gebergte, een natuurpark met schitterende uitzichten. U komt op het hoogste punt van Istrië, de Vojak (1401m), van waar u bij goede weersomstandigheden Venetië en een aantal Sloveense regio 's kunt zien. Wandeling: 9 km, 450m stijgen en dalen, 4 uur.

Overnachting in
Opatija, Hotel Savoy

 1. Kroatië - Istrië & Kvarner
Programma
Van Opatija naar Nerezine (122km).
Vandaag verplaatst u zich van het vasteland naar een van de vele eilanden voor de Kroatische kust. U rijdt via de mooie stad Rijeka en het 'Gouden Eiland' Krk en over het eiland Cres naar het eiland Losinj. Krk is een mooi eiland waar u ook heerlijk kunt wandelen. Het werd al heel vroeg het gouden eiland genoemd vanwege het milde klimaat, de dichte begroeiing en gunstige ligging in de baai van Kvarner. Krk is het grootste eiland van de Adriatische zee. U verblijft de komende dagen in Nerezine, een klein plaatsje dat men als eerste betreedt bij aankomst op het eiland Losinj. In het plaatsje domineert de Klokkentoren van de Franciscaanse kerk met het klooster uit de 15e eeuw.

Overnachting in
Nerezine, Hotel Televrin

 1. Kroatië - Istrië & Kvarner
Programma
verblijf Nerezine
Vanuit Nerezine kunt u het eiland Losinj verder verkennen. Breng een bezoek aan Veli Lošinj, gelegen in een smalle baai aan de zuidoostelijke kant van het eiland, onder de heuvel St. Ivan. Met ongeveer 1.000 inwoners kan Veli Losinj zich eigenlijk geen stad noemen, maar door zijn uitstraling zeker wel. Hoge huizenrijen omringen de haven en talloze sierlijke villa's met mooie tuinen zijn kenmerkend voor Veli Losinj, een lust voor het oog. De rijke geschiedenis van dit stadje zie je op elke hoek. Zeker de moeite waard is de Parochiekerk van Sint Anthonius, opgericht in 1480 en in barokstijl herbouwd in 1774. Maak vanuit Nerezine een pittige wandeling die u via smalle, stenen paadjes naar de kapel Sv. Nikola vlak onder de top van de Televrina brengt. Vanaf de kapel heeft u een prachtig uitzicht over de eilanden Unije en Susak in het westen, het oude Osor en daarachter het eiland Cres in het noorden, Nerezine vlakbij in het oosten en aan de horizon het eiland Rab (wandeling: 8 km, 550m stijgen en dalen, 3 uur). Op het eiland Losinj kunt u nog andere wandelingen maken en verder snorkelen, duiken of een boottocht maken naar een van de omringende eilanden.

Overnachting in
Nerezine, Hotel Televrin

 1. Stadspoort Motovun
Stadspoort Motovun
Programma
Van Nerezine naar Motovun (120 km).
U neemt de boot terug naar het vasteland en rijdt via het onontdekte binnenland naar het prachtig gelegen adelaarsnest Motovun.

Overnachting in
Motovun, Hotel Kastel

 1. Kroatië - Istrië & Kvarner
Programma
verblijf Motovun
Motovun werd vooral groot onder de Venetiaanse overheersing, met tussen de 14e en 17e eeuw de bouw van twee cirkelvormige omwallingen op verschillende hoogte, met stadsmuren, -torens en -poorten. Door de spectaculaire ligging op 227 meter hoogte domineert het de vallei van de Myrna. Het stadje herbergt vele bezienswaardigheden zoals kerken, oude stadspoorten en waterbekkens. Aan de voet van de heuvel liggen vele wijnvelden, het domein van de beroemde Istrische rode Taran-druif en de witte Malvazija. Motovun wordt niet alleen geprezen om zijn wijn, maar zeker ook om de lokale gerechten met in het najaar rijkelijk voorzien van truffels. De omgeving leent zich uitstekend voor fraaie wandelingen (10 of 19km, 450 of 650m stijgen en dalen, 3 of 6,5 uur). Of maak een rondrit met de auto langs de vestingdorpen als Draguc, Hum, Grozjan, wijndorp Buje of het prachtige kuststadje Porec.

Overnachting in
Motovun, Hotel Kastel

 1. Afscheid Rovinj
Afscheid Rovinj
Programma
Na het ontbijt eindigt het arrangement.

Detailkaart
 
 • accommodaties

 • inbegrepen

 • niveau

 • reisperiode

 • rustdagen

Over de accommodaties
Voor deze reis hebben we gekozen voor vier fraaie hotels. Klik voor meer informatie over deze accommodatie door onder het 'dag-tot-dag programma'.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de maaltijden
Tijdens dit arrangement is het ontbijt op alle dagen inbegrepen. Op de dag van aankomst in Nerezine en in Motovun hebben wij voor u een prima diner geregeld. Indien de aankomstdag in Motovun op dinsdag valt, is het diner op woensdag gereserveerd, aangezien het restaurant op dinsdag gesloten is. Voor de rest laten we in dit land met zoveel eetgelegenheden de keuze graag aan u over.


Inbegrepen
 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • 2 diners
 • toeristenbelasting
 • SNP reisinformatiepakket
 • ANWB Extra reisgids incl. wegenkaart


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • (eventuele) autohuur
 • overige maaltijden
 • eventuele entrees
 • verzekeringen


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


Ter plaatse te betalen
 • bootovertochten dag 3 en 6 (totaal ca. EUR 50 voor 2 pers + 1 auto)


GPS waypoints en tracks
Voor deze reis zijn er GPS waypoints en tracks beschikbaar. Deze zijn te vinden in uw persoonlijke Mijn SNP omgeving en eenvoudig in uw GPS ontvanger te laden.


Over de activiteiten
We hebben voor u een aantal fraaie toertochten uitgezet. Ons reispakket biedt u diverse mogelijkheden om naast bezoeken en excursies ook een korte of langere wandeling te maken. Vanzelfsprekend kunt u met behulp van het kaartmateriaal en de SNP reisinformatie uw reisprogramma volledig aan uw eigen wensen aanpassen.


Geschikte reisperiode
U kunt deze reis dagelijks starten van begin april tot eind oktober m.u.v. de periode eind juli - eind augustus. In de zomer kan het warm worden en is het drukker in de dorpjes aan de kust. Dit kan met name in de weekenden wat rumoer opleveren nabij uw hotel.


Extra dagen
U kunt in iedere accommodatie extra nachten boeken.


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

 • veiligheid

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Kroatië hebt u een paspoort of Nationale Identiteitskaart nodig, die geldig zijn gedurende uw verblijf.

Rij- en kentekenbewijs
De Nederlandse rij- en kentekenbewijzen worden erkend. Voor bromfietsen is een bromfietscertificaat of geldig rijbewijs vereist. Bij een andere eigenaar is een machtiging vereist, maar bij een huurauto is een huurcontract voldoende. Een inventarislijst is verplicht voor caravan of aanhanger. Deze moet getoond worden aan douane. Nederlandse voertuigen moeten voorzien zijn van een NL-sticker. Dit geldt ook voor aanhangwagens, caravans en fietsdragers. Een WA-verzekeringsbewijs is verplicht. De groene kaart wordt erkendGezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt. Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Er zijn ziekenhuizen en klinieken in alle grotere steden. Centra voor eerste hulp en ambulante gezondheidszorg zijn er in alle lokale centra. Buitenlandse toeristen betalen geen medische behandeling als tussen Kroatië en het land van herkomst een overeenkomst bestaat betreffende gezondheidszorg. Geneeskundige kosten bij personen uit landen waarmee geen overeenkomst is gesloten, moeten direct volgens de bestaande prijsopgave worden betaald.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Apotheken
Apotheken zijn geopend van 08.00 tot 19.00 uur, op zaterdagen tot 14.00 uur. In de grotere steden is er altijd een dienstdoende apotheek die 24 uur geopend is. Voor patiënten in levensgevaar bestaat de mogelijkheid van noodtransport per helikopter en per speedboot.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.Vaccinatie

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt.
Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).Veiligheid

Wegen en de openbare ruimte zijn veilig en de politie is verantwoordelijk voor de bescherming en veiligheid van zowel de bewoners als de bezoekers van het land. De misdaadcijfers in Kroatie zijn vrij laag en geweldsdelicten komen niet veel voor. Ook diefstal komt weinig voor, al is het risico op drukke trein en busstations natuurlijk wel groter. Houd hier rekening mee.

Rondreizen
In geheel Kroatië kan in principe veilig worden gereisd. Dit geldt zeker voor alle doorgaande wegen en voor alle toeristencentra. Gebieden die gevaarlijk zouden kunnen zijn om te betreden, worden overal duidelijk aangegeven. Het natuurpark van de Plitvice-meren kan veilig worden bezocht. Wij raden u echter ten zeerste aan om in dit park de paden te volgen.

Landmijnen
Sommige afgelegen gebieden van Kroatië, alhoewel veilig en welkom hetend, zijn niet volledig van landmijnen gevrijwaard. Deze omvatten het Donau-gebied in oostelijk Slavonië en Krajina. Het is onverstandig om in dit gebied af te dwalen en verlaten dorpen te bezoeken.

Policija
De politie (policija) zal het de toeristen niet gauw lastig maken, tenzij ze natuurlijk de wet overtreden. De politie is zeer behulpzaam in Kroatië. • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Er zijn momenteel geen bijzonderheden.


 • per auto

 • per vliegtuig

Over de route en parkeergelegenheden
De afstand van Utrecht naar Opatija is ca. 1300 km. De meeste hotels hebben geen eigen parkeerterrein of voldoende parkeercapaciteit. U parkeert dus meestal op een openbare parkeerplaats, kosten hiervoor bedragen over het algemeen enkele euro's per dag.


Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Trieste, Pula of Zagreb.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie
U reist vanaf de luchthaven per huurauto verder. Vanuit Trieste is het ca. 75 km naar de eerste accommodatie in Opatija. Vanuit Pula bedraagt de afstand ca. 90 km, vanuit Rijeka ca. 15 km en vanuit Zagreb ca. 180 km. Vanuit de laatste accommodatie in Motovun is het ca. 115 km rijden naar Trieste, ca. 70 km naar Pula, ca. 90m naar Rijeka en ca. 240 km naar Zagreb.


Autohuur optioneel
Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.


 • september 2016
 • Als eerste reis om Istrie of Kroatie te ontdekken een super aanrader. De locaties bieden 3 maal een andere verrassende kijk op de omgeving, natuur. Na deze reis wil men beslist opnieuw naar een bestemming in Kroatië gaan.
 • juli 2016
 • Hele mooie reis, prima hotels (behalve hotel Kastel in Motovun).
 • juni 2016
 • Om Istrië te leren kennen is deze reis zeer aan te bevelen. Wellicht zou een uitbreiding van de reis met een bezoek aan de Pletvicemeren te overwegen zijn. Het is ons in ieder geval goed bevallen.
 • september 2015
 • We hebben een fantastische, afwisselende (dorpjes, wandelen in de natuur, zwemmen in de zee) reis achter de rug in een zeer mooi land. De hotels waren goed, het eten was zeer lekker (en niet duur), de natuur is er prachtig, de zee is er blauw en helder,... kortom een echte aanrader!
 • juli 2015
 • Een mooie reis door een mooi land, met afwisselende hotels en omgeving. Wij hebben genoten!
 • mei 2015
 • Fijne reis, mooie natuur/cultuur, goede hotels en prettige medewerkers. Het is de moeite waard om een reisdag voorafgaand aan deze reis de besteden aan Plitvicka Jezera(de watervallen). Dit is zeer goed in te passen in het reisschema.
 • september 2014
 • Boeiende veel omvattende reis.
 • augustus 2014
 • Prachtige volmaakte reis. Heel sfeervol. Super reis voor te wandelen, relaxen en culinair genieten.
 • september 2013
 • Bijzonder gevarieerde reis, aanrader voor jong en oud! Super kleinschalige, zeer goede hotels, op de mooiste plekjes. Prachtige, rustige niet te lange autoritten door de natuur en langs de kust. Dit alles met de mooiste vergezichten over de zee en de bergen! Genoeg tijd voor de reis van hotel naar hotel, om tussentijds kleine stadjes etc. te bezoeken. Wel aan te raden bij deze reis, extra te kiezen/boeken, bij alle hotels "balkon en zeezicht" dit voor een kleine extra bij betaling. Zeker een meerwaarde! Wij (50+) boekte deze reis vanaf half augustus 2013. Zeer zeker een aanrader!!
 • augustus 2013
 • een echte aanrader en je krijgt wat er staat en soms zelfs meer.
 • juli 2013
 • Prachtige reis, met bijzondere hotels op mooie locaties. We hebben genoten van de prachtige oude dorpjes, het landschap, de natuur, de Kroaten en de culinaire hoogstandjes.
 • Afwisselende reis, leuke hotels.
 • Deze reis biedt een goede afwisseling van cultuur, natuur en gastronomie: goede bewegwijzerde wandelwegen door mooie natuurgebieden; in steden en dorpen veel historische gebouwen, gezellige havenplaatsen, zoals Cres Stad, Porec, Rovinj. En heerlijk eten en bijzonder goede Istrische wijn.
 • Prima geregelde vakantie!
 • Istrie is echt een aanrader, zeker buiten het hoogseizoen, heerlijke truffels en paddestoelen! Wel rekening houden dat vanaf oktober veel zaken sluiten en activiteiten stoppen vanwege de winterperiode.

Data en prijzen

8 april 2017 - 27 mei 2017
€ 660 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 640 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 520 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
28 mei 2017 - 31 mei 2017
€ 705 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 685 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 560 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
1 juni 2017 - 21 juni 2017
€ 730 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 710 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 580 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
22 juni 2017 - 15 juli 2017
€ 740 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 720 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 590 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
16 juli 2017 - 25 juli 2017
€ 820 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 800 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 645 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
25 augustus 2017 - 17 september 2017
€ 740 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 720 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 590 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
18 september 2017 - 30 september 2017
€ 705 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 685 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 560 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
1 oktober 2017 - 10 oktober 2017
€ 675 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 655 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 535 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
11 oktober 2017 - 31 oktober 2017
€ 660 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 640 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 520 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Ter plaatse te betalen

 • bootovertochten dag 3 en 6 (totaal ca. EUR 50 voor 2 pers + 1 auto)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief autohuur en heen- en terugreis
 • in de genoemde periode(n) is reisaanvang mogelijk op alle dagen van de week

Extra mogelijkheden bij Kroatië - Istrië & Kvarner

Je kunt deze reis uitstekend combineren met een rondreis langs de Nationale Parken van Kroatië (reiscode 813105). Wil je beide reizen combineren, dan kun je de reis langs Nationale Parken het beste in aangepaste volgorde doen, afhankelijk van hoe je heen- en terugreis eruit ziet. Informeer bij boeking.

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Kroatië - Nationale Parken

Code 813105 LA individuele reis, 8 dagen
vanaf € 370,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden