Groot-Brittannië - Wales - Southern Snowdonia, 8 dagen Wales’ Best Kept Secret

« Terug naar overzicht
Gegarandeerd vertrek
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Dolserau Hall

Overnacht in Dolserau Hall, een honderdvijftig jaar oud Victoriaans Country House met origineel koetshuis. Het ligt in Snowdonia National Park in het dal van de Afon Wnion, op ongeveer drie kilometer buiten het aantrekkelijke marktplaatsje Dolgellau. Op de achtergrond is het Cadair Idris-massief te zien. Ga op in de open bergachtige omgeving met hoge boomloze bergen met ongerepte heidevelden: een landschap met prachtige uitzichten, gemodelleerd door gletsjers, smeltwater en watervallen. Dagelijks is er een keuze uit drie wandelingen, begeleid door toegewijde Britse wandelgidsen. Geniet van de geheel verzorgde maaltijden. Je reisgenoten zijn zowel Nederlandse als Britse wandelaars. Maak de keuze uit rustige wandelingen door dalen en langs de kust of, wat inspannender, over bergflanken en de hogere bergtoppen van Wales.

Uniek aan deze reis

 • Dagelijks keuze uit twee of drie gegidste wandelingen van verschillende zwaarte
 • Heen- en terugreis zijn geregeld
 • Spectaculaire bergmassieven en landschap
 • Victoriaans Country House in Snowdonia National Park
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Southern Snowdonia

In het kort ziet je programma voor de acht dagen van deze reis er als volgt uit:

Dag 1: vlucht naar Manchester, transfer naar Dolgellau, overnachting in Dolgellau
Dag 2: wandeling over de Mawddach Trail of in de Rhinogs Mountains, overnachting in Dolgellau
Dag 3: wandeling boven Bala, overnachting in Dolgellau
Dag 4: dag ter eigen besteding, overnachting in Dolgellau
Dag 5: de Precipice Walk en naar Rhobell Fawr, overnachting in Dolgellau
Dag 6: wandeling Cadair Idris en de New Precipice Walk, overnachting in Dolgellau
Dag 7: wandeling in de Harlech en de Rhinogs Mountains, overnachting in Dolgellau
Dag 8: transfer naar Manchester Airport, terugvlucht naar Amsterdam

Voor meer details klik je op de betreffende dag.

HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste wandelvereniging van Engeland, HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië. Vanuit deze hotels worden groepswandelreizen georganiseerd die voldoen aan elke wens die een wandelaar maar kan hebben: 100% wandelen. 

Tijdens deze reis maak je in een Nederlandstalige groep deel uit van een internationaal wandelgezelschap, met Engels als voertaal. Je overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). Elke dag is er keuze uit meerdere begeleide wandelingen van verschillende lengtes. Je krijgt een geweldig lunchpakket mee en wordt indien nodig met de bus weggebracht. De wandelingen gaan in een rustig tempo en er is onderweg tijd om bij interessante zaken stil te staan. Na thuiskomst maak je je wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drink je een kopje thee met je mede-wandelaars. Engelser kan het niet!

Dag 1

Vlucht naar Manchester waar een busje klaar staat om ons in ongeveer 2,5 uur naar Dolgellau te brengen. Aankomst in het hotel en kennismaking met de 'leaders' en de andere groepsleden.

Iedere dag, vóór het avondeten en bij het genot van een glas wijn of ale, bespreken de wandelgidsen het programma van de dag erna, de zogenoemde ‘leader talk’. Na het diner staan koffie en thee klaar en wordt vaak een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz. Hieraan hoef je uiteraard niet mee te doen; er is altijd een rustige plek om te lezen of te kletsen.

Overnachting in

Dolgellau

Dag 2-7

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. Afhankelijk van het weer en de omstandigheden passen de leaders het programma, indien nodig, aan. Een aantal wandelingen begint en/of eindigt bij het hotel, op andere dagen is er voor en/of na de wandeling een korte busrit, zodat er een groter gebied bestreken kan worden.

Op één dag in de week (meestal woensdag) is er geen wandelprogramma. Je kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen klaar.

Wandelen in Snowdonia National Park
De wandelroutes gaan door het dunbevolkte, open berglandschap van zuidelijk Snowdonia, gemodelleerd door gletsjers. Soms gaan we over steile hellingen of hoge bergtoppen, bestaande uit boomloze en met grassen, heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide bergen en venige valleien, hellingen met aangeplante bossen en enkele idyllische rivierdalen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ Walks zijn niet groot, maar die tijdens de ‘Medium’ Walks zijn aanzienlijk en gaan over steilere hellingen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Harder’ Walks zijn pittig, langs vaak steile, af en toe rotsachtige klauterhellingen, over venige heidevelden en stenige, onbeschermde hoogten, blootgesteld aan weer en wind. Een goede wandelconditie is daarom vereist. We wandelen over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. We bezoeken historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

 • wandeling door de beboste vallei van Wnion, via ene oude Romeinse weg en over twee mooie bruggen; of je wandelt door de voetheuvels van Rhobell Fawr. De zwaardere route beklimt de top van de Rhobell Fawr, een prachtig uitzichtpunt. 
 • rustige wandeling naar het 13e eeuwse kasteel Castell y Bere en via de vallei van Dysynni naar het dorp Abergynolwyn. Of je wandelt via een bospad naar de top van de Cader Idris, vanwaar je bij god weer de top van de Mt. Snowdon ziet. De inspannende zwaardere route gaat over de kam van de Cader Idriss door een prachtig berglandschap over twee toppen naar Dolgellau. Onderweg mooi uitzicht over de baai van Mawddach.
 • over de Old Precipice Walk wandel je over de flank van de Mawddach vallei. Je kunt ook de top vaan de Foel Offrwum, hoog boven de Mawddach vallei wandelen. Deze variant eindigt bij onze accommodatie. Je kunt ook een wandeling maken naar de weinig bezochte Dyfi heuvels en beklimmen o.a. de top van de Waun oer. Tijdens de afdaling prachtig zicht op de Cadair Idris en de Tal y Llyn vallei. 
 • kustwandeling via het mooie strand van Llandanwg naar Harlech Castle. Of bovenlangs de kust door de heuvels van de Rhinogs. De lange variant beklimt de Rhig Fawr, een van de toppen van deze kustheuvels. Het terrein is hier ruig, maar het uitzicht over de kust is prachtig.
 • bezoek aan het zuidelijke del van Snowdonia National Park: de Eryi. De lichte wandeling stijgt geleidelijk door bossen en velden langs het meer van Llyn Tegid naar de heuveltop Craig yr Allor. De middelste variant voert over een geleidelijk stijgende kam van de Arenig Fawen en eindigt bij ene mooi meer. De zwaardere route gaat over de kam van de Aran naar de toppen van Aran Fawddwy en de Benllyn alvorens af te dalen via Bala Lake naar het dorp Llanuwchllyn
 'Easier' Walks zijn ongeveer 9-12 km lang met 250 tot 400 meter hoogteverschil.
'Medium' Walks zijn ongeveer 9-15 km lang met 450 tot 850 meter meter hoogteverschil.
'Harder' Walks zijn ongeveer 13-18 km lang met 600 tot 1000 meter hoogteverschil.

Enkele weken voor vertrek vind je in je Mijn SNP-omgeving meer gedetailleerde informatie over het wandelprogramma.

Overnachting in

Dolgellau

Dag 8

Na het ontbijt neem je afscheid van de groep en de leaders. Per bus word je naar het vliegveld van Manchester gebracht, van waar je naar Nederland terug vliegt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Dolserau Hall is een 150 jaar oud Victoriaans Country House, gelegen op een verrukkelijke locatie te midden van aantrekkelijke tuinen met prachtig uitzicht over de vallei van de Afon Wnion en op naburige bergtoppen.
Dolserau Hall is samen met het originele, smaakvol omgebouwde koetshuis voorzien van kamers met moderne en comfortabele voorzieningen. Het hart van het huis is een grote loungebar. Binnen zijn verder oa. een lunchruimte (de ‘bistro’) en een aantrekkelijke eetzaal met uitzicht op de schitterende bergachtige omgeving, die bovendien geschikt te maken zijn voor meerdere doeleinden.
In Dolgellau (ca. 3,5 km) zijn banken, winkels, een postkantoor, pubs en cafés en andere voorzieningen.

Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Standaard eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. U kunt bij de éénpersoonskamers ook een upgrade kiezen (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een 'better room'-toeslag (beperkt beschikbaar).
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 7 overnachtingen
 • 7 ontbijten
 • 7 diners
 • 6 uitgebreide lunchpakketten (op wandeldagen)
 • diensten lokale wandelgidsen
 • bustransfers tijdens wandeldagen
 • reisdocumentatie (grotendeels Engelstalig)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis plus aansluitend vervoer van Manchester airport naar hotel v.v. (optioneel)
 • eventuele entrees
 • eventuele transfers anders dan in het programma
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen wandelgids. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Soms beginnen en eindigen de wandelingen bij het hotel, op andere dagen worden de verschillende groepjes met een bus afgezet en later opgehaald.

De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.
NB. De zwaarte van de wandelingen is uiteraard afhankelijk van het gebied waar de wandelvakantie plaatsvindt. In een glooiend gebied zijn ook de Harder Walks niet overdreven zwaar, in een bergachtig gebied kennen zelfs de Easier Walks flink hoogteverschil en kunnen de Harder Walks soms ware klauterpartijen zijn..

In elke wandelweek is er één rustdag (maandag of woensdag, afhankelijk van de startdag), die u zelf kunt indelen. U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of alleen (of met wat gelijkgestemden) een wandeling maken. Hiertoe liggen in elk hotel wandelkaarten en routebeschrijvingen voor u klaar.

De keuze uit verschillende wandelingen maakt deze reis zeer geschikt voor stellen, waarvan de een graag wat langer of zwaarder wandelt dan de ander.

De wandelingen voeren afwisselend over stille (al dan niet verharde) landweggetjes, paden en weilanden. Geregeld voeren stukken over venig terrein, soms ook cross-country over grashellingen (mn bij de Harder Walks). Na regen kunnen de paden erg modderig zijn. Goede, hooglsuitende wandelschoenen met een stevige zool zijn sterk aanbevolen, en ook gamaschen en telescopische wandelstokken kunnen van pas komen. Het terrein is afwisselend vlak en heuvelachtig, met soms kortere of langere stukken stijgen en dalen (afhankelijk van de wandeling die u kiest). Kijk voor de lengte, duur en hoogteverschillen van de verschillende wandelingen onder het dagprogramma.

Over de groepssamenstelling

De groepen bij de Engelse wandelvereniging HF bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben bij de rest van de groep. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.
Tijdens deze groepsreis zal een groot deel van de groep uit Nederlanders bestaan, aangevuld met Engelstaligen.

Extra dagen

Bij deze groepsreis is het bijboeken van extra nachten niet mogelijk.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Als u op eigen gelegenheid reist, ontmoet u de groep op het vliegveld van Manchester of in de accommodatie in Dolgellau.
De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld.  Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).  Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema. 

Vluchtinformatie

Wanneer je de heen- en terugreis door SNP laat regelen, vlieg je met KLM naar Manchester v.v.

Vluchtschema 
KL 1033 Amsterdam - Manchester vertrek om 12.50 aankomst 13.05 uur
KL 1034 Manchester - Amsterdam vertrek om 13.45 aankomst 16.05 uur


Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

Wales heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat dat vergelijkbaar is met Nederland en België.  De temperatuur in Snowdonia ligt i.h.a. lager dan in Nederland en er valt gemiddeld wat meer neerslag. Juli en augustus kennen relatief rustig en stabiel weer met dagtemperaturen tussen 15° en 20°C in de dalen en aan de kust, en enkele graden koeler in de bergen. Maar ook in deze maanden is er altijd kans op een bui of een regenachtige dag. In de zomer kleuren de valleien en bergen van Snowdonia groen, paars en geel. Wales heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat met soms vier seizoenen op één dag. 

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Wales ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Het beste pin je gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Dolgellau (ca. 3,5 km) zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heb je alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

Tijdens de reis zijn er een aantal transfers naar en van de wandeling, die per minibus geschieden. De transfers van vliegveld van Manchester naar de accommodatie en terug geschieden per midibus.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je op dag 1 na aankomst op het vliegveld wél van de transfer met onze bus gebruik maken, dan dien je dit als extra service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’).   Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.

Je wandelt met een dagrukzakje (max 25-30 liter) met daarin uw lunch, drinkfles, warme kleding en regenkleding.

 • stevige wandelschoenen met vibram zool
 • warme en luchtige kleding (temperatuurverschillen kunnen aanzienlijk zijn)
 • regen- en winddichte kleding, bijv. gore-tex jack en fleecevest
 • zonnebrandolie, zonnebril en zonnehoedje
 • dagrugzakje (30 liter)
 • veldfles (minimaal 1à 1,5 liter) of meerdere kleine flessen
 • eventueel thermosfles
 • eventueel: uitschuifbare wandelstokken en gamaschen
 • klein zakmes en zitmatje voor lunch in het veld
 • vreemde valuta: Engelse Ponden
 • GELDIG paspoort (mag niet verlopen zijn)
 • kopieën van reis- en ziektekostenverzekering
 • voorts naar keuze: kompas, verrekijker, fototoestel, planten-, dieren- en stenengids
 • enige EHBO-benodigdheden die u eventueel nodig zult hebben, zoals bijv.: pijnstillers, rekverband en sporttape

Ter plekke worden de wandelingen begeleid door Engelse leaders. Deze ‘leaders’ zijn enthousiaste, goed opgeleide, Britse vrijwilligers, met mooie verhalen over de omgeving. Behalve hun liefde voor de natuur, hebben zij ook het enthousiasme voor wandelreizen door mooie landschappen gemeen. Standaard worden er 3 wandelingen per dag, in oplopende zwaarte aangeboden, met elk een eigen leader (bij wat kleinere groepen kan het zijn dat er maar 2 leaders zijn).
Eén van de Leaders is je aanspreekpunt tijdens deze week. 

Ga je binnenkort op reis naar Groot-Brittannië bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Reis je met de auto naar je bestemming of huur je ter plekke een auto bereid je reis dan voor met de landeninformatie van de ANWB: https://www.anwb.nl/vakantie/groot-brittannie-en-noord-ierland/reisvoorbereiding/. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, milieuzones, routeinformatie en bereikbaarheid.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

xx

Groot-Brittannië - Wales - Southern Snowdonia

Wales’ Best Kept Secret

Wandelvakantie vanuit HF Dolserau Hall

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.