Fietsen Canada

Canada - British Columbia Gulf Islands fietsarrangement, 7 dagen Over oude spoorlijnen op Vancouver Island

« Terug naar overzicht
Privéreis - Fietsen

Fietsvakantie langs guesthouses en hotel

In 2017 bestond Canada 150 jaar en in dat kader werd een fantastisch project afgerond, genaamd The Great Trail: een 24.000 km lange route dwars door Canada, voor wandelaars, fietsers en ander ongemotoriseerd verkeer. In het zuiden van Vancouver Island werden de voormalige spoorlijnen Galloping Goose en de Cowichan Valley Trail omgebouwd tot fietspad en toegevoegd aan The Great Trail.
Gebruik makend van bovenstaande trails heeft SNP een fietsarrangement gecreëerd van zo’n 200 km (plus een dagje freewheelen op Salt Spring Island), waarvan 160 kilometer grotendeels autovrij. De Galloping Goose loopt vanuit hartje Victoria door buitenwijken en parken in westelijke richting. Dan neemt Sooke Wilderness park het over, een onverharde (gravel) route door prachtige regenwouden en uitzichtpunten naar Shawnigan Lake. Dan vlakt het weer af langs de Cowichan River met een reeks houten ‘trestle’ bruggen die de rivier overspannen. Vanuit Lake Cowichan gaat het via Duncan (en een veerbootje) naar Saltspring Island. Een artistiek eilandje met een ‘laid-back’ atmosfeer. Het is hier een stuk warmer en droger dan elders op Vancouver Island. Hier blijf je 2 nachten en kun je genieten van mooie natuurparken, hagelwitte stranden en, als je wil, een dagje zeekajakken. Na een korte veerboottocht ben je weer op Vancouver Island waar de Lochside Trail je relaxt naar Victoria voert.

Uniek aan deze reis

 • Authentiek Saltspring Island
 • Eilandhoppen met fiets en veerboot
 • Fiets een stukje van The Great Trail
 • Fietspad is voormalige spoorlijn
Zwaarte
Comfort

Dag tot dag

Canada - BC Vancouver Island * fietsarrangement Salt Spring Island

In het kort ziet je programma voor de komende 7 dagen er als volgt uit:

 • Dag 1: aankomst Victoria, overnachting
 • Dag 2: ophalen huurfietsen, fietsen naar Shawnigan Lake, overnachting
 • Dag 3: fietsen naar Cowichan Lake, overnachting
 • Dag 4: fietsen en veerboot naar Saltspring Island, overnachting
 • Dag 5: facultatief fietsen, wandelen of zeekajakken, overnachting Saltspring Island
 • Dag 6: fietsen en veerboot terug naar Victoria, overnachting
 • Dag 7: einde arrangement
Voor meer details klik je op de betreffende dag.

Dag 1

Op eigen gelegenheid reis je naar Victoria, de hoofdstad van British Columbia, gelegen op Vancouver Island. Victoria is met openbaar vervoer prima te bereiken vanuit Vancouver. Kom je per auto dan kun je deze tegen betaling parkeren nabij het hotel. 

Indien je van het vaste land komt moet je met de veerboot van Vancouver naar Swartz Bay op Vancouver Island. Het wordt aanbevolen dit zelf vooraf te reserveren.

Klik hier voor meer informatie hoe je de overtocht met BC Ferries boekt.

Na aankomst rijd je in een uurtje naar het centrum van Victoria, de hoofdstad van de provincie. Met zijn statige parlementsgebouwen, Victoriaanse huizen, bruisende haventje en gezellige winkelstraten oogt Victoria veel intiemer dan Vancouver. Neem in ieder geval tijd om het fantastische Royal BC Museum te bezoeken met uitgebreid aandacht voor inheemse culturen. Je overnacht in een hotel in het centrum.

Overnachting in

Victoria

Dag 2

Je start de dag met het ophalen van je huurfiets in het centrum van de stad. Na de nodige papierwinkel te hebben afgewikkeld, de borgsom te hebben betaald en wat inkopen te hebben gedaan, kun je vertrekken.
Vandaag gaat het over de Galloping Goose - een tot fietsroute omgebouwde spoorweg in westelijke richting. De fietsroute is uitsluitend toegankelijk voor niet gemotoriseerd verkeer en voert vanuit hartje Victoria door buitenwijken en parkland naar Langford om na 16 km de verbinding te maken met de Cowichan Valley Trail (CVT). In juni 2017 is deze wandel & fietsroute geopend - en dat is een feest! Er zit een pittig hoogteverschil in de komende 13 kilometers door Sooke Hills Wilderness Park maar de beloning zit ‘m in prachtige uitzichten en een fantastische rit door de natuur. De steilste klimmetjes kun je even lopen. Shawnigan Lake is de uiteindelijke ‘stop’ waar je in een rustieke cabin overnacht. 
Totale afstand 55 km. (813 m stijgen en 690 m dalen).

Overnachting in

Shawnigan Lake

Dag 3

Vandaag gaat de route voor een belangrijk deel door Cowichan River Provincial Park. Je volgt de oevers van de prachtige Cowichan river én de voornamelijk vlakke route koerst over een aantal forse houten spoorwegbruggen (trestles genaamd). Later in de zomer migreren hier ook zalmen stroomopwaarts. Prachtige stopjes en route, je kunt zelfs zwemmen in de rivier en korte wandelingen toevoegen aan je dag. Overnachten in Lake Cowichan in een eenvoudige lodge. 
Totale afstand 43 km. (267 m stijgen en 212 m dalen).

 

Overnachting in

Cowichan Lake

Dag 4

De route gaat nu oostelijk, richting oceaan. Ten noorden van Duncan fiets je de Cowichan Valley Trail ‘af’ om via landelijke binnenweggetjes naar Crofton te fietsen. Daar ligt de Howe Sound Queen veerboot om je naar Saltspring Island te varen. Deze veerboot is niet vooraf te reserveren en betaal je ter plekke. Eenmaal op Saltspring Island is het nog een kleine 8 km naar het dorpje Ganges – het kloppend hart van het eiland. Leuke restaurantjes, parkjes en ‘live’ muziek maken het een ideale stop. Overnachten in een Bed and Breakfast of Suite.
Totale afstand 47 km. (204 m stijgen en 392 m dalen)

Overnachting in

Ganges

Dag 5

Saltspring Island is (on)bekend om zijn artiesten, biologische boertjes (waaronder 3 wijngaarden, 2 cider brouwerijtjes en een bierbrouwer) en ontspannen sfeer. Iedere dinsdag en zaterdag zijn er marktjes waarbij muziek, lokale producten en kunst de sfeer bepalen. De Gulf Islands liggen in de regenschaduw van Vancouver Island en daardoor is het er warmer en droger. Vandaag de mogelijkheid om prachtig te wandelen in Ruckle Provincial Park, kunstgalerietjes te bezoeken of juist op minder bekende plekjes eens heerlijk te relaxen. Als je wederom gaat fietsen kun je met je fiets op de bus zodat ook andere delen van het eiland binnen bereik komen.

Optionele uitbreiding
Het is mogelijk vanaf Fullford Harbour een gegidste zeekajak dagtocht te maken. Deze kun je plannen op dag 5 of je voegt een extra nacht toe.

Overnachting in

Ganges

 

Uitbreidingen

Onderstaande dagexcursies en/of arrangementen kunnen eenvoudig aan deze reis worden toegevoegd tijdens het (online) aanvragen van een reisvoorstel.

BC Vancouver Island * Gulf Island NP zeekajak dagtocht

In Fullford Harbour op Saltspring Island,  net voor de kust van Vancouver Island, ontmoet je je privé-gids. Nederlands of Engelssprekend, volledig gecertificeerd, zeer kundig en boordevol verhalen over de natuur. Samen met hem maak je een avontuurlijke dagtocht in een hele stabiele tweepersoons zeekajak. Na een korte introductie zul je merken dat zeekajakken niet moeilijk is en dus voor iedereen geschikt is. Afhankelijk van tij en stroming maak je een route door het Gulf Islands National Park. Regelmatig leg je aan op een strandje om het eiland te verkennen, de benen te strekken, iets te knabbelen of te lunchen. Je zult merken dat je het landschap vanuit een kajak heel anders beleeft. Je peddelt langs zandstranden en rotskliffen, ziet eeuwenoude regenwouden. Je ziet in het water zeesterren en anemonen, wieren en schelpdieren op de rotsen. Hopelijk zie je een zeehond of otter, en misschien een wasbeer op het land scharrelen.
Eind van de middag ben je terug in Fullford Harbour en kun je nog de veerboot nemen naar Vancouver Island, of overnachten op Saltspring Island.

Dag 6

Na het overwinnen van een paar heuvels arriveer je in Burgoyne Bay Provincial Park. Een heerlijke wandeling brengt je naar een uitkijkpunt. Daarna fiets je door naar Fulford Harbour van waaruit de veerboot je terugbrengt naar Vancouver Island. Hier heb je de keuze om de Lochside Trail retour te fietsen naar Victoria óf een alternatieve landelijke route die ongeveer 11 km langer is.
Totale afstand via Lochside Trail 51 km (349 m stijgen en 320 m dalen).
Totale afstand via Saanichton en Lochside Trail 62 km (539 m stijgen en 510 m dalen).

Eind van de middag lever je de huurfietsen in. Een laatste nacht in een hotel in Victoria.

Overnachting in

Victoria

Dag 7

Einde arrangement. Op eigen gelegenheid vervolg je je reis.

Blader door het programma

Reisdetail

Over de accommodaties

In Victoria overnacht je in een uitstekend stadshotel. in het centrum en op loopafstand van de bezienswaardigheden. Bij Shawigan Lake overnacht je in een kleinschalige Bed & Breakfast. In Lake Cowichan overnacht je in een suite met slaapkamer, zitkamer, badkamer en keuken. In Ganges overnacht je in een appartement, voorzien van slaapkamer, zitkamer en badkamer. Er zijn meerdere mogelijkheden zodat pas bij boeking duidelijk wordt in welk appartement je overnacht. In ieder geval is het gelegen in het stadje Ganges op Saltspring Island.

Over de maaltijden

Maaltijden zijn niet inbegrepen. Afhankelijk van de accommodatie waarin je overnacht (dat wordt pas bij boeken duidelijk) heb je soms een keukentje ter beschikking. In dat geval kun je zelf de maaltijden klaarmaken, anders zoek je voor ontbijt en diner een restaurantje. Onderweg kom je voldoende mogelijkheden tegen om lunchinkopen te doen. 

Inbegrepen

 • 6 nachten accommodatie
 • 5 dagen huur hybride fiets incl 2 fietstassen, helm, slot, reparatiesetje
 • digitale reisdocumentatie en routebeschrijving

Niet inbegrepen

 • vervoer van en naar Victoria
 • alle maaltijden
 • borgsom bij fietsverhuurder van $ 200 per fiets

Ter plaatse te betalen

 • Eventueel parkeerkosten huurauto Victoria $17.50 per dag
 • Veerbootkosten: fiets gratis, per persoon circa $ Can 13,00

Over de activiteiten

De reis is prima te doen met een goede fysieke conditie. Alleen op de eerste fietsdag is er een behoorlijke klim mee gemoeid, die in delen gaat. Als je de tijd ervoor neemt, en eventueel een stukje loopt als het te steil wordt, dan is ook deze dag prima te doen. En de beloning is groot! Het is belangrijk om te beseffen dat lokale (weers)omstandigheden mede bepalend zijn voor de uitvoering van het programma, een flexibele instelling is daarom gewenst.
De huurfiets wordt geleverd met 2 fietstassen achter. Je neemt dus je benodigde bagage zelf mee op de fiets. De rest kun je achterlaten in de auto die je stalt.
Graag bij boeking je lengte doorgeven.

Speciale verzekering

Bij diefstal van of schade aan je huurfiets ben je persoonlijk aansprakelijk. Bij de aanvang van de huur moet je dan ook een borg stellen van $ 200,- op de hybride fiets. Gestolen of beschadigd materiaal dient vergoed te worden aan de verhuurder. Wij adviseren, zowel bij huurfietsen als eigen fietsen, een reisverzekering met extra hobby- en sportuitrusting af te sluiten die je beschermt tegen deze kosten.

Praktische informatie

Vertrek tussen 1 mei en 30 september.

In de zomermaanden is het tussen 15 en 28 graden. In de regel droog, zonnig en warm tussen eind juni en medio september, maar ook mei is een uitstekende maand om te fietsen. Het kan wel eens regenen (dan doet het regenwoud zijn naam eer aan)! Wind- en waterdichte kleding zijn dan ook een "must”.

Op reis gaan betekent een onvermijdelijke CO2 voetafdruk. Ook deze reis naar British Columbia ontkomt daar niet aan. Hoe groot is mijn voetafdruk? In onderstaand cirkeldiagram kun je zien welke voetafdruk jij achterlaat met je reis. Hoe kan ik mijn voetafdruk compenseren? SNP zorgt voor CO2 compensatie bij alle landarrangementen die wij aanbieden, inclusief overnachtingen, excursies en transfers. De kosten hiervoor vind je terug op je offerte of reisovereenkomst. 

Om je een idee te geven van CO2 besparing: met 10 zonnepanelen op je dak bespaar je jaarlijks ongeveer 1200 kilo CO2. Meer lezen? Kijk op snp.nl/co2neutraal

 

 

Fietshuur is inbegrepen. In principe maak je deze tocht op een Urban Bike van het merk Norco (semi mountain bike), met 24 versnellingen, schijfremmen, voorvering en geleverd met bagagerek achter met 2 fietstassen, slot, helm, reparatiesetje en pomp. In principe fiets je niet in de avond en daarom is er ook geen verlichting op de fiets. Eventueel kun je zelf een setje verlichting meenemen.

Het is niet mogelijk een elektrische fiets te huren.

Als gevolg van de maatregelen rondom het coronavirus kunnen er onverwachts wijzigingen in onderdelen van de reis optreden die wij op dit moment niet kunnen overzien. Wij proberen natuurlijk deze wijzigingen tot een minimum te beperken, maar vragen onze klanten om enige flexibiliteit in deze uitzonderlijke situatie. Er is in dat geval ook voor ons sprake van overmacht.

Kijk voor meer informatie ook op ‘Het coronavirus en SNP Natuurreizen’

 

Voor een verblijf in Canada hebt u een paspoort nodig dat geldig is tijdens uw verblijf. 

Vanuit Canada naar de Verenigde Staten
Indien u vanuit Canada per auto of camper de grens met de VS overgaat hoeft u niet vooraf de ESTA (USA) aan te vragen. U betaalt ter plaatse soms ca. USD 10,00 per persoon voor een 'entry-visum' dat u ter plekke ontvangt. Wilt u per vliegtuig deze grensoversteek maken dan moet u vooraf de ESTA reistoestemming voor de VS aanvragen (zie hieronder). Heeft u wel al een ESTA voor de USA dan geeft u dat aan bij de Amerikaanse douane, want dat vergemakkelijkt de procedure voor een entry-visum. 

Naar Canada via de Verenigde Staten
Indien u via de Verenigde Staten vliegt naar Canada, moet u minimaal 72 uur voor vertrek de elektronische reistoestemming ESTA (USA) en eTA (Canada) aanvragen voor alle reizigers. Dit kunt u online aanvragen op de betreffende websites, mits uw reis niet langer duurt dan 90 dagen en u staatsburger of ingezetene bent van een land dat valt onder het Visa Waiver Program (VWP), waaronder Nederland en België. Zonder deze reistoestemming hebt u geen toegang tot het land, ook niet voor een tussenlanding of overstap.

Leest u alle belangrijke informatie over deze Amerikaanse Reistoestemming (ESTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

Leest u alle belangrijke informatie over deze Canadese Reistoestemming (eTA), uw paspoort, het Advanced Passenger Information System (APIS) en uw bagage door deze link te volgen.

In verband met de verscherpte incheckprocedures is het niet langer toegestaan vloeibare artikelen in uw handbagage te nemen zoals, maar niet beperkt tot: tandpasta, gel, lotions, contactlenzenvloeistof, sprays, cremes, shampoo, zeep, drinken, aanstekers, etc. Indien u twijfelt kunt u het beste de website van uw vliegmaatschappij raadplegen.

Wij raden u aan om een kopie van uw paspoort mee te nemen op reis en dit apart van uw paspoort goed te bewaren voor noodgevallen (verlies of diefstal).

Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u daarvoor contact op met de ambassade of een consulaat van Canada (zie nuttige adressen).

Medisch paspoort
Een Europees Medisch Paspoort (EMP) is geen geldig grensdocument! Maar het is wel erg handig voor mensen die met regelmaat medicijnen (moeten) innemen. Het is verkrijgbaar bij oa. huisarts, apotheek, medisch specialist of GGD. Op het EMP vermeldt de arts gegevens over ziekte en de benodigde medicijnen. Met dit document voorkomt u problemen bij de douane. Meer informatie vindt u op EMP en douane. Voor het meenemen van medicijnen die onder de Opiumwet vallen, is een aparte vergunning nodig (zie medicijnen Opiumwet).

Voor een verblijf in Canada van maximaal 6 maanden hebt u geen visum nodig. Indien u reist na 29 september 2016 moet u wel vooraf een elektronische reistoestemming aanvragen (eTA), net als voor de Verenigde Staten.

Uw paspoort moet minstens 1 lege visumpagina bevatten. Daarnaast moet u beschikken over een vliegticket voor een terug- of doorreis, een reserveringsbevestiging voor de eerste accommodatie en voldoende financiële middelen tijdens uw verblijf.

Aanvraag ETA-reistoestemming
Indien u het ETA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van eTA dan kost u dat $ 7,- dat u per creditcard via de website moet betalen. De reistoestemming blijft 5 jaar geldig of tot vervanging van uw paspoort. 

Klik hier voor het eTA-formulier rechtstreeks


Indien u geen betaling via de ETA-website wilt maken dan biedt SNP u de mogelijkheid deze reistoestemming via de VisumCentrale CIBT aan te vragen. Dit is wel een stuk duurder.

N.B. Wijziging van deze informatie is altijd mogelijk! Ook wanneer u niet de Nederlandse nationaliteit bezit, kunnen afwijkende bepalingen gelden. Neemt u hiervoor contact op met de ambassade of een consulaat van Canada (zie nuttige adressen).

 

Wanneer u via de Verenigde Staten naar Canada vliegt heeft u ook een Amerikaanse reistoestemming nodig, het ESTA


Aanvraag ESTA-reistoestemming
Indien u het ESTA formulier rechtstreeks aanvraagt via de website van ESTA dan kost u dat $ 14,- dat u per creditcard via de website moet betalen

Klik hier voor het ESTA-formulier rechtstreeks


SNP service visumverplichtingen
SNP biedt u een extra service waarmee u zich kunt informeren over de visumverplichtingen voor een te ondernemen reis en de mogelijkheid om via VisumCentrale CIBT tegen een gereduceerd tarief een visum aan te vragen.

VisumCentrale CIBT Klik hier voor de visumverplichtingen en het aanvragen van een visum voor Canada

Als u op reis gaat, dient u goed uitgerust te zijn en over een goede gezondheid en conditie te beschikken. Hierdoor kunnen ongemakken veroorzaakt door het tijdsverschil of een ander klimaat tot een minimum worden beperkt.

Gezondheidszorg
Canada is een land met een hoge standaard van gezondheid en hygiëne. De medische voorzieningen zijn uitstekend maar niet gratis, dus een reisverzekering is verplicht.
N.B. Zorg dat u niet vertrekt zonder een uitgebreide ziektekosten- en/of reisverzekering. Voor een bezoek aan Canada heeft u geen vaccinaties nodig.

Medicijnen
Heeft u speciale aandoeningen, dan is het zeer aan te raden een codicil/talisman te dragen . Gebruikt u medicijnen op doktersvoorschrift, neem dan een medicatielijst en voldoende voorraad vanuit Nederland mee voor de duur van uw verblijf in duidelijk gemerkte verpakkingen. Denk eraan de (plaatselijke) reisleiding in te lichten over uw medicijngebruik en eventuele allergieën voor bepaalde medicijnen.
N.B. Let op mogelijke invoervoorwaarden van uw medicijnen. Dit voorkomt problemen met de douane (zie ook 'medisch paspoort').

Hygiëne
Bij de bereiding van maaltijden wordt in hotels en restaurants hoogste zorg besteed aan hygiëne, zodat ziekten zelden voorkomen. Goede hygiëne is erg belangrijk tijdens uw vakantie. We raden aan uw handen vaak en goed te wassen, zeker na toiletbezoek en voor het eten. Een paar pakjes ‘wetties’ komen op veel momenten goed van pas.

EHBO
U dient zelf te zorgen voor enkele EHBO-spullen, oa. pijnstillers, pleisters, compeed, jodiumtinctuur, norit, immodium, sporttape, rekverband, zonnebrand, zonnebril, ed.

Praktisch

 • Draagt u een bril, hang deze met een koortje om uw nek, neem een reservebril mee en een kopie van de specificaties van uw bril.
 • Draagt u lenzen, neem dan ook een reservebril (met zonneglazen!) mee.
Koninklijk Instituut voor de Tropen (KIT)
Het KIT geeft lezenswaardige boekjes uit over gezond blijven in het buitenland, oa. ’Grote reizen met kleine kinderen' of 'Gezond op reis met kinderen’. Ze zijn te koop in de betere boekhandels, buitensportzaken en bij het KIT zelf.

Teken
De Ziekte van Lyme en Tekenencephalitis (Tick-borne Encephalitis; TBE, FSME, RSSE) worden overgedragen door teken. Het verspreidingsgebied van beide aandoeningen komt (nog) niet overeen. De eerste komt vrijwel overal ter wereld voor, de tweede in delen van West-, Midden- en Oost-Europa, Scandinavië en Siberië. Het risico op besmetting is volgens deskundigen beperkt.
Door het dragen van bedekkende kleding en insmeren met insectenwerende middelen (DEET) kunnen tekenbeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Ook hier geldt: voor een algemeen advies is er de website van het LCR of ITG, een persoonlijk advies (bv. inenting tegen Tekenencephalitis) dient te worden besproken met uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland).

Algemeen en persoonlijk advies inentingen
Voor de meest actuele informatie over verplichte/aanbevolen (herhalings)inentingen per ziekte en per land met bijbehorende, algemene beschermingsadviezen verwijzen wij u naar de website van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) in Nederland of het Instituut voor Tropische Geneeskunde (ITG) in België. Voor een persoonlijk advies moet u zich 4 tot 6 weken voor vertrek laten adviseren door uw huisarts en/of een arts van een reizigersadviescentrum (GGD Nederland). Vaccinaties en anti-Malariamaatregelen kunnen verschillen per reiziger. Neem voor een gericht medisch advies het SNP reisprogramma mee om te kunnen zien in welk gebied u reist.

Vaccinaties halen tijdrovend?
U gaat op reis en heeft vaccinaties nodig, maar heeft weinig tijd door uw drukke baan of gezinsleven. Een afspraak maken kost u veel tijd en kan vaak niet op het moment dat het u uitkomt. Dit is nu verleden tijd. Thuisvaccinatie.nl biedt u namelijk hét alternatief voor de GGD of ander vaccinatiecentrum. Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie ook niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt voor de vaccinatie. Ook vaccineren we regelmatig tijdens bijeenkomsten. Makkelijk toch?

De voordelen van Thuisvaccinatie.nl:

 • vaccinatie en reisadvies bij u thuis
 • buiten kantooruren en in weekenden
 • vaccinatie door erkende artsen
 • vergoeding meestal (deels of geheel) mogelijk
Klik hier om naar de site van Thuisvaccinatie.nl te gaan.

De criminaliteit in Canada is erg laag. Buitenlandse bezoekers zijn soms wel doelwitten voor zakkenrollers en andere dieven. Autodiefstal en diefstal van eigendommen vindt ook veelvuldig plaats. Loop niet zichtbaar met dure sieraden, fotocamera’s of uw portefeuille op straat.

Bekijk wat deze reis kost

Je wil natuurlijk weten wat de reis voor jou (en je reisgenoten) gaat kosten in de periode dat je op vakantie wilt gaan. Vul hieronder vast wat gegevens in en ontdek je prijs.

Fietsen Canada

Canada - British Columbia Gulf Islands fietsarrangement

Over oude spoorlijnen op Vancouver Island

Fietsvakantie langs guesthouses en hotel

Zwaarte
Comfort
Fietsen
Privéreis

Welke variant kies je?

Bij deze reis heb je keuze uit meerdere varianten.

Reisgezelschap & Accommodaties

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar

Wanneer wil je vertrekken?

Prijzen zijn gebaseerd op basis van gekozen reisgezelschap (excl. reserveringskosten)

Start datum
Aantal dagen
Beschikbaarheid
Prijs p.p.
Beschikbaar Op aanvraag Niet beschikbaar
Kirsten de Baar

Kunnen we je helpen?

Vrijblijvend en persoonlijk advies? Onze reisadviseurs helpen je graag verder, via e-mail, telefoon of chat. Of bekijk de veelgestelde vragen. Onze openingstijden zijn van ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur (van 1 oktober tot 18 december is SNP op zaterdag gesloten).

SNP Natuurreizen wordt met een 4.7/5 beoordeeld door 1042 klanten