SNP WWW 2014 04 22 0900
Nieuws

SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Duurzame koploper in de Nederlandse reisbranche

Travelife_LogoNadat SNP Natuurreizen in 2013 als één van de eerste touroperators ter wereld het Travelife certificaat ontving, heeft de aanbieder van actieve vakanties in 2015 wederom het duurzaamheidscertificaat ontvangen.

Het Travelife certificaat toont aan dat SNP voldoet aan de ruim 200 punten die betrekking hebben op internationaal duurzaamheidsbeleid en regels op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daardoor mag SNP Natuurreizen zich de komende twee jaar wederom ‘TRAVELIFE CERTIFIED’ noemen: het hoogste, door de GSTC (Global Sustainable Tourism Council) erkende, niveau van duurzaamheid voor touroperators.

Voor directeur Gert Nieuwboer is de prolongatie van het certificaat een beloning voor de jarenlange inspanning en koploperspositie op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. ‘We zijn één van de duurzaamste touroperators van de Nederlandse reisbranche, maar willen die positie ook in de toekomst blijven vasthouden. We doen er dan ook alles aan om te blijven voldoen aan de strenge eisen van dat mooie Travelife certificaat aan onze muur. Dankzij de inspanningen van ons duurzaamheidsteam hebben we daar alle vertrouwen in.’

SNP groen in de praktijk
Volgens de onafhankelijk auditor van Travelife is het een kracht van SNP dat de volledige bedrijfsvoering is afgestemd op duurzaamheid. In het rapport wijst hij onder andere op de aanpassingen in het kantoor van de actieve touroperator. Daarin wordt nu zelfstandig energie opgewekt door middel van zonnepanelen, is de isolatie verbeterd en wordt door het gebruik van lichtsensoren geen energie verspild.

Nieuws
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Verre Reizen Dag op 29 januari
SNP Opleidingen wederom gecertificeerd
Groener reizen tijdens de klimaattop
Hulpactie aardbeving Nepal
Aardbeving in Nepal
SNP Natuurreizen populairste Actieve & Avontuurlijke Touroperator 2015
Op kosten van Yomads Travel de wereld rond
NHTV-project CARMATOP wint Groene Veer
SNP Natuurreizen stoomt door in groene koers

Kunnen wij helpen?

We geven graag advies
Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Bel ons 024 - 3277000

ma t/m vr van 09.30 tot 17.00 uur
za van 10.00 tot 16.00 uur

Veel gestelde vragen (FAQ) Bekijk de antwoorden
Om de SNP website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.