Terug naar Ecuador

Cruise met 'first class' jacht

Treed in het kielzog van Darwin, de natuurvorser die zijn naam voor eeuwig heeft verbonden aan deze eilandengroep die tot Ecuador behoort. Cruise aan boord van de Letty - een duurzaam gecertificeerd First Class jacht - langs de verschillende eilanden van de Galápagos Archipel. Tijdens deze achtdaagse cruise vaar je langs de bijzondere eilanden Genovesa, Fernandina, Isabela, Santiago en natuurlijk Santa Cruz om een bezoek te brengen aan het Charles Darwin Station. Zie roodvoetgenten en gemaskerde genten op Genovesa, vleugelloze aalscholvers en land- en zeeleguanen. Je snorkelt met de pinguins op Isabela, ziet volkanische rotsformaties op Fernandina, kayakt bij Darwin Bay en Tagus Cove en je hebt kans om dolfijnen en wlavissen waar te nemen. De lokale natuurgids zal je enthousiasme en kennis vergroten terwijl het je aan comfort aan boord van de Letty aan niets ontbreekt.

Zwaarte
Comfort
vanaf € 4.153
Prijs per persoon bij min. 2 personen Reiscode 265647
8 dagen

Ecuador - Galápagos * Letty

Ga naar dag 1 om het dag-tot-dagprogramma van deze reis te bekijken.

Dag 1

Bij aankomst op de luchthaven van Puerto Baquerizo Moreno (San Cristóbal), wordt u opgewacht door de lokale Engelssprekende gids die u in ca.10 minuten naar de haven van Puerto Baquerizo Moreno rijdt waar u aan boord gaat van het jacht Letty. Nadat de gids u een hut heeft toegewezen vindt de briefing plaats. Hiermee wordt u wegwijs gemaakt aan boord, wordt u voorgesteld aan de bemanning en worden de veiligheidsmaatregelen doorgenomen. Na een buffet-lunch, vangt uw Galápagos avontuur nu echt aan.

Per bus reis je naar de hooglanden waar je een bezoek brengt aan het "Centro de Crianza Jacinto Gordillo (La Galapaguera Cerro Colorado)". Hier heeft het beheer van het Nationaal Park een broedprogramma ingesteld voor de reusachtige landschildpadden, deze reuzen zul je hier in hun natuurlijke leefomgeving tegen komen. In het informatiecentrum kom je van alles te weten over de oorsprong en evolutie van deze dieren. Verder op de route kunnen vogels worden geobserveerd zoals de zeldzame Chatham spotvogel (mockingbird), maar ook bijzondere planten zoals de Calandrinia. In de avond zullen de lokale gidsen een briefing geven en de kapitein zal ons alsnog hartelijk welkom heten met een 'captain’s welcome cocktail'!

Overnachting in

Galápagos - San Cristóbal

Dag 2

Na een nachtelijke tocht komt u 's ochtends aan bij het eiland Genovesa, het eiland dat naar Genua is vernoemd, de geboorteplaats van Columbus. De bezoekersplaatsen van dit meest noordoostelijk gelegen eiland van de archipel, behoren tot de beste! Tevens is het een echt vogeleiland. De roodpootgenten zijn de meest bijzondere vogels van het eiland. Veruit de grootste kolonie van deze mooie vogels leven op Genovesa. 

In de ochtend heeft u de eerste 'wet landing' bij Darwin Bay, een exotische half verzonken vulkaankrater en beroemd vanwege zijn kraterwanden en honderden fregatvogels, roodpootgenten en de Galápagos stormvogels die hier leven. Snorkelen in de wateren van de baai is een echte aanrader. Het water langs de steile wanden van de verzonken krater is helder en de diepe uitzichten zijn werkelijk spectaculair. Tussen de rotsen voor het strand van Bahía Darwin zijn vaak witpuntrifhaaien van dichtbij te zien. Wandel door een bos van opuntia-cactussen en langs mangrove-bossen waar fregatvogels broeden. De mannetjes blazen hun rode keelzak op om indruk te maken onder de vrouwtjes die boven hen vliegen. Het pad loopt langs getijdepoeltjes waar van alles in te zien is. Na de lunch is er een 'droge landing' bij El Barranco (Prince Philip’s Steps), een rotsachtige beklimming van ca. 25 meter. Hier zijn de roodpootgenten te vinden die nestelen in de 'palo santo' bomen, die u al van verre ruikt, mits de wind goed staat. Nazca-genten (ook wel gemaskerde genten genoemd) nestelen op of net naast het wandelpad op de kale grond. In het lavaveld zien we stormvogels (storm petrels) in grote getale en met een beetje geluk observeert u een zeldzame velduil (short-eared owl). Naast de klim kunt u een korte, vlakke wandeling maken over lavavelden. Aan boord van een kayak of zodiac (opblaasbare rubberen boot) varen we langs de kustlijn om de tropische keerkringvogels (red-billed tropic bird) te observeren die in de gaten en lavaspleten schuilgaat. Vanaf het strand bestaat de mogelijkheid om te zwemmen en snorkelen met zeeleeuwen! Bent u een ervaren snorkelaar, dan kunt u diepere wateren gaan snorkelen. 's Avonds vindt het diner weer plaats aan boord van de Letty. Na de briefing gaat u 'op kooi' en zal de Letty de evenaar weer passeren op weg naar de noordkust van Santa Cruz. 

Overnachting in

Galápagos - Genovesa

Dag 3

Deze dag verkent u het noordelijk strand Las Bachas van Santa Cruz. De betekenis van de naam is ontleend aan de oude legercontainers die na de Tweede Wereldoorlog op dit strand zijn aangespoeld en waarvan nog delen als geraamtes uit het zand omhoog steken. Op het strand leven zeeleeuwen, zeeleguanen, lava reigers en in de lagunes achter het strand zijn regelmatig flamingo's te zien. Daarnaast is Las Bachas een van de belangrijkste neststranden van de groene zeeschildpad. Vooral tussen november en februari leggen deze zeeschildpadden hun eieren op het strand. Volg de gids voorzichtig, zodat u niet op één van de nesten stapt. Las Bachas is een perfecte plek om te zwemmen in het heldere water. Vlakbij Las Bachas ligt 'Black Turtle Cove', een rood mangrovebos en tevens kraamkamer van haaien en mantaroggen. U heeft in deze kalme wateren de kans om zeeschildpadden te zien paren! Tevens komen in deze wateren groepen witpuntrifhaaien voor, roggen en jonge hamerkophaaien.

In de middag bezoekt u Cerro Dragon dat op het noordwestelijke puntje van Santa Cruz ligt. Met de wandeling die u hier gaat maken heeft u de kans om Darwin-vinken te zien, Galapagos flycatchers, Yellow Warblers, Aubudon Shearwaters en de endemische landleguanen. Roze flamingo's houden zich hier ook op in een lagune met brak water, tezamen met andere waadvogels als stilts, pintail ducks en sandpipers. Bovenop de heuvel geniet u van een fraai uitzicht op de baai met haar hellingen aan weerszijden begroeid met opuntia-cactussen, palo santos en cordia luteas (muyuyu). Na het diner en de briefing aan boord vaart de Letty westwaarts en zal voor de derde keer tijdens deze reis de evenaar worden gepasseerd. 

Overnachting in

Galápagos - Santa Cruz

Dag 4

Deze ochtend beginnen we fris met een 'natte' landing bij Punta Espinoza op het eiland Fernandina, het 'jongste' en meest ongerepte eiland van de archipel. Lavastromen die door recente uitbarstingen van de vulkaan zijn gevormd, banen zich een weg naar de kust. Honderden zeeleguanen, de grootste kolonie op de gehele archipel, baden in de zon langs de ruige kustlijn. De kans is groot dat u hier een harem van zeeleeuwen gadeslaat die zich in het territorium van een luidruchtig balkende mannetjes zeeleeuw bevinden. Ook gaat u hier de vleugelloze aalscholvers observeren, de vogels die hun vleugels in hun voortbestaan niet meer nodig hadden, immers het zijn 'geboren' vissers. Met een beetje geluk ziet u hoe de Galápagos Hawks over de nesten van de aalscholvers scheren op zoek naar onbewaakte nesten met eieren.

Na de lunch steken we het Bolivar-kanaal over naar Urbina Bay. In dit gebied borrelt veel koud water op waardoor grote scholen vissen binnen handbereik komen van bruine pelikanen, vleugelloze aalschovers, walvissen, dolfijnen en tuimelaars. Urbina Bay ligt op het grote eiland Isabela. Hier is een prachtig stuk koraalrif te zien dat door de uitbarsting van Alcedo en de aardverschuiving die in 1954 plaatsvond is opgetild tot boven zeeniveau. Verder zijn langs de kust veel zeeleeuwen en landleguanen te zien en sporadisch landschildpadden en Darwin-vinken. Ook komen hier bruine pelikanen voor en wederom de vleugelloze aalscholver. Grote zeeschildpadden worden hier ook waargenomen. Mocht u hier willen gaan snorkelen, wees dan niet verbaasd als u hier pinguïns voorbij ziet schieten.  Bij 'Punta Vicente Roca' gaan we met zodiacs  het water op om de imposante muur aan tufsteen te bewonderen. Tevens duiken we hier een door water gevormde grot in om zeeschildpadden waar te nemen evenals de rugvinnen van de maanvis (mola mola), een beenvis die wel tot 1000 kilo kan wegen.  

Overnachting in

Galápagos - Fernandina en Isabela

Dag 5

Deze ochtend verkent u de Elizabeth baai per zodiac. Op dit grootste eiland van de Galápagos komen maar liefst 6 (!) vulkanen voor die het eiland haar vorm geven. De Elizabeth baai is een geweldige plek om allerlei zeedieren te bekijken als zeeleeuwen, zeeschildpadden, rifhaaien, roggen en zeevogels. Nabij de rotsachtige eilandjes Las Marielas aan de voet van de vulkaan Alcedo, gaan we op zoek naar een kolonie pinguïns, vleugelloze aalscholvers en zeeleguanen. 

In de middag heeft u een droge landing bij Tagus Cove, een favoriete plek op de westelijke oever van het eiland Isabela waar piraten en walvisvaarders zich in vroegere tijden ophielden. Tijdens de wandeling ziet u een zoutwater lagune waarbij u een prachtig uitzicht heeft over de oceaan, lavavelden en vulkanische formaties. Met de zodiac of de zeekayak gaat u in grotten op zoek naar Galápagos pinguïns, genten, pelikanen en andere zeevogels. Hierna maken we een wandeling naar een zoetwater lagune en een panoramisch uitzichtpunt over de oceaan, lavavelden en vulkanische rotsformaties. Na de briefing en het diner, raden wij u natuurlijk aan om 's avonds op het bovendek de sterrenhemel gade te slaan. Met weinig lichtvervuiling en de grote hoeveelheid sterrenstelsels aan het zuidelijk halfrond, een genot om op het bovendek te verblijven.

Overnachting in

Galápagos - Isabela

Dag 6

Vandaag beginnen we voor de verandering eens met een natte landing bij Puerto Egas op het eiland Santiago. U wandelt langs de kustlijn op zoek naar octopus, starfish en ander zeeleven dat zich ophoudt in de getijde poeltjes. Bij laag tij is het mooi om te zien hoe de zeeleguanen zich tegoed doen aan de zichtbare groene algen. We proberen tevens grote blauwe reigers, lava reigers, American oystercatchers en de geelkruinkwak (yellow-crowned night herons) te observeren. De wandeling eindigt bij diepe poeltjes waar de kans groot is zeeleeuwen aan te treffen. Voordat u terugkeert naar het jacht, is er weer een gelegenheid om te snorkelen. Tijdens de lunch aan boord, zetten we koers naar de zuidkust van Santiago. Op een paar kilometer vanaf deze kust ligt het eilandje Rábida. Het eiland herbergt de grootste diversiteit aan vulkanisch gesteente en wordt ook gezien als het geografische centrum van de archipel. Het rode zand is geërodeerd en afkomstig van het vulkanisch gesteente. U volgt een pad dat u langs een waterlagune leidt waar  flamingo's fourageren. Ook bruine pelikanen broeden aan het meer langs de mangroven. Na de wandeling is er weer de tijd om te gaan snorkelen met zeeleeuwen!

Overnachting in

Galápagos - Santiago en Rabida

Dag 7

Bij aankomst in de haven van Puerto Ayora, de grootste plaats van de archipel, stapt u over op de bus voor een verkenning van de hooglanden van Santa Cruz. U bezoekt het landschildpadden reservaat 'Las Primicias', een van de privé boerderijen waar u de kans heeft de Galápagos schildpadden in hun natuurlijke omgeving van dichtbij te bewonderen. Bij de grootste lavatunnels van de Galápagos wordt natuurlijk ook even gestopt, het zijn enorme buizen waar eens de lava doorheen heeft gestroomd. 

In de middag bezoekt u het Charles Darwin Station in Puerto Ayora. Het Charles Darwin Research Station vormt het wetenschappelijke hart van de eilanden. U maakt een rondje door het station langs het fokcentrum, de schildpadden-koralen met de net uitgekomen eieren en de reuzenschildpadden in hun buitenverblijven. In de geest van de in 2012 overleden 'lonesome George', de laatste Pinta-landschildpadsoort, wordt het werk door biologen en andere natuurbeschermers voortgezet. Aan de hand van een video en interessante uitlegborden in het Van Straelen-interpretatiecentrum informeert de gids u over wat het wetenschappelijk centrum verricht en hoe zij de 'strijd' al jarenlang aangaan om de endemische flora en fauna van deze archipel te beschermen. 

Eenmaal terug op de Letty zal het diner plaatsvinden met de afsluitende 'Captain's Farewell Cocktail'. 

Overnachting in

Galápagos - Santa Cruz

Dag 8

We vervolgen de reis met een bezoek aan het 'Interpretation Centre' op San Cristóbal, de officiële hoofdstad van de archipel. U rijdt hierna naar de luchthaven in Puerto Baquerizo Moreno, het eindpunt van uw Galápagos avontuur.

Letty

Deze reis wordt uitgevoerd met het jacht Letty, gecategoriseerd als een 'superior/first class yacht'. De Letty is een bijzonder comfortabel motorjacht van 25 meter lengte voorzien van uitstekende navigatie en veiligheidsuitrusting. De Letty biedt plaats aan 20 passagiers. Aan boord kunt u genieten van het comfort en de gezellige atmosfeer.
De 10 hutten aan boord van de Letty bevinden zich op drie verschillende dekken (topdek Dolphin, middendek Booby en laagdek Iguana). De groote van hutten varieert enigszins: Dolphin 8,8 m2, Booby 8,4 m2 en Iguana 10,2 m2. Er bevinden zich twee hutten aan boord (Iguana-dek) waar maximaal 3 personen kunnen overnachten waarvan de 3e persoon in een stapelbed bovenin slaapt (dit 3e bed wordt alleen gebruikt bij een specifiek verzoek voor een driepersoonshut!). Indien alle 10 hutten door twee personen worden geboekt, overnacht niemand in een stapelbed bovenin. Afhankelijk van uw wensen (wel/geen huwelijksbed) en op welke verdieping, maken we voor u de reservering. De volgende typen hutten treft u aan, aan boord van de Letty:

 • hut D2 – één huwelijksbed
 • hutten D1, D3 en D4 - twee losse bedden (kan ook één huwelijksbed worden)
 • hut B5 en B6 – één huwelijksbed
 • hut I7 en I8 – twee losse bedden
 • hut I9 en I10 – twee losse bedden met een extra bed boven
Alle hutten hebben eigen sanitair en airco. De gezamenlijke ruimte op het schip bestaat uit een comfortabele lounge, een ruime eetkamer, een bar en twee zonnedecks. De crew bestaat uit 8 personen plus een tweetalige natuurgids. Zij zullen er alles aan doen om uw verblijf zo bijzonder mogelijk te maken.

Aan boord bevinden zich eveneens drie kayaks (twee 2-persoons- en 1 éénpersoons kayak), 3 mm dikke wetsuits, snorkelbrillen, snorkels, flippers en strandhanddoeken. Dit staat gratis ter beschikking voor alle passagiers.

De technische kenmerken van de Letty zijn:
 • Lengte: 25 meter
 • Snelheid: 10-12 knopen
 • Capaciteit: 20 passagiers
 • Cabines: 10 tweepersoons cabines (waarvan 2 driepersoons)
 • Algemene ruimtes: salon, eetruimte, bar, zonnedek, publieke ruimte met TV, DVD en spelletjes, bibliotheek
 • Bemanning o.a. bestaand uit kapitein, koks, barman, hulpgidsen en per max. 10 passagiers één natuurgids (Engelssprekend)
 • twee 402 HP Caterpillar 8-cylinder turbo diesel motoren
 • Elektriciteit: 110 volt waarmee u uw accu’s en batterijen voor uw foto - en filmapparatuur gedurende de cruise kunt opladen
 • Veiligheid: brandmelders, brandblussers, reddingssloepen en zwemvesten

Smart Voyager

SNP kiest bewust voor de samenwerking met de eigenaar van de Letty. Zij spelen vanaf 2000 in Ecuador een belangrijke voortrekkersol in de verduurzaming van toeristische activiteiten op de archipel. Vanaf dat jaar hebben zij zich als eerste bedrijf op de Galápagos vrijwillig laten certificeren door het Smart Voyager programma. Dit programma voor duurzaam toerisme certificeert bootoperators en hotels op de Galápagos eilanden, welke zich strikt houden aan de instandhoudingsnormen voor het milieu, de flora en fauna, en het welzijn van de werknemers en de lokale bevolking. De normen voor Smart Voyager werden ontworpen in samenwerking met verschillende wetenschappers, deskundigen en touroperators.

Vanaf 2006 werken de eigenaren van de Letty samen met het WNF om lokale gemeenschappen financieel te ondersteunen op gebied van milieueducatie en natuurbehoud. Naast het uitkeren van beurzen voor studenten om aan universiteiten te studeren, is er ook een controle station gebouwd bij Darwin-eiland om illegale visserij tegen te gaan. De Smart Voyager certificering streeft zowel voor de Galápagos eilanden, als voor de hotels op het vasteland, de volgende doelen na:

 • het verbeteren van de kwaliteit van leven voor de omwonenden van de toeristische Ecuadoriaanse gebieden
 • het verminderen van de ecologische gevolgen van het toerisme
 • touroperators de kans bieden om direct bij te dragen aan de lokale economie en het milieu
 • reizigers de kans bieden om mensen en dieren te helpen tijdens hun bezoek aan de natuurlijke schatten die Ecuador te bieden heeft.
U draagt met uw verblijf aan boord dit ‘Smart Voyager-jacht’ bij aan de verduurzaming van de Galápagos-archipel.

Galápagos archipel

Galápagoseilanden (letterlijk: Schildpaddeneilanden) is een provincie van Ecuador. De archipel bestaat uit dertien grote en meer dan veertig kleine eilanden die zich uitstrekken over een gebied van ongeveer 60.000 km2. Het gebied ligt in de Grote Oceaan op 970 kilometer van de kust van Ecuador. De eilanden zijn van vulkanische oorsprong en vormen nog steeds een van de meest actieve vulkanische gebieden ter wereld. De eilanden zijn nooit met het vasteland verbonden geweest. Hierdoor is een in biologisch opzicht uniek gebied ontstaan, dat in 1959 Nationaal Park werd. In 1978 verklaarde UNESCO de eilanden, als een van de eerste natuurgebieden, tot Werelderfgoed, gevolgd in 1981 door het omliggende zeereservaat.

NB Programma

 • De gepubliceerde route op de website is vaarroute B (Western/Northern) met als vaste vertrekdag de zondag. Deze 8-daagse route is met 1 dag in te korten waardoor je op zaterdag terugvliegt vanaf Baltra naar het vasteland van Ecuador.
 • Mocht de Letty volgeboekt zijn, dan wordt het gelijkwaardige jacht Eric ingezet die dezelfde route volgt.
 • De Letty voert ook een andere 8-daagse vaarroute uit, de 8-daagse vaarroute A (Southern/Central) die niet op de website is vermeld. Je kunt ook voor deze route kiezen of deze combineren met vaarroute B die perfect aansluit op vaarroute A. De combinatie van vaarroute A+B duurt 15 dagen. Belangstelling voor vaarroute A of A+B? Vraag een offerte aan.
 • Vaarroute A (tevens de zondag als vaste vertrekdag) start en eindigt op San Cristobal en doet de volgende eilanden aan: San Cristobal (Puerto Baquerizo Moreno, Cerro Tijeretas, Leon Dormido, Cerro Brujo, Punta Pitt), Española (Punta Suarez, Gardner Bay), Floreana (Punta Cormorant, Devil's Crown of Champion, Post Office Bay en Baroness Point), Santa Cruz (Charles Darwin Station, Las Bachas), Bartolomé (Las Bachas/Black Turtle Cove/Sombrero Chino), Plaza-Zuid en North Seymour. 
 • De vaarroute is altijd onder voorbehoud in verband met weersomstandigheden en eventueel opgelegde bepalingen van lokale autoriteiten. 

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Aan boord van het eersteklasse motorjacht Letty verblijft u 7 nachten in een tweepersoonshut. U heeft hierbij helaas niet de mogelijkheid een eenpersoonshut te boeken. Boekt u alleen op deze reis, dan wordt u ingedeeld naar gelijke sexe, doch een garantie hierop heeft u niet. De hutten aan boord van de Letty beschikken allen over een eigen WC en douche (warm en koud water). Aan boord is overdag elektriciteit aanwezig met een netspanning van 120V. Het is prima mogelijk om video-accu’s en oplaadbare batterijen voor camera’s gedurende deze reis op te laden. Zie voor meer informatie over het jacht het kopje 'Letty'.

Over de maaltijden

Alle maaltijden tijdens het verblijf aan boord van het jacht op de Galápagos zijn bij de reissom inbegrepen.

Inbegrepen

 • Overnachtingen aan boord van de Letty
 • Maaltijden o.b.v. vol pension
 • Entree nationaal park (US$ 100)
 • Galapagos Transit Card (a US$ 20 pp)
 • Engelsprekende Galápagos gids

Niet inbegrepen

 • vlucht Quito/Guayaquil - Galápagos v.v. 
 • transfer hotel-luchthaven v.v. in Quito/Guayaquil
 • drankjes aan boord
 • uitgaven van persoonlijke aard (o.a. souvenirs en fooien)
 • Over de activiteiten

  Deze reis is door iedereen met een gezonde conditie goed te maken. Tijdens het verblijf op de Galápagos maakt u relatief eenvoudige wandelingen over vlak tot licht geaccidenteerd terrein en die variëren van 1 tot 3 uur over duidelijk gemarkeerde paden. Tijdens deze wandelingen wordt er veel uitgelegd door de gidsen en heeft u de tijd om foto's te maken of te filmen. Wandelingen zijn tijdens deze reis niet het doel op zich maar vormen vaak de beste mogelijkheid om de bijzondere flora en fauna van de eilanden te verkennen.

  Heen- en terugreis

  Vluchtinformatie

  Bij de binnenlandse vlucht die je bij het maken van deze reis nodig hebt, kun je kiezen of je vanaf Quito of Guayaquil vliegt naar de Galápagos archipel. Ook bij de terugvlucht kun je weer kiezen of je naar Guayaquil of naar Quito terug vliegt. SNP regelt graag de vlucht naar uw bestemming. Informeer naar mogelijkheden en tarieven. e-mail: info@snp.nl of telefoonnummer: 024 3277000

  Praktische informatie

  De achtdaagse cruise vertrekt wekelijks op zondag.

  De munteenheid in Ecuador is de Amerikaanse dollar (US$). Kijk voor de actuele wisselkoersen op www.oanda.com/convert/cheatsheet.

  Tijdens deze reis naar Ecuador dient u rekening te houden met bijkomende kosten zoals: entrees (o.a. Galapagos a US$ 110), maaltijden voor zover niet inclusief, drankjes, uitgaven van persoonlijke aard en fooien. U dient rekening te houden met een fooi voor de crew aan boord van de Letty. Volgens de richtlijnen van de operator van dit jacht wordt een bedrag geadviseerd van US$ 250-300 per persoon. Het is natuurlijk aan u of u een fooi wilt geven of niet en zo ja, welk bedrag.

  Wij adviseren u zakgeld mee te nemen in de vorm van contante US$, pinpas en creditcard. Pinnen is in de plaatsen Quito en Otavalo mogelijk. Het veelvuldig gebruik van een creditcard raden wij af, daar betalingen hiermee in Ecuador met 10% extra worden belast. Wij adviseren u zakgeld mee te nemen in de vorm van contante US$ en een pinpasje.

  Wij raden u aan om uitgerust en met een goede conditie aan uw reis te beginnen. Het plezier tijdens uw reis is dan veel groter en bovendien loopt u minder kans om ziek te worden. Het is belangrijk dat uw schoenen goed zijn ingelopen om blaren te voorkomen.

  • EHBO eenvoudige middelen
  • Dagrugzak
  • Weekendkoffer (bij voorkeur zacht)
  • Wandelschoenen met enkelbescherming
  • Lichte wandelschoenen
  • Sandalen of (hut)slippers
  • Luchtige kleding
  • Regenkleding
  • Zonnehoed of pet
  • Zwemkleding
  • GELDIG paspoort
  • Kopieën van reisdocumenten
  • Zonnebrandolie
  • Zonnebril
  • Zwemkleding
  • Bril voor mensen met contactlenzen
  • Anti-insektenmiddel
  • Verrekijker 
  • Lippencreme met UV-filter

  Tijdens deze reis draagt u alleen uw dagrugzak(je) met daarin uw waardevolle spullen, zonnewerende middelen, foto- en/of videocamera en wellicht een extra trui/regenjas. Aan boord van het jacht zijn handdoeken aanwezig. Bij het bezoek aan de eilanden op de Galápagos komen zogenaamde 'wet landings' voor waarmee wordt bedoeld dat uw schoenen nat worden. Het is dus raadzaam om makkelijk zittende schoenen mee te nemen die nat mogen worden! U kunt natuurlijk ook slippers meenemen voor in de 'panga's (de bootjes die u van het jacht naar de eilanden vervoeren) om bij aankomst op de eilanden ander (droog) schoeisel aan te doen. Tijdens het verblijf aan boord van het jacht en de wandelingen op de eilanden raden wij makkelijke zittende soepele wandelschoenen aan. Omdat de hutten aan boord altijd kleiner zijn dan hotelkamers, raden wij u aan niet meer dan noodzakelijk mee te nemen. Het verdient aanbeveling om uw bagage in een zachte weekendkoffer in te pakken. Het meenemen van plastic zakken is altijd handig om uw foto- en filmapparatuur te beschermen tegen stof en water.

  Er zijn geen bijzonderheden.

  Voor een verblijf in Ecuador hebt u een paspoort nodig dat bij aankomst nog minstens 6 maanden geldig is. Tevens dient u vanaf februari 2018 in het bezit te zijn van een reisverzekering waarin verplicht moet zijn opgenomen dat u voor medische kosten bent verzekerd.

  N.B. Wij raden u aan om een kopie van uw paspoort mee te nemen op reis en dit apart van uw paspoort goed te bewaren voor noodgevallen (verlies of diefstal).

  N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u hiervoor contact op met de ambassade of een consulaat van Ecuador (zie nuttige adressen).

  Naar Ecuador via de Verenigde Staten
  Als u naar/vanuit Ecuador via de Verenigde Staten vliegt, moet u in het kader van het ESTA-programma vooraf een reisvergunning voor de VS aanvragen. Voor meer belangrijke informatie over deze reisvergunning (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage Lees verder...

  Medisch paspoort
  Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

  Voor een bezoek aan Ecuador van maximaal 90 dagen heb je geen visum nodig. Je paspoort moet minstens 1 lege visumpagina bevatten. Daarnaast moet je beschikken over over een vliegticket voor de terug- of doorreis, een reserveringsbevestiging van de eerste accommodatie en over voldoende financiële middelen voor de duur van je verblijf. Tevens dien je bij aankomst op de luchthaven van Quito/Guayaquil een reisverzekering te kunnen overleggen waarop staat vermeld dat je minimaal voor medische kosten verzekerd bent. 

  N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u hiervoor contact op met de ambassade of een consulaat van Ecuador (zie nuttige adressen).

  SNP service visumverplichtingen
  SNP biedt u een extra service waarmee u zich kunt informeren over de visumverplichtingen voor een te ondernemen reis en de mogelijkheid om via VisumCentrale CIBT tegen een gereduceerd tarief een visum aan te vragen.

  VisumCentrale CIBT Klik hier voor de visumverplichtingen en het aanvragen van een visum voor Ecuador

  Vliegen via de Verenigde Staten

  Indien u een vlucht boekt met een overstap in de Verenigde Staten naar uw eindbestemming, dan moet u minimaal 72 uur voor vertrek een elektronische reistoestemming aanvragen. Dit kunt u online aanvragen op de website van 'US Immigrations', mits uw reis niet langer duurt dan 90 dagen en u staatsburger of ingezetene bent van een land dat valt onder het VISA Waiver Program (VWP), waaronder Nederland en België. Zonder deze reistoestemming heeft u geen toegang tot het land, ook niet voor een tussenlanding of overstap. Baby’s en kinderen dienen over een eigen paspoort te beschikken. Meer uitleg kunt u vinden op de website van SNP, klik hier (http://www.snp.nl/esta). Voor het aanvragen van een ESTA reistoestemming, klik hier: (https://esta.cbp.dhs.gov/esta/).

  Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt. Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen, een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen en de reisleiding hierover in te lichten.
  N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

  Gezondheidszorg
  In Ecuador zijn de medische voorzieningen geconcentreerd in de grote steden en rond de mijnen. Het niveau van de voorzieningen in de ziekenhuizen is laag.
  N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

  Zika Virus
  In Ecuador is het Zika virus vastgesteld. Voor meer informatie: zie onder vaccinatie  

  Hygiëne
  Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas. Pas op met wat u eet en drinkt.

  EHBO
  U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, zakjes ORS tegen uitdroging door diarree, sporttape, rekverband, evenals lippenzalf, zonnebrand, zonnebril, ed.

  Praktisch

  • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
  • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.

  Hoogteziekte
  Tijdens uw reis in Ecuador kunt u last krijgen van hoogteziekte. Door het lagere zuurstofgehalte op grote hoogte moet het lichaam meer rode bloedlichaampjes aanmaken voor zuurstoftransport. Gun uw lichaam de tijd daaraan te wennen en doe het rustig aan. Hoogteziekte is onvoorspelbaar, iedereen kan het krijgen. Het treedt gewoonlijk op vanaf 3000 meter hoogte. Symptomen zijn kortademigheid, hoofdpijn, gebrek aan eetlust, duizeligheid en slapeloosheid. Dit gaat na enkele dagen over. Hogerop kunnen deze symptomen terugkomen. Bij aanhoudende en ernstige verschijnselen, bv. braken, duizeligheid of hardkloppingen, dient u zo snel mogelijk af te dalen of een arts raadplegen. Heeft u ademhalingsproblemen, hoge bloeddruk of hartziekten, dan verzoeken wij u dringend uw arts te raadplegen.

  Acclimatisatietips
  Enkele tips om de acclimatisatie voorspoedig te laten verlopen:

  • Ga uitgerust op reis en drink vooraf niet veel alcohol.
  • Drink op hoogte veel water (4 à 5 liter per dag)
  • Drink geen of weinig koffie en alcohol.
  • Rook niet.
  • Vermijd slaap- en kalmerende middelen; deze verminderen ademhaling en zuurstofopname.
  • Rustig aandoen, programma zo nodig aanpassen.
  • Raadpleeg bij twijfel altijd de dokter (via uw gids, hotel of reisleider)
  Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
  Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Hoe blijf ik gezond in de tropen’, 'Hoe blijf ik gezond in de hoogte', ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

  Verplicht
  Als u binnen 6 dagen UIT een Gelekoorts-gebied Ecuador binnenkomt, is Gelekoorts-vaccinatie verplicht. In Ecuador zelf komt ook Gelekoorts voor.

  Aanbevolen
  Malaria prophylaxis wordt sterk aanbevolen, zeker wanneer u onderstaande gebieden bezoekt.

  Gelekoorts
  Gelekoorts komt voor in sommige provincies oostelijk van de Andes, mn. in gebieden lager gelegen dan 2.300 m: Morona-Santiago, Napo. Orellana, Pastaza, Sucumbios en Zamora-Chinchipe.

  Malaria
  In Ecuador komt het hele jaar Malaria voor in (kust)gebieden die op minder dan 1.500 m hoogte liggen (m.u.v. Guayaquil, Quito), zoals de provincies van Cotopaxi, Loja en Los Rios. Een groter risico bestaat in het Amazonegebied langs de grens met Peru in de regio's El Oro, Esmeraldas en Manabi. In het deel van Ecuador boven 1.500 m hoogte en op de Galapagos Eilanden komt geen Malaria voor.
  Om risico's zoveel mogelijk uit te sluiten zijn bescherming tegen muggenbeten en goede anti-muggen maatregelen tegen Malaria en andere door muggen overdraagbare ziekten, extra belangrijk. Voor de bescherming tegen Malaria worden anti-Malariamiddelen aanbevolen op basis van een persoonlijk medisch advies. Neem bij koorts of griepachtige verschijnselen tijdens of na verblijf in een Malaria-gebied altijd direct contact op met een arts.

  Zikavirus (& dengue en chikungunya)
  Sinds 2015 is er sprake van een zikavirusuitbraak in diverse landen in Zuid- en Midden-Amerika. Het zikavirus (& dengue en chikungunya) wordt overgebracht door een bepaalde steekmug en de gebruikelijke antimuggenmaatregelen moeten in acht worden genomen. Het zikavirus lijkt vooral een groter risico mee te brengen voor zwangere vrouwen op afwijkingen van het ongeboren kind. Ben je zwanger of van plan zwanger te worden, dan raden we je aan contact op te nemen met de GGD of je huisarts. Voor meer informatie over het zikavirus verwijzen we je naar het RIVM.

  Teken
  De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

  Algemeen en persoonlijk advies inentingen
  Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

  Vaccinaties halen tijdrovend?
  U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

  De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

  • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
  • buiten kantooruren en in weekenden
  • vaccinatie door erkende artsen
  • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
  Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

  Uiteraard is het altijd belangrijk om de meest gangbare voorzorgsmaatregelen in acht te nemen. In de grote steden dient u nog meer op uw tellen te passen dan op het platteland. U kunt het beste uw kostbare sieraden thuislaten en uw paspoort en geldmiddelen in een zogenaamde ‘moneybelt’ onder uw kleding dragen.

  Recent reisadvies
  Op www.minbuza.nl vindt u meer informatie over het huidige reisadvies voor Ecuador.

  Prijsinformatie

  22 juli 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  29 juli 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  05 augustus 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  12 augustus 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  19 augustus 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  26 augustus 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  02 september 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  09 september 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  16 september 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  23 september 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  30 september 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  07 oktober 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  14 oktober 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  21 oktober 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  28 oktober 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  04 november 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  11 november 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  18 november 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  25 november 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  02 december 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  09 december 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  16 december 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  23 december 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  30 december 2018
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  1 persoon (route B) gedeelde tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Booby Deck € 4.495
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Dolphin Deck € 4.923
  2 personen (route B) tweepersoons cabin - Iguana Deck € 4.153

  Reserveringskosten

  • reserveringskosten € 20,- per boeking
  • bijdrage Calamiteitenfonds € 2,50 per boeking (max. 9 personen)

  Toelichting
  prijzen zijn per persoon en exclusief heen- en terugreis

  Avontuur op Maat
  Vraag reisvoorstel aan
  Vanaf prijs