Italië - Südtirol - Rosengarten, 8 dagen Winter in de Dolomieten

« Terug naar overzicht
Groepsreis - Actief in de sneeuw

Sneeuwwandelen vanuit hotel

De Rosengarten is volgens kenners het mooiste bergdecor van de Dolomieten. Vanuit het zeer smaakvolle viersterrenhotel Cyprianerhof, gelegen aan de voet van de imposante Rosengarten, maak je op sneeuwschoenen afwisselende wandelingen. Overdag lekker actief en na de winterse wandeling het genot van een comfortabel hotel, met zwembad en uitgebreide wellness. De dag besluiten met een culinaire beloning na een sportieve dag in de sneeuw. Een perfecte combinatie voor een geslaagde wintervakantie!

Uniek aan deze reis

 • Bijzonder comfortabel hotel met uitzicht op de Rosengarten
 • Heerlijk eten
 • Sneeuwwandelen in UNESCO-werelderfgoed
 • Uitgebreide wellness met binnen- én buitenzwembad
Zwaarte
Comfort

Video - Sneeuwschoenwandelen vanuit Cyprianerhof

De Rosengarten. Een topbestemming van SNP! Sneeuwschoenwandelen door het mooiste bergdecor. Langs steilwanden, naaldbossen, beekjes en watervallen. Bekijk het filmpje op YouTube.

Dag tot dag

Italië - Südtirol - Rosengarten

Nergens laat de indrukwekkende Rosengarten zich zo mooi aanschouwen als in het dal van Tiers. Als de winterzon de grillige dolomietreuzen van de Molignon en de Laurinswand in vuur en vlam zet, wandel je op sneeuwschoenen ‘op de eerste rij’ om dit natuurfenomeen te bewonderen. De Rosengarten staat inmiddels op de UNESCO World Heritage-lijst vanwege haar landschappelijke schoonheid en bijzonder geomorfologische karakter. Aan de voet van het massief ligt het bijzondere Hotel Cyprianerhof. In het zeer comfortabele en sfeervolle viersterrenverblijf zal het je aan niets ontbreken en de familie Damian zal er alles aan doen om je verblijf te veraangenamen. Na de wandelingen lonken de sauna’s, het kruidenbad en de Kuchen. Een duik in het zwembad met een prachtig uitzicht op de Rosengarten maken de dag compleet. ’s Avonds genieten we in het sfeervolle restaurant van de culinaire kunsten van de kok, tijdens het vier- of vijfgangendiner met typisch Zuid-Tiroolse en Italiaanse gerechten.

Dagelijks trekken we de sneeuwschoenen aan maak je samen met de SNP-wandelgids prachtige wandelingen over de hellingen van de Latemar en de nabijgelegen uitgestrekte Seiseralm. Na iedere wandeling kan je je verheugen op het heerlijke Welnessbereich met diverse sauna's, een binnen- én buitenzwembad. Een weekje wintersport op sneeuwschoenen in de Rosengarten is een aangename mix van heerlijke winterse inspanningen en het comfort van viersterrenhotel Cyprianerhof.

Dag 1

Aankomst in het fraai gelegen Cyprianerhof, aan de voet van de Rosengarten. Voor treinreizigers is er om 20:00 uur een transfer geregeld van het treinstation van Bolzano naar het hotel, aansluitend op de dagtrein.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 2

Tijdens deze eerste sneeuwwandeltocht verkennen we rustig het ruige Tschamintal, dat verscholen ligt onder de ongenaakbare steile wanden van de Tschafatsch en de Schönbühel. Vanuit het hotel lopen we over de Dosswiesen langzaam omhoog en naarmate we verder in het stille dal doordringen komen de loodrechte wanden van de Grasleitenspitze geleidelijk binnen handbereik. Bij het kleine hutje van de Rechter Leger genieten we van onze thee. Over een heerlijk breed bospad wandelen we terug naar het hotel.
Tochtinformatie: duur: 4-5 uur, lengte: maximaal 12 km, max. 500 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 3

Een korte rit (20 min) met de lokale bus brengt ons na het heerlijke ontbijt naar de Passo Nigra. Hoog boven je uit torent de gekartelde kam van de Rosengartengruppe naar de hemel. Een geleidelijke klim door een fraai sparrenbos brengt ons pal onder de puinhellingen van de Rosengartenspitze. Aan de westelijke horizon schitteren de witte toppen van de Ortler en de Ötztaler Alpen in het zonlicht. We volgen de Laurinerweg naar de Hanicker Schwaige, nietig onder de immense rotswanden van de Tschaminsitze gelegen. Door mooie bossen en glooiende witte hellingen daal je af naar het hotel.
Tochtinformatie: duur: 4 uur, lengte: maximaal 9 km, max. 300 m stijgen en 900 m dalen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 4

Met de lijnbus rijden we na het ontbijt naar de Karerpas (1702 m). Hier gaan de sneeuwschoenen aan en wandelen we door de bossen naar de Moseralm (1580 m). Na een korte pauze stijgen we langzaam naar de besneeuwde almen van de Kölbleggwiesen. Hier hebben we een prachtige uitzicht op de Rosengarten en de Latemar. Vervolgens nemen we de oude wandelroute no. 1 naar de Frommeralm. Over de oude pasweg wandelen we via de Nigerpas, door de donkere bossen, terug naar het hotel. Je kunt op de Frommeralm ook met de kabelbaan terug naar het hotel.
Tochtinformatie: duur: max 6 uur, lengte: max 13 km, max 300 m stijgen en 800 m dalen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 5

We nemen vanuit St. Zyprian de kabelbaan naar de Frommeralm (1750). Routeaanduiding “1” brengt ons vervolgens door de bossen en langs de besneeuwde weilanden bij het Wolfsgrubenjoch. Hier is in het begin van de vorige eeuw de laatste wolf van het gebied neergeschoten. Via een lange afdaling komen we weer in het Val di Tires en langs de Breibach lopen we terug naar ons hotel.
Tochtinformatie: duur: 5 uur, lengte: 14 km, 200 m stijgen en 700 m dalen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 6

Vandaag maken we een wandeling op het grootste almengebied van de Alpen, de Seiseralm. Na een rit van 45 minuten en een fraaie tocht met de gondel, starten we de tocht boven op het op 1900 m hoogte gelegen immense winterse plateau. Als we de drukte rond het skistation achter ons hebben gelaten keert de rust weer en wandelen we geleidelijk in de richting van de Rosszähne, een markante rotsformatie die het plateau omzoomd. Regelmatig hebben we uitzicht op de markante Langkofel en de Plattkofel. Over de uitgestrekte almen keren we terug naar het kabelbaanstation, vanwaar we per gondel en bus naar Tiers terugreizen.
Tochtinformatie: duur: 4-5 uur, lengte: maximaal 10 km, max. 300 m stijgen en dalen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 7

Na het ontbijt rijden we ( 45 min) naar het Valle de Vaiolet, gelegen aan de "achterkant " van de Rosengarten. Omgeven door de hoogste toppen van de Catinaccio, zo noemen de Italianen de Rosengarten, stijgen we naar de Vaiolet Hütte (2243 m). In het begin lopen we door de naaldbossen van het beekdal, maar als snel zijn we omgeven door het markante geelwitte Dolomietgesteente. Een mooiere afsluiting van deze sneeuwwandelweek is eigenlijk niet denkbaar.
Tochtinformatie: lengte 11 km, 700 m stijgen en dalen, 5 uur wandelen.

Overnachting in

Tiers - Hotel Cyprianerhof

Dag 8

Na het ontbijt nemen we afscheid van elkaar. Voor treinreizigers is er weer een transfer geregeld naar het treinstation van Bolzano, aansluitend op de trein van 07.45 uur.

NB Programma

De uitvoering van het programma is afhankelijk van de weers- en sneeuwomstandigheden. Eventuele wijzigingen zijn te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Het programma aan het begin en het einde van de reis kan in verband met mogelijke veranderingen van vertrek- en aankomsttijden gewijzigd worden.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Hotel Cyprianerhof is een zeer comfortabel en sfeervol viersterrenhotel aan de voet van de Rosengarten in het gehucht St. Zyprian, aan de rand van het dorpje Tiers in de zuidelijke Dolomieten. Het hotel ligt op een hoogte van 1135 m. De kamers zijn alle ruim en comfortabel en uiteraard met eigen bad/douche en WC. Het hotel heeft een zeer uitgebreide wellness. Behalve diverse sauna's is er een heerlijk binnen- en buitenzwembad. Ook kan je je laten masseren na de winterse inspanningen. Er is gratis wifi in het gehele hotel voor de gasten.

Tegen toeslag kun je een 1-persoonskamer boeken.

Over de maaltijden

We komen deze week niets tekort; ontbijt, lunch én diner zijn inbegrepen bij ons verblijf. Een bezoek aan het zeer uitgebreide ontbijtbuffet is een uitstekende start van de dag. Meerdere soorten brood, cruesli en vele soorten muesli, yoghurt, diverse soorten vleesbeleg en kaas, verse fruit, zelf te persen vruchtensappen, een gekookt eitje, etc, etc. Eigenlijk te veel om op te noemen. Voor tijdens de tocht krijg je een klein lunchpakket mee. 's Avonds genieten we in het sfeervolle restaurant een culinair vier- of vijfgangendiner met Zuid-Tiroolse en Italiaanse gerechten.  Je kunt ook kiezen voor een veganistisch menu. Iedere avond is er een uitgebreid saladebuffet. De koks weten er iedere dag een culinair feest van te maken.

Inbegrepen

 • alle overnachtingen
 • alle ontbijten
 • alle diners
 • 6 lunchpakketten
 • gebruik sauna, stoombad en zwembad
 • transfer treinstation Bolzano - hotel v.v. op vast tijdstip
 • overige transfers volgens programma 
 • gebruik skibus en kabelbaan volgens programma
 • toeristenbelasting
 • diensten SNP-sneeuwwandelinstructeur

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis 
 • huur sneeuwschoenen (zie materiaalhuur) 
 • verzekeringen en persoonlijke uitgaven

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ongeveer 3 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Sneeuwwandelen is vermoeiender dan normaal wandelen. Bijzondere technieken zijn echter niet noodzakelijk en als je conditie goed is, zal deze reis geen probleem voor je zijn. Je wandelt 4 tot 6 uur per dag en de afstanden variëren tussen de 8 en 14 kilometer. Er is iedere dag voldoende tijd om na de wandeling het zwembad en de sauna te bezoeken.

Extra's

Aanvullende opties

Huur sneeuwschoenen

Wil je sneeuwschoenen huren, dan dien je dit bij boeking te vermelden. De sneeuwschoenen en de stokken liggen dan ter plaatse voor je klaar. Je betaalt ter plaatse: EUR 55,- per week.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Je reist op eigen gelegenheid naar Italië. Je ontmoet je reisgenoten wellicht al op het treinstation van Bolzano en anders in het hotel.

Over de route en parkeergelegenheden

De afstand Utrecht - Tiers am Rosengarten is ca. 1020 km, vanaf Brussel 960 km. Je kan bij het hotel parkeren.

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan raden we je onderstaand schema aan. Treintickets kun je zelf boeken via onder meer de volgende sites:

www.nsinternational.nl of www.interrail.eu

Wij raden je aan om je treinreis pas te reserveren nadat je groepsreis is bevestigd en voldoende deelnemers heeft.

Voor treinreizigers is er op dag 1 om 20:00 uur een transfer geregeld van het treinstation van Bolzano naar het hotel, aansluitend op onderstaand treinschema. Kom je vóór het begin van de avond aan op het station van Bolzano, dan kun je de openbare bus nemen. De bus stopt voor het hotel. Haal je bus en door ons georganiseerde transfer niet, dan neem je een taxi naar Tiers (25km). Op dag 8 is er voor treinreizigers een transfer geregeld naar het treinstation van Bolzano, ook weer aansluitend op onderstaand schema.
Voor meer informatie over de busdienstregeling Bolzano/Bozen - Tiers (lijn 185) klik je hier

Treinschema

Heenreis Tijden      Treinnr.
Arnhem CS - Düsseldorf Hbf  07:37 - 09:33  RE19
Düsseldorf Hbf- München Hbf   10:12 - 15:09   ICE 623
München Hbf  - Bolzano/Bozen            15:34 - 19:27  EC 83

Terugreis Tijden      Treinnr.
Bolzano/Bozen - Innsbruck Hbf                  07:45 - 09:56    RJX 184
Innsbruck Hbf   - München Hbf   10:40 - 12:26 EC 286
München Hbf  - Düsseldorf Hbf    12:51 - 17:38 ICE 626
Düsseldorf Hbf - Arnhem CS  18:12 - 19:28 ICE 122

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar de Rosengarten ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. Op dit moment is de trein het meest duurzame vervoersmiddel.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Over de accommodatie
Hotel Cyprianerhof is lid van de Alpine Pearl Hotels, een organisatie die staat voor duurzaamheid. Een Alpine Pearl Hotel is altijd met het openbaar vervoer bereikbaar en biedt transfers aan naar het dichtstbijzijnde treinstation. Voor de sneeuwwandelingen wordt regelmatig gebruikt gemaakt van de openbare skibus, die voor het hotel stopt.

Het hotel is ingericht met natuurlijke materialen: hout en natuursteen uit de omgeving. Voor verwarming worden houtsnippers uit de directe omgeving gebruikt. Ingrediënten voor de maaltijden worden betrokken van boeren uit Süd-Tirol: groenten, melk, appels, vlees. Het zwembad is gevuld met bronwater uit de Dolomieten dat op een milieuvriendelijke manier wordt gezuiverd d.m.v. zoutelectrolyse i.p.v. het toevoegen van chemicaliën zoals chloor.

Omdat vrijwel alles bij de reis is inbegrepen heb je ter plaatse weinig uitgaven. Neem geld mee voor drankjes, sneeuwwandeluitrusting en evt. persoonlijke uitgaven.

Een goede sneeuwwandeluitrusting bestaat uit een paar sneeuwschoenen die worden bevestigd onder je eigen bergwandelschoenen en een paar skistokken. Dankzij de grote oppervlakte van de sneeuwschoenen zak je minder diep in de sneeuw en kan je ontspannen lopen. Je schoenmaat is niet van belang, aangezien de binding in lengte verstelbaar is. Je bergschoenen moeten warm, goed geïmpregneerd en vooral stevig zijn (enkelhoog, ten minste B categorie). Daarnaast gebruik je twee (verstelbare) skistokken als evenwichtsteun. Je kan ter plaatse  sneeuwschoenen en stokken huren (zie materiaalhuur). 

Verder raden we aan de volgende uitrusting mee te nemen:

 • GELDIG paspoort
 • Kopieën van reisdocumenten
 • Dagrugzak (35 liter)
 • Bergschoenen
 • Bij geen / weinig sneeuw: chainsen spikes / sneeuw spikes (raster van kleine kettingen voor onder je bergwandelschoenen)
 • Sandalen of (hut)slippers
 • Fleecejack
 • Handschoenen
 • Muts
 • Sjaal
 • Warme kleding
 • Zwemkleding
 • Wind- en waterdicht jack
 • Zonnehoed of pet
 • Zonnebrandcrème
 • Zonnebril
 • Thermosfles, drinkfles en lunchtrommel, Boc'n'Roll o.i.d.
 • Lang ondergoed
 • Skipully
 • Winddichte en sneeuwafstotende broek
 • Skibril
 • Lippencrème met UV-filter
 • Gamaschen
 • Bevestigingsriempjes om de sneeuwschoenen aan de rugzak te binden
 • EHBO eenvoudige middelen en sporttape

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Daarnaast heeft de reisleider voor deze reis ook onze aanvullende winterscholing gevolgd, waardoor hij extra is getraind op het gebied van lawine- en sneeuwkunde. Maak kennis met de reisleiders.

Voor een verblijf in Italië heb je een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.
N.B. Wijziging van bovenstaande informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer je niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neem voor de meest actuele informatie over reisdocumenten contact op met de ambassade of een consulaat van Italië (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkom je problemen bij de douane. Meer informatie vind je op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Italië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem, indien je met de eigen auto naar Italië rijdt, ook je groene kaart mee. Je hebt deze nodig als je bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als je op reis gaat, dien je goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Heb je speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.

Gezondheidszorg
Medische zorg in Italië is uitstekend. Neem in noodgevallen contact op met de 'pronto soccorso' (eerstehulpafdeling) van het dichtstbij zijnde ziekenhuis.
N.B. Zorg dat je niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

Gegevens bij de hand
Alle rekeningen voor medische zorg dienen contant betaald te worden. Licht bij ziekenhuisopname direct je verzekeringsmaatschappij in, zodat zij voor betaling kan zorgen. Houdt altijd de gegevens (welk ziekenhuis, welke arts, telefoonnummer e.d.) bij de hand.

EHBO
Je dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.
N.B. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Mazelen
Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) geeft aan dat er in meerdere Europese landen een verhoging wordt gezien van het aantal mazelengevallen.
In Italië is een situatie gaande die enigszins vergelijkbaar is met die van Nederland in 2013/2014. Er zijn daar sinds begin 2017 tot nu toe 2400 gevallen van mazelen gemeld, verspreid over het land, met name onder niet-gevaccineerde personen. Daarom wordt er in Italië nu extra aandacht gevraagd voor de verspreiding van de ziekte en vaccinatie om deze te voorkomen. Voor kinderen die op vakantie gaan naar Italië is het van belang dat ze tijdig conform het Rijksvaccinatieprogramma gevaccineerd zijn. Bij nauw contact met de lokale bevolking (logeren bij Italianen thuis) kan voor kinderen tussen 6 en 14 maanden en volwassenen geboren in Nederland tussen 1965 en 1976 vervroegde vaccinatie overwogen worden. Voor meer informatie kun je contact opnemen met het consultatiebureau of met een reizigersadvies- en vaccinatiebureau.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met je huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Geweldsdelicten zijn zeldzaam
Hoewel er veel kleine misdaad voorkomt, zijn geweldsdelicten zeldzaam in Italië. Italianen zijn wel gewend om bij onenigheid hun stem strijdlustig te verheffen. Kalm en beleefd blijven zal de situatie meestal kalmeren. Kijk uit voor niet-officiële gidsen, taxichaufeurs of vreemden die je willen adviseren over hotels en restaurants, aangezien ze daarvoor soms geld willen hebben. Alleenreizende vrouwen krijgen in Italië veel aandacht, maar dit is meestal meer irritant dan gevaarlijk. Het personeel van hotels en restaurant treedt alleenreizende vrouwen vaak met extra zorg tegemoet.

Verschillende politiekorpsen
Er zijn verschillende soorten politiekorpsen in Italië en elk vervult een eigen rol. De staatspolitie, la polizia, behandelt de meeste misdaden. De carabinieri behandelen verschillende overtredingen en kunnen ook willekeurige veiligheidscontroles uitvoeren. De vigili urbani (gemeentelijke verkeerspolitie) kunnen hoge boetes uitschrijven voor verkeers- en parkeer-overtredingen. In geval van diefstal moet je naar het dichtstbijzijnde politiebureau voor een proces verbaal (denuncia).

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Italië - Südtirol - Rosengarten

Winter in de Dolomieten

Sneeuwwandelen vanuit hotel

Zwaarte
Comfort
Actief in de sneeuw
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (van 1 oktober tot 18 december is SNP op zaterdag gesloten).

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 1042 klanten