SNP WWW 2014 04 22 0900
Code 317220 LA individuele reis
Niveau
       
 
Accommodatie
       
 
Waardering
 
 • Hond mee op aanvraag

Schotland - Western Highlands, 5 dagen

Glen Coe en Loch Leven, wandelvakantie vanuit HF Alltschellach House

Overnacht in een schitterend gelegen landhuis aan Loch Leven, geniet van de geheel verzorgde maaltijden, kies voor rustige wandelingen langs de Lochs of voor 'scrambling' naar de top van een Munro, of breng een rustdag door in een levendige havenstad of in het zwembad. Met gebruik van de Engelstalige wandelroutes en gedetailleerde wandelkaarten verken je op eigen houtje de prachtige bergwereld van Glen Coe en Loch Leven.

 
Een zeer mooie reis.
Bekijk alle reviews (7)
Uniek aan deze reis
 • het HF Holidays concept
 • geweldig hotel aan Loch Leven
 • wandelingen van verschillende zwaarte
 • overweldigend landschap
 • alle maaltijden inclusief
 • gebruik van wandelroutes en kaarten uit HF Discovery Point
vanaf
per persoon
bij min. 2 personen

Alltshellach House ligt aan het eind van Glen Coe, een in Groot-Brittannië beroemd dal vanwege de ruige bergwereld met steile rotswanden, watervallen en mooie loofbossen. Maar ook vanwege de Massacre of Glen Coe, waarbij in 1692 leden van de MacDonald clan de keel werd doorgesneden. Aan de andere kant ligt het uitgestrekte Loch Linnhe dat toegang geeft tot de vele eilanden voor de westkust. Kortom: een ideale plek om tijdens de vakantie in Schotland de Western Highlands te verkennen.
Vanuit Alltshellach House maakt u op eigen gelegenheid wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn zgn. Low Level Walks, in de dalen en over paden, vaak ook beschut in geval van slecht weer. Er zijn wat pittiger wandelingen, de Medium Level Walks. Maar er zijn ook High Level Walks, het serieuze werk, waarbij Munro's (bergen boven de 3000 foot) beklommen kunnen worden. Omdat er vaak geen paden naar deze toppen leiden, raden we High Level Walks af als u geen zeer ervaren bergwandelaar bent. Voor een  een deel van de wandelingen heb je een auto nodig, andere kunnen per openbaar vervoer bereikt worden of starten vanuit de accommodatie.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan uw hotel er één is.
Het concept is steeds hetzelfde en volgens een beproeft recept volledig ingesteld op wandelaars: u overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). In het 'discovery point' dat in elk huis aanwezig is, vindt u Engelse routebeschrijvingen en kaartmateriaal van diverse wandelingen. Er is keuze uit meerdere wandelingen van verschillende lengte en zwaarte. U krijgt een geweldig lunchpakket mee. Na thuiskomst maakt u uw wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt een kopje thee met uw medewandelaars. Engelser kan het niet....

GEZIEN IN REISMAGAZINE
lees het artikel uit SNP.NL reismagazine over deze reis naar het artikel
boeken & kaarten
klik hier voor de SNP selectie boeken & kaarten behorend bij deze reis naar de webshop
 • dag tot dag

 • praktisch

 • van belang Groot-Brittannië

 • extra

 • actueel

 • heen- en terugreis

 • reviews

 • 1

 • 2-4

 • 5

 • kaart

 1. Schotland - Western Highlands
Programma

Aankomst in het hotel aan Loch Leven. In de nieuwe vleugel van het historische landhuis bevinden zich hotelkamers en het ruime, overdekte zwembad.
Vanuit de grote tuin kunt u te voet een kort verkenningsrondje lopen, langs Loch Leven, de aanlegplaats van de (inmiddels door een brug vervangen) veerpont en enkele Arts & Crafts winkeltjes.
Na het diner staat er koffie en thee klaar. U kunt de ter plekke voorhanden kaarten, routebeschrijvingen en andere informatie (zoals vertrektijden van openbaar vervoer, weerbericht) bestuderen om een plan voor de komende dagen te maken. U kunt hierbij ook de hulp van het hotel-personeel en de aanwezige wandelgidsen inroepen.Overnachting in
North Ballachulish

 1. Schotland - Western Highlands
Programma

De Schotse Highlands zijn een mekka voor wandelaars, met gegarandeerd mooie uitzichten over de moors en lochs. HF Holidays biedt een range van wandelingen aan, van relatief licht tot behoorlijk pittig, die u op eigen houtje kunt doen. Als u laag blijft, in de dalen, langs de meren en in de bossen, kunt u ontspannen wandelingen maken over goede paden, karrensporen en verharde weggetjes. Dit zijn de Easier Walks. Maar je kan ook de hoogte in en dan wordt het meteen een stuk inspannender met stevige stijgingen, zompige paden en rotsige klauterpartijen. Bij sommige van de Medium Walks kunt u maar beter geen hoogtevrees hebben.  Dit geldt ook voor de Harder Walks, die in dit gebied echt pittig te noemen zijn, met veel klauterpartijen en grote hoogteverschillen, inclusief de beklimming van een Munro (top boven de 3000 feet).

Easier Walks zijn ca. 11-15 km lang met 300-400m hoogteverschil
Medium Walks zijn ca. 12-16 km lang met max. 1050m hoogteverschil
Harder Walks zijn ca. 12-17 km lang met max. 1500m hoogteverschil

Er zijn 5 lichte wandelingen (waarvan 3 alleen per auto en 2 per auto of o.v. te bereiken zijn), 6 middelzware wandelingen ((waarvan 3 alleen per auto en 3 per auto of o.v. te bereiken zijn), en 4 zwaardere wandelingen (waarvan 3 alleen per auto  te bereiken zijn en 1 vanuit de accommodatie start).Overnachting in
North Ballachulish

 1. Schotland - Western Highlands
Programma
Uw arrangement eindigt na het ontbijt.


Detailkaart
 
 • accommodaties

 • niveau

 • inbegrepen

 • reisperiode

 • reisgezelschap

 • rustdagen

Over de accommodaties

Alltshellach House kijkt uit over het schitterende Loch Leven in de Western Highlands. Het karakteristieke landhuis, dat ooit bewoond werd door de Bishop of Argyll, ligt in een enorme tuin die grenst aan het Loch. Zwemmen kunt u in het grote overdekte zwembad; de diehards springen in Loch Leven.

De meeste gasten in het hotel zijn deelnemers aan de wandelgroepen, die het hele seizoen door, in het hotel verblijven. Het hotel is hier dan ook volledig op ingesteld, met vaste tijden voor de maaltijden en op enkele dagen in de week een avondprogramma.
Bij dit arrangement verblijft u op individuele basis in het hotel, dwz. u bepaalt elke dag zelf wat u gaat doen. Maar bv. bij de maaltijden sluit u zich aan bij de rest van de gasten. U bent misschien niet de enige die niet volledig met de groep meedoet, maar wel een minderheid.
Heeft u tijdens de vakantie liever zo min mogelijk met andere gasten te maken en eet u graag op een zelf bepaald tijdstip aan een eigen tafel? ....dan bent u in de HF hotels niet op uw plek. Wilt u juist kennis maken met andere wandelaars, 's avonds een biertje drinken aan de bar en daarna doorkletsen aan de eettafel?....dan heeft u hier een heerlijke vakantie en gaat u waarschijnlijk volgend jaar mee met een HF groepswandelreis.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een premium toeslag.
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème.
Over de maaltijden
Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Schots ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.


Comfort en stijl van onze accommodaties
Voor meer info over het comfort en de stijl van een SNP accommodatie, klik hier.


Over de activiteiten

Tijdens dit arrangement maakt u op eigen houtje mooie wandelingen, met behulp van de informatie die in het 'Discovery Point' in het hotel aanwezig is. Dit zijn geplastificeerde routebeschrijvingen met gedetailleerde wandelkaarten met de route daarop ingetekend. Verder zijn er gedetailleerde wandelkaarten en andere informatie, zoals openbaar vervoer schema's en weerbericht. Er zijn wandelingen beschreven van verschillende lengte en zwaarte, voor ieder wat wils.

Er zijn 5 lichte wandelingen (waarvan 3 alleen per auto en 2 per auto of o.v. te bereiken zijn), 6 middelzware wandelingen ((waarvan 3 alleen per auto en 3 per auto of o.v. te bereiken zijn), en 4 zwaardere wandelingen (waarvan 3 alleen per auto  te bereiken zijn en 1 vanuit de accommodatie start).

NB. HF steunt aanleg en onderhoud van wandelpaden in Schotland

Wandelingen en andere activiteiten
De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beiden in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen meer hoogteverschil en zijn soms zelfs ronduit pittig te noemen, met wat klauterwerk (scrambling).

Wilt u een dag niet wandelen? U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of zwemmen.
Inbegrepen
 • 4 overnachtingen
 • 4 ontbijten
 • 4  diners
 • 3 uitgebreide lunchpakketten 
 • reisdocumentatie 
 • gebruik informatie Discovery Point: Engelse routebeschrijvingen en gedetailleerd kaartmateriaal van diverse wandelingen (ter plekke)


Niet inbegrepen
 • heen- en terugreis
 • eventuele entrees of transfers
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen


Reserveringskosten
 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)


Geschikte reisperiode

U kunt dit arrangement op zaterdag starten in de periode van 29 april t/m 28 oktober.
Schotland heeft een wispelturig klimaat. Het kan heerlijk stil weer zijn, maar ook stormen en regenen. Wees op alles voorbereid. Tijdens de wandelingen op hoogte is het weer een factor om rekening mee te houden en worden hoge eisen aan uitrusting gesteld.

De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!Over de groepssamenstelling
In het hotel zult u andere wandelaars treffen, mensen die op eigen gelegenheid wandelen en ook groepen. De groepen bij HF Holidays bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ bij HF een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.


Extra dagen
Je kunt bij dit arrangement extra nachten bijboeken.


 • reisdocumenten

 • gezondheid

 • vaccinatie

Reisdocumenten

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.Gezondheid

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.Vaccinatie
Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen. • geld op reis

 • overige informatie

 • materialen en uitrusting

Geld mee op reis
Ter plekke kunt u geen Britse ponden pinnen. Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.


Hoe verplaatst u zich ter plekke
Voor 9 van de beschikbare wandelingen heb je een (huur)auto nodig. 5 wandelingen kun je per openbaar vervoer bereiken en 1 wandeling begint en eindigt bij de accommodatie.


Hond mag mee tijdens deze reis?
Ja, mits doorgegeven bij reservering. Indien u met uw hond op reis gaat kunt u hier zien wat de voorwaarden voor het reizen met een hond in een bepaald land zijn. Soms is bijv. een muilkorf in het openbaar vervoer verplicht of een bepaalde inenting.


Bagage mee op reis
 • stevige hoogsluitende (berg)wandelschoenen met vibram zool. Waterdicht
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken
 • gamaschen
 • insecten werende middelen en eventueel muskietennetje
 • eventueel zwemkleding
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: rekverband, sporttape of middelen voor het afplakken blaren bv. "compeed"


 • laatste nieuws

Laatste Nieuws
Er zijn momenteel geen bijzonderheden.


 • per trein

 • per auto

 • per vliegtuig

 • per veerboot

Treinreis

De meest ontspannen route naar Schotland begint met de nachtelijke oversteek per veerboot van IJmuiden naar Newcastle.
Van Newcastle neemt u de trein naar Glasgow (frequent, 3-4 uur reistijd). Reist u niet op zaterdag dan neemt u vanuit Glasgow de Scottish Citylink coach (8x per dag, zie www.citylink.co.uk). Uitstappen in North Ballachulish, vanwaar het 400m lopen is naar Alltshellach House.

Reist u op de heenweg op zaterdag dan kunt u in Glasgow, vanaf Buchanan Street busstation* om 16.15 een speciale bus naar Alltshellach House nemen. Aankomst 19 uur.
Deze bus gaat ook terug op zaterdag, aankomst Glasgow om 12.30 uur.
NB. Bij de standaard reislengte van 5 dagen kunt u slechts één van deze transfers bijboeken.

*Buchanan Street busstation is 15 minuten lopen van Glasgow Central station (er gaan ook bussen), of 5 minuten lopen van Glasgow Queen Street station

Klik hier voor meer informatie over de treindienstregeling in Schotland.
Klik hier voor openbaar vervoer in Schotland in het algemeen.
NB. Bus- en treintickets zijn goedkoper als je ze (ver) van tevoren via internet koopt.

NB1. Het is ook mogelijk met de trein naar Fort William te gaan, een erg mooie tocht over de moors. Vanuit Fort William gaat u per taxi naar het hotel (21 km). De trein tussen Glasgow en Fort William doet er langer over dan de bus.

NB2. Lees onder het kopje Praktisch-Niveau over de beperkingen als u geen auto ter beschikking heeft.Over de route en parkeergelegenheden

De meest ontspannen route naar Schotland begint met de nachtelijke oversteek per veerboot van IJmuiden naar Newcastle. De route Newcastle - Alltshellach is ca. 400 km. Bij het hotel is parkeergelegenheid.Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Glasgow.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Vanaf Glasgow International Airport vertrekt elke zaterdag om 16.30 een speciale bus naar Alltshellach House. Aankomst 19 uur. 
Deze bus gaat op zaterdag ook terug, aankomst Glasgow Airport om 12.00 uur.
NB. Bij de standaard reislengte van 5 dagen kunt u slechts één van deze transfers bijboeken.

Vliegt u naar Glasgow Prestwick dan pakt u op het vliegveld de trein naar Glasgow Central Station (45 min). Vanaf Buchanan Street busstation* in Glasgow vertrekt elke zaterdag om 16.15 een speciale bus naar Alltshellach House. Aankomst 19 uur.
Deze bus gaat op zaterdag ook terug, aankomst Glasgow om 12.30 uur.
NB. Bij de standaard reislengte van 5 dagen kunt u slechts één van deze transfers bijboeken.

*Buchanan Street busstation is 15 minuten lopen van Glasgow Central station (er gaan ook bussen), of 5 minuten lopen van Glasgow Queen Street station

Reist u niet op zaterdag (of komt u op zaterdag vroeg aan in Glasgow) dan neemt u vanuit Glasgow de Scottish Citylink coach (8x per dag, zie www.citylink.co.uk). Uitstappen in North Ballachulish, vanwaar het 400m lopen is naar Alltshellach House.

Een andere optie is het huren van een auto op Glasgow Airport. De afstand naar het hotel is 150 km. Ter plekke heeft u met een auto veel vrijheid en keuzemogelijkheden voor de wandelingen.

Klik hier voor meer informatie over de treindienstregeling in Schotland.
Klik hier voor openbaar vervoer in Schotland in het algemeen.

NB1. Bus- en treintickets zijn goedkoper als je ze (ver) van tevoren via internet koopt.

NB2. Lees onder het kopje Praktisch-Niveau over de beperkingen als u geen auto ter beschikking heeft.Autohuur optioneel
Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.


Veerboot informatie

Klik hier voor informatie over veerbootverbindingen naar Groot-Brittannië.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is. • juli 2016
 • Een zeer mooie reis.
 • september 2015
 • Het arrangement Small Isles is een absolute aanrader! Het eiland is puur natuur en de locatie een droomplek.
 • augustus 2014
 • Leuk hotel in een oud landhuis dat mooi gelegen is aan het Loch Leven. Eigen vervoer is handig, maar het is ook goed mogelijk om met openbaar vervoer mooie wandelingen te maken. Dagelijks worden er gegidste wandelingen met vervoer aangeboden. Aanrader voor een short break!
 • juni 2014
 • We vonden de verstrekte info minimaal en een aanbod van een 5 daagse reis werd niet waargemaakt, het kon maar voor 4 dagen en de 5e dag moest er iets anders ( in een stad) geboekt worden. We zijn zelf heel druk geweest met het regelen van vlieg- en bustickets. We hebben ook zelf naar andere opties gekeken toen bleek dat de 5 dag niet vrij was in het hotel. Slechte communicatie en het heeft ons heel veel werk gekost alles zelf te regelen We hadden liever gezien dat SNP het allemaal goed had geregeld, zodat we zo hadden kunnen vertrekken.
 • juni 2014
 • Een prima locatie om west Schotland te ontdekken. Veel wandelmogelijkheden van diverse niveaus. Vooral wandeling op Isle of Lismore vonden we erg leuk (met voetveerbootje naar het eiland, adresje voor erg lekkere koffie en taart, rust, prachtige vergezichten, schapenwol verzamelen en erg aardige bewoners).
 • oktober 2013
 • Het landhuis is een heerlijke plek om te zijn, heerlijk eten, warme bejegening, zeer behulpzaam, in een prachtige omgeving met veel wandelmogelijkheden. Een huurauto is wel erg prettig om op de wandelplekken te komen.
 • juli 2013
 • Hotel is wel nadrukkelijk op groepsreizen gericht. Desondanks zeer goed vermaakt.

Data en prijzen

5 mei 2017 - 28 september 2017 (zaterdag)
€ 505 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 580 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 625 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 505 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 580 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 625 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 505 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 555 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 505 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 555 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
29 september 2017 - 26 oktober 2017 (zaterdag)
€ 460 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 530 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 580 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 460 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 530 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 580 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 460 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 505 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 460 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 505 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)
27 oktober 2017 - 9 november 2017 (zaterdag)
€ 385 eenpersoonskamer, alleenreizend
€ 460 tweepersoonskamer voor alleengebruik, alleenreizend
€ 505 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, alleenreizend
€ 385 eenpersoonskamer, samenreizend
€ 460 tweepersoonskamer voor alleengebruik, samenreizend
€ 505 tweepersoonskamer premium voor alleengebruik, samenreizend
€ 385 tweepersoonskamer (tweepersoonsbed)
€ 435 tweepersoonskamer premium (tweepersoonsbed)
€ 385 tweepersoonskamer (gescheiden bedden)
€ 435 tweepersoonskamer premium (gescheiden bedden)

Reserveringskosten

 • reserveringskosten € 20,- per boeking
 • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

Toelichting

 • prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis
 • u kunt dit arrangement alleen op zaterdag  starten. U kunt desghewenst extra nachten bijboeken. 
 • voor dit arrangement dient u vroeg te boeken, met name in de zomer

Extra mogelijkheden bij Schotland - Western Highlands

Andere SNP reizen die bij deze reis aansluiten

Schotland - Small Isles

Code 417010 LA individuele reis, 5 dagen
vanaf € 545,- per persoon
select

Schotland - Loch Shiel * into the wild

Code 417025 P BED&2DO, 3 dagen
vanaf € 270,- per persoon
select

Aanbevolen hotels om uw reis te verlengen

Argyll Hotel (Glasgow)

Het traditionele Argyll Hotel wordt door een familie gerund en ligt 800 meter van het Kelvingrove Art Gallery & Museum. Het hotel biedt gratis WiFi en parkeergelegenheid, serveert gerechten met een goede prijs-kwaliteitsverhouding en heeft kamers met een eigen badkamer.
vanaf € 61,- per persoon
select
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden