Fly & Drive Geardropper Kampeerrondreizen met comfortabele uitrusting en de mooiste (natuur)campings

Fly & Drive

SNP werkt samen met start-up Geardropper. Het concept van Geardropper maakt kamperen voor iedereen toegankelijk. Naast twee compleet verzorgde kampeerreizen naar IJsland en Portugal bieden we in samenwerking met Geardropper ook Fly & Drives aan. 

Reis naar één van de basecamps midden in de natuur en de complete kampeeruitrusting staat voor je klaar. Basecamps zijn zorgvuldig geselecteerde campings waar gastvrijheid, eenvoud en natuurbeleving centraal staan. Hier breng je de eerste en laatste nacht door.  Bij een Fly & Drive regelt SNP de huurauto en/of vlucht voor je en maak je ter plaatse gebruik van de tent en complete kampeeruitrusting van Geardropper. Natuurlijk kun je ook kiezen om zelf je vlucht of huurauto te regelen en alleen de kampeeruitrusting te boeken. 

De geselecteerde basecamps liggen midden in de natuur. Geniet van de rust, ruimte en de vrijheid die je hebt bij een Fly en Drive. Laat je elke dag verrassen op jouw bestemming en ontdek de mooiste plekjes van Europa. Je kampeeruitrusting staat klaar, je hoeft er alleen nog maar naar toe te reizen. Waar wacht je nog op?

Meer weten over Geardropper?
Lees meer over het concept van Geardropper
Wat is wel en niet inbegrepen?