Cyprus

Cyprus - Wandelrondreis Grieks Cyprus, 8 dagen De mooiste wandelingen van het eiland van Aphrodite

« Terug naar overzicht
Nieuw
Groepsreis - Wandelen

Wandelvakantie langs comfortabele hotels

Heerlijke wandelrondreis van het beboste Troödos gebergte via het ongerepte Akamas schiereiland naar Kaap Greco in het oosten. Dagelijks maak je rustige wandelingen over uitzichtrijke bergpaden, langs een waterval, langs stille dorpjes, door mooie mediterrane bossen, door diepe valleien, langs de prachtige kustlijn van het ongerepte Akamas schiereiland of de witte kliffen van Cape Greco. Aangename temperaturen, (bijna) altijd zon tot diep in de winter en een ongekende bloemenpracht in het voorjaar. Bezoek de uitgestrekte archeologische opgravingen en de 'Koningstombes' van Pafos, de Hala Sultan Tekke moskee en het zoutmeer met flamingo's. Proef al in de winter het voorjaar en neem ook in december nog een duik in zee, terwijl je dan misschien hoog in het gebergte door de sneeuw loopt.

Uniek aan deze reis

 • Bergen, kust, zee, strand en cultuur
 • Bezoek mozaieken Paphos
 • Cyprus in alle seizoenen aantrekkelijk
 • De mooiste wandelingen van Cyprus
 • Drie verschillende verblijfplaatsen verspreid over het eiland
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Cyprus - Cyprus * licht & comfortabel

Grieken, Foeniciërs, Romeinen, Engelsen en Turken hebben in de 9000 jaar oude geschiedenis van het eiland Cyprus hun sporen achtergelaten. Niet alleen in de vorm van tempels of ruïnes, maar ook in de vorm van mythologische verhalen. Afrodite, de godin van liefde en schoonheid, werd hier uit het schuim der golven geboren. Maar ook de fraaie natuur maakt Cyprus tot een heerlijk eiland voor een korte wandelreis in het voorjaar, najaar en zelfs in de winter. De afwisseling is enorm: het hoge en bosrijke Troödos gebergte, de mooie kusten en mediterrane vegetatie van het Akamas Schiereiland en de witte kliffen bij Cape Greko. Heerlijk eten en zwemmen, en in het voorjaar een grote rijkdom aan vogels en wilde bloemen.

Dag 1

Rechtstreekse vlucht van Amsterdam naar Larnaca. In ruim 1,5 uur rijden we naar ons hotel, middenin de bossen van het Troödos gebergte. Wie wil kan (indien de tijd het toelaat) na aankomst nog genieten van de spa om bij te komen van de reis of een korte wandeling door de uitgestrekte dennenbossen maken die het hotel omringen.

Overnachting in

Troödos

Dag 2

Vandaag wandelen we de hele dag in het Troödosgebergte, een UNESCO Geopark, met bijzondere gesteenteformaties en mineralen. We dalen af over een historisch muilezelpad met prachtig uitzicht naar Psilo Dendro, een forellenkwekerij. Hier is ook horeca om de inwendige mens te versterken. Dan lopen we via het 'Kaledonische Natuurpad' door een nauw beekdal naar de hoogste waterval van Cyprus, de Kaledonische waterval. We volgen de beek verder omhoog met af en toe een bruggetje, houten vlonder of stapstenen.
Wandeling: maximaal 10 - 12 km km, tot ca. 500 m dalen en stijgen, 4 - 5 uur. Wordt de wandeling te lang, dan keren we met de bus terug naar het hotel vanaf Psilo Dendro.

Overnachting in

Troödos

Dag 3

Vandaag is een zeer afwisselende dag: bossen, uitzichten, leuke bergdorpjes, mooie kerkjes met fresco's, bijzondere gesteenten en een bijzonder strand zijn je deel. In de ochtend is er een prachtige rondwandeling op hoogte (ca. 1850 m) nabij de top van de berg Olympos: het Artemis natuurpad. Je loopt grotendeels via de hoogtelijnen, dus zonder grote stijging en daling, met fraaie uitzichten. Na deze relatief korte wandeling rijden we in de middag de beboste bergen uit naar Omodhos, dat o.a. bekend is vanwege de wijnbouw en een bijzonder klooster. Dit is een fijne plek voor de lunch en een pauze om het dorp te bekijken. Dan rijden we richting kust, waar we langs het strand rijden waar volgens de mythe de godin Aphrodite uit de golven verrezen is. Op het einde van de dag bereiken we ons reisdoel voor de komende dagen: het Akamas schiereiland.
Wandeling: 7 km, ca. 120 m stijgen en dalen, 2 uur.

Overnachting in

Droushia of Polis

Dag 4

Vandaag verkennen we het binnenland van het schiereiland Akamas. Met prachtig uitzicht op zee en de zuidkust van Akamas loop je vanaf Pano Arodes via een landweg over een plateau met wijngaarden en akkers naar de kust. De velden waar je in het begin van de wandeling langs loopt, vertonen in het voorjaar een keur aan bloemen. Naarmate je verder afdaalt en de Avgaskloof nadert, verandert het landschap steeds meer en wordt snel droger. Uiteindelijk resten slechts wat eenzame geitenschuurtjes en johannesbroodbomen. De omgeving wordt grilliger en het pad biedt uiteindelijk een prachtig panorama over de Avgaskloof. Doordat er in de kloof bijna altijd water stroomt, heeft deze een veel vochtiger microklimaat dan de omringende heuvels. Indien tijd en omstandigheden het toelaten kunnen we een een stukje de nauwe kloof inlopen. De tocht eindigt aan zee, bij een taverna waar we iets kunnen eten (late lunch?) of drinken. Wie wil kan een duik in zee nemen voordat de bus ons in een half uurtje terug naar ons hotel brengt. 
Wandeling: 11,5 km, 100 m stijgen en 650 m dalen, 3,5 uur (indien we de kloof ingaan maximaal 3 km en 1 uur extra).

Overnachting in

Droushia of Polis

Dag 5

Vandaag wandelen we langs en boven de mooie kust van het Akamas schiereiland, met haar uitbundige mediterrane plantengroei. Tussen het struikgewas groeien diverse cistussoorten, orchideeën en ophryssoorten, zoals de Cypriotische Bijenorchis. We volgen de Adonistrail naar de hogere delen van het schiereiland. Via de Aphroditetrail klimmen we vervolgens omhoog naar de markante top van de heuvel Moutti Tis Sotiras en hebben we een prachtig uitzicht over de kuststrook van het schiereiland met prachtige baaitjes met helderblauw water, zoals de 'Blue Lagoon' en 'Fontana Amorosa'.  We dalen af via een steil slingerend en stenig pad richting kust, met voortdurend schitterend uitzicht. Via de onverharde kustweg lopen we naar "het bad van Aphrodite", waar Aphrodite verkoeling zocht en Akamas ontmoette.

Wandeling: 10 km, 450 m stijgen en dalen, 4,5 uur.

Overnachting in

Droushia of Polis - Droushia Heights Hotel

Dag 6

Vandaag verlaten we Akamas. We nemen ruim de tijd voor de uitgestrekte archeologische opgravingen van Pafos. Vooral de mozaïekvloeren in de Romeinse villa’s van Dionysos en Theseus zijn uniek en deze bezoeken we dan ook met een lokale archeologische gids. Hij of zij kan veel over de geschiedenis en de bezienswaardigheden vertellen. Daarna is er nog tijd om zelf rond te zwerven tussen de antieke cultuur van Cyprus of om een terrasje pakken aan het gezellige haventje.
In de middag rijden we door naar het imposante zoutmeer nabij Larnaca, waarin de winter veel flamingo's zijn. Het islamitische Hala Sultan Tekke heiligdom, aan de oevers van het zoutmeer, is een prachtige plek en een bezoek waard. Vlakbij is ook een oud en goed bewaard aquaduct te zien. 
We overnachten in een boutiquehotel vlakbij het strand en de oude Turkse wijk en belangrijkste bezienswaardigheden, zoals het oude fort en de Agios Lazaros kerk.

Overnachting in

Larnaca

Dag 7

Vanuit Larnaca bezoeken we het meest oostelijk gelegen natuurpark van Grieks Cyprus: het National Forest Park Cape Greco. Hier maken we een rondwandeling door een open gebied met 14 endemische plantensoorten en verspreid staande dennen en jeneverbessen. Het kustpad langs de idyllisch blauwe baaien en de witte kliffen is de grootste attractie. Bij mooi weer kunnen we zwemmen in de baai van Konnos; in de zomer een druk strand met bedjes en parasols, maar buiten dat seizoen (tijdens onze reizen) kun je de schoonheid nog ervaren.
Terug in Larnaca gaan we in de avond naar een goede taverna voor een uitgebreid 'Meze- diner' om ons verblijf op Cyprus te besluiten.

Overnachting in

Larnaca

Dag 8

Vandaag eindigen we onze wandelreis op Cyprus. Bij een late vlucht terug heb je nog tijd voor een bezoek aan Larnaca of om naar het strand te gaan.

NB Programma

Let op: De vermelde wandeltijden zijn exclusief rustpauzes. De uitvoering van bovenstaand programma is afhankelijk van plaatselijke (weers-)omstandigheden. Een eventuele programmawijziging gebeurt zoveel mogelijk in overleg met de groep, maar is uiteindelijk te allen tijde ter beoordeling van de reisleider. Daar wij onze programma’s en uitgebreide reisbeschrijvingen voortdurend controleren en omdat onvoorziene omstandigheden ons soms dwingen een programma tijdens het seizoen aan te passen, kan het voorkomen dat een uitgebreide reisinformatie tijdens het seizoen moet worden veranderd. Wanneer deze aanpassingen ingrijpende consequenties hebben voor het verloop van de reis, word je daarvan tijdig op de hoogte gebracht.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

Op deze wandelrondreis overnachten we op drie totaal van elkaar verschillende plekken: middenin de bosrijke omgeving van het Troödos-gebergte, in de heuvels of aan zee op het prachtige Akamas-schiereiland en vlakbij zee en het oude centrum van Larnaca. De hotels zijn al even verschillend van karakter maar hebben de faciliteiten die je kunt verwachten van goede 3* hotels: airco en verwarming, uitstekende bedden, flatscreen tv, kluis, koelkast en goede badkamer. De meeste kamers hebben een balkon, behalve in Larnaca. Op de kamers is wifi beschikbaar.

 • Troödos: hier overnachten we in het Troödos hotel & spa. In de spa vind je o.a. een hamam en jacuzzi, maar je kunt je er ook laten masseren. Bijkomen van de wandeling kan verder in de leuke wijnbar van het hotel. 
 • Droushia of Polis: in Droushia overnachten we in het Droushia Heights hotel, met vanaf het restaurant en de infinity-pool vrij uitzicht over het glooiende landschap. Droushia is een klein dorp ver weg van overig toerisme. Een eindje buiten het dorp Polis overnachten we aan de kust, direct aan het strand, in het Aphrodite Beach hotel.
 • Larnaca: we overnachten in een boutiquehotel vlakbij zee en de (restanten van) het oude Turkse centrum, met veel kleine straatjes. Naast het strand en de boulevard zijn ook gezellige terrasjes en de Agios Lazaros kerk op loopafstand.

Over de maaltijden

De reis is op basis van halfpension, vanaf ontbijt op dag 2 t/m ontbijt op dag 8. In de hotels staat ’s ochtends steeds een uitgebreid ontbijtbuffet voor je klaar. ’s Avonds eten we meestal prima in ons hotel, deels omdat er weinig andere opties in de buurt zijn. De laatste dag genieten we in Larnaca genieten van een traditioneel Meze-diner, indien de vertrektijd van de vlucht dit toelaat. Na aankomst op dag 1 is er in het hotel geen avondeten afgesproken omdat we ook laat kunnen arriveren.
Op kerstavond (24-12) worden we getrakteerd op een uitgebreid galadiner met meerdere gangen.

De lunches kun je als picknick inkopen bij diverse winkeltjes of supermarkten. Soms kun je ook in een taverna lunchen.

Inbegrepen

 • Alle vervoer per midibus, conform programma
 • Verblijf in op basis van tweepersoonskamers
 • Alle ontbijten en diners vanaf ontbijt op dag 2 t/m diner op dag 7
 • Galadiner op kerstavond (24-12)
 • 'Meze' slotdiner op dag 7
 • Entree Pafos opgravingen plus Engelstalige gids
 • Diensten 1 SNP-reisleider en 1 lokale chauffeur

Niet inbegrepen

 • Heen- en terugreis inclusief aansluitende transfer (optioneel)
 • Diner dag 1
 • Lunches
 • Overige entrees
 • Verzekeringen
 • Persoonlijke uitgaven

Reisinformatie

Alle benodigde reisinformatie ontvang je ruim 2 weken voor vertrek digitaal in Mijn SNP.

Over de activiteiten

De wandelingen tijdens deze wandelvakantie zijn niet al te zwaar of moeilijk, maar toch vinden we soms een steiler stuk en een stenig pad op onze route. Goede (berg)wandelschoenen en enige tredzekerheid zijn dus nodig, net als enige conditie. We nemen alle tijd voor de wandelingen en er is volop gelegenheid om pauzes te nemen en van de natuur en de uitzichten te genieten.
We lopen afwisselend over zandwegen en kleine stenige paden. Soms zijn kortere stukken over stille asfaltweggetjes niet te vermijden. De lengte van de wandelingen varieert tussen de 4 en 11 km. Tijdens elke wandeling wordt wel wat geklommen en gedaald. De hoogteverschillen lopen uiteen van 100 tot 300 m stijgen en dalen per dag (éénmaal 450m stijgen en dalen en éénmaal 650m dalen). De meeste wandelingen duren 3 à 4 uur. Met name in juni en oktober kan het in het kustgebied zo warm worden dat het de wandelingen daar wat zwaarder maakt.

Extra's

Aanvullende opties

Maak je geen gebruik van de door SNP aangeboden vlucht? Boek deze transfer luchthaven - accommodatie v.v.

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar wil je wél gebruik maken van onze groepstransfers op de eerste en laatste dag, reserveer dan deze bij boeking (geen extra kosten). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema en je naar en van dezelfde luchthaven reist als de door SNP geboekte vlucht.

Praktische informatie

Waar ontmoet ik de groep

Maak je geen gebruik van de door ons aangeboden heen- en terugreis, maar reis je op eigen gelegenheid, dan ontmoet je je reisgezelschap op het vliegveld of in het hotel in Droushia.

De transfer van het vliegveld naar de eerste accommodatie (en van de laatste accommodatie naar het vliegveld) is dan niet voor je geregeld. Wil je hier wél gebruik van maken, dan dien je deze service bij te boeken (zie onder ‘Extra’s’). Dit is enkel mogelijk als je eigen aankomst/vertrektijd aansluit op het groepsvluchtschema.
NB: indien je besluit de transfer niet bij te boeken mis je mogelijk tevens programmaonderdelen als vermeld op dag 1 en 8. We raden dus met klem aan de heen- en terugreis wél via SNP te boeken.

Vluchtinformatie

Wanneer je je heen- en terugreis door SNP laat regelen, dan vlieg je met Transavia naar Larnaca v.v.

Vluchtschema - vertrek 23 april 2024
HV 5315 Amsterdam - Larnaca vertrek om 06.25 aankomst 11.40 uur
HV 5316 Larnaca - Amsterdam vertrek om 12.25 aankomst 16.45 uur

Vluchtschema - vertrek 12 mei 2024
HV 5313 Amsterdam - Larnaca vertrek om 14.15 aankomst 19.30 uur
HV 5314 Larnaca - Amsterdam vertrek om 20.15 aankomst 23.50 uur

Vluchtschema - vertrek 24 oktober 2024
HV 5313 Amsterdam - Larnaca vertrek om 15.10 aankomst 20.25 uur
HV 5314 Larnaca - Amsterdam vertrek om 13.30 aankomst 17.10 uur

Vluchtschema - vertrek 22 december 2024
HV 5313 Amsterdam - Larnaca vertrek om 06.30 aankomst 11.45 uur
HV 5314 Larnaca - Amsterdam vertrek om 12.,40 aankomst 16.20 uur

Dit vluchtschema biedt een indicatie en kan nog wijzigen. Je definitieve vluchtschema ontvang je kort voor vertrek.

Bij onze groepsvluchten is ruimbagage inbegrepen. 

De westpunt van Cyprus heeft een mediterraan klimaat. Dus kan je rekenen op droge en warme zomers en zachte winters met relatief veel neerslag. Het voor- en najaar bieden perfect wandelweer, meestal droog en dagtemperaturen van 20 tot 25°C. Aangezien het hotel op 600m hoogte ligt is het daar op hete dagen aangenaam koel: gemiddeld zo'n 4 graden koeler dan aan de kust. Maar dit betekent ook dat het er in de winter en in het late najaar en vroege voorjaar een aantal graden frisser is dan aan de kust en dat de avonden er frisser zijn dan aan de kust. Tijdens de kerstreis en de reizen in februari is het aan de kust zacht weer (15º-20ºC) en de kans op een bui is reëel. Met wat geluk is echter nog steeds een duik in zee mogelijk! Wel zijn goede regenkleding en warme kleren dan, naast luchtige kleren, beslist nodig. Ook is de kans op neerslag  ‘s winters  groter dan in het voor- en najaar.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar Cyprus ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis.

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal.

Aangezien het merendeel van de kosten bij de reissom is inbegrepen, hoef je maar op weinig extra uitgaven te rekenen. Met je pinpas kan je zonder problemen geld opnemen en op veel locaties (vooral op toeristische locaties) kun je met bankpas of creditcard betalen. Op de luchthaven bij aankomst en in Pafos (dag 4) kan je geld pinnen. In totaal zal je aan ca. € 125,- genoeg hebben voor je persoonlijke uitgaven.

Alle transfers gaan per midibus. De bus brengt je over de kronkelige weggetjes naar de mooiste wandelplekken. De meeste transfers zijn kort, maar op de verplaatsingsdagen zit je langer in de bus. Omdat de bus de hele reis tot onze beschikking staat zijn we heel flexibel.

Wij raden je aan om uitgerust en in goede conditie aan je reis te beginnen. Het reisplezier is dan veel groter. Als voorbereiding op de wandelingen adviseren wij je om in de weken voorafgaand aan de reis een paar stevige wandelingen te maken. Het is bovendien van belang dat je schoenen goed ingelopen zijn. Blaren zijn anders onvermijdelijk.

 • GELDIG paspoort
 • Kopieën van paspoort-, reis- en ziektekostenverzekering
 • Britse (driepolige) verloopstekker

Voor de wandelingen

 • Stevige, hoog sluitende wandelschoenen met een goed profiel. De schoenen moeten goed ingelopen zijn
 • Warme kleding voor ‘s avonds (wintermaanden)
 • Eventueel zwemkleding (inclusief handdoek)
 • Zonnehoed, zonnebril en zonnebrandcrème
 • Muts, sjaal en handschoenen (wintermaanden)
 • Goede regenkleding
 • Dagrugzak (min. 25 liter)
 • Grote veldfles(sen), minimaal 1,5 liter
 • Een lunchdoos of i.d.
 • Enige EHBO-benodigdheden zoals sporttape (breed), middelen tegen blaren en maag- en darmklachten
 • Eventueel: vogelgids, plantengids voor mediterrane gebieden, reisgids, fototoestel, verrekijker

Deze reis wordt begeleid door een ervaren SNP-reisleider. Onze reisleiders zijn Nederlandse of Nederlandssprekende biologen, geologen, geografen of anderszins deskundigen. Zij delen behalve hun liefde voor de natuur, ook graag hun enthousiasme voor wandelen. SNP-reisleiders zijn de ‘sleutelfiguren’ tijdens je reis en doen er alles aan om het reisplezier zo groot mogelijk te maken. Al onze reisleiders hebben een uitgebreid, door professionals uitgevoerd programma bij SNP-Opleidingen gevolgd, waar ze getraind worden in o.a. oriëntatie, veiligheid, Basic Life Support en waarbij respect voor natuur, cultuur en milieu natuurlijk aan de orde komen. Maak kennis met de reisleiders.

Ga je binnenkort op reis naar Cyprus bereid je reis dan goed voor en lees de informatie voor jouw bestemming op https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/cyprus. De plek voor informatie van de Nederlandse overheid wereldwijd. Hier vind je alle actuele informatie over reisdocumenten & visa, inreisbeperkingen en coronamaatregelen, veiligheidsrisico’s, gezondheid, douanemaatregelen en contactgegevens van lokale hulpdiensten en ambassades. Lees deze informatie goed en op tijd door, zodat je eventueel nog voldoende tijd hebt om je reisdocumenten te regelen, vaccinaties te halen en een PCR test te regelen indien nodig.

Huur je ter plekke een auto kijk dan op: https://www.anwb.nl/vakantie/cyprus/reisvoorbereiding/verkeer. Hier vind je meer informatie over tolheffing, verkeersregels, infrastructuur en pechhulp.

Noord-Cyprus
Voor inwoners van de EU met een geldig paspoort is er beperkte toegang tot Noord-Cyprus vanuit het zuiden. Alleen aan de grensovergang in Nicosia is een visum voor een dag te verkrijgen. Toeristen mogen Cyprus alleen binnenkomen via de internationale luchthavens van Larnaca en Pafos en de zeehavens van Limassol en Pafos.

Een goede voorbereiding zorgt voor meer vakantieplezier!

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken, als 'reizigersdiarree' veroorzaakt door een ander klimaat, de hoogte en vreemd voedsel tot een minimum worden beperkt. Hebt u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen en een medicatielijst en voldoende medicijnen vanuit Nederland mee te nemen.
N.B. Let u daarbij op mogelijke voorwaarden bij de invoer daarvan. Neem tijdens wandelingen bij warm tot zeer warm weer voor de zekerheid 2 liter drinkwater per persoon mee in uw dagrugzak.

Gezondheidszorg
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, sporttape, rekverband, evenals een reservebril, zonnebrand, zonnebril, ed.

Aanbevolen
Bijzonderheden: Laat u informeren u over de risico’s op besmetting met de Ziekte van Lyme en Tekenencefalitis.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt. Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Cyprus is een veilig land. Criminaliteit t.o.v. toeristen komt niet veel voor. Uiteraard moeten bezoekers, net als elders in de wereld, op hun persoonlijke bezittingen letten. Er zijn in het verleden enkele bomaanslagen geweest en auto’s in brand gestoken, met name in Limassol en Nicosia. Dit geweld kan worden toegeschreven aan de interne strijd in het criminele circuit.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Cyprus

Cyprus - Wandelrondreis Grieks Cyprus

De mooiste wandelingen van het eiland van Aphrodite

Wandelvakantie langs comfortabele hotels

Zwaarte
Comfort
Wandelen
Groepsreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.