Groot-Brittannië - Northumberland, 5 dagen Self guided walking Alnmouth

« Terug naar overzicht
Privéreis - Wandelen

Wandelvakantie vanuit HF Nether Grange House

Overnacht in Nether Grange, een voormalig graanpakhuis met uitzicht op de Noordzee en prachtig zandstrand, fraai gelegen in het centrum van het historische kustplaatsje Alnmouth. Wandel over klif- en kustpaden langs de Northumberland Heritage Coast, een Area of Outstanding Natural Beauty. Of in het Northumberland National Park, een zacht en wijds glooiend heuvellandschap met een mozaïek van weilanden, hagen en boomloze Cheviot Hills en ongerepte heidevelden, gemodelleerd door ijs en smeltwater. Met gebruik van de Engelstalige wandelroutes en gedetailleerde wandelkaarten verken je op eigen houtje de afwisselende Noordzee kust en de eindeloze heuvels van de Cheviot Hills.

Uniek aan deze reis

 • Alle maaltijden inbegrepen
 • Farne Islands (zeevogel- en zeehondenkolonies) en Holy Island (centrum Keltisch christendom)
 • Gebruik van wandelroutes en kaarten uit HF Discovery Point
 • Het unieke HF concept van verblijf en wandelen
 • Nether Grange: historisch graanpakhuis met moderne voorzieningen
 • Northumberland Heritage Coast: Area of Outstanding Natural Beauty
Zwaarte
Comfort

Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met HF Holidays

In samenwerking met SNP biedt HF Holidays fraaie wandelreizen aan in Engeland, Schotland en Wales. Wandelen vanuit historische landhuizen die zijn omgebouwd tot comfortabele hotels, met heerlijke en overvloedige maaltijden en elke dag keuze uit meerdere wandelingen met verschillende niveaus.

Dag tot dag

Groot-Brittannië - Northumberland

Northumberland biedt een schitterende, onbedorven Noordzeekust, waarboven voor de verandering de zon opkomt. Niet voor niets een Heritage Coast met een lange geologische historie, natuurreservaten met kolonies papegaaiduikers, Kleine sterns of Grijze zeehonden, historische kastelen en Keltisch-culturele hoogtepunten.
Landinwaarts ligt tussen de Schotse grens en Hadrian’s Wall het Northumberland National Park, een ‘rolling landscape’ van brede valleien met boerenland omgeven met houtwallen en hagen, venige heidevelden (‘moorland’) hier en daar beplant met productiebossen van altijd groene naaldbomen en, in het noorden de 500 tot ruim 800 m hoge, glooiende, ongerepte, onbewoonde en boomloze Cheviot Hills, ontstaan uit Ordovicische plooiingen en bestaand uit Devonisch, vulkanische gesteente, gemodelleerd tijdens de IJstijden en nu ’s zomers geel en paars gekleurd met gaspeldoorn en heidevelden en in de herfst kastanjebruin van afgestorven loof van adelaarsvarens.
Van de 10.000 jaar lange geschiedenis van Northumberland zijn overal restanten achtergebleven, prehistorische Bronstijd grafheuvels en ‘cup-and-ring-stones’ petroglyfen, Keltische ‘hillforts’, middeleeuwse kastelen, versterkte ‘Pele’-torens, slagvelden en, op Holy Island of Lindisfarne, kloosterruïnes sinds de ‘Dissolution of the Monasteries’ tussen 1534 en 1541 door Hendrik VIII.
Vanuit Nether Grange, een ideale uitvalsbasis om het kustlandschap op de grens van land en water van Northumberland te leren kennen, maakt u wandelingen van een zelf te kiezen lengte en zwaarte. Er zijn ‘Easier’ Walks over gemarkeerde wandelpaden door valleien en over hellingen door glooiend heuvelachtig terrein. De ‘Medium’ Walks zijn langer en gaan over goede wandelpaden, af en toe wat ruiger met een steilere stijging/afdaling. De ‘Harder’ Walks zijn het langst, gaan vaker over heuveltoppen en hier en daar door ruig en/of venig terrein. En als u een dagje niet wilt wandelen, breng dan een bezoek de Farne Islands, Holy Island, de Hadrian’s Wall, Alnwick Castle (Harry Potter’s Hogwart School of Witchcraft and Wizardy) of de tuinen van Seaton Deleval Hall.


HF Holidays
SNP is een unieke samenwerking aangegaan met de grootste aanbieder van wandelreizen in Engeland, de 100 jaar geleden opgerichte vereniging HF Holidays. Deze organisatie bezit een groot aantal, tot comfortabele hotels omgebouwde, historische landhuizen in alle belangrijke wandelregio’s van Groot-Brittannië, waarvan uw hotel er één is.
Het concept is steeds hetzelfde en volgens een beproeft recept volledig ingesteld op wandelaars: u overnacht in een historisch landhuis op een schitterende plek en wordt hier prima verzorgd, met overvloedige maaltijden (ook vegetarisch en glutenvrij). In het 'discovery point' dat in elk huis aanwezig is, vindt u Engelse routebeschrijvingen en kaartmateriaal van diverse wandelingen. Er is keuze uit meerdere wandelingen van verschillende lengte en zwaarte. U krijgt een geweldig lunchpakket mee. Na thuiskomst maakt u uw wandelschoenen schoon in de speciale 'boot room' en drinkt een kopje thee met uw medewandelaars. Engelser kan het niet....

Dag 1

Aankomst in het hotel in Alnmouth. Na het diner staat er koffie en thee klaar. Op dinsdagavond is er vaak een voorstelling van een rock-koor in Derwent Bank House.

U kunt de ter plekke voorhanden kaarten, routebeschrijvingen en andere informatie (zoals vertrektijden van openbaar vervoer, weerbericht) bestuderen om een plan voor de komende dagen te maken. U kunt hierbij ook de hulp van het hotel-personeel en de aanwezige wandelgidsen inroepen.Na het diner staat er koffie en thee klaar en wordt er vaak  een ‘activity’ georganiseerd. Dat kan van alles zijn: een lezing over de omgeving, dansen, een spel of quiz.  Hieraan hoeft u uiteraard niet mee te doen, er is altijd een rustige plek om te lezen of met anderen te kletsen.

Overnachting in

Alnmouth

Dag 2-4

De wandelprogramma's van HF zijn mooi en gevarieerd. In het Discovery Point liggen een aantal geplactificeerde routekaartjes met Engelstalige beschrijvingen voor u klaar.

Er zijn 4 lichte wandelingen (waarvan 1 alleen per auto, 1 per  o.v.. te bereiken  is, 1 wandeling is een lijnwandelingen waarbij  u gebruik maakt van o.v., 1 wandeling is vanuit het hotel), 4 middelzware wandelingen (waarvan 1 per o.v. te bereiken is  en de overige 3 lijnwandelingen zijn, waarbij u gebruik maakt van o.v.), en 5 zwaardere wandelingen (waarvan 2 alleen per auto  te bereiken zijn, 1 per o.v.. te bereiken is, 2 wandelingen zijn een lijnwandelingen waarbij  u gebruik maakt van o.v.).

Wandelen langs de Noordzeekust en in het Northumberland National Park
De wandelroutes gaan over delen van St. Cuthbert’s Way, St. Oswald’s Way en het Northumberland Coast Path, langs de schitterende Noordzeeklifkust van de Northumberland Heritage Coast en landinwaarts door het glooiende heuvellandschap in het Northumberland National Park, bestaande uit afgeronde, boomloze en met heide, gaspeldoorn en adelaarsvarens begroeide Cheviot Hills, hellingen met aangeplante bossen en wijde valleien met daarin stadjes, dorpen en venige schapenweilanden omgeven met hagen en houtwallen. De hoogteverschillen tijdens de ‘Easier’ en ‘Medium’ Walks zijn niet groot en soms pittig (‘Harder’ Walks). De stijgingen/afdalingen zijn soms steil. U wandelt over aangegeven wandelpaden, graspaden, karrensporen, veepaadjes en verharde weggetjes. U bezoekt historische stadjes en pittoreske dorpjes, landhuizen en fraaie tuinen.

Easier Walks zijn 9,5-11 km lang met 30-330 m hoogteverschil
Medium Walks zijn 14,5-16 km lang met 30-450 m hoogteverschil
Harder Walks zijn 16-21 km lang met 30-540 m hoogteverschil

Overnachting in

Alnmouth

Dag 5

Uw arrangement eindigt na het ontbijt.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Nether Grange (‘grange’ betekent ‘uithof’ of ‘kloosterboerderij’) combineert een historische uitstraling met modern comfort, fraai gelegen middenin het dorpje Alnmouth aan de monding van de River Aln, met uitzicht op zee, strand en omliggende golf links.
In Nether Grange zijn standaardkamers en duurdere ‘premium’ kamers (ruimer of met buitengewoon uitzicht, eenpersoons- of familiekamers) met eigen toilet/douche-/badruimte. Enkele kamers hebben uitzicht op zee. Deze accommodatie heeft beperkte mogelijkheden voor mensen in rolstoelen of met voortbewegingsbeperkingen.
Binnen zijn oa. een grote, gezellige lounge en een aantrekkelijke eetruimte met zeezicht, een bar en serre met comfortabele zitjes, een ballroom/schilder- en spelruimte. Buiten bevinden zich een ‘croquet lawn’ (beugelen) en een hoger gelegen terras. Nether Grange heeft een publiek Dandelion café (ontstaan uit de traditionele Engelse tearoom) dat is geopend van dinsdag t/m zondag, van 10.00 tot 17.00 uur.
In Alnmouth zijn enkele winkeltjes, pubs en cafés. In Alnwick (ca. 6,5 km) zijn banken, supermarkten, een postkantoor, een apotheker/drogist, een ruime keus uit verschillende winkels, pubs en cafés.


Algemene kenmerken van HF Country Houses
De hotels liggen stuk voor stuk op fantastische plekken in het Britse landschap en zijn uiteraard van alle moderne gemakken voorzien, zoals Wifi. Daarnaast zijn ze volledig ingericht op wandelaars, met een ‘boot room’, waar u uw modderige wandelschoenen kunt schoonmaken en invetten, en een droogkamer, met wasmachine en –droger. Kan van pas komen in het Engelse klimaat....
De kamers zijn comfortabel ingericht, met eigen badkamer, TV en waterkoker voor koffie en thee. In de oude panden zijn de kamers vaak van wisselende vorm en grootte. Soms is er een nieuwe vleugel aangebouwd met meer uniforme kamers. Eenpersoonskamers zijn meestal wat kleiner. Wilt u een van de mooiste kamers (ruimer en/of het mooiste uitzicht), dan betaalt u een premium toeslag.
In het hotel zijn vaak verscheidene lounges met fijn uitzicht, comfortabele stoelen, een kleine bibliotheek en spelletjes. De afgelegen hotels hebben een 'mini-shop', met zaken als ansichtkaarten, postzegels, tandpasta en zonnebrandcrème. Een aantal hotels die bv. aan een wandelroute liggen, hebben een sfeervol Dandelion Café, waar de hele dag door aanloop is.

Over de maaltijden

Tijdens uw  verblijf zijn alle maaltijden inbegrepen en zoals men in Engeland zegt:  ‘you only need to bring beer money’.
De dag begint uiteraard met een stevig Engels ontbijt met toast, eieren, spek, worstjes en champignons, maar yoghurt met muesli of alleen brood kan ook.
Als lunchpakket krijgt u sandwiches mee plus een ruime keus aan energierijke snoepjes, repen en  fruit.  Als u een thermosfles meeneemt kunt u die op uw kamer vullen.
Voor het diner, dat aan grote ronde tafels wordt geserveerd, kunt u elke dag kiezen uit 5 heerlijke menu keuzes van 3 gangen, waaronder altijd een vegetarische. Op aanvraag wordt er een glutenvrij menu verzorgd.

Inbegrepen

 • 4 overnachtingen
 • 4 ontbijten
 • 4  diners
 • 3 uitgebreide lunchpakketten 
 • reisdocumentatie 
 • gebruik informatie Discovery Point: Engelse routebeschrijvingen en gedetailleerd kaartmateriaal van diverse wandelingen (ter plekke)

Niet inbegrepen

 • heen- en terugreis
 • eventuele entrees of transfers
 • persoonlijke uitgaven
 • verzekeringen

Over de activiteiten

Tijdens dit arrangement maakt u op eigen houtje mooie wandelingen, met behulp van de informatie die in het 'Discovery Point' in het hotel aanwezig is. Dit zijn geplastificeerde routebeschrijvingen met gedetailleerde wandelkaarten met de route daarop ingetekend. Verder zijn er gedetailleerde wandelkaarten en andere informatie, zoals openbaar vervoer schema's en weerbericht. Er zijn wandelingen beschreven van verschillende lengte en zwaarte, voor ieder wat wils.

Er zijn 4 lichte wandelingen (waarvan 1 alleen per auto, 1 per  o.v.. te bereiken  is, 1 wandeling is een lijnwandelingen waarbij  u gebruik maakt van o.v., 1 wandeling is vanuit het hotel), 4 middelzware wandelingen (waarvan 1 per o.v. te bereiken is  en de overige 3 lijnwandelingen zijn, waarbij u gebruik maakt van o.v.), en 5 zwaardere wandelingen (waarvan 2 alleen per auto  te bereiken zijn, 1 per o.v.. te bereiken is, 2 wandelingen zijn een lijnwandelingen waarbij  u gebruik maakt van o.v.).

Wandelingen en andere activiteiten
De Easier Walks zijn ruwweg tussen de 9 en 13 km lang, met weinig hoogteverschil, de Medium Walks tussen 13 en 18 km, met wat meer stijgen en dalen, beide in een rustig wandeltempo. De Harder Walks zijn meestal niet veel langer dan de Medium Walks, maar kennen wel meer hoogteverschil.

Wilt u een dag niet wandelen? U kunt een bezienswaardigheid of plaatsje in de omgeving bekijken, een boek lezen of zwemmen.


Over de groepssamenstelling

In het hotel zult u andere wandelaars treffen. De groepen bij HF Holidays bestaan voor het grootste deel uit Britten, aangevuld met andere Europeanen, Amerikanen, Canadezen en Australiërs. De voertaal is Engels, met de nodige Britse humor en ‘understatement’. De groepen bestaan meestal uit 15 tot 30 personen. In wat grotere hotels, in het hoogseizoen, kan dit oplopen tot 40 personen.
Naast wandelen is ‘socializing’ bij HF een belangrijk onderdeel van de vakantie. Groot voordeel is dat onbekenden elkaar in de Angelsaksische cultuur makkelijk aanspreken en u zult dan ook snel aansluiting hebben. De sfeer in de hotels is buitengewoon ontspannen.

Extra dagen

Je kunt bij dit arrangement extra nachten bijboeken.

Heen- en terugreis

Over de route en parkeergelegenheden

De meest ontspannen en kortste routes vanaf Utrecht naar Northumberland beginnen met de nachtboot van IJmuiden-Newcastle (67 km). Vanaf hier is het 58 km naar Alnmouth (totale reisduur ca. 17 uur) of met de nachtboot Rotterdam-Hull (101 km) en vervolgens 288 km naar Alnmouth (totale reisduur ca. 17 uur).
Andere mogelijkheden zijn vanaf Utrecht met de nachtboot Hoek van Holland-Harwich (ca. 85 km) en van daar 548 km naar Alnmouth (totale reisduur ca. 14,5 uur) of vanaf Utrecht via de kanaaltunnel Calais-Dover (259 km) en van daar 636 km naar Alnmouth (totale reisduur ca. 12 uur). Bij het hotel is parkeergelegenheid.

 

Trein informatie

Heb je interesse om per trein naar je bestemming te reizen dan kan je via SNP je treinticket naar Alnmouth for Alnwick laten regelen. Onderstaand vind je het meest gebruikte schema. De ticketkosten worden bij boeking weergegeven.

Je reist naar station Brussel-Zuid (overstaptijd: minimaal 45 minuten) en vandaar met de Eurostar naar station Londen-St. Pancras. Loop in 5-10 minuten naar Londen-Kings Cross (min. overstaptijd 20 minuten), neem hier de rechtstreekse trein naar Alnmouth for Alnwick (totale reisduur ca. 10 uur).

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

LET OP
Neem voldoende overstaptijd in London (minimaal 1 uur). Je reist hier (bijna) altijd per metro van het ene naar het andere station. Het is ook mogelijk om op de heen- of terugreis in London te overnachten en een stadsbezoek aan de wandelreis te koppelen. 

Treinschema

Bestemming Tijd Overstap
Amsterdam CS –Alnmouthfor Alnwick 07:55 - 19:08 1
Alnmouthfor Alnwick– Amsterdam CS 07:59 - 20:06 1

NB: Alle prijzen en tijden zijn onder voorbehoud.

Veerboot informatie

Klik hier voor informatie over veerbootverbindingen naar Groot-Brittannië.

Wij raden u aan uw overtocht pas te reserveren nadat uw SNP arrangement bevestigd is.

Vluchtinformatie

Kies bij deze reis voor een retourvlucht op Newcastle, Edinburgh of Glasgow.

SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven.
e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

Hoe kom ik van vliegveld naar de eerste accommodatie

Neem vanaf het vliegveld van Newcastle (NCL) de metro naar Newcastle Central Station (reisduur ca. 30 minuten) en neem hier de trein naar Alnmouth for Alnwick (reisduur ca. 1 uur).
Neem vanaf het vliegveld van Edinburgh (EDI) de bus (elke 10 minuten) naar Edinburgh Waverley Station (reisduur ca. 30 minuten) en neem hier de rechtstreekse trein naar Alnmouth for Alnwick (reisduur ca. 1 uur).
Neem vanaf het vliegveld van Glasgow (GLA) de bus (elke 10 minuten) naar Glasgow Central Station (reisduur ca. 25 minuten) en neem hier de rechtstreekse trein (soms in Edinburgh overstappen) naar Alnmouth for Alnwick (reisduur ca. 2 of 3,5 uur).

Neem bij het station Alnmouth for Alnwick een taxi (kosten ca. GBP 6) of de bus naar halte bij de kerk aan Northumberland Street in Alnmouth (reisduur ca. 4 minuten; stukje lopen naar accommodatie).

Klik hier voor treininformatie in Groot Brittannië
Klik hier voor overig openbaar vervoer in Groot Brittannië

Autohuur optioneel

Huurauto nodig?
Boek deze tegelijk met uw vlucht. Wij bieden u via onze partner Sunny Cars scherpe prijzen.

klik hiervoor een overzicht van alle mogelijkheden, prijzen en aanbiedingen.
NB: U heeft een creditcard op naam van de bestuurder als borg nodig.

Voor boeking van een huurauto op de Sunny Cars site gelden de algemene voorwaarden van Sunny Cars. Klik hier om deze te lezen.

Praktische informatie

U kunt dit arrangement alleen op zaterdag  starten in de periode van 12 mei t/m 15 september.
In de zomer kleuren de heuvels van Northumberland groen, paars en geel, in de herfst kastanjebruin. Engeland heeft een zacht en vochtig Atlantisch klimaat, vergelijkbaar met dat van Nederland en België.

De Bank Holidays zijn vrije maandagen, waardoor een lang weekend ontstaat en het overal druk wordt met bezoekers en veel gesloten is. U kunt deze weekenden beter mijden voor uw vakantie.
Klik hier voor de juiste data van Bank Holidays.
NB. Er zijn afwijkende Bank Holidays in Engeland, Schotland en Wales!

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Northumberland ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand diagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Je ziet ook het verschil wanneer je per trein, per vliegtuig of per eigen auto reist.

Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. Wanneer je ook je treinreis of vlucht bij SNP boekt, dan zorgen wij ook daar voor een volledige CO2 compensatie. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Het beste pint u gelijk na aankomst in Groot-Brittannië Britse Ponden. In Alnwick (ca. 6,5 km) zijn banken met pinautomaten. Omdat alle maaltijden zijn inbegrepen heeft u alleen geld nodig voor drankjes (in het hotel en tijdens de wandelingen) en eventuele entrees, excursies, etc.

Er zijn momenteel geen bijzonderheden.

Voor een verblijf in Groot-Brittannië hebt u een geldig paspoort of een geldige Nationale Identiteitskaart nodig.

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Rij- en kentekenbewijs
Het Nederlandse rij- en kentekenbewijs wordt in Groot-Brittannië erkend. Een WA-verzekering is verplicht en neem ook uw groene kaart mee. U hebt deze nodig als u bij een aanrijding betrokken raakt. De financiële risico’s van het onverzekerd rijden zijn enorm.

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
NB.
Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan.
Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Midges in Schotland
Midges zijn kleine steekvliegjes die, samen met muggen, op windstille dagen in groten getale rondvliegen boven de Schotse Moors. Insectenwerende middelen met DEET of een fijnmazig muggennet helpen hiertegen.

Wat kost deze reis?

Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

318330_Alnmouth-002.jpg

Groot-Brittannië - Northumberland

Self guided walking Alnmouth

Wandelvakantie vanuit HF Nether Grange House

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Privéreis

Reisgezelschap

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Accommodaties

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Vertrekdatum

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten € 20,- en bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking)

Startdatum
Aantal dagen
Gekozen kamertype
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
-text

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Of bekijk de veelgestelde vragen