SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 318385 LA Internationale groep
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 

Wales - Northern Snowdonia, 8 dagen

100% wandelen vanuit Beddgelert, groepswandelvakantie vanuit HF Craflwyn Hall

Overnacht in Craflwyn Hall, idyllisch in bos gelegen in het gletsjerdal van de Afon Glaslyn, een Country House van de National Trust even buiten het schilderachtige Beddgelert aan de voet van het Snowdon-massief middenin het dunbevolkte Snowdonia National Park, ga op in de open bergachtige omgeving met hoge boomloze bergen met ongerepte heidevelden, een landschap met prachtige uitzichten, gemodelleerd door gletsjers, smeltwater en watervallen, geniet van de geheel verzorgde maaltijden, laat u begeleiden door toegewijde Engelse wandelgidsen, wandel mee in een internationale groep en maak de keuze uit rustige wandelingen door dalen of, wat inspannender, over bergflanken en hoogste bergtoppen van Wales en breng een rustdag door op het Llŷn Peninsula of in Caernarfon, maak een rit met een van de historische 'Great Little Trains of Wales', bezoek museale leisteenmijnen in Llanberis of Bleanau Ffestiniog, de prachtige tuinen van Bodnant Gardens of Plas Newydd House and Gardens. 100% wandelvakantie!

 
Tijdens de Cambrian Way in Nothern Snowdonia waren de uitzichten mooi bij het mooie weer dat er tijdens de tochten wa...
Bekijk alle reviews (5)
Uniek aan deze reis
 • uniek HF concept van verblijf en wandelen
 • Country House aan de voet van Snowdon midden in Snowdonia National Park
 • Wales’ hoogste bergtoppen
 • ‘Great Little Trains of Wales’
 • dagelijks keuze uit 2 of 3 gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
vanaf
per persoon
excl. heen- en terugreis

Het noordelijk deel van Snowdonia National Park kent veel ‘dramatic scenery’, zoals de Engelsen dit zo mooi noemen: een indrukwekkend prachtig landschapsdecor met een spectaculair berglandschap met de hoogste bergtoppen van Engeland en Wales, met direct vanaf zeeniveau aanzienlijke hoogteverschillen en diepe, stervormig uitwaaierende hoofddalen. En alle andere landschapselementen dragen hieraan bij: U-vormige gletsjerdalen (‘nants’) met venige valleibodems en hoog oprijzende bergmassieven (‘nunataks’) blootgesteld aan zon, wind, bewolking en regen, glaciale keteldalen (‘horseshoes’) en kaarmeren, ravijnen, watervallen, rivieren, meren, idyllisch met loofbos begroeide rivierdalen, maar ook uitgestrekte bossen met aangeplante naaldbomen.
Binnen Snowdonia National Park is nog eens 20% extra beschermd natuurgebied, van belang voor de instandhouding van leefgebieden van zeldzame en/of bedreigde plant- en diersoorten.
Vanuit Craflwyn Hall, een ideale uitvalsbasis om het berglandschap van noordelijk Snowdonia te leren kennen, maakt u gegidste wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ Walks over goede wandelpaden (soms met losse stenen) door valleien en over hellingen door bergachtig terrein. De ‘Medium’ en ‘Harder’ Walks gaan vaker over rotsige paden met los gesteente, ze zijn langer met meerdere steile stijgingen/afdalingen en gaan vaker over hoge bergtoppen.
Op de vrije dag kunt u met taxi of het openbaar vervoer naar grotere of historische plaatsen in de wijdere omgeving gaan om te winkelen, voor een bezoek aan een museum of een landhuis met park.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan dit hotel er één is. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben, vandaar 100% wandelen.

Deze week maakt u deel uit van een internationale groep, met Engels als voertaal. U overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere, begeleide wandelingen van verschillende lengte. U krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt, zo nodig, met een bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maakt u uw wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt u een kopje thee met uw mede-wandelaars. Engelser kan het niet....

boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Groot-Brittannië

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2-7

 • 8

 • kaart

 1. Wales - Northern Snowdonia
Programma

Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden. Om 16.30 staat de thee klaar, vaak gevolgd door een korte verkennings-wandeling rond het hotel.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of Ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zgn. ‘leader talk’. Na het diner staat er koffie en thee klaar en wordt er vaak  een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoeft u uiteraard niet mee te doen, er is altijd een rustige plek om te lezen of met anderen te kletsen.Overnachting in
Beddgelert

 1. Wales - Northern Snowdonia
Programma

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel, op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat er een groter gebied bestreken kan worden.
Op één dag in de week (meestal woensdag) is er geen wandelprogramma. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

Wandelen in Snowdonia National Park
De wandelroutes gaan door het dunbevolkte, open berglandschap van noordelijk Snowdonia, gemodelleerd door gletsjers, soms over steile hellingen of hoge bergtoppen, bestaande uit boomloze en met grassen, heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide bergen en venige valleien, hellingen met aangeplante bossen en een enkel idyllisch rivierdal. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ Walks zijn niet groot, maar die tijdens de ‘Medium’ Walks zijn aanzienlijk en gaan over steilere hellingen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Harder’ Walks zijn pittig langs vaak steile, rotsachtige klauterhellingen, over venige heidevelden en stenige, onbeschermde hoogten blootgesteld aan weer en wind. Een goede wandelconditie is daarom vereist. U wandelt over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. U bezoekt historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

Easier Walks zijn 8-13 km lang met 150-450 m hoogteverschil
Medium Walks zijn 11-13 km lang met 390-960 m hoogteverschil
Harder Walks zijn 9,5-16 km lang met 780-1110 m hoogteverschilOvernachting in
Beddgelert

 1. Wales - Northern Snowdonia
Programma
Uw arrangement eindigt na het ontbijt. U neemt afscheid van de groep en de leaders.

Detailkaart
 
 • accommodaties

 • niveau

 • inbegrepen

 • reisgezelschap

 • reisperiode

Over de accommodaties

Craflwyn Hall is een Country House en was ooit het middelpunt van een uitgestrekt landgoed aan de voet van het Snowdon-massief. Het is omgeven door een landschapsparkachtig terrein waarbinnen meerdere wandelingen gemaakt kunnen worden met prachtig uitzicht op de naburige bergtoppen.
Craflwyn Hall is in 2004 door de National Trust gerenoveerd en samen met de omgebouwde stallen voorzien van moderne en comfortabele voorzieningen. Hierin zijn standaardkamers ondergebracht en duurdere ‘premium’ kamers (ruimer of met buitengewoon uitzicht en eenpersoonskamers) met toilet/badruimte. Binnen zijn oa. drie kleine, gezellige lounges met een historische uitstraling, een grote, lichte eetruimte met uitzicht op de schitterende bergachtige omgeving.
In Beddgelert (ruim 1,5 km) zijn een postkantoor, pubs en cafés. In Porthmadog (ca. 10 km) zijn banken en meer voorzieningen.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een premium toeslag.
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.Over de maaltijden
Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.
NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (maandag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt HF wandelreizen zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.
NB. Het kan een enkele keer voorkomen dat er slechts 2 wandelingen per dag worden aangeboden, bv. bij een kleine groep of als geen belangstelling voor een bepaalde variant is.Inbegrepen
 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie (grotendeels Engelstalig)


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


Reisleiding
Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Zij zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens uw wandelvakantie en doen er alles aan om uw reisplezier zo groot mogelijk te maken.


Over de groepssamenstelling
De groepen bij HF Holidays bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ bij HF een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.


Geschikte reisperiode

U kunt dit arrangement starten van 24 maart t/m 20 oktober. De startdag is vrijdag. In de zomer kleuren de valleien en bergen van Snowdonia groen, paars en geel. Wales heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat, vergelijkbaar met dat in Nederland en België, met soms vier seizoenen op één dag.

De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie in het Verenigd Koninkrijk.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales! • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.Vaccinatie
Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen. • geld op reis

 • materialen en uitrusting

Geld mee op reis
Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Porthmadog (ca. 10 km) zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.


Bagage mee op reis
 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape


 • laatste nieuws


Er zijn momenteel geen mededelingen.


 • per trein

 • per auto

 • per vliegtuig

 • per veerboot

Treinreis
BestemmingTijdOverstap
Amsterdam CS – Bangor 07:55 - 18:441
Bangor – Amsterdam CS   09:22 - 21:061


Prijs p.p. (vanaf ieder station in NL):
€ 286,- (2e klas, retour)
€ 390,- (1e klas, retour)

NB: Alle prijzen en tijden zijn onder voorbehoud.
We proberen voor u een zitplaatsreservering te maken, maar kunnen dat niet garanderen. Als het lukt kost een zitplaatsreservering 8 euro extra (per persoon voor een retour).
Uw definitieve treinschema ontvangt u in de week voor vertrek.

U reist naar station Brussel-Zuid (overstappen) en vandaar met de Eurostar naar station Londen-St. Pancras (min. overstaptijd 25 minuten). Ga naar station London-Euston (800 m lopen of per taxi) en neem hier de rechtstreekse trein of via Chester (overstappen) naar Bangor Gwynedd (reisduur ca. 9:15-10 uur).

LET OP
Neem voldoende overstaptijd in Londen (minimaal 1 uur). U reist hier (bijna) altijd per metro van het ene naar het andere station. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen.

Neem in Bangor Padarn buslijn 10 naar Caernarfon Busstation (overstappen; reisduur 25-30 minuten) van hier met Padarn buslijn S4 door Beddgelert en stap uit (op verzoek) bij Craflwyn Hall (reisduur ca. 40 minuten) of neem vanaf Bangor een taxi (kosten ca. GBP 40; van te voren boeken aanbevolen).

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

LET OP
Neem voldoende overstaptijd in London (minimaal 1 uur). U reist hier (bijna) altijd per metro van het ene naar het andere station. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen.Over de route en parkeergelegenheden

Klik op de ANWB routeplanner voor actuele informatie over de snelste/kortste route naar Beddgelert.

De meest ontspannen en kortste route vanaf Utrecht naar Noord-Wales begint met de nachtboot  Hoek van Holland-Harwich (ca. 85 km) en van daar 511 km naar Beddgelert  (totale reisduur ca. 14 uur). Een andere mogelijkheid is vanaf Utrecht via de kanaaltunnel Calais-Dover (259 km) en van daar 522 km naar Beddgelert (totale reisduur ca. 10 uur). Bij het hotel is parkeergelegenheid.Autohuur optioneel
Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.


Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie
Het vliegveld van Manchester (MAN) heeft een eigen treinstation. Neem hier de trein via Crewe (overstappen) of via Manchester Oxford Road en Chester/Llandudno Junction (overstappen) naar Bangor Gwynedd (reisduur ca. 3 uur).
Naast het vliegveld van Birmingham (BHX) ligt het treinstation Birmingham International. Neem hier de rechtstreekse trein of via Crewe (overstappen) en Chester (overstappen) naar Bangor Gwynedd (reisduur ca. 3,5 uur).
Naast vliegveld Londen Gatwick (LGW) ligt het treinstation. Neem hier de trein naar Londen Victoria Station en ga met de Underground (reisduur ca. 25 minuten) naar Londen Euston Station. Neem hier de rechtstreekse trein of via Chester (overstappen) naar Bangor Gwynedd (totale reisduur ca. 4-4,5 uur).
Neem vanaf Londen Heathrow (LHR) de snelle/duurdere Heathrow Express of de langzamere/goedkopere Heathrow Connect Train naar Londen Paddington Station (reisduur ca. 15 minuten) en ga met de Underground naar Londen Euston Station (reisduur ca. 40 minuten). Neem hier de rechtstreekse trein of via Chester (overstappen) naar Bangor Gwynedd (totale reisduur ca. 4 uur en 15 minuten).

LET OP
Neem voldoende overstaptijd in Londen (minimaal 1 uur). U reist hier (bijna) altijd per metro van het ene naar het andere station. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen.

Neem in Bangor Padarn buslijn 10 naar Caernarfon Busstation (overstappen; reisduur 25-30 minuten) van hier met Padarn buslijn S4 door Beddgelert en stap uit (op verzoek) bij Craflwyn Hall (reisduur ca. 40 minuten) of neem vanaf Bangor een taxi (kosten ca. GBP 40; van te voren boeken aanbevolen).

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot BrittanniëVluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Manchester, Birmingham, Londen Gatwick of Londen Heathrow.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000Veerboot informatie

Klik hier voor informatie over veerbootverbindingen naar Groot-Brittannië.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is. • augustus 2016
 • Tijdens de Cambrian Way in Nothern Snowdonia waren de uitzichten mooi bij het mooie weer dat er tijdens de tochten was. Een hele mooie pittige tocht waarbij heerlijk doorgewandeld kan worden met niet te veel en over het algemeen korte pauzes. Een prachtige vakantie gehad.
 • oktober 2015
 • Heerlijke pittige wandelingen gemaakt, waarbij ik blij was dat er een gids in de buurt was, paden zijn in Wales niet altijd even duidelijk. Als je een uitzicht krijgt, dan is het een prachtige omgeving. Het smaakt voor mij naar meer.
 • juli 2015
 • Het hostel is gelegen in het midden van het Snowdonia National Parc.
 • juli 2015
 • O ja, de wandeling was zwaarder dan aangeven. 7-8.5u per dag wandelen, veel losse steen/rotsen, veel 'scrambling', zwaarder dan de Oetztal (Oostenrijk) wandeling
 • juni 2015
 • .

Data en prijzen

23 juni 2017 - 23 juni 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
30 juni 2017 - 30 juni 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
14 juli 2017 - 14 juli 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
28 juli 2017 - 28 juli 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
4 augustus 2017 - 4 augustus 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
22 september 2017 - 22 september 2017 (vrijdag)
€ 990 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 990 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1150 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1150 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1255 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 990 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 990 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1095 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
29 september 2017 - 29 september 2017 (vrijdag)
€ 905 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 905 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 905 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 905 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
6 oktober 2017 - 6 oktober 2017 (vrijdag)
€ 905 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 905 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 905 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 905 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
13 oktober 2017 - 13 oktober 2017 (vrijdag)
€ 905 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 905 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 905 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 905 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
20 oktober 2017 - 20 oktober 2017 (vrijdag)
€ 905 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, alleenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 905 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 1065 eenpersoonskamer premium, samenreizend
€ 1065 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 1170 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 905 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 905 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 1010 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis
 • de meeste kamers in het hotel hebben 2 bedden; er zijn slechts enkele kamers met tweepersoonsbedden
 • mochten er voor een vertrekdatum te weinig deelnemers zijn, dan laten we dat uiterlijk 3 weken voor vertrek horen en bieden we, in overleg, een andere wandelweek aan
 • voor dit arrangement dient u vroeg te boeken, met name in de zomer

Extra mogelijkheden bij Wales - Northern Snowdonia

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Wales - Southern Snowdonia

Code 318380 LA Internationale groep, 8 dagen
vanaf € 785,- per persoon
select

Wales - Snowdonia

Code 318080 LA individuele reis, 8 dagen
vanaf € 515,- per persoon
select

Engeland - Shropshire

Code 318315 LA Internationale groep, 8 dagen
vanaf € 695,- per persoon
select

Engeland - Derbyshire Dales & Peak District

Code 318320 LA Internationale groep, 8 dagen
vanaf € 695,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden